این که دیگه آکوستیکه اورجینال نیست وقتی صداش باکیفیت ترو بلند ترهنقل قول:
نقل قول:باید USB FLASH رو نصب کنی. cd گوشیتو از یه جا جور کن توش هست.نقل قول:
Printable View
این که دیگه آکوستیکه اورجینال نیست وقتی صداش باکیفیت ترو بلند ترهنقل قول:
نقل قول:باید USB FLASH رو نصب کنی. cd گوشیتو از یه جا جور کن توش هست.نقل قول:
حدود یک هفته بود که یه کا810 خریده بودم. توی خوشگلی واقعا تک تکه! با اینکه تفاوتش با کا800 فقط ظاهرشه ولی همینش خیلی میارزه. مخصوصا دکمه هاش وای وای!!!
به هر حال متاسفانه امروز فروختمش رفت :(
میخواستم بگم که انواع آکوستیک و درایور دوربین، منو و برنامه و بازی رو براش دانلود کردم، به زودی تو هفته آینده همه رو با هم آپ میکنم که همه استفاده کنن.
بعدشم مال کا 750 و دبلیو 800 و ... رو کمپلت آپ میکنم و الی آخر...
خلاصه تصمیم دارم هرچی دارم رو کنم :)
قربون همگی، شب جمعتون بخیر!!!
منتظریم هرچه زودتر آپ کن مخصوصا مال w800 رو:11:نقل قول:
سلام به نظر میرسه پی سی سوییت کا800 با ویندوز ویستا مچ نمیشه من سی دی گوشیمو گرفتم اما چون ویندوزم ویستاست حتی درایوش به درستی نصب نمیشه و هنوز نتونستم بفهمم مشکل از کجاست و نمیتونم هیچ چیزی فلش کنم از دوستان کسی نیست کمکمون کنه؟"
من صدای k800 رو باsetool2lite بردم بالا به همون روش w810 اما صداش زیاد نشده کی میتونه کمکم کنه در ضمن فلشمنوهم روش جواب نمیده !!!!!!!!
CID52
R2A005
DB2020
کمککککککککککککککککککککککک کککککککککککککککککککک
آکوستیکه Xaero Ma Loud رو بریز تو گوشیت ببین چی میشه باش میتونی پارتی راه بندازی.
برای منو ببین مسیری که ساختی درسته یا نه. باید این باشه
tpa/preset/system/menu
من همه ی آکوستیکها روش نصب میشه غیر از این xaero ma load چی کار باید بکنم ؟ یعنی وقتی نصبش میکنم صدا هیچ تغییری نمیکنه . وقتی زیپش رو میذارم و فلش میزنم اصلا اون فایلهای داخلیش رو باز نمیکنه
حتما مسیری که ساختی یه عیبی داره
من همون فایلی که توی این تاپیک بود رو مستقیم گذاشتم توی قسمت misc دیگه نمیدونم چی کار کنم مثل بقیه ی اکوستیکها عمل کردم. ولی براش مسیر نساختم میشه توضیح بدینقل قول: