آره درسته من dl.upload8.net رو سرچ می کردم چیزی پیدا نمی کرد ولی upload8.net داره...مرسی... .نقل قول:
Printable View
آره درسته من dl.upload8.net رو سرچ می کردم چیزی پیدا نمی کرد ولی upload8.net داره...مرسی... .نقل قول:
سایت "فیلم گذر" برای دانلود فیلم....نقل قول:
آره درسته من هم تست کردم بیتسفا رو 600 مگ دانلود کردم داخلی حساب کرد برای من هم مشکلی نداره...نقل قول:
سلام
این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هر چند مدت آپدیت میشه؟ اینطوری بهتر میشه فهمید که اگر مثلا اون سرور upload8.net فیلم گذر از لیست خارج شد و ترافیک بین الملل حساب شد سریع دنلود رو قطع کنیم. واقعا این لیست کامل و دقیق هست؟ آیا سرورهای دنلود سایتهای دیگه هم داخل هست؟ راستی آیا فیلم سایت فیلم گذر سانسور شده هستند یا خیر؟
ممنون
من قبلا خریداری کردم و تست کردم داخلی حساب نمیشدنقل قول:
یکی از دوستان همین فروم هم همینطور.تست کردن بین الملل حساب میشد براشون.
ولی چند نفری هم گویا تست کردن داخلی حساب کرده
کدوم طرح رو خریدید منم بخرم تست کنم
البته فعلا که با سایت 20ping مشکلم حل شده
و گویا سایت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم ارائه میده
من سرویس پ ر و ک س ی رو خریدم...نقل قول:
حدود 7 ماهه که از مخابرات سرویس می گیرم و تا حالا حتی یک بار هیچ کدوم از مشکلاتی که این جا اشاره شد، نداشتم ... ولی 2 هفته هست که به فاجعه ای در حد چرنوبیل تبدیل شده ...
سرعت «تک کانکشن» خارجی نابود، نصف سایت ها که قبلاً به راحتی باز می شد، دیگه نمیشه (مثل Reddit) و ...
جالبه که چندتا سرور V***N هم مسدود شد (+ایرانسل) و جالب تر این که توی همراه اول مشکلی نداره.
قاعدتاً فیلترینگ باید توسط زیرساخت و به صورت سراسری اجرا می شد و اینا به مخابرات نمی خوره.
سلام
کسی میدونه با چه روشی میشه ترافیک یوتیوب نیم بها کرد ؟
از بیتسفا میشه استفاده کرد ؟
اگه از بیتسفا اکانت بگیرم با قند شکن هم بزنم بعدش ؟
اگه میشه شیوه کارو بهم توضیح بدین
اگه مخابرات هستید یک چهارم میشه.نقل قول:
بیتسفا میتونید استفاده کنید. اما برای استفاده از وی پی ان دوم باید دقت کنید. مثلا اگه روی مودم وی پی ان داخلی ست بشه برای وی پی ان سیستم مشکلی ندارید ولی اگه روی سیستم پراکسی یا وی پی ان داخلی ست کنید، در صورت فعال کردن وی پی ان دوم (مثلا اپن وی پی ان) دیگه ترافیک داخلی نمیشه چون وی پی ان اصلی میشه اونی که قراره چیلترینگ رو دور بزنه.
برای یوتیوب یکی از زراحت ترین کارها اینه افزونه قند شکن روی مرورگر نصب کنید و براحتی استفاده کنید. در این صورت تداخلی پیش نمیاد چون دیتا اول بوسیله افزونه و مرورگر ادرسدهی میشه و بعد بوسیله پراکسی داخلی. اینطوری هم فیلتر یوتیوب حل میشه و هم دیتا داخلی محسوب میشه.
این یعنی چی؟
امکان خرید سرویس تازه برای شما وجود ندارد، زیرا: سرویس فعال شما دارای روز است.