سلام
دوستان عزیزی که میتونند به کمک بنده بیان خواهشا دریغ نکنند . مدتیه (تقریبا 1 ماه) که نمیتونم با دانلود منیجر از سایتهایی همچون youtube و سایتهای اشتراک گذاری ویدئوی آنلاین دانلود کنم . قبلا وقتی روی کلیپ یا فیلم در این سایتها کلیک میکردم خود IDM تشخیص میداد و بالای کلیپ IDM فعال میشد و بعد از زدن روی اون گزینه با استارت کردن ، شروع به دانلود میکرد . بدون هیچ مسئله ای دانلود میکردم . اما الان دیگه هر کاری میکنم و هر افزونه ای برای مرورگرم ( Google Chrome) میگیرم این کار امکان پذیر نیست و اخطاری رو که در زیر عکسش رو گذاشتم میده . برنامه های دیگه رو هم امتحان کردم ولی نشد که نشد . با ساکس و انواع ف*ی*ل شکن هم تست شد اما نتیجه نداد . آخرین ورژن و ورژنهایی که مشکلی نداشتن هم تست شد . در تنظیمات IDM در قسمت proxy هم Get From IE رو هم فعال کردم اما 1 سرور رو میشناسه از 16 تا و سرعت شدیدا پایین میاد .با خود مرورگر میشه اما با 1/10 سرعت . آیا کسی این مشکل رو داشته ؟ کسی میتونه کمکی کنه یا برنامه ای معرفی کنه که سرعتش مثل IDM باشه ؟ همه دچار این عذاب فیلترینک و اینترنت در ایرانیم . (کسی هم خواست پیام خصوصی بده )
پارس آنلاین هم مدتی خوب میشه مدتی افتضاح --- الان حالش خوبه فعلا (چشم حسود کور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
اینم عکس اخطار :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط یوتیوب نیست مشکل از هر سایت ویدئو آنلاین هم میخوام بگیرم همین هست (مثل ویدئوهای فیسبوک) البته تو بعضی سایتها فرمت flv رو میگیره ولی من میخوام یه سری سریال بگیرم که هیچ کجا نیست و فرمتش Mp4 هست . داخل یوتیوب هم لاگین نیستم .داخل کامپیوترهای مختلف هم تست گرفتم با ورژن های مختلف IDM اما همشون همینه . قبلا تا 1 ماه پیش هیچ مشکلی تو هیچ ورژنی نبود و راحت مثل آب خوردن میگرفت اتومات اما دیگه نمیشه . از لحاظ لینک دانلود هم تستش کردم . لینکهای سایتهای فیلتر شده مشکلی ندارند با ف*ی*ل شکن میشه دان کرد اما مشکلم فقط سایتهای آنلاین پخش ویدئو هست . مشکلم رو به چندتایی از دوستانم هم گفتم . امتحان کردند واسه اونا هم همینطور شده . تو نت جستجو کردم ، مثل اینکه چند وقتیه به مشکل خورده . میخوام بدونم کسی راهی براش پیدا کرده یا نه ؟ اگه راهی روشی تونلی چیزی باشه خدا خیرش بده هرکسیو که راهنماییمون کنه .
کریو رو هم که واسه پارس آنلاین شنیدم بستن .
پیشاپیش از همکاری دوستان بینهایت متشکرم شاید درد خیلیها باشه ...