جواب گرفتم...اگه میخواین براتون بذارم...ممنون از پرنیان خانوم!
Printable View
جواب گرفتم...اگه میخواین براتون بذارم...ممنون از پرنیان خانوم!
خواهش می کنم ! اگه بزارین ممنون می شم !نقل قول:
به قوله خودتون : جواب می طلبیییییییییییم ....نقل قول:
مگه نگفتین اگه می خواین براتون می زارم ؟! پس چی شد ؟ یادتون رفت ؟
خوب دیگه...نمی شه همین طوری نوشت. ازش عکس میگیرم می ذارم...
سلام ,
می شه یکی بهم کمک کنه !؟؟؟؟
2روزه دارم با قانونایه کپلر ... می دم ! می شه یکم برام توضیح بدین که :>
1. تو قانون اول گفته معادله بیضی به این صورت هست > x به توان 2 ÷ a به توان دو + y به توان 2 ÷ b به توان 2
حالا من می خوام بدونم با این فرمول چیو می شه حساب کرد ؟ یعنی به جایه x ,y یه چیزی بزاریم و معادله رو حل کنیم جوابه آخرمون چیه ؟ ( نمی دونم چقد تونستم منظورمو برسونم )
2. باز تو همون قانون اول : ما با رابطه ای که بینه a , b ,c هست چه چیزایی رو می تونیم حساب کنیم ؟( چه وقتایی ازش استفاده می کنیم ؟
قانون سوم : تقریبا می شه گفت هیچی نفهمیدم ازش !
3.تو فرموله سرعت زاویه ای که گفته :دلتا تتا ÷ دلتاt = سرعت زاویه ایمنظور از دلتا تتا فاصله ی جسم یا ...(در حال گردش) تا مرکز جسمی ست که حول محورش می چرخه ؟ و دتا t تغییر زاویه ... ؟ (یعنی(مقدار تغییری که تو زاویه ای که که قبلا بوده تا جایی که الان هست .)هست ؟
4.گفته وقتی دوره تموم می شه سرعت زاویه ای = 2پی ÷T هست ! می شه بگین 2 پی از کجا اومده ؟ می شه یکم توضیح بدین ؟!
5. r به توان 3×چهار ( پی به توان 2 ) ÷GMs =Tبه توان 2
این برایه چیه ؟ چرا به جز این , یه فرموله دیگه هم برایه( T به توان دو )* دوره تناوب سیاره * بود ؟ اصلا 4(پی به توان 2)÷ GM چی هست که گفته ثابته !؟ از کجا بدست اومده ؟من این تیکه رو اصلا نمی فهمم ! می شه بگین اون سه تا فرولا برا چین ؟
شرمنده که باز از این سوالا پرسیدم !
سلام ...:11:
ببخشید که باز اومدم ... !
می شه این مسئله هارو برام توضیح بدین چه طوری حل می شه ! ... به خدا مخم هنگ کرده .هرچی می خونم نمیتونم بفهمم ....امروز هم از معلم فیزیکمون پرسیدم ,نامرد بهم گفت قانوناشو بلدم ولی بهت نمی گم:41: پروو می گه برا این بهت نمی گم که مطمئنم سوالات با قانوناش حل نمی شه !:18: انگار سوالارو دیده که این طوری می گه :13:
1. سوال > بر اساس محاسبات انجام گرفته خروج از مدار دنباله دار هالی 97% است . با توجه به اینکه می دانیم درازی مدار این دنباله دار 36.18 واحد نجومی است , پهنای آن را بیابید .
(فک کنم سواله اگه آدم قانونا رو بلد باشه خیلی اسونه )
2. > دنباله دار هالی دار هالی داری مدار بیضی شکل است . اگر فرض کینم که خورشید روی یکی از کانونهای آن قرار دارد , آنگاه با توجه به اطلاعات زیر حداقل و حداکثر فاصله این دنباله دار را از خورشید به دست آورید .
خیلی خیلی خیلی ببخشید
ممنون :11:
سلام :37:
قهرین مگه ؟؟؟:41:
آمدم! حال ندارم. فردا بهت جواب می دم.
با هم با سوالات فراواننقل قول:
1- خوب تو این معادله شما می تونی با دادن x انگاه y رو پیدا کنی که بیشتر مر بوط به هندسه تحلیلی پیش می شه تو نوجوم بیشتر فاصله از مرکز مورد نیازه که می توونی به داشتن این دو به دست بیاری
2-این هایی که گفتی ارقامی هستند که یک بیضی رو مشخص می کنند مثل دایره که شعاعش دایره رو تعریف می کنه
3-یه فورمول ساده است که در منظومه شمسی با دادن فاصله سیاره یا هرچی بر حسب AU دوره تناوب اون رو بر حسب سال زمینی می ده یا برعکس
4-منظور از دلتا تتا تغییر زاویه و از t زمانی که این تغییر در اونانجام می شه"اگه نفهمیدی بگو مثال بزنم
5-2پی همون 360 درجه ولی در واحد رادیانه
6-نفهمیدم که چیه یعنی علمی تایپ نشده :13:
1- e=0.97 a=38.18 au b=a^2(1-b^2))نقل قول: