واسه شمام sms کد قرعه کشی در کمپین زمستانی مخابرات اومده؟ :n19::n21:
Printable View
واسه شمام sms کد قرعه کشی در کمپین زمستانی مخابرات اومده؟ :n19::n21:
اس ام اسی که همین الان از شرکت بلوط اومد، دیگه رسماً با این اس ام اس اعتراف کردن، آقا ما شبانه هارو تو سرویس های دیگه محدود کردیم :n08:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرویس surf بالایی شبانه رایگان نداره و بجاش هزینه کمتری میگیره.:n03:نقل قول:
تو مخابرات چون سرعت اکثر محدود ها در ساعات رایگان ثابت هست. پول اضافه برای سرویس الکی به نظر میاد.:n13:
کی میخواد ۱۰مگی بخره که فقط روز ها سرعتش بیشتره....
برای من هم اومده ! اینا احتمالا به خاطر کارکرد هستن که قبلا هم بود . برای هر 1000 دلار زیمبابوه !! کارکرد یک عدد کد میدن .نقل قول:
سلام دوستان خسته نباشید.
من سرویسم هماراسیستم هستش که جدیدا سرعتش خیلی افتضاح شده . قبلا سرعت بالای 5 مگ میداد الان سرعت وب گردیش تو ساعت کم بار هم حتی به زور به 3 مگ میرسه ( سرویسم اولترا - 3 تا 8 مگ هستش )
چند روز دیگه سرویسم تموم میشه و باتوجه به اینکه هماراسیستم کلا دانلود رایگان شبانشو برداشته میخوام ISP رو عوض کنم.
سرویسی میخوام که هم سرعتش بالا باشه و هم دانلود رایگان داشته باشه.
ممنون میشم دوستان تو انتخاب isp جدید راهنماییم کنن.
من دوستم تو اصفهان آسیاتک داره 8 مگ هر شب 15 گیگ دانلود میکنه ولی نمیدونم آسیاتک تو تبریز وضعیتش چطور هستنقل قول:
لعنت الله علی قوم الظالمین
١٢٨ تادیشب سرعت شبانه اش ١٨٠ بود امشب شده ٢٥
نتیجه اش چی هست؟نقل قول:
برای من هم اومده ! اینا احتمالا به خاطر کارکرد هستن که قبلا هم بود . برای هر 1000 دلار زیمبابوه !! کارکرد یک عدد کد میدن .
اشفال به تمام عیارنقل قول:
@@FanoosTalaei@@
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] #
این برای دارندگان سیم کارت همراه اول هست ، مثلا من 10 تا کد دارم 65 تا 74 . قرعه کشی میکنن اگه گوش شیطون کر و به خاطر همین شب عزیز برنده شدم بهم جایزه میدن .نقل قول: