دوست عزیز خرید 360 در حال حاضر جنونه.........
ولی در کل همون آرکیده که حدود 400 تا 410 هستش..........
البته فکر نکنم برای آنلاین بازی کردن بتونی بازی اوریج 360 پیدا کنید......
ولی در کل همون آرکیده که حدود 400 تا 410 هستش..........
البته فکر نکنم برای آنلاین بازی کردن بتونی بازی اوریج 360 پیدا کنید......
اگه فقط واسه آنلاین میخوای Slim خام بگیر قیمت هم 300 تومن !نقل قول:
چرا مگه چی شده؟نقل قول:
اینو نتونستم کدگشایی کنم ...
MAH
دوست عزیز منظورش اینه که خریدن ایکس باکس تو این شرایط منطقی نیست اونم با این افزایش قیمت های بی سابقه البته من فکر میکنم اگه دست رو دست بذاری امکان داره گرونتر هم بشهنقل قول:
حتما میدونی قراره بازی geow 3 که یکی از بهترین بازی های انحصاری ایکس باکس هست تا چند وقت دیگه عرضه میشه و امکان داره با اومدن این بازی قیمت ایکس باکس از اینی که هست بیشتر هم بشه!
موفق باشی
یعنی به خاطر یه بازی شما میری 200 تومن اضافه میدی برا یه کنسول 240 تومنی؟!!!!!:2:
من نمیدونم چی تو سر بعضی از دوستان میگذره. خوب نرید بگیرید دندشون نرم دیگه از این غلطا نکن. ای بابا کلا ما مردم ایران خیلی ضعیف الاراده و ترسو هستیم. انتقاد میکنیم ولی ازون طرف هر چی به سرمون میاد رو قبول میکنیم. با همین رفتار ذلیلانه ی خودمون باعث میشیم تا دلشون میخواد بارمون کنن. تا وقتی هم این اخلاق ننگین و زشت رو داریم هیچ وقت این کشور به هیچ جا نمیرسه.
نه.این مدل هم که d pad ش جدا نیست درسته بهتر از عادی ها شده ولی بازم به هم وصل هستننقل قول:
تو سایت بازیسنتر چند تا عکس گذاشته بودن بچه ها از مدلهای مختلف اما الان بازیسنتر برام باز نمیشه :13: :41:
کسی اطلاعاتی در این مورد داره /؟
کی می گه من رفیقم بیژن داخل مغازش بازی های اورجینال 360 رو جاره :31:نقل قول:
می خوای فردا دارم می رم دفترچه خدمتم رو بگیرم یه سر می رم مغازش یه چندتا عکس از بازی هاش می گیرم:31:
دوست عزیز نمی دونم من شاید برداشت بد کردم از پستتون:نقل قول:
اگر منظورتون -- و این ها هست برادر من وقتی بازی 2 ت تا 5 ت می شه گرفت چرا باید برای یه بازی 30 و خورده ای بدیم :31:
اقتصادی فکر کن من الان 13 تا بازی از آقا محمد خریدم سر جمع شده 30 و خورده ای اما اگر اورجینالش رو بگیرم می شه 360 هزار تومن :31:
دوست عزیز آلمان رو تحریم نمی کنند که آی پی های اینترنتی ایرانی رو تحریم می کنندنقل قول:
هر کسی که با هر وسیله ای به اینترنت وصل می شه یه آی پی شخصی داره و با یه پیش آی پی ها ایرانی شناسایی می شن و دسترسیشون رو قطع می کنند فکر کردی کاری داره :31:
همیشه شایعه ها حقیقت پیدا می کنند(البته بیشتر وقت ها :31:)نقل قول:
ه-ک کردن که به اون صورت کاری نداره منظورم رو بد برداشت نکنید منظورم اینه که کافی گذرگاه ها و روش های قفل رو پیدا کنند باقیش با یه سری کار های فنی و نرم افزاری حله تمام این تخیر هم به خاطر تست های این گروه های ه-ک هست این گروه های برنامه ها و کار های نا مطمعا رو هیچ وقت اعلام نمی کنند تا اسم گروه خراب بشه وقتی کاملا مطمعا شدند ارائه می دند :31:
دوست عزیز اگر عین من تازه وارد کار با کنسول ایکس باکس شدید پیشنهاد می کنم با عنوان های بازی ها بزرگ از قدیم تا جدید شروع کنید:نقل قول:
عنوان های جدید(من دمو بازی های این ها رو دیدم قشنگه)
Mortal Kombat----Crysis 2------WWE.All.Stars-----این بازی هم سبک جالبی داره deblob 2
Warriors Legends of Troy
عنوان های نسبتا قدیمی:(یا بازی کردم یا دموشون رو دیدم)
دوستان می گن خیلی قشنگه Gears of War 2
Assasin's Creed II----Assasin's Creed : BrotherHood----Army of Two : 40Days-----Dante's Inferno
Vanquish---Ninja Gaiden 2---Castlevania : Lord of Shadow---God Father 2
این بازی خیلی باحاله این جی تی آی آزادی عمل داره و تنها فرقش اینه که کابوی هستی :31:
Red Dead Redemption
این یکی هم همین بالایی هست هم تو سبک ترسناکش هست بازیش رو نکردم اما بالایی رو دارم بازی می کنم عالی هست.
Red Dead Redemption : UnDead Nightmare
تمام این بازی هایی که گفتم رو می تونید در این سایت بخرید سایتش مطمئن هست و هر سوالی هم باشه سریع جواب می دن دمشون هم خیلی گرمه :31:
کد:http://shop.xboxworld.ir
نقل قول:
دوست عزیز من مطمئنم شما هنوز نتونستید بازی های انحصاری ایکس باکس رو با تمام وجودتون درک کنید!وگرنه هیچوقت یه همچین حرفی نمیزدید.
البته طرفدارهای دو آتیشه ایکس باکس بهتر میدونن من چی میگم.
ما بقی صحبت های شما رو هم قبول ندارم چون معمولا وقتی بازیهای این چنینی به بازار میاد خواه نا خواه قیمت ها تغییر میکنه.
از مدیران معذرت میخوام چون این پست من زیاد به تاپیک مربوط نمیشه.
medal of honorنقل قول:
اینو نتونستم کدگشایی کنم ...
MAH
شرمنده این MOH میشد :31:
سلام
خبر جدیدی از -- اسلیم نیست؟