دوستاننقل قول:
سایت لینک ایرانی رو ملاک قرار ندید
این سایت فقط برای بدست آوردن آی پی و تطابق دادنش با لیست آی پی وزارت مناسبه
ولاغیر
Printable View
دوستاننقل قول:
سایت لینک ایرانی رو ملاک قرار ندید
این سایت فقط برای بدست آوردن آی پی و تطابق دادنش با لیست آی پی وزارت مناسبه
ولاغیر
سلام دوستان
از ساعت حدود ۱۲ اینترنت من توی گوشی علامت خطر اومده روش و هیچ جا رو باز نمیکنه ولی با کامپیوتر که میرم فقط بعضی سایت ها رو مثل زومجی و دیوار باز میکنه کسی میدونه مشکل چیه؟
اینترنت مخابرات هستم
قطعی سراسریه
بنده استان دیگه هستم نه اینترنت شاتل کار میکنه نه همراه اول هیچ سایتی باز نمیشه بجز تعدادی کم ایرانی.. اینترنت کل مملکت انگار قطع شده
برای من هم همین مشکل پیش اومده
به احتمال خیلی زیاد قطعی کشوری یا بین المللی باشه چون با بعضی از کشور ها مثل ترکیه پینگ میگیره اما المان و امریکا و غیره به سختی
به سایت لینک ایرانی کاری ندارم اون کلا اشتباه میزنهنقل قول:
شما لیست وزارت ارتباطات رو نگاه کنید
نکته مهم تر اینکه شما فیلم رو از سایت فیلم گذر دانلود نمی کنید !!!
فیلم ها از روی یه آپلود سنتر دیگه به اسم upload8.net براتون دانلود میشه
برای تست یکی از فیلم های روی سایت رو بزنید برای دانلود تا لینک دانلود رو مشاهده کنید که سایت upload8.net هست
و این سایت توی لیست وزارت ارتباطات جزو سایت های داخلی محاسبه شده
یه دور مودم رو خاموش و روشن کنی توی پنل میزان دانلودت آپدیت میشهنقل قول:
تو اخبار حارجی خوندم اینترنت ایران دیشب به شدت مشکل داشته و سرعت 70 درصد کاهش پیدا کرده بود!!!! من خودم البته چیزی متوجه نشدم چون بیدار نبودمنقل قول:
دوستان ------ ترافیک داخلی حساب میکنه برا من اوکیه خواستم بگم برخلاف دوستان تو پنل من داخلی میزنه
سلام دوستان
من از مخابرات اینترنت میگیرم و از همون تعرفههای جدیدی هست که ترافیک خارجی و داخلی 4 به 1 محاسبه میشه
سال پیش هر چی دانلود میکردم داخلی حساب میشد یعنی حتی تورنت رو هم که با خود نرم افزار تورنت دانلود میکردم داخلی بود ولی امسال مثل اینکه تفکیک کردن و دیگه خبری نیست
حالا میخواستم بدونم شما سایتی رو سراغ دارید که تورنت مستقیم کنه که ترافیکش توی مخابرات داخلی حساب بشه یا نه؟
یا اینکه سایتی رو سراغ دارین که فیلم و سریال داشته باشه و ترافیکش داخلی باشه