ببین این جوری که اینا عمل می کنن ، بازی واسه کنسولها تا سه ماه اول 2009 هم منتشر نمیشه .نقل قول:
دیگه کامپیوتر که جای خود داره ( میره واسه 2010 )
Printable View
ببین این جوری که اینا عمل می کنن ، بازی واسه کنسولها تا سه ماه اول 2009 هم منتشر نمیشه .نقل قول:
دیگه کامپیوتر که جای خود داره ( میره واسه 2010 )
یعنی واقعا برای PC میادنقل قول:
نوشته شده توسط Maggy_P [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با اين حرف موافقم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما اين ويژگي يك اشكال اساسي داشت و اونم كم شدن هيجان و ترس بازي بود
اويل 5 هم ميتونم با اطمينان بگم براي PC مياد چون تمام نسخه هاي اصلي اين بازي براي PC اومدن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته بستگي به طرفداران بازي هم داره اگه درخواست ها زياد بشه براي PC ساخته ميشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به اميد روزي كه براي PC بياد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که میگم برای pc حتما میاد
زبونتونو گاز بگيريد لطفا!!! تا اون موقع من فسيل شدم!:19:نقل قول:
بعدشم كپكام گفته اواخر 2008 ديگه اينو كه نميتونه خالي ببنده:27:
حتما مياد من تضمين ميكنم!
تمام نسخه هاي اصلي اويل براي كامپيوتر اومده پس اين شمارش هم مياد ولي كي؟! خدا عالمه :دي
خوب بهتره این تاپیک رو ببندیم بریم 2 سال دیگه بیاییم. نظرتون چیه؟
مطمئن باش 2008 نمیاد .نقل قول:
اینو من تضمين میکنم چون این شرکت فوق العاده بدقوله .
با ubi هم که جور میشن میشه بدقول به توان 2 .
بذار تریلر دوم بیاد بعد .نقل قول:
فکر کنم دیگه تا عید یه خبرایی بشه .
جدي جدي بدقوله؟ به قيافش نمياد! :دي
ولي خدا كنه همين 2008 بياد ديگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
.
.
تا عيد! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولي تاپيك بسته نشه بهتره اين نظر منه
بچه ها بيايد نظر بديد : به نظر شما كدوم شخصيت ها توي اين سري هستن؟
redfield
sherry
wesker (پایه ثابت تمام ایول ها از 1 تا 4 )
و شایدم jill
البته اون برادر خوش هیکل چاقو بدست هم چون آدم وسکره باید باشه .(عمرا تو ایول 4 نمرده ، شرط میبندم)
آره اینی که من دیدم از اون سگ جوناست.عمرا مرده باشه. همون بهتر که نمیرهچون حریف باحالی بود!!نقل قول:
البته اون برادر خوش هیکل چاقو بدست هم چون آدم وسکره باید باشه .(عمرا تو ایول 4 نمرده ، شرط میبندم)
به نظر من هم قشنگترین قسمت ایول 4 همون قسمت قمه کشی بود .نقل قول:
خیلی دموی باحالی داشت .