اقا ما بالاخره نفهمیدیم چجوریاست؟؟؟؟:n13::n13:
وقتی ساعت 2 تا 7 میخوام دانلود کنم باید ساعت 2 مودم رو روشن کنم که رایگان محسوب بشه ، یا اگه سیستم و مودم روشن باشه و اینترنت دانلود منیجر رو روی 2 تا 7 تنظیم کنم هم میشه ؟
Printable View
اقا ما بالاخره نفهمیدیم چجوریاست؟؟؟؟:n13::n13:
وقتی ساعت 2 تا 7 میخوام دانلود کنم باید ساعت 2 مودم رو روشن کنم که رایگان محسوب بشه ، یا اگه سیستم و مودم روشن باشه و اینترنت دانلود منیجر رو روی 2 تا 7 تنظیم کنم هم میشه ؟
نه داداش نیازی به خاموش روشن کردن نیست اتومات خودش محاسبه میکنه.نقل قول:
نه برات حساب می شه من چند با امتحان کردمنقل قول:
از ساعت 2:30 بزار تا 6:30
داداش پارس آنلاین مشهوره به ترافیک دزدینقل قول:
من هر چند روز یک پار پسورد رو عوص می کردم یک روز کامل مودم خاموش بود آخر شب امدم چک کردم دیدم 1گیگ بی دلیل از ترافیکم کم شده در صورتی که مودم خاموش بوده!!
زیاد وارد نیستم . اما شنیدم میشه با یه کامپیوتر دیگه و مودم دیگه ، اصن از یه منطقه دیگه از ترافیک شما استفاده کنه . اگه شرکت سیستمشو ارتقا بده فکر کنم دیگه نتون -- کنن . در هر صورت شرکت باید پاسخگو باشه (در این مورد)
شما اگه رمز صفحه تنظيمات مودمتو از پيشفرض admin تغيير بدي ديگه كسي ازت نميدزده
دوست عزیز تنظیمات پیش فرض مودم رو کی می تونه عوض کنه؟! یا باید از طریق کابل وصل بشه که نمی تونه یا باید از طریق وایرلس وصل شه که اول باید key رو بدست بیاره وقتی هم که کلید رو بدست بیاره دیگه نیازی به تنظیمات مودم نیست بعلاوه اساسا من آی پی مودم رو تغییر دادم که کسی به فکرشم خطور نمی کنه توی اون رنج بزارهنقل قول:
اما جالبه مودم من pppoe و در حالت connect on demand یعنی وقتی درخواست برای اینترنت نباشه خود به خود طبق تایمی ( یک دقیقه) بهش دادم خاموش میشه رمز وایرلس رو عوض کردم و مک فیلتر رو هم فعال کردم اما باز امروز ساعت 12 که اومدم سراغ سیستم دیدم اینترنت مودم در حال استفادست در حالی که سیستم خاموش بود و وایرلس هم از استفاده نمی کرد گزارش که گرفتم 200 مگ پریده بود.!@
واقعا آدم چیزهای عجیب و غریب می بینه پشتیبانی هم برای خودش میگه از مک آدرس شما استفاده شده! واقعا دزدی در روز روشن !!!
دوستان برای من گوگل و ایمیل و یا هو مسنجر و کی وی ... ان هم کار نمیکنه من باید چه کار کنم یک راه حلی دازین بگین ؟
انگار جز سایتهای وطنی هیچی باز نمیکنه حتی سرچ هم نمیشه کرد
سلام
چه خبر از پارس آنلاین؟ چه میکنید باهاش ؟از شرایط حاظر راضی هستید؟:n07:
امضامو بنگر :n02:
والا از داتک سرعتش خیلیبهتره ولی کیفیتش خیلی بدتره شایدم الان همشون باهم گند زدن :n13: