اگه تازه خریدی که بحثش فرق فوکوله باید حتماً بدی گارانتینقل قول:
اگه تازه خریدی که بحثش فرق فوکوله باید حتماً بدی گارانتینقل قول:
البته همیشه اینجوری نیست فقط تو ساعات اوج مصرف
سلام
من میخوام یه پاور بخرم...
سوالم اینه که پاور مثلا" GREEN - GP530AB یه همه سیستم ها میخوره؟؟
خرید پاور به مادربرد ربط داره؟ یعنی فیش ها و اتصالتشون با هم فرق داره؟
الان سیستم من اینه:
سی پی یو: 2.4 سلرون
مادربرد: soltek sl-85erv2
گرافیک mx480ep geforce
رم 2 تا 512
پاور : 250 وات Ati
و در آینده میخوام پنتیوم فایو بگیرم...
همین پاور رو بگیرم به هر دو تا سیستم میخوره؟؟
در ضمن Green - Gp480a با AB و EPS چه فرقی با هم دارن؟؟
ممنون
مبارك باشه دادي اينتل برات بسازه Five?
دوست عزيز شما بايد مشخصات سيستم را بگي بعدا پاور انتخاب كني
بله انصالها فرق دارد از پاورهاي 530 به بالا فكر كنم داراي هشت پورت 12 ولتي هست قبلا 4 تا بود الان 8 تا شده
Eps هم با Gp فرقش را نمي دونم اما Eps گرون هست و مدلهاي حرفه اي گرين هست
- در مورد سوال آخر شما باید بگویم که تکنولوژی Entry-level Power Supply یا به اصطلاح EPS یک تکنولوژی بسیار پیچیده در مراحل طراحی ، تولید و کنترل کیفیت می باشد که در دنیا تنها پنج یا شش شرکت تولید کننده هستند که از این تکنولوژی برخوردارند. GREEN نیز از این قضیه مستثنا نیست . بالغ بر 80 درصد تولیدات ما به نوعی ( طراحی یا تولید ) گرایش داخلی دارند و بسته به نوع خود از تکنولوژی کارخانه تولید کننده معظم Seventeam بهره مند می باشند. ولی در رده های بالای محصولات خود( EPS) فقط در ایجاد برخی تغییرات جزئی در مدار الکترونیکی و در جهت هماهنگی با شرایط محیطی و مصرفی که در ایران و به طور غیر معمول در دنیا با آن مواجه هستیم ( این موارد ناشی از 10 سال تجربه کاری ما در ایران می باشد) دخالت داریم و اصل طراحی ، تولید و کنترل کیفیت توسط شرکت معظم Seventeam صورت می پذیرد . به امید آنکه با حمایت مصرف کنندگان خود بتوانیم اقدام به تولید این محصولات بی نظیر در ایران عزیزمان بنماییم.نقل قول:
اغلب سازندگان مادر برد با این مشکل بزرگ مواجه هستند . چرا که اگر بخواهند از فیلترهای پر قدرت در مادر برد خود استفاده نمایند ، ابعاد و فضای مادر برد این اجازه را به ایشان نمی دهد . همچنین حرارت بالایی که در اثر تعبیه این فیلترینگها به وجود می آید و همچنین میدانهای مغناطیسی آنها اثراتی بس مخرب تر بر روی مادربرد آنها می گذارد . بخش فیلترینگ فرکانس از جمله بخشهایی در علم الکترونیک می باشد که پیچیدگی های منحصر به فردی دارد و هنوز سوالات بی جواب زیادی در این بخش وجود دارد . برای مثال و درک بهتر این موضوع به قسمت ***** های خروجی یک مدل پاور EPS که در کنار کابلهای خروجی آن قرار دارد توجه نمایید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی از دلایل تعیین استاندارد EPS نیز همین موضوع مهم بوده است .
در صورت امکان ( هزینه ) سعی کنید از هر برندی که خرید می کنید حتما از سری EPS آن خرید کنید . به دلیل آنکه پردازشگرهای دو هسته ای به نویز خروجی پاور در شاخه دوم خروجی 12 ولت بسیار حساسند و تنها پاور های EPS نویز خروجی اشان در این شاخه کمتر از 50 mV می باشد . این قضیه در کارکرد راحت تر ، عمر مفید پردازشگر و راندمان آن اثر بسیار زیادی خواهد داشت .
سخت افزار
سلام دوست عزیزنقل قول:
ممنون بابت راهنمایی...
