نقل قول:
زیادی بهت زحمت دادم
شما چند تا از کارهایی که با ppc انجام میدید که واقعا میشه بهش گفت کامپیوتر جیبی رو بفرمایید
برای قیمت به 2 حالت زیر جواب بدید
1 اگر قیمت آک رو ندونید کلا تا چه قیمتی هزینه میکنید
2 قیمت آمریکا 350 دلار وایران 390 تومن
وهمیچنین دوربین رو اصلا حساب نکنید چون برای من همین vga کفایت میکنه
یکیش شاید این باشه که من از کار کردن با ویندوز موبایل لذت بیشتری میبرم تا از کار کردن با پلتفرم های جاوا و سیمبین های نوکیا و سونی اریکسون و ...
الببته مهمترین دلیلی که من اومدم طرف پاکت پی سی ، راحتیه برنامه نویسی برای ویندوز موبایل بود( نسبت به سیستم عامل های دیگه) ، راستش وقتی مشتری زنگ میزد به من که برای برنامش سریال بگیره من باید حتما یا لپ تاپ همرام باشه یا خونه باشم ولی با پاکت پی سی دیگه این مشکلو ندارم و برنامه ی تولید سریالمو بدون تغییر زیادی ( به خاطر .NET Framework) برای ویندوز موبایل نوشتم! (البته برای سیستم عامل های دیگه هم میشه ولی دردسرش خیلی بیشتره).
ولی با همه ی این حرفا Pocket PC هیچ وقت PC نمیشه.
و فکر میکنم اکثر دوستان که پاکت پی سی میخرن بیشتر به خاطر تجربه کردن یه محیط جدید و شایدم بهتره(اینکه گفتم شاید ، به خاطر اینه که انتظارات فرق میکنه)
در مورد قیمت هم نمیدونم چی بگم ، باید دوستانی که بیشتر توی بازار بودن نظر بدن ولی من خودم فکر نمیکنم بیشتر از 250 یا 270 تومن واسه این گوشی بدم !( اگه قیمت نوش 390تومن باشه)
بازم بیشتر فکر کن، سعی کن قبل از اینکه بخریش یه کم باهاش کار کنی ، ببین سرعتش خوبه یا نه
امیدوارم این چیزایی که گفتم به دردت بخوره !!