آها! مرسی از جواب سریع! آخه من حال و حوصله ساین ندارم!!! کاش نوکیا گیر نمی داد...
Printable View
آها! مرسی از جواب سریع! آخه من حال و حوصله ساین ندارم!!! کاش نوکیا گیر نمی داد...
اتفاقا خیلی خوبه ساین کردن اینطوری نوکیا مانع بزرگی برای سازندگان ویروس درست کرده .یعنی هنوز ویروسی برای این سری نیست !نقل قول:
من پیشنهاد میکنم شمام بری حتما این کار رو انجام بدی آخه نصب نشدن بعضی برانامه ها ضد حاله !!!
ویروس هم که جای خود دارد... ولی این ساین خیلی jhlhmggcfg هست...نقل قول:
اتفاقا خیلی خوبه ساین کردن اینطوری نوکیا مانع بزرگی برای سازندگان ویروس درست کرده .یعنی هنوز ویروسی برای این سری نیست !
من پیشنهاد میکنم شمام بری حتما این کار رو انجام بدی آخه نصب نشدن بعضی برانامه ها ضد حاله !!!
ساین شدن به خود برنامه مربوطه.مثلا فلان برنامه UNSIGN یعنی نیاز به ساین داره حالا رو هر گوشی که بخواد نصب شه فرقی نمیکنه. ربطی به جدید یا قدیم بودن گوشی نداره... اون مشکلی که شما بعد از آپدیت بهش برمیخوری بخاطر ساین نیست. کافیه تاریخ گوشی رو بکشی عقب و برنامه رو نصب کنی. همین.نقل قول:
راه خوبیه.اگه کسی امتحان کرد و جواب داد بگه.نقل قول:
حق با شماست.توجیه شدم :31:نقل قول:
اینجا کسی ان82 داره؟ قیمتش چنده الآن؟
اینی که شما میگی برای اکثر تمها صادقه که باید تاریخ گوشی رو بکشی عقب و البته بعضی برنامه ها ...نقل قول:
اینم که میگین جلوی بعضی برنامه ها نوشته آنساین و باید برای همه ی گوشی ها ساین شه قبول !
ولی اینی که گفتم بعد از آپدیت بیشتر گیر میده تو ساین توش هیچ شکّی ندارم اگه شما یه ان73 قدیمی منظورم ورژنشه رو بخوای رو نرم افزارهای متعدد رو نصب کنی خیلی کم گیر میده ولی اگه بخوای رو ان73 ی آپ شده نصب کنی تا 60 درصد هم ممکنه گیر بده یعنی هر 10 تا برنامه 4 تا فقط نصب بشه !!
راجع به قیمت ان82 باید بگم هنوز عمده وارد نشده فکر کنم ولی یکی از دوستان همین فروم تو یه مغازه دیده بودش قیمتشم فکر کنم 635 یا 685 تومن بود ...نقل قول:
ببین دوست من بزار کلا توضیح بدم برات...
خوب شما در مورد دلیل ساین کردن حتما پستهای منو تو تاپیکهای دیگه خوندید ( همون ویروس و ... ) وقتی شما گوشی رو آپدیت میکنی. تاریخ اون هم جدید میشه. حالا بعضی از برنامه ها تا یه تاریخی اعتبار دارن. وقتی گوشی رو آپدیت میکنی تاریخ گوشی جدید میشه و برنامه های قدیمی روش نصب نمیشن. کافیه تاریخ رو بکشی عقب و برنامه رو نصب کنی.
ولی این چیزی که گفتی یه برنامه ای روی یه گوشی نیاز به ساین داره و رو گوشی دیگه نداره اشتباهه.
من گفته متالیکا رو قبول دارم... کاملا منطقیه و با عقب کشیدن تاریخ به گفته دوستان برنامه ها درست می شن...
نقل قول:مثل اینکه چاره ای جز تسلیم ندارم ...نقل قول:
ولی بازم تحقیق میکنم !!!