پایان بدش چه جوریه؟:18:نقل قول:
Printable View
پایان بدش چه جوریه؟:18:نقل قول:
پایان بدش اینه که من کلید ورود به زیر دریایی رو با وحشی گری از خواهر کوچو لو ها میگیرم و با بقیه اسپلایسرها به سطح آب میرم.(همون نقطه شروع بازی) و اونا هر کی رو که اون بالا منتظر باشه میکشن.نقل قول:
اگه بخوای پایان بد بازی رو ببینی, فایل تصویری HarvestedGatherers.bik رو با برنامه RAD Video Tools نگاه کن! (تو این مسیره: x:\2K\BioShock\content\BinkMovies)
جدا بازي قشنگيه....مخصوصا صداگذاري بسيار حرفه اي بازي...من كه واقعا ازش لذت ميبرم..
سلام.بچه ها من اونجايي گير كردم كه توي حالت بيگ ددي وقتي محافظت از دختر كوچولو تموم شد يه كليد بهم داد بعد وقتي از اسانسور ميرم بالا يه موجود بزرگي هستش كه بايد چهار ادام رو ازش بگيرم و ميگيرم ولي خواهر كوچولوها ميريزن سرش و ميكشنش! بعد يه زير دريايي نشون ميده و موجوداتي كه از زير دريا حمله ميكنن به زير دريايي.....بعد مياد روي منو اول بازي....ميشه بگيد بايد چيكار كنم با اون غوله؟
مرسي.
کاری نباید بکنی آخر بازی هست تو هم Boss Fight آخر بازی(Fontaine) را با موفقیت کشتی.فقط پایان بد بازیو دیدی چون مثل اینکه چندتا Little Sister هارو Harvest کردی.برای دیدن پایان خوب در بازی باید همرو Rescue کنی.نقل قول:
اگر بخوای پایان خوب بازی رو ببینی, فایل تصویری RescuedGatherers.bik (اسمشو یادم نیست دقیق چون الان ندارمش دیگه)رو با برنامه RAD Video Tools نگاه کن! (تو این مسیره: x:\2K\BioShock\content\BinkMovies)
ببخشید Edit شده پست دوست عزیز havas_1980 بود!:31:
Capitan Black عزیز! بازی رو تموم کردی ... دیگه چی میخوای؟ شما پایان بد بازی رو دیدی!نقل قول:
پایان بد بازی وقتی پیش میاد که در طول بازی اکثریت خوهر کوچولوها رو کشته باشی. پایان خوب بازی وقتی پیش میاد که خواهر کوچولوها رو تماما نجات بدی.
نقل قول:نقل قول:
مرسي از دوستان عزيز.:11:
ولي عجب بازي زيبايي...از همين حالا منتظر ورژن 2 هستم...به اميد ان روز:31:!
vali agar kary beshon nadashte bashi chi mishe rasty bazish khily tolanieh?
در اين بازي كمي صحنه مصنوعي هستند
مخصوصا شخصيت ها
این بازی یک اکشن فانتزی و تخیلی هست نه مدرن و تاریخی ... به همین دلیله که صحنه ها و کاراکترها حالت طبیعی ندارن.نقل قول: