لابد مثل شاتل که نمیزاره تا روزت تموم نشده سرویستو تمدید کنی اینم میگه ترافیک خریداری کنید چون روزش هنوز تمام نشده ...نقل قول:
Printable View
لابد مثل شاتل که نمیزاره تا روزت تموم نشده سرویستو تمدید کنی اینم میگه ترافیک خریداری کنید چون روزش هنوز تمام نشده ...نقل قول:
نقل قول:
ممنون از راهنمایی شما
این افزونه قند شکن برای کروم نامش چی هست تا پیدا کنم ؟
دوستان یه مشکلی هست من همیشه باش درگیرم
اینکه adsl mode رو از تنظیمات مودم روی Adsl2+ میزارم (Annex A_L) سرعتم تا نزدیک 2 مگ میرسه اما خیلی قطعی پیش میاد! یعنی شاید هر 5 مین 10 مین یه بار قطع شه دوباره وصل شه!
ولی مود رو روی adsl2 به پایین که میزارم دیگه قطعی ندارم ولی خب عوضش سرعتم خیلی کم میشه !
راهی نیست واسه حلش که نه سرعت کم شه نه قطعی داشته باشم؟
میتونید از cyberghost استفاده کنیدنقل قول:
سلام دوستان از مخابرات استان تهران استفاده میکنم
فیلم و سریالهایی که از سایت ف-ر-د-ا-دانلود میگرفتم در ماه قبل ترافیک داخلی حساب میشد ولی فکر کنم از اول تیر داره همه رو بین الملل حساب میکنه
همیشه موقع دانلود، لینک را به سایت لینک ایرانی میدادم تا از داخلی بودنش مطمئن بشم ولی انگار مخابرات ترافیک خوری راه انداخته و بیشتر سایتها رو داره بین الملل میزنه نمیدونم شما هم همین وضعیت رو دارید یا نه؟
مودمتون از Annex M پشتیبانی نمی کنه ؟! کامل ترین و آخرین نسخه Annex میشه M که سرعت آپلود هم بهتر میشه! البته همه ی اینا بستگی داره به کیفیت خطتتون و فاصلتون از مرکز مخابراتی.نقل قول:
من رو A میزارم سرعتم بیشتره تا میام سمت پایینیانقل قول:
از دیروز گذاشتم رو ADSL2 و annex A سرعتم حدود 500 تا کم شده ولی قطعی نداره
شایدم مودمم خرابه
خیلی وقته تنظیماتو سیو نمیکنه، یعنی تنظیمات داخلشه ها ولی روی PVC 2
روشن که میکنم رو 0 هست ولی انگار که رو 2 ست شده و اینترنت وصل میشه
مخابراتم مسخرشو دراورده! برای مصرف از ترافیک سحرخیز باید مودم رو ریستارت کرد تا از اون مصرف کنه. واقعا سیستمشون خیلی پیشرفتس!
مخابرات چراغ خاموش طرح غزال که طرح خوب و به صرفه ای بود را حذف کرده.
فکر کنم اونم به فکر گرون کردن افتاده باشه.
شما دقیقا 6 ماه چراغ خاموش چک نکردینقل قول: