نه یه فکرایی دارمنقل قول:
این ماه که تموم بشه احتمال زیاد کوچ میکنم به صبانت
بالاخره از بین این دزد ها باید یکی رو انتخاب کنیم دیگه چه میشه کرد!
مگر اینکه یکی رگ غیرتش بالا بیاد و یه isp بزنه و این شاتلو ورشکست کنه!و ملت رو هم از دستش خلاص کنه.
Printable View
نه یه فکرایی دارمنقل قول:
این ماه که تموم بشه احتمال زیاد کوچ میکنم به صبانت
بالاخره از بین این دزد ها باید یکی رو انتخاب کنیم دیگه چه میشه کرد!
مگر اینکه یکی رگ غیرتش بالا بیاد و یه isp بزنه و این شاتلو ورشکست کنه!و ملت رو هم از دستش خلاص کنه.
من اکو 128 دارم.یه سالی بود که عملا سرعتی که بهم می دادن 512 بود.ولی حالا کمش کردن دقیقا شده 128.میخواستم ببینم راهی نداره دوباره زیادش کنن؟واقعا 128 خیلی کمه.
دوستان سلام
چند تاسوال داشتم
دوستم میخواد از شاتل سرویس بگیره میخوام براش کارت تخفیف بگیرم
1-این کارت طلایی شاتل رو چجوری باید بگیرم؟یعنی باید تو صفحه ی کاربری درخواست بدم یا برم خود شرکت بگیرم؟
2-بعد خود کارت رو باید بهش بدم یا شماره سریال کارت رو؟
3-بعد اگه از تو سایت شاتل ثبت نام کنه بازم میتونه از کارت استفاده کنه یا خیر؟
4-هنوز اکو128 رو روی 512 میبندن؟
ممنون:11:
کدوم شهر هستین ؟ کدوم مرکز مخابرات ؟ از کی اینجوری شد ؟نقل قول:
من اکو 128 دارم.یه سالی بود که عملا سرعتی که بهم می دادن 512 بود.ولی حالا کمش کردن دقیقا شده 128.میخواستم ببینم راهی نداره دوباره زیادش کنن؟واقعا 128 خیلی کمه.
بله اون زمان هم من باهاش مشکل داشتم ولی با پارس در حال حاضر مشکل ندارم زیر بار این موضوع هم نمی رفتند درصورتی که همون موقع از دوستم که پارس داشت پرسیدم مشکلی نداشت و به خوبی کار میکردنقل قول:
---------- Post added at 03:53 PM ---------- Previous post was at 03:51 PM ----------
پارس چی رو بسته اکانت تست بدید من تست کنم فعلا که اسکایپ بازه ولی شاشتل واسه شما بسته.نقل قول:
---------- Post added at 03:55 PM ---------- Previous post was at 03:53 PM ----------
اسم پشتیبان رو ور دار این سری همون لحظه زنگ بزن بگو همکار بیشورتون آقای ... دسترسی من رو قطع کرده واست همون لحظه باز می کنند.نقل قول:
1- من یکبار درخواست از سایت دادم هیچی نشد مثل اینکه باید برید دفترشون.نقل قول:
2-شماره رو بدین اگر خیلی گیر دادن باید کارت رو ببره
3-بله وقتی بهش زنگ زدن بگه کارت طلایی دارم و شماره سریالش رو بده تا چک کنند.
4-کجای کاری مگه خودت سرویس نداری من 1 ماه 512 گرفتم آخرین باز چند روز خوب بود چند روز بد.
5- اگر دوست داری رفاقتت به جا بمونه به رفیقت بگو چه مشکلاتی براش ممکنه اتفاق بافته
احتمال داره این چند ماه آخر زیادی گذاشتید رو دانلود سرعت شبانه رو کم کردند دیگه سرعت 2 مگ رو به خاطر دانلود زیاد کم می کنند شما که اکو 128 هستید.نقل قول:
جالبه با مررور گر کروم که میخوام به پشتیبانیش وصل بشم بستس ولی با اکسپلولر بازه:18:یعنی مرورگرو میبندننقل قول:
ممنوننقل قول:
این رفیقم هم قبلا خودش از شاتل میگرفت شاتل رو هم اون به من معرفی کرد یه مدتی رفت صبانت حالا دوباره میخواد برگرده مثل کف دستشم این شاتل رو میشناسه :21:
به هر حال ممنون :11: