سلام دوستان ... بهترین ارایه دهنده خدمات در شهرهای رشت ، فومن و صومعه سرا کدوم شرکتها هستند ؟؟؟؟؟؟؟؟ البته مثلا های وب در فومن تکمیل ظرفیت شده
Printable View
سلام دوستان ... بهترین ارایه دهنده خدمات در شهرهای رشت ، فومن و صومعه سرا کدوم شرکتها هستند ؟؟؟؟؟؟؟؟ البته مثلا های وب در فومن تکمیل ظرفیت شده
از اندیشه و صبانت سوال کردم میگن پورت های منطقه 5 پره
چیکار کنم؟ خود مخابرات ارایه نمیده؟
جواب؟؟نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
امروز زنگ زدم 2020 به طرف گیگم پینگم همیشه بالای 250 هه میگه سیستمت ویروسیه حتما :n04: بخدا این حاظرا هر شرو وریو بگن ولی نگن مشکل از ماست تو این 3 4 سالی که از شرکت هایه داخل رشت سرویس داشتم هیچوقت اوضاع از این بدتر نبوده :n21::n21:
سلام دوستان
یک سوال دیگه
من سرویسم 256 نامحدود هست . در پروفایلم یک گزینه ای هست به اسم خرید پین افزایش سرعت و حجم
حالا چندتا گزینه میاد :
- پین افزایش سرعت 2 - 4 - 8 مگابیت که هر کدومشون سه روزه و 7 روزه دارن
- پین افزایش سرعت تشویقی سرویس نامحدود که این هم 2 گیگ و 4 گیگ داره
یعنی اگر از گزینه ی اول خریدی انجام بدم ، سرعتم به مدت 3 روز و یا 7 روز ، با توجه به پهنای باندی که خریدم افزایش پیدا میکنه ؟ یا اینکه فقط کاربران نامحدود از گزینه دوم میتونن استفاده بکنن و گزینه اول رو نمیتونن ؟
اگر اشتباه میکنم راهنمایی بفرمایید
در ضمن اون 1 گیگی که به مناسبت عید فطر دادن برای کاربران حجمی بوده درسته ؟ یعنی من باید الان سرویسم رو به حجمی تغییر بدم تا استفاده کنم از اون ... چون فعال نشد و پیغام داد که شما سرویس نامحدود داری
نقل قول:
نه دوست عزیز پین افزایش سرعت 2 - 4 - 8 مگابیت یرای اونایی که محدود دارن هست شما باید دومی رو انتخاب کنی پین افزایش سرعت تشویقی سرویس نامحدود و 4 گیگشو
بهشون بگو حق با شماست، انگار یه ویروسی افتاده تو سیستم همه ی کاربرای مخابرات رشتنقل قول:
سلامنقل قول:
فقط مشکل بچه های رشت نیست ، من از بچه های دیگه هم سئوال کردم ک شهرهای اطراف زندگی میکنن همین مشکل رو دارن
من خودمم به شدت مشکل پیج دارم ، سرعت هم نوسان داره ، یبار خوبه یبار بد
زنگ زدم 2020 میگه مودمت رو دوباره کانفیگ کن
دوباره مسخره بازی یا شروع شد که گند زدن تو سرویس ها ، بجای درست کردن دارن دری وری تحویل ملت میدن
منم دوهفتست اینجوریه عجیبه اصلا سرعت نوسان داره سرعت دانلود از googlr - origin - steam دوروبر 7 تا 8 کیلو هست بعضی وقتا با هات اسپات شیلد میزنی سرعت بالا میاد بعضی وقتام نه
سرعت از سرورایداخلی خوبه بد نیست
مورد عجیب بعدی اینه پینگ خوبه تایم اوتم زیاد نیست ولی بازی بدجور لگ داره
فک کنم به قله جدیدی این فیلترچیا دارن دست پیدا میکنن
مخابراات سرعت 2 مگ رو چند می بنده؟