میشه بیشتر توضیح بدی چه سرویسی داری و شبی چن گیگ دریافت می کنی ؟؟نقل قول:
پینگش چطوره؟؟؟
کدام منطقه اهواز هستی
فیبرنوری هستی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Printable View
میشه بیشتر توضیح بدی چه سرویسی داری و شبی چن گیگ دریافت می کنی ؟؟نقل قول:
پینگش چطوره؟؟؟
کدام منطقه اهواز هستی
فیبرنوری هستی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لشکر هستم. کافو ۶ مرکز انقلاب. فیبر نوری هست و سرعتم بین ۷۰۰ و ۸۰۰ است البته شب ها و ظهر ها سرعت پایین می یاد.الان چند شبه درست دانلود نمی کنم.ولی فکر کنم شبی ۲ گیگ و خورده ای باشه.قبلا شهاب ۱۰ گیگ داشتم و شبی دو فیلم ۱ گیگ و خورده ای دانلود میکردم. الاننقل قول:
حالا که های وب هستم راحت شبی 3گیگ میگرم البته منطقه ما فیبر نوری نیست زیتون کارگری -مرکز علامهنقل قول:
یعنی نیام طرف اسیا تک ؟؟؟:n13::n13::n13:
من دانلودم ماهی 100گیگ هست جواب میده اسیا تک ؟
بستگی داره چقدر هزینه کنی مثلا من الان ۲مگابیت دارم با سرعت ۱۲۸ و قبلا شهاب ۱۰ گیگ داشتم با سرعت دانلود ۲۵۶ اینهایی که گفتم توی ساعات رایگان بود.توی روز حجم ازم زیاد می ره بنابرین ماه پیش ۹۰ تومن و این ماه تا الان ۷۰ تومن خرج کردم. سرعت که بالاتر بره حجم هم زودتر تمام میشه.من بیشتر ویدیو انلاین نگاه می کنم بنابراین مصرفم توی روز هست.البته انچنانی هم کار نمی کنم ولی حجم زود تمام میشه نمی دونم چکار میکنه.من اگه خطم فیبر نوری نبود می رفتم خیلی هزینه می زاره روی دستم خسته شدمنقل قول:
سلام دوستان
سوالی داشتم
من سمت غرب تهرانم.اکباتان
به نظرتون آسیاتک بگیرم یا شرکتهای دیگه؟
آسیاتک دانلود رایگان داره؟سرعت 2 مگ میده؟وضعیت سرعت و...
کلا پیشنهاد میدید؟
ممنونم
اگه منظورت ۲ مگابایت هست باید بگم فوقش ۱ مگابایت و خورده ای بده اونم در بهترین حالت البته نه برای همه.باید ببینی شانس تو به کدوم مشکلش می خوره.نقل قول:
دانلود رایگان داره که بالاترین سرعتش ۲۵۶ است در سرویس شهاب ۱۰ مگابیت.من تست نکردم ولی بچه ها اینجا از پینگش شکایت دارن.برای دانلود رایگان خوبه.برای بعضی ها حجم خوری داره برای من حجم زود تمام میشه.البته من تهران نیستم و اوضاع تهران خبر ندارم ولی این هایی که گفتم کلی بود.عجله نکن خوب تحقیق کن بین سرویس دهنده ها بعد تصمیم بگیر.
زنگ بزن درخواست sla بدی 3 روز به سرویست برای این قطعی و وصلی های استان خوزستان بهت میدننقل قول:
سلام با تجربه ای که از خطوط داخل اکباتان دارمنقل قول:
یسری از بلوک هاشو می دونم دوری از مرکز دارن و تا 4 مگ بیشتر نمی تونن بگیرن
بعضی از بلوک ها هم سیم کشی تلفنشون بشدت نویز داره
اصلا پیشنهاد نمیشه برای خرید اولیه 1 یا 2 مگ بیشتر بگیری
ممنون
سرعت 2 مگ میدن؟
با این سرعت، سرعت دانلود توی idm چنده؟
نقل قول:
بستگی داره خطت روی چند بسته شه اما اگه روی 2 مگ بسته بشه روی 200 تا 230 حساب کن البته توی روز