نقل قول:
نه اگه فرانسوی باشه بخوای ببینی سریال اصلیه و چنج نیست این کد رو میزنی اگه با کد روی جعبه مطابقت کرد سریال اصلیه 2 اگه جایی که باتری رو تو گوشی میزارن نوشته باشه فرانسه یا رو جعبه هم نوشته باشه ساخت فرانسه اصله
Printable View
نقل قول:
نه اگه فرانسوی باشه بخوای ببینی سریال اصلیه و چنج نیست این کد رو میزنی اگه با کد روی جعبه مطابقت کرد سریال اصلیه 2 اگه جایی که باتری رو تو گوشی میزارن نوشته باشه فرانسه یا رو جعبه هم نوشته باشه ساخت فرانسه اصله
اي ول مرسينقل قول:
ديگه چجوري ميشه فهميد
امکاناتش بیشتره؟؟؟؟من بی طرفم هم SE دارم هم Nokia. برا سیمبیان که بیشتر برنامه هست تا SE. از P990i خیلی راضیم.ولی در کنارش N73 هم دارم که هم کلاسیک هم سبک هم صدای خوبی داره.این اخریا سونی خیلی ضعیف کار کرد.دیگه مثل قدیم K750 یا W800 که زمان خودشون خدا بودند SE ارائه نمیده.حیفففف:19:نقل قول:
البته چندان نبايد به ليبل جعبه و گوشي اعتماد كرد چون همه اينها رو مي شه شبيه سازي كرد. ليبل سازي اين روزها زحمت زيادي نداره.
يه راهه ديگه و نسبتاً مطمئن براي چك كردن اينكه IMEI گوشي شما در اصل مربوط به چه مدل تلفن همراه است جستجو در بانك اطلاعاتي زير است. IMEI گوشي خود را وارد كنيد و اطلاعات كاملي در مورد موبايلتون تحويل بگيريد:rolleye:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من می خوام امروز فردا یه p990 بگیرم
الان قیمتش تو رشت380 تومنه ( سریال اصل و ساخت فرانسه که شک دارم باشه!)
نمی دونم همینجا بگیرم یا بیام تهران
من شنیدم که lcd فرانسویش ضد خشه ولی چینیش نیست. درسته؟نقل قول:
امروز شیراز پی990 345000 تومن قرانسه 3 سریال
نقل قول:
چاکریم تنها راهش همینه
نقل قول:
چاکرتم. تنها راهش همینه
نقل قول:
چاکریم ..تنها راهش همینه