منم خیلی وقته چیزی دانلود نکردم غیر از چند قسمت سریالنقل قول:
اما همش حرص سرعت دارم الان به کلم زده برم یه لود بالانسر بگیرم دوتا خطو یکی کنم اما فکرشو که میکنم میبینم استفاده ای ندارم:n31::n33:
Printable View
منم خیلی وقته چیزی دانلود نکردم غیر از چند قسمت سریالنقل قول:
اما همش حرص سرعت دارم الان به کلم زده برم یه لود بالانسر بگیرم دوتا خطو یکی کنم اما فکرشو که میکنم میبینم استفاده ای ندارم:n31::n33:
اتفاقا من به سرم زده ماه دیگه 1مگ بگیرم:n37:نقل قول:
تو اگر همین الان مخابرات 20 مگ ارائه کنه اولین نفر میگیری:n19::n09:نقل قول:
چرا ؟؟؟ :n28: باو من با همین خط 6 ماه تمام 10 مگ داشتم سرعت فول بود !!! :n37: تلفن رو که از پریز میکشم تا 13 مگ هم کشش داره !! امکان داره از اون ور روی 10 مگ باشه ولی مشکل از سمت مرکز مخابراتی باشه ؟؟؟ :n36:نقل قول:
نه امکان ندارهنقل قول:
جان من تو بگو من چه کار کنم خط رو بذارن روی 10 مگ ! توی کتشون نمیره ! هر ساعتی به هر کی بگی زنگ زدم هر دفعه یه چیز میگن ولی انجام نمیدن ! help please ! :n28::n37: شکایت کنم میترسم باز برم زیر ذره بین اینا ....نقل قول:
اول باید نویز خطتو برطرف کنی خطت کشش ندارهنقل قول:
با همین کیفیت روی 10 مگ SNR کمتر از 7 نمیشه و پرش لینک ندارم ! مشکل اینه حاضر نیستن بذارن روی 9 مگ یا 8 مگ مثلا ! کلا حاضر نیستن دست بزنن بهش !!!نقل قول:
دیگه اکسین اینجوره راحت دان استریم بالا نمیبرهنقل قول:
باو من پردیس ثبت نام کردم ولی حالا میگه پورتت ماله اکسینه :n29: اکسین هم سخت گیره ؟؟؟ پشتیبانی که همش یکیه باوووووووووو ! یه کاری کن واسم .... :n28:نقل قول: