از مدل های تلفن همراه ، فقط یکی شارپ هست که دوستان پیدا کردن . مودم هم که یکی خود ایرانسل هست با فرکانس 3500نقل قول:
Printable View
از مدل های تلفن همراه ، فقط یکی شارپ هست که دوستان پیدا کردن . مودم هم که یکی خود ایرانسل هست با فرکانس 3500نقل قول:
فکر نکنم شبانه رو برداره
پهنای باند شب رو چیکار کنه؟
خو الان بی مصرفه
ارزون میده تا فروش بره
چرا روز نمیده؟
چون روز به اندازه کافی سود داره
ولی احتمالش هست که یکم شبانه رو گرون کنه
ولی برداشتن شبانه یکم دور از ذهنه
اینکه میتونست کاری کنه که باند پایین تری باشه که خوب بله میتونست اما ایرانسل یا هر شرکتی اول به جیب خودش نگاه میکنه بعد به فکر مردم! چون اونجوری که دیگه کار اقتصادی نیست!نقل قول:
این فرکانس ارزون تر بوده تو مناقصه یا حالا هر جیز دیگه ای برای همین انتخاب شده
و منم گفتم تقریبا وایمکس هست چون ثابت هست! و اینکه تو کل گوشیهای کرده زمین یه گوشی این فرکانس رو داره که نمیشه دلیل که! بازم میگم این اینترنت ثابت هست و چون سیم کارتش نه تماس داره نه مسیج پس برای موبایل استفاده نمیشه فقط برای اینترنت هست و قابل استفاده در مودم! به صورتی که سیم کارتش حکم همون یوزرنیم و پسوورد شما رو داره!
شما نمیخوای انگار قبول کنی کار این شرکت ها بیزینس هست نه خیریه! کاری که ایرانسل یا هر شرکتی میکنه برای رسیدن به سود بیشتر هست نه اینکه مثلا اینترنت بهتری به مردم بده! چون به غیر اون ۵۱٪ سهامش که مال ایرنی هست ۴۹٪ از اون مال شرکت خارجی هست و اون هم فقط به فکر سود بیشتر هست البته قسمت ایرانیش هم همبن هست!
کلا من موافقم همه چیز دید اقتصادی پشتش هست! چون هدف شرکت هم همین هست!
کل شرکتهی اقتصادی همینه واسه این من نمیگم جرف شما بده اما خوب این یه چیز طبیعی هست !
دوست عزیز شما اولا جوش الکی نزن سر اینترنت!نقل قول:
بعدم شما یه ذره اگه بیشتر دقت میکردی اون تست ۶۵۰ مگی حالا داخلی بود یا خارجی کار ندارم اصلا ربطی به TDD-LTE نداشت ماله 4G+ بود!
وگرنه شما مشخصات مودم ایرانسل TDD_LTE رو نگاه کنی ماکس سرعت دریافتیش کلا ۱۲۰ مگابیت هست! که مسلما احتمالش کمه که ماکس سرعت بده و همینطور شما دفترچه راهنماش رو دقت کنی تو عکساش معلومه که سرعت مثل وایمکس فیک میشه تو مودم! یعنی مثل adsl که ماکسیمم سرعت خط رو نشون میده اینم همین طور هست
بعدم شما تو کره جنوبی نستی که اینجا ایران و کیفیت ایران هم الان همینقدره! شما انتظار نداری واسه رضای خدا کسی کاری بکنه که؟!
ولی کلا غر زدن الکی بدرد نمیخوره جوش الکی میزنین! چون شما انتخاب جایگزین نداری که بین اینایی که هست باید انتخاب کرد
تست با نت گوشی 2 خط آنتن
قم - آذر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام تنها مدلی که فرکانس 3500 رو پشتیبانی میکنه همون مودم خود ایرانسل هست درسته؟نقل قول:
Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk
تست کردید وصل شد؟نقل قول:
Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk
نقل قول:بله فقط مودم TD ایرانسل از باند 42 پشتیبانی میکنه نه بقیه ی مودمهانقل قول:
نه میخواستم ببینم اون دوستمون با نام کاربری فندک امتحان کردن یا نهنقل قول:
-mmtech
بد نیست اشاره بشه که ایرانسل یک قدم بزرگ و واقعا قابل تقدیری سالهای 84-85 برداشت که از خیریه هم برای ملت ما مفیدتر بود : شکستن انحصار وزارت مخابرات اون دوران در عرضه ی انحصاری سیمکارتهای 800 هزار الی 1 میلیون توماننقل قول:
جالبه می بینم محمد غرضی همه جا از خودش تقدیر میکنه بعنوان کسیکه مخابرات همراه رو به ایران آورد. یکنفر نیست یقه اش رو بگیره که مرد حسابی دو دهه عقبتر از دنیا تجهیزات رده خارج از نوکیا اونم قابل پشتیبانی تنها از 200 هزار مشترک نه از چند ده میلیون ملت، وارد کردی و در فضای انحصار با قیمت میلیونی می فروشی، از خودت تقدیر هم میکنی؟ زکی. سیمکارت که همه جای دنیا مجانیه که. نه اینکه حدود 10 برابر حقوق ماهانه ی اون زمان یک کارمند مملکت باشه
در این فضا ایرانسل سیمکارت دائمی ارائه کرد با 3 قابلیت کاملا جدید برای مردم : قیمت یک ششم سیمکارت دولتی، تحویل پستی و درخواست اینترنتی نه خرید حضوری با معطلی و کتک کاری در صف و بردن شناسنامه و سند و بنچاق و ... . و انتخاب شماره ی دلخواه از میان دهها هزار شماره
اما یکسری طرحهاش جنبه ی رقابتی نداشت مثل وایمکس . بوش میاد TDD هم از این نوع باشه و فکر کنم کنسرسیوم صبانت که فرکانسهای پایینتر رو انتخاب کرده در جلب مشتری از ایرانسل جلو بیفته. عجله نکنین بزودی روشن میشه
آره با وايمكس موافقم كه خيلي ضعيف ظاهر شد زودم از مد افتادنقل قول:
قيمتاش با سرعتهاش باهم نميخوند!
اما اين چون رو بستر ال تي ايي هست فكنم بتونه يه سرعت بالاي ثابت بده نه اينكه ٩٠ مگ بده اما مثلا ٥٠ مگ ثابت دينا بده اينجوري خوبه كه استيبل باشه هم سرعت هم پينگ! من خودم مشتري ميشم البته هنوز تهران پوشش نداره
به نظرم بسته هاي شبانه هم به مرور فعال ميكنه روش
اون٢ تا شركت ديگه شنيدم عمده فروشي ميتونن كنن به اين شركتهاي اپراتور مجازي! خودشون نميتونن بدش دست مشتري