این قیمتش 500 600 ه که :n02:نقل قول:
پخش های سونی چطورن
این قیمتش 500 600 ه که :n02:نقل قول:
پخش های سونی چطورن
304 کنوود از همشون تکمیل تره ... از نظر صدا هم که سلیقه هست ، مثلا من به شخصه صدای پایونیر رو ترجیح میدم ...نقل قول:
ولی همون 304 رو بگیرید شما چون برای ارتقا و ... در آینده هم دستتون بازتره ...
درودنقل قول:
اگر سوراخ شده باشه ما از چسب دو طرفه Tessa استفاده می کنیم.
ولی فقط از یک طرفش استفاده می کنیم و از پشت به صفحه ی ووفر می چسبونیمش.
شما هم از چسب تسا استفاده کنید، شاید نتیجه گرفتید. چیز نگران کننده ای نیست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درودنقل قول:
از سونی فقط در رده ی بالا انتظار داشته باشید. OK هستند.
بودجه رو ببرید بالا. با این پولها چیز درستی نمیشه خرید، فقط پولتون هدر میره.
سلام به همه سیستم بازها:n02:
لطفا می کنید یک دستگاه پخش خوب با قیمت مناسب برای پراید معرفی کنید؟ فقط یک دستگاه پخش می خوام نه اسپیکر می خوام ببندم و نه چیزهای اضافی دیگه و همون بلندگوهای پیش فرض ماشین که کارخونه گذاشته کافیه. ما دستگاه پخش ندارم و می خواستم ببینم چی خوب هست که یو اس بی هم قبول بکنه و کیفیت مناسبی هم داشته باشه.
ممنون
مرسی امیرجاننقل قول:
فقط این ۳۰۴ رو میشه با اینترفیس اوکی کرد که تمام قابلیت های دسته پشت فرمون ۲۰۶ کار کنن؟
از پخش ها ایرانخودرو که بهتر هستشنقل قول:
باند اینفینیتی دارم ولی احساس میکنم پخش هم روش تاثیر میذاره کیفیت نداره ؟!
تو خود سایت کنوود زده که ساپورت میکنه اینترفیسو ... باید با توجه به مدل ماشین و ... اینترفیسشو تهیه کنید ... قبلش باز از فروشنده بپرسید ...نقل قول:
سلام.نقل قول:
دوست عزیز امکان داره از کواک 609 بهم بگید؟ صداش چطور هست؟(شفافیت، قدرت، بیس، پرتاب صدا، گرمی، کیفیت ساخت و ...). و اینکه کواک رو با چه قیمتی و از کجا تهیه کردید و چند وقت هست که استفاده می کنید؟ و اگر اشتباه نکنم این کواک مونتاژ چین هست، درسته؟
ممنون میشم.
دوستان این پخشای کنوود مثل همین 304Bt میتونن فلشی که بالای 1000 فایل داره رو بخونن یا تا 999 عین پخشای فابریک محدودیت دارن؟
بعد اینکه ظبطای فابریک 206 های فعلی که بلوتوس هم دارن به مدلای 91 به قبل میخورن؟
سلام دوست عزیز.نقل قول:
کواک مذکور از کواک های بسیار خوش صدا هست که من صداش رو میپسندم. کلا اجناس زیر رده زیرو در گلیدن همه مونتاژ چین هستن به غیر از امپلیفایر ها که مونتاژ کره هستن. ولی از بابت کیفیت مونتاژ من تا حالا مشکلی ندیدم در اونها. کیفیت و شفافیت صدای گلیدن درسطح بسیار خوبی قرار میگیره(البته مقایسه ها در برابر کواک های دیگه بازاره نه مقایسه با کامپوننت ها) قدرت خوبی هم داره ولی قدرت بیس متوسط هست. به هیچ عنوان این کواک رو با برندهای کوچه بازاری مقایسه نمیشه کرد مثل گواکهای پایونیر و حتی کنوود. اگه گلیدن قدرت بیس کمتری در کواک خودش گذاشته چون یه سبستم درست از کواک بیس نمیگیره و بیس وظیفه سابه. کواک هایی که بیس قوی دارن حداقل من که اصلا سمتشون نمیرم چون تقریا همشون کیفیت و شفافیت پایین تری دارن.
کواک گلیدن و برخی کواک های فوکال رو در بین رقبای موجود بسیار میپسندم. هر چند گه باز اگه بودجه مناسبش باشه کامپوننت پیشنهاد میدم.
مخلصم