دوستان بنده قصد دارم این طرح رو بخرم
شهاب 0.5 گیگ در ماه (4 تا 10 صبح رایگان)
بنظر شما میشه به حجم این اضافه کرد یا همون یکه نوشتن فقط همون رو میدن؟؟
Printable View
دوستان بنده قصد دارم این طرح رو بخرم
شهاب 0.5 گیگ در ماه (4 تا 10 صبح رایگان)
بنظر شما میشه به حجم این اضافه کرد یا همون یکه نوشتن فقط همون رو میدن؟؟
میگم این قضیه قعطی اینترنت مخابرات به ما که ربطی نداره دیگه
نزنن مارو هم بی نت کنن
برای من که مصرفم بالاست صرف نمی کنه حتی ۱۰ گیگ هم کمه.میشه انتخابش کرد بعد ترافیک خرید .تازه شما می تونید هر وقت تمام شد تغییر سرویس دهید بعد تفاوت قیمت رو پرداخت کنید و بعد حجم اضافه دریافت کنید.من خودم اینطوری حجم اضافه می کنمنقل قول:
نسبتا خوبهنقل قول:
چون بنده بخاطر دانلود رایگان میخوامش و دیگر سرویس ها قیمت نجومی دارن و برا من نمیصرفه
نظر شما در مورد سرعت، پینگ چطوره؟
قطعی چطور؟
اقا اکانت من تمام شده .سایت باز نیست .من چیکار کنم؟
و یک سوال خدمت آسیاتکی های عزیز
اگر من این شهاب نیم گیگ رو بخرم، از مزیت دانلود نامحدود و استفاده نامحدود بین آسیاتکی ها بهرمند میشم یا خیر؟
سرعت که خوبه البته بستگی داره به اینکه کیفیت خطت چطور باشه و برات روی چند بسته باشن.برای من روی ۱۲ بسته شده ولی می گن چون فیبر نوری هستم سرعتم بالاتر از ۶ مگابیت نمیره.یعنی سرعتم توی روز بالای ۷۵۰ و در شب ۱۲۰ است با توجه به اینکه من ۲ مگابیت گرفتم.قبلا شهاب ۱۰ مگ داشتم سرعتم توی شب ۲۵۶ بود.اسیاتک همه سرویس هاش توی روز پهنای باند باز است تفاوت سرویس ها در تفاوت سرعت در ساعات رایگان است.نقل قول:
دانلود نا محدود توی شب اره وتوی روز اگه جرات داری دانلود کن.بستگی به مصرف خودت توی روز داره که چقدر برات بسه ولی یک قانون هست که میگه هر چی سرعت بالاتر باشه حجم زودتر تمام میشه.قطعا همه امکاناتی که برای سایر سرویس ها هست برای این سرویس هم هست.نقل قول:
نقل قول:
دقیقا برای منم که مرکز مخابراتی مدرس اهواز هستم یه 4-5 روزه که نت خیلی ناپایدار شده و چراغ اینترنت مودم روشنه ولی در واقع مدام داره قطع و وصل میشه و تست پینگ هم که گرفتم کلی تایم اوت داشت و پینگ که قبلا زیر 100 بود الا ن 300-400 شده
سلام همشهری تایم رایگان چطوره ؟؟؟؟؟نقل قول:
چه سرویسی داری؟؟؟؟؟؟
- - - Updated - - -
چه سرویسی داری؟؟؟؟؟؟
- - - Updated - - -
چه سرویسی داری؟؟؟؟؟؟
خوب شده بعد دو روز قطع و وصلی الان دو شبه خوبه.من الان کیمیا دارم بد نیست.نقل قول: