سلام دوستان لطفا اگر كسي بلد هست يا يكي از دوستانش بلده كه 6300 رو با استفاده از gprs به اينترنت متصل كنه ازش بپرسه و به ما هم ياد بده:19:
Printable View
سلام دوستان لطفا اگر كسي بلد هست يا يكي از دوستانش بلده كه 6300 رو با استفاده از gprs به اينترنت متصل كنه ازش بپرسه و به ما هم ياد بده:19:
دوست عزیز من که با اینترنتش مشکلی نداشتم البته چند روز پیش همون ستاره140 ستاره3مربع رو زدم بعد هم که اس ام اس اومد و تنظیمات انجام شد.بعدش رفتم اینترنت یعنی فقط گوگل رو باز کردم که باز شد.ولی راستش دیشب امتحان کردم نشد.الانم نمیتونم اخه ایرانسل اعتباری دارم چیزی از اعتبارش نمونده.شنبه حتما امتحان میکنم جوابتون رو میدم.نقل قول:
پخش موزيك بسيار ضعيفي داره ...
در منار ظاهر زيباش و اين تنها ايرادشه ...هر چي باشه از زاقارت = سوني اريكسون كه همين ديشب با يك نرم افزار زاقارت تر هك شد خيلي بهتره...
راستش من خودم از اونایی بودم که سونی اریکسون رو قبول داشتم بخاطر پخش موزیک خوبش و دوام باتریش(مدت شارژ زیادش).ولی از موقعی که واقعا برام مشکل درست کرد.دیگه دنبال سونی اریکسون نرفتم.هم از لحاظ قطعات و هم از لحاظ نرم افزاری خیلی ضعیفه.البته این فقط و فقط نظر منه.در ضمن 6300 من نور صفحش کم نمیشه واقعا نمیشه نور صفحه اش رو کم کرد؟در ضمن اگه بخوام بعد از استفاده,سریع صفحه خاموش بشه(بخاطر مصرف کمتر باطری)باید چیکار کنم؟
دوستان یه سوال دارم امشب خیلی نگران شدم اخه رفتم تو سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که شماره سریال گوشیم رو چک کنم (البته شماره سریال گوشی با جعبه یکیه)وقتی رفتم تو سایت و شماره سریال رو زدم گوشیرو پیدا نکردو این رو مینویسه
Note: This IMEI number seems to be correct, but we do not have any information on this specific handset. Please add the missing information below.
به نظر شما ایراد از چیه؟شما امتحان کردین؟
زياد در مورد اين سايت ناراحت نباش. آخه همه IMEI ها رو نداره. گوشي من هم با اينكه مطمئنم اصليه ولي تو اون سايت پيدا نشد! يه 6ماه ديگه بايد بري سراغش!نقل قول:
ممنون از جواب سریعتون واقعان نگران شده بودم مخصوصا با اون مشکل شارژری که داشتم.ممنون.
حالا بازم خوبه كه شما گوگل رو باز كردي! من كه هيچي تا حالا باهاش باز نكردم! البته اين ايرانسل رو روي 4 تا گوشي ديگه هم كه دارم امتحان كردم باز هم جواب نداد انگار خراب شده!نقل قول:
راستش من یه سایتی پیدا کردم که یعالمه تم برا انواع گوشیها داره.تم های قشنگی برا 6300 داره.ادرسش هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هستش.امیدوارم دوستان استفاده کنند.در ضمن نمیدونم گذاشتن ادرس درسته یا نه؟
اشكال نداره! من تقريبا تمام تم هاي اين سايتو دانلود كردم! ولي حالا نتيجه گرفتم كه تم خود نوكيا از همه خوشگل تره.نقل قول: