آیین نامه جدید معافیت پزشکی :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
آیین نامه جدید معافیت پزشکی :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
عزیزان من که دانشجوی کارشناسی هستم. و بعد از پایان امتحانات ترم اول باید دفترچه بفرستم یا بعد از تصویه از دانشگاه ؟ میخوام در زودترین زمان ممکن باشه .؟
اگه صفحات قبل را مطالعه میکردین جواب سوالاتتون را پیدا میکردین.نقل قول:
شما باید اول تسویه حساب کنید و بعد اونها برگه اتمام معافیت تحصیلی را بهتون بدن تا برین پلیس +10 و دفترچه بگیرین.
برای تسریع میتونید چند روز قبل تسویه دفترچه رو بگیرید، معاینه پزشکی و واکسیناسیون را انجام بدین و در بانک سپه حساب باز کنید تا وقتی تسویه کردین ارسال کنید.
به دوستانی که میخوان معاف از رزم بگیرن پیشنهاد می کنم اگه واقعا رژه رفتن برای سلامتیشون مشکلی ایجاد نمی کنه، دنبال معاف از رزمی نرن. فقط در صورتی برید دنبال معافی که مطمئن باشید معاف دائم میشید. چون به معاف از رزم ها توی یگان، کف درجه رو میدن. من معاف از رزم هستم و فقط رژه نمیرم، ولی به جاش تا دلتون بخواد کارهای نظافتی انجام میدم.
در چند روز گذشته بانک ملت، بانک عامل شده؟نقل قول:
چندین بار به نکته ای اشاره کردم که نسبت به آموزشگاه فرق میکنه.نقل قول:
تو آموزشگاه ما معاف از رزم ها رژه هم میرفتن.
ببخشید اشتباه من بود، داشتم اینترنت بانک ملت خودم رو چک میکردم اشتباها به جای سپه نوشتم ملت.نقل قول:
اصلا چون ملت بر خلاف سپه تماما دولتی نیست اینکار صورت نمیگیره، البته چند سالی هست که حقوق سربازای سپاه به انصار واریز میشه.
بعد از سال ها یه پست میزارم اون موقعه ها یه بچه دبیرستانی بودم الان ستوان یک ارتش سوالی هست در خدمتم
یه سوال دارم این که من الان سال سوم کامپیوترم تموم شده ولی سه تاتجدید دارم ولی به خاطر سربازی نمیخوام پاس کنم ایا میتونم معافیت تحصیلی بگیرم وبه سربازی برم وبعدازسربازی پاس کنم لطفا جواب منوبدید
140کیلو شدم تا معافیت بگیرم/ 240 کیلو ماندم
http://khabaronline.ir/(X(1)S(f5pqm03uoathkalt0o2c10bl))/detail/364637/multimedia/movie
دوست عزیز سلامنقل قول:
شما سندی داری برای این صحبتتون ,لینکی خبری چیزی ؟ به معاف از رزم ها توی یگان، کف درجه رو میدن
چون من تا اونجا که میدونم ملاک و معیار اعطای درچه تجصبلات , دوره کد, بسیج و جاقظ قران(البته 2 مورد آخر برا سپاه هستش ) بودن هست.
از دوستان دیگه هم خواهش میکنم جواب بدن
من آموزشیم تموم شده
لیسانس هستم بدون بسیج
توی برگه هایی که دادن یه برگه با عنوان معرفی هست که از معاونت نیروی انسانی هوا فضای سپاه-نیروی انسانی سرباز به یگان زده شده و منو با درجه ستوان سوم مورد خطاب قرار داده تو نامه.
اما یه به برگه دیگه با عنوان حکم ابلاغ درجه هست که درجه منو رزم دار دوم زده
ممنون میشم اگه اطلاعی دارین بگین (مثل اینکه تازگیا درجه ها تغییر کرده)
راجع به روز اول یگان و کلا یگان هم اگه اطلاعاتی دارین ممنون میشم بگین (مثلا کدوم قسمت ها بهترن)
تشکر فراوان