زنگ زدم میگم سایتهای خارجی مشکل دارن. میگه شرکت فقط سایت های داخل رو تضمین میکنه. میگم مگه من اینترانت گرفتم. میگه مشکل خودته
:n05:
Printable View
زنگ زدم میگم سایتهای خارجی مشکل دارن. میگه شرکت فقط سایت های داخل رو تضمین میکنه. میگم مگه من اینترانت گرفتم. میگه مشکل خودته
:n05:
چون ظهور اینترنت ملی مسجل شده و تنها ان یارو نه بکله تمامی isp ها کاری نمیتونند بکنند بهتر زودتر سرویس رو پس بدید و پولتون رو بگیرید و اگر اینترنت رو فقط برای ایمیلهای خارجی میخواهید که 2 ساعت هم طول میکشه که باز بشه یا send receive کنه یا شبکه داخلی ملی میخواهید استفاده کنید جهت امور بانکی و... همون 128 مخابرات 12 تومانی جوابگوست البته اگر هم نت خارجی زنده مونده باشهنقل قول:
وضعیت امروز من :
سرویس 512-4G
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وضعیت افتضاحه ... عملا اینتزنت بین المللیو داغون کردن ...
100 درصد تاييد ميشه 1 دقيقه طول ميكشه با گوگل سرچ كنم مجبورم با salam.ir مطالبو سرچ كنمنقل قول:
دارن مجبورمون ميكنن بريم سراغ سايتاي وطني
برای من سایت ها خیلی دیر باز میشن انگار پینگ اومده رو ثانیه !!!
سلام
من سرویسم تموم شده ....از بس زنگ زنگ زدن بیا تمدید کن قراردادت تموم شده دارم دیووووووووووووونه میشم . من میخوام بعد انتخابات تمدید کنم . سرعت هم تا انتخابات افتضاح هست .
به نظرتون چه بهانه ی براشون بیارم که دیگه زنگ نزنن ؟ بعد از انتخابات قراردادم رو تمدید کنم ؟
سلام.نقل قول:
اينا رو جدي بگير يه وقت ديدي بي اينترنت مي موني:n02:
بهمن ماه اينترنتم تموم شد پارس انلاين شروع كرد به تماس گرفتن منم محلش نذاشتم اسفند كه خواستم تمديد كنم سرويس رو جمع كرده بودند.
خلاصه يه هفته مونده به عيد رفتم گفتم مي خوام وصلش كنم گفت پورت نداريم اگه مي خواي يكماه ديگه وصلش مي كنيم!
كل تعطيلات مونديم بي اينترنت!
الانم كه از مخابرات سرويس گرفتم.
يه راه حل داشت كه قبلا جواب مي داد. فرض كنيم بعد از 18 روز سرويس رو جمع مي كنن. 2 هفته بعد از تموم شدن قرارداد يه سرويس 5 روزه موقت فعال مي كردم بعد تا تموم بشه نزديك 20 روز فرصت داشتم كه تمديد كنم اينجوري نزديك يكماه مي شد تمديد نكرد:n02:
اينا چون ماهانه به مخابرات پول مي دن بابت رانژه خط به ضررشونه كه خط رو همينجوري نگهدارن.
. به زودی همه به این نتیجه می رسن که adsl به عنوان مال بد بدن بیخ ریش صاحبش .
من که 100 % تمدید نمی کنم اگر هم بکنم ارزون ترین سرویس رو تمدید می کنم.
آقا امروز زمانی که سیستمم خاموش بوده توی سیستم گزارش 500 مگ مصرف ترافیک غیر رایگان زده!
آیا واقعا از وایرلسم دزدیدن یا اینکه مشکل توی سیستم پارس آنلاینه؟
پشتیبانی میگه رمز وایرلست رو hak کردن!#:n13: