تائيد ميشه علي الخصوص ديگه نمي خواد بري كلي فريمور واسه صداش اون هم با اين همه دنگ وفنگ بگيرينقل قول:
در ضمن اونم اگه بتوني يا نه:46:
Printable View
تائيد ميشه علي الخصوص ديگه نمي خواد بري كلي فريمور واسه صداش اون هم با اين همه دنگ وفنگ بگيرينقل قول:
در ضمن اونم اگه بتوني يا نه:46:
سلم دوست من ميخواستم بدونم اين همون فايلي كه 50 مگابايت حجمش بود يا يه چيز جديد ديگسنقل قول:
مرسي داري:31:
تائيد ميشهنقل قول:
همون لينكي رو كه اين دوستمون ميگن محبت كن
در ضمن اين سايت راپيدشير هم منو خيلي اذيت ميكنه اگه لينك ديگه اي هست محبت كن مرسي
باید چیکار کنم واسه pic sms یعنی کاری نمیشه کرد؟
از شکل و رنگ جلف 5700 خوشم نمیادنقل قول:
لمسی میخواهم
حالا یکی بیاد بگه خز شده یا نه(1200)
راستی ming یعنی چی وبرای چی بهش میگن ming
:31::31:ببین اینو مطمئن باش که a1200 اگه بشه 100 هزار تومن خز نمی شه یعنی کلا موتورولا خز نمی شه یکی به این دلیل که شناخته نشده است و یکی به این دلیل که موتورولا خریدن چیز می خواد ( چیز دیگه ) به بزرگی هندونه :31::31:نقل قول:
چون نه خدمات و نه گارانتی درست و حسابی داره ولی در کل موتورولا رو عشقه
یه توضیح درباره ming بدید یعنی چه وبرای چی به a1200 می گن ming
با سلام
منم حرف دوستمون مجرم رو تاييد مي كنم در ضمن از كسايي كه از قيمت اين گوشي خبر دارن خواهش منديم ديگه حرف از قيمتش نزنن .
در ضمن از دوست خوبمون اناهيتا هم به خاطر اطلاع رساني سريع شون تشكر مي كنم در خصوص فايل هم بايد بگم كه همون فايل 50 مگابايتي هستش كه از سايت motorolafans گرفته شده ولي با برنامه winrar باز شده و بعد در راپيدشير آپلود شده.
راستي آقا كسي تونست اون بازي ها رو نصب كنه ؟ اين بازي هاي جاوا حال ادمو ميگيره واسه خارج شدن از بازي هي بايد وارد صفحه اصلي شد ولي يه سوال براي من پيش امده ؟
نقشه تهران با وجود اينكه java هستش " ولي با قلم كار مي كنه . كسي بازي اينجوري داره.
این همون فایل 50 مگابایتی هست که یکی از دوستان زحمت کشیدن و از حالت فشرده خارج کردند و دوباره آپلود نمودند.نقل قول:
نه متاسفانهنقل قول:
امكان داره اونارو به كامپيوتر انتقال بدي و از طريق فتو شاپ نگاه كني