من که از دانلود شبانش فقط طرف صبح از 5 تا 8 استفاده میکنم
از 6 به بعد مثل دانلود روزانش سرعتش بالاست ولی قبل از 6 مخصوصا 1 که دلم از دستشون خونه سرعتش از دایل آپم کمتره
Printable View
من که از دانلود شبانش فقط طرف صبح از 5 تا 8 استفاده میکنم
از 6 به بعد مثل دانلود روزانش سرعتش بالاست ولی قبل از 6 مخصوصا 1 که دلم از دستشون خونه سرعتش از دایل آپم کمتره
نقل قول:
من برای مصرف خونگی می خوام و وایرلسو برای لپتاپ (البته در آینده) و موبایل.نقل قول:
نقل قول:
نوشته شده توسط poiqwe [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام، من "ای دی اس ال" شاتل حریدم ولی گفتم مودم نمی خوام. الان چه مودمی بخرم که هم بتونم ار شاتل استفاده کنم هم تنظماتش پیچیده نباشه. ترجیحاً وایرلس و روتر هم داشته باشه.
لطفاًکسانی که با این شرایط از شاتل استفتده می کنن در جواب دادن فعال تر باشن...
دوست من شما مودم رو برای چه فضایی میخواین؟ متاسفانه شاتل از بعضی از مودم ها پشتیبانی نمیکنه البته این دلیل بر ای نیست که شما نتونین از اون مودم استفاده کنین فقط پشتیبان های آن اطلاعی در مورد این مودم ندارند که به شما راهنمایی جهت کانفیگ کردن بدن
من خودم از Linksys wag120n استفاده میکنم برای یکی از دوستامم که از شاتل سرویس گرفته همین رو خریدم که شاتل گفت پشتیبانی نداره ولی من تنظیمش کردم و الان داره استفاده میکنه
باید ببینی حدود قیمتی که میخوای بدی چقدر تا بتونیم راهنماییت کنیم برای بهترین انتخاب
شاتل فقط زولتریکس پشتیبانی می کنه که بدون وایرلسو می ده 60000 تومن که واضحه به صرفه نیست. فکر نمی کنم تنظیمات مودم خیلی پیچیده باشه. درسته؟
حدود قیمت 50 تا 80 تومنو در نظر بگیرین. مثلاً am 604 asus فکر کنم تو این رنج باشه...
نقل قول:
خوب از پارس آفلاین بگیر روی 2مگ می بندند کیفیتش ولی زیاد خوب نیست
من که سرعتم شب و روز نداره عالیه برام
فقط الهی خدا نابودشون کنه چون من شب میزنم دانلود با سرعت 60 دانلود میکنه میخوابم بعد بیدار میشم میبنم دیسکانکت شده!
چیکار کنم اگر دیسکانکت شد بازم کانکت شه؟
تهران هستم.الان یه ماهیه که سرعتو کم کردن.نقل قول:
الان 6یا 7 ماهه که دانلود شبانه نداشتم!آخه این سرعتی که الان دارند میدن سرعت 128 هست حالا اصلا جای اعتراض باقی میمونه؟اگه زنگ بزنم سرعتمو بیشتر می کنن؟نقل قول:
یعنی 128 اکو رو 2 مگ میده؟هیچ وقت هم سرعتو پایین نمیاره؟نقل قول:
منم دیگه دارم یواش یواش از شاتل کوچ میکنم، با این اینترنت افتضاحش!
نقل قول:
بابا یکی این پست ما رو هم جواب بده لطفا
خیلی ممنون
:11:
چیکار کنم اگر دیسکانکت شد بازم کانکت شه؟
خوب اگه مودمت رو روی PPPoeتنظیم کنی فک نکنم دیگه دیسکانکت بشهنقل قول:
برای من که تا حالا نشده
همچنین اگه هم بشه فک کنم خودش دوباره کانکت بشه
از نرم افزار adsl autoconnect استفاده كن واقعا برا من مفيد بودنقل قول:
کد:http://www.adslautoconnect.net/download/latest/ADSLAutoconnect206F7.exe
دوستان این شاتل (لعنت الله علیهم اجمعین) هاتفایل رو هم بلوکه فرمودند؟
---------- Post added at 06:10 PM ---------- Previous post was at 06:09 PM ----------
یه روز خوبه یه روز بده یه روز خوبه یه روز بده
البته شبانش
روزا خدایش خوبه حرف نداره