من هم توپ سه لايه را حاضر كردم براي مسابقات رسمي پي سي ورلد (ايول به خودم)
از الان تيم برتر را من اعلام كنم (( مصطفي بست و مهدي عشقي )) پس بقيه ي دوستان براي مقام دومي با هم رقابت كنند.
Printable View
من هم توپ سه لايه را حاضر كردم براي مسابقات رسمي پي سي ورلد (ايول به خودم)
از الان تيم برتر را من اعلام كنم (( مصطفي بست و مهدي عشقي )) پس بقيه ي دوستان براي مقام دومي با هم رقابت كنند.
مصطفي جون ميبينم كه واسه باختن خيلي هولي و عجله داري صبر كن تا فردا تورو به همراه اين مهدي بست كته كله چرمنگ لوله كنم تا درس عبرتي بشه واسه همهنقل قول:
نوشته شده توسط mostafaeshghi
سلام به valizadeh4وتمام شيرازي هاي عزيز :biggrin: وليزاده لطفا جشن تولد را براي من به مغازه كامپيوتري در پاساژ گاندي در خيابان معالي آباد بفرست (به نام کاظمی)با تشكر مخلص همه دوستان
با سلام
دوستان کمتر از 2 ساعت به قرار مونده حتما قرار رو بیایید
سورپریز های خوبی در راه هست
این قرار رو از دست ندهید ;)
زود عكس ها رو آپلود كنين
با سلام به همه دوستان وپيگيران قرارهاي P30WORLD امروز پنج شنبه بيست و نهم ديماه هزار و سيصد و هشتاد و چهار اولين قرار زمستاني بچههاي P30World در محل دائمي قرارهاي اين گروه پارك لاله تهران با شكوه و عظمت برگزار شد از بين مديران و ادمينها PATAL ، MEHDI_BEST ، MAFIA و OMIIDONLINE حضور داشتند بچه هاي ديگهاي كه اومده بودند مصطفي عشقي ، امين 101 ، الفين ،Mohammad_1000 ، Mohmmad_SAT Tو ...
از كاربراني كه نبودند ميشه FRIEND رو نام برد كه كري زياد خوند ولي در روز قرار جا زد و نيومد . اتفاقي كه منتظرش بوديم ولي نشد اومدن STAYWITHME بود كه با مافيا قرار داشتند و ما هم مي خواستيم ببينيم چي ميشه كه ( با من بمان ) با من نماند و نيومد البته مافيا جان عكس گذاشتن ولي يك عكس رو فكر ميكنم با خواهش و التماس مهدي بست سانسور كردند كه كلي مارو شاكي كرده
حالا شرح قرار از زبان من :
از بالاي پارك لاله كه ميومدم چون پنج شش دقيقه دير رسيده بودم از سمت بالا اومدم كه اگر بچهها در حال فوتبال بودند اونها رو ببينم وقتي ميخواستم توي بلوار اصلي بپيچم متوجه چند كماندو شدم كه پشت درختها كمين زده بودند گفتم اينها هم اعضا پيسي هستند ولي زياد توجه نكردم وقتي به محل قرار رسيدم كسي نبود يك كم جلوتر مهران ( مافيا ) با مهدي خط زير بهترين ( MEHDI_BEST ) و اميد رويه خط از دور دارن ميان در سمت راستم كنار بوفه هم محسنPATAL بي معرفت ايستاده بود و داشت چاي ميخورد وقتي مهران و مهدي و اميد ميومدن فهميدم كه مهران گفت اين كيه و مهدي گفت هادي خوبه و من متوجه شدم كه گفت دهنش رو سرويس ميكنم و در اين لحظه بود كه من احساس لرز شديدي كردم بعد از معارفه بچهها جمع شدند و شروع كرديم به خوش و بش و مهران هم يك نطق گيرا ايراد كرد كه در اون هواي سرد واقعا چسبيد در همين اثنا بود كه پاتال بي معرفت كه تيپ مشكوكي هم زده بود به بهانه قرار داشتن رفت و جالب قضيه اين بود كه ساعت يك ربع به پنج ميگفت من چهار و نيم قرار دارم و بايد برم ساسر هم كه گفته بود ميام نيومد و ما رو سر كار گذاشت بعد از رفتن پاتال بيمرام يك كم حرفهاي متفرقه زديم كه در اين موقع يكي از براداران زحمتكش نيروي انتظامي اومد و بهمون گير داد پس از مذاكراتي كه اقا مهدي انجام دادند قرار شد ما از مسير اصلي خارج و به داخل چمن بريم اونجا بود كه مافيا اون نطق تاريخي رو انجام داد كه بعلت گرم شدن زياد هوا و احتمال اسيب به منابع طبيعي پليس اومد و دوباره گير داد و ايندفعه گفت اگر نريد فحش ميخوريدها ما هم گفتيم احترام خودمون رو نگه داريم و بريم دنبال كارمون
حالا ميرسيم به هيجان انگيز ترين قسمت قرار كه همه كاربران بدون شك منتظر اين قسمت هستند در ابتدا كه من گفتم بازي نميكنم و اصلا در اين سطح نيستيد ولي با اسرار دوست عزيزم اميد آنلاين مدير بخش بازي ها اومدم و بازي كرديم در ابتداي يار گيري مهدي بست ادعاي كاپيتاني داشت كه بعدا معلوم شد بعلت بيتاثير بودنش در روند بازي بعنوان بازي كن نخودي شناخته ميشه و در دو تيم ضعيف تر بايد دروازه وايسه پس از يارگيري و قرعهكشي قرار شد تيم ما يعني كاپتان اميد آن لاين ، امين 101 داخل زمين باشيم كه اين مقدمهاي شد كه ديگه ما بيرون نريم تيم ما با شعار مهدي بست سوراخه به زمين رفت و از همان ابتدا به شكل بيرحمانهاي شروع به قلع وقمع حريفان كرديم و فقط يك باخت كه علت اصلي اونهم خستگي مفرط و ناداوري بود در كارنامه داشتيم در پايان تيم ما اين عناوين را كسب كرد
ركورددار بيشترين بازي برده ، بيشترين حضور در زمين ، آقاي گل ( خودم ) ، زدن گل از دور ترين فاصله ( خودم ) ، زدن گل در كوتاهترين زمان پس از دريافت گل ( خودم ) ، زدن گل در كوتاه ترين زمان ( اميد آن لاين ) ، بهترين دروازه بان ( امين 101 ) و خوش تيپ ترين مهاجم ( خودم ) و اين نكته كه بعد از انتخاب هر سه بازيكن ما بعنوان كانديداي دريافت جايزه اخلاق اين جايزه به همه ما تعلق گرفت
البته ركوردهاي ديگري هم بجا گذاشته شد كه مي توان از زاغارت ترين دروازه بان ( مهدي بست ) ، بيشترين لايه خورده ( مصطفي عشقي ) ، پر حاشيه ترين بازيكن ( مهدي بست ) ، بيشترين دريبل خورده شده ( مهدي بست ) و چندين ركورد شرم اور ديگر نام برد كه از گفتن آنها شرم دارم مهران هم كه بعلت كهولت سن قادر به بازي نبود در گوشه زمين ايستاده بود و پاسخگوي دوستان در مسائل مختلف فروم بود بعد از پايان بازي ها مجبور شديم قنديلهاي يخ او را آب كنيم و برداريم ببريم جالب ترين بازي هم بازي آخر بود كه تا آخرين لحظه مهدي بست و تيمش هميشه يك گل عقب بودند و تا مساوي نكردند هي بازي را طول دادند تا توانستد با خشونت و خطاهاي مكرر يك گل بزنند كه با تهديد داور توسط مهدي بست بعنوان مدير فروم (نقل قول ; مهدي بست : گل و گرنه بن ميشي ) گل پذيرفته شد و تيم ما در كمال جوانمردي براي جلوگيري از درگيريهاي درون تيمي تيم مقابل و احتمال خين و خينريزي با فاصله زياد توپ را به اوت زد تا دل مهدي هم خوش باشد كه يك بازي را برده است در پايان بازي مهدي بست در يك اقدام عوام فريبانه و پوپليستي به همه بچهها يك اسكناس سبز عيدي داد ( دست آقا سيد درد نكنه ) وقتي رفتيم پائين پارك لاله مهدي بست كه جايزه زرشك طلائي را در فوتبال برده بود به چند تا از بچه ها امضا داد و خداحافظي كرديم و همه رفتند دنبال زندگيشون
ديگه خسته شدم خلاصه پيسي ورلد داره آماده ميشه كه يك تيم در ليگ برتر معرفي كنه ازاخبار حاشيه اين قرار اينكه مهدي بست بعنوان توپ جمع كن به مجموعه ورزشي حجاب دعوت شده كه موفقيت روز افزون او را از خداوند خواستاريم .
با تشكر از همه دوستان
هادي
hadikhobe بابا تو ديگه كي هستي
نيم ساعت دستم رو دلم بود و ميخنديدم
4 بار پست تورا خوندم و هي خنديدم
بايد جايزه سوسك طلايي رو هم به تو بدن كه تو طنز نويسي مهارت كافي رو داري
ايشالا كه خوش گذشته باشه
جاي منم خالي بود خيلي دلم هواي قرار رو كرده ولي حيف كه در مسافرت هستم
از همين جا به تمام دوستاني كه در قرار حاضر شدن سلام ميگويم و اميدوارم در قرار بعدي من هم بتوانم بيام
به اميد سلامتي همگي
سياوش علوي
سلام
البته هادي جان كمي پياز داغ قضيه رو زياد كردن.اين تيم ما بود(مهدي بست و مصطفي عشقي) كه همش در حال حمله بود و گلهايي رو هم كه زدند همه از روي شانس و بخت بلندشون و البته اشتباه فردي ما بود.در ضمن تيم ما در حال گرم كردن خودشون بودند و در دست آخر كه دست سرنوشت بود ما بازي رو برديم.در ضمن تيم ما به شما اوانس داد و گذاشت كه به خاطر حوان بودن اعضاي تيم روحيتون پايين نياد و پس فردا نريد معتاد بشيد.
سلام دوست مننقل قول:
نوشته شده توسط hadikhobe
انشاالله قرار بعدی جبران میکنم
با تشکر
آهای برو بچ مشهد پیش این تهرانی ها کم نیارین دیگه کجایین بابا
اینا فک میکنن خودشون فقط بلدن قرار بذارن دوستان مشهدی اعلام آمادگی کنن یه قرار 100 نفره میخام بذارم
(شوخی بود به دل نگیرین البته قرارم رو جدی بگیرین )