در هر صورت اگه یه تاپیک باز میکردید بهتر میشد بحث کرد.نقل قول:
مادربورد GIGABYTE P35-DQ6 یا Asus P5K Deluxe مدل های خوبی هستند برای سیستم های High-End . قیمت حدود 250 تومن.
Printable View
در هر صورت اگه یه تاپیک باز میکردید بهتر میشد بحث کرد.نقل قول:
مادربورد GIGABYTE P35-DQ6 یا Asus P5K Deluxe مدل های خوبی هستند برای سیستم های High-End . قیمت حدود 250 تومن.
سهیل جاننقل قول:
یه تایپیک باز کن ضرر نمیکنی. خیلی خوبه نظر همه رو میپرسی
همون طور که virgil جان گفت asus p5k_ deulxe خیلی خوبه همین طور gigabye p35_dq6
به قیمت 260 تومن
امیر جان ... ممنون از لطفت ولی من دیگه تقریبا دستم اومده چی باید جمع کنم .. و دیگه صلاح نیست .نقل قول:
بالاخره دوستان خوب راهنمایی کردن و ممنون .
نمی دونم عجله کردم بزای زدن این تاپیک یا نه اما مننقل قول:
6 تا سیستم خریدم
همشون GIGA 945ZLM_S2
سی پی یو هاشم همه 2.8 INTEL
هارد 80 MAKSTOR SATA
این سیستم ها رو هم واسه کافی نت خریدم نمیدونم چه لوازمی درون جعبه مادر و... باید یاشه ضمنا سی پی یو رو وقتی اک میخری رو خودش فن دار؟؟؟
یه راهنمایی بکون چون کارتون مادر بردش که فقط یه دفترچه داره تموم آیا درسته البته میدونم که این مادر برد رو نباید با اون مدل شما مقایسه کرد اما یه حالی بده به ما سر جوابمون رو بده که خونم ازدست اون یارو داره به جوش میاد
خیر دوست عزیز اگه cpu رو باکس بگیری فن هم داره و توی کارتون مادربرد هم باید کابل ساتا وهمینطور کابل برق ساتا کابل Ide کابل فلاپی وکارت گارانتی شرکت هم باشد.نقل قول:
مرسی عزیز از راهنماییت برم حال یارو رو بگیرم بر میگردم
با سلام
سلام من مادر برد Giga945plm_s2 دارم میشه در رابطه با این مدل واسم توضیح بدید و تو مایه های 90 تا 100 هزارتومان مادر برد توپ Giga چیه؟البته یه چیزایی تو این تاپیک دستگیرم شده اما میخوام به قولی آخرش باشه یعنی رودست نداشته باشه ضمنآ واسه سی پی یوINTEL3 FOLL البته این سیستم رو واسه سرور کافی نتم میخوام لطفآ مزایای اونم ذکر کنید.
یه سئوال دیگه هم داشتم در رابطه با چیپست ؟؟؟
البته اینم میدونم که چیپست اینتل واسه Cpu اینتل بهترینه ولی آیا فقط اینتل بودن مهمه یا خیر مثلا اگه چیپست مادر بردی اینتل باشه اون مادر برد کار آیی خوبی داره به عنوان مثال همین چیپست اینتل خوب مادر برد Asrock هم چیپست اینتل داره پس مادر برد خوبیه ؟ البته مقدار رمی که ساپورت میکنه و... رو اگه کنار بزاریم آیا چیپست مهمترین عامل در خوب بودن مادربرد هست ؟ یه توضیح مختصر اگه در این رابطه بدین متشکر میشم باتشکر از همکاریه خوبتون متشکر
من گیج شدم!لطفا یکی به من بگه مادربورد Ga-m61pm-s2 گرافیک آنبورد داره؟من یه مادربورد از گیگا می خوام که گرافیکش آنبورد نباشه و با گرافیک Amd/ati سازگاری داشته باشه و سوکت Am2 باشه.رینج قیمت و مدل هاشو هم لطف کنید بگید.
GA-MA69G-S3H چطور؟تو سایتش نوشته Integrated ATI™ Radeon™ X1250-based graphics ،این یعنی آن بورده؟...من که هرچی مادربورد گیگا نگاه می کنم آن بورده که!لطفا راهنمایی کنید!