راستش این سیستم فعلی اینقدر اذیت کرده که میخوام تا سال آینده یه سیستم درست و حسابی بردارم 4 ساله پدرمو درآورده...
سیستمی که میخوام بگیرم اینجوریه:
مادربرد: asus p5b
سی پی یو : Intel Core 2 Duo E4500
...................
و الان هم مادربردم soltek sl-85erv2
و سی پی یو 2.4 سلرون آ هست.
گرافیک:mx480ep Geforce
مموری: 512 دی دی آر کینک استون
2 تا هارد 80 مکستور
پاور الان من 250 وات هست و 2 تا فیش داره که به مادر برد وصل شده...
یکی 4 تا پورت داره و 4 سیم بهش متصله و اون یکی 20 پورت هست و 20 تا سیم از پاور بهش متصله...
جدا از سیم های مادربرد 4 تا هم اتصال برای سی دی رام هارد و.. + یه دونه برای فلاپی
با این شرایط من GREEN - GP480A بگیرم یا GREEN - GP580B-EPS و یا GREEN - GP530AB ؟؟؟؟؟؟؟
این سه تا کابلهاشون مثل همه؟ یعنی 20 تایی و 4 تایی داره؟؟ کدوم یکی رو بگیرم؟؟
چون میخوام سفارش بدم واسم بفرستن اگر به مادربردم نخوره دیگه نمیتونم برگردونمش... پس لطفا" راهنمایی کنید...
در ضمن به سیستم فعلیم بخوره کافیه و اگر یه چیزی باشه که به سیستمی که بعدا" میخرم هم بخوره که چه بهتر...
ممنون
ممنون دوست عزیز...نقل قول:
اگر GREEN - GP580B-EPS دارای 2 فیش. یکی 20 تایی و یکی 4 تایی واسه مادربرد باشه که ای پی اس میگیرم... و گرنه GREEN - GP530AB یا GREEN - GP480A...
با اینکه پاورهای گرین قیمتشون تقریبا" بالاست ولی گرین میگیرم که بعدا" مشکلی پیش نیاد...
این سوال من رو کسی جواب نداد که...
جناب لرد عزیز... گابانا و Case & Power , جواد جان و سایر دوستان کجایید؟؟؟
به شدت نیازمند یاری شما هستم
------------------------------------------------------------
میخوام پاور رو عوض کنم و این سیستم منه...
مادربرد soltek sl-85erv2
سی پی یو 2.4 سلرون آ هست.
گرافیک:mx480ep Geforce
مموری: 512 دی دی آر کینک استون
2 تا هارد 80 مکستور
پاور الان من 250 وات هست و 2 تا فیش داره که به مادر برد وصل شده...
یکی 4 تا پورت داره و 4 سیم بهش متصله و اون یکی 20 پورت هست و 20 تا سیم از پاور بهش متصله...
با این شرایط من GREEN - GP480A بگیرم یا GREEN - GP580B-EPS و یا GREEN - GP530AB ؟؟؟؟؟؟؟
این سه تا کابلهاشون مثل همه؟ یعنی 20 تایی و 4 تایی داره؟؟ کدوم یکی رو بگیرم؟؟
چون میخوام سفارش بدم واسم بفرستن اگر به مادربردم نخوره دیگه نمیتونم برگردونمش... پس لطفا" راهنمایی کنید...
---------------------------------------------------
ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سلام
اول كه اينجا جاش نيست بايد در قسمت مربوطه سوال كني
دوم يكم صبر بدهي جوابت را مي گيري
سوم هنوز سال آينده نيامده و قيمتها خيلي تغيير مي كند و چيزهاي جديدتري توي بازار مي آيد
چهارم چه گرافيكي مي خواهي بخري اگر 8600 مي گيري پاور 580 EPS برات خوبه حداقل است و بايد بيشتر بگيري اگر مي خواهي گرافيكت بالا باشد و شما مي توانيد براي سيستم فعليت 580 جواب مي دهد شما 24 پين را 4 تاشو بر مي داري خودش جدا مي شود 4 تاشو وصل نكني مشكل حل است
همون GP480A بگیری جواب کارتو میدهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
برای این قطعات چه پاوری بگیرم؟ یکی از دوستان 450 وات گرین رو پیشنهاد کرد
ولی از مدل های مختلفش اطلاعی ندارم
cpu e4300
ram 4* 512 ks
8600 gt vga
250 sata
m-b asus p5b
یک سی دی رایتر و یک دی وی دی رایتر
با یک کارت دی وی بی