برای هیچکدام از بازیکنان استقلال دعوت نامه خارجی نیامده است
معاون حقوقي و بينالملل باشگاه استقلال تهران ضمن ابراز بياطلاعي از دعوتنامههاي خارجي براي بازيكنان اين تيم گفت: من به عنوان مسوول روابط بينالملل باشگاه استقلال دعوتنامه ای را از كشورهاي خارجي براي بازيكنان استقلال دريافت نكرده ام البته شايد دعوتنامه هم باشد كه به دفتر واعظي آشتياني مديرعامل باشگاه ارسال شده است.
فتحي افزود: در حال حاضر بيشتر بازيكنان از طريق مدير برنامههاي خود براي انتقال به باشگاههاي خارجي اقدام ميكنند و ديگر كمتر دعوتنامه به باشگاه ارسال ميشود. به همين دليل من در باشگاه استقلال دعوتنامه ای نديدم كه از كشورهاي خارجي براي بازيكنان استقلال ارسال شده باشد.
وي ادامه داد: مذاكره با مربيان داخلي و خارجي همواره به عهده مديرعامل باشگاه است اما اگر در خصوص جذب مربي خارجي باشد ما نيز به عنوان روابط بينالملل در رسيدگي به امور همكاري لازم را انجام دهيم.
امير قلعهنويي سرمربي تيم استقلال در مصاحبه اخير خود عنوان داشت که قبل از ديدار اين تيم مقابل الاتحاد از طريق معاون حقوقی باشگاه به واعظي آشتياني پيغام دادم که ديگر در اين تيم نخواهم ، فتحي در اين ارتباط گفت: آقاي قلعهنويي صحبتهايي در اين ارتباط با من داشت اما من حرفهاي او را به آقاي واعظي آشتياني نگفتم تا شايد مجدداَ زمينه همكاري آقاي قلعهنويي با استقلال مهيا شود و قرار هم نبود اين مساله رسانهاي شود اما خود آقاي قلعهنويي پس از مسابقه برابر الاتحاد در كنفرانس مطبوعاتي اين موضوع را به خبرنگاران اطلاع داد. با این وجود من اميد داشتم که زمينه همكاري مجدد قلعهنويي استقلال فراهم شود.