بابا بستگی به بازیکن هم داره ..
دیروز بازی کردم Phantom Lancer بودم Tiny رو زدم تو 1v1 ! کاملا آنتی من بود ! ولی PrO نبود ... !
اما تعریف از خود نباشه منم یه کم PrO هستم :22::34:
Printable View
بابا بستگی به بازیکن هم داره ..
دیروز بازی کردم Phantom Lancer بودم Tiny رو زدم تو 1v1 ! کاملا آنتی من بود ! ولی PrO نبود ... !
اما تعریف از خود نباشه منم یه کم PrO هستم :22::34:
من منظورت رواز این اصطلاحات ندونستم (آنتی من وPrO).ولی این حرفت دقیقا حرف منه:به بازیکن خیلی ربط دارهنقل قول:
انتی میشه یه هرویی که ضد یه هرو دیگشنقل قول:
pro پرو فشنال پلیر یا همون بازیکن حرفه ای
کله دوتا به استرا تژی و ایتمی که تو بازی میسازی اگه فقط کپی بازی کنی از رو بقیه تو بازیهای درست حسابی فقط میبازی
من هیچ وقت آنلاین بازی نکردم.
ولی تو محل ما گیم نت زیاده.منم اونجا بازی کردم و یاد گرفتم.منظور شما اینه که اصل بازی رو تهیه کنم؟ مگه با کپی چه فرقی داره؟
---------- Post added at 12:03 PM ---------- Previous post was at 11:59 AM ----------
میشه یه سایت معرفی کنید که عکس های هیرو هارو بگیرم.ممنون میشم.
نقل قول:کد:WWW.DOTA-ALLSTARS.COM
1ب1 هم ترول هر چقدر بازیکن باشه جلوی اسپکتر حرفه ای می بازه،هرچند یک به یک ملاک مقایسه نیستنقل قول:
تاینی ضد فانتوم؟!نقل قول:
دقیقا طبق کدوم معادله ای اینو گفتی؟:دی
هیچ فرقی نداره،با کپی هم می شه انلاین بازی کردنقل قول:
از گارنا شروع کن
.com/کد:www.garena
وقتی که حس کردی حساب بازی انلاین دستت اومد به Rgc مهاجرت کن:دی
اینا همه حرفه تو بازی برعکسش صحیحه تو 5 به 5 اسپکتره تا بیاد شاخ شه بازی تموم شده هر کی خواست 5شنبه بیاد قدرت اسپکتره رو نشون بده :10:نقل قول:
1ب1 هم ترول هر چقدر بازیکن باشه جلوی اسپکتر حرفه ای می بازه،هرچند یک به یک ملاک مقایسه نیست
آخه مشکلم اینترنته که دیال آپه
ببخشید از کجا باید بفهمیم که کدوم آیتم رو نباید به هیروی خاصی ببندیم.
و کدوم آیتم ها نباید باهم بسته بشن.مثل آیتم های ارب
---------- Post added at 09:39 PM ---------- Previous post was at 09:35 PM ----------
rgcچیه که باید بهش مهاجرت کنم. من زیاد اهل اصطلاحات نیستم
تمام ایتما بسته به شرایط بازی بسته میشه یه لازمه هرو استرنج رو ایتم اینتله ببندی یه جا مجبوری اینتله رو استرنج ببندی تانکش کنی
تا پنج شنبه اگه اینترنتم اومد میام میگم اسپک چقدر قویه
چند تا هرو هستن تو ظاهر خیلی ضعیفن مثل اسپک و ژئو مانستر
ولی تو بازی .....
یعنی به نظر شما آیتم سنگ و یاشا رو میشه به مون رایدر بست.نقل قول:
همون اول بازی اگه هیرو مون رایدر رو بگیری میبینی که با خط قرمز اخطار میده که نباید آیتم هایی که ارب هستند رو ببندی.
توی 72 میشه بست سنگ یاشا برای مون رایدر
بحث orb , buuf فرق داره کلا
یعنی اگه شما یه آیتم orb برای یه هیرو که یکی از lvl هاش orbخست ببندید دیگه بستگی به آیتمی که میخواید ببندید و...
1 کیش فقط کار میکنه
خب منم میخوام همینو بدونم.نقل قول:
levels کدوم هیرو ها orb ه.
راستیbuuf یعنی چی؟
اره عزیزم کار میکنه همون وقتیم که ارب بود میشد بست قبل پچ 72نقل قول:
اون اختار رو میده من برات میبندم کارم میکنه
دوتا یه سری ریزه کاری داره که با تجربه به دست میاد
اوه اوه ژئور رو نگو , کسی بلد باشه باش بازی کنه , اصلا روانی , خودش میتونه بازی رو جمع کنه!نقل قول:
مثلا؟:).......نقل قول:
دوتا یه سری ریزه کاری داره که با تجربه به دست میاد
RGC یه کلاینت بازی اینترنتیهنقل قول:
ژئو خیلی رو اعصابه:دینقل قول:
چند تا هرو هستن تو ظاهر خیلی ضعیفن مثل اسپک و ژئو مانستر
واقعا سخته باهاش کار کردن
مثلا همین بستن سنج و یاشا تو پچای قبلی برای مون رایدرنقل قول:
اگه بتونم چند تا بازی دوستانه داشیم اینترنتم وصل بشه ژئو ها رو اپلود میکنم البته تو صفحه های قبل گذاشتم ریپلی ژئو از بازیهای خودموننقل قول:
این ریزه کاریه؟ :18:نقل قول:
مثلا همین بستن سنج و یاشا تو پچای قبلی برای مون رایدر
مون رایدر لول 2ش اورب افکته نباید براش آیتمهای اورب افکت بست
Sange & Yasha هم تو این مپای جدید اورب افکت نیست میشه براش بست این دیگه ریزه کاری داره یا تجربه میخواد؟ :20:
البته اینو بگم از بین اورب ها اونایی که لایف استیل دارنو مثل هلم و ساتانیک و ماسک آف مدنس میشه براش بست
داداش مگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آنتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نیست ؟؟ :13: یه خورده فکر کن ...:46:نقل قول:
تاینی ضد فانتوم؟!
دقیقا طبق کدوم معادله ای اینو گفتی؟
اصلا:دینقل قول:
اتفاقا فانتوم خیلی راحت تاینی رو می زنه:دی
بابا !! Tiny یه لول 1 و 2 رو بزنه Phantom میترکه .....نقل قول:
اسپکتر نقش carry تو بازی داره و carry باز تیم با اون بازی میکنه ( carry : هیرو های که با بستن ایتم و بالا رفتن لول شاخ میشن بازی رو جمع میکنن ) ساپورتر تیم نقش محافظت از carry رو داره , اگه supporter و warder تیم نقش شون رو به خوبی ایفا کنن بازی رو carry جمع میکنهنقل قول:
Warder : کسی که معمولا با هیرو مجیک زن تو کل مپ Ward (چشم) می کاره.
ایتم هایی که Orb زیرشون نوشته orb هستننقل قول:
buff به مجیکی میگن که تو استاتوس میاد , مثل انواع slow ها انواع shadow ها و...
ملاک بازی 5v5 هست , اگه برای فان 1v1 میزنین باید Same Hero باشه ( هیرو مثل هم تاینی به تاینی لنسر به لنسر )نقل قول:
آنتی بودن تو بازی 5V5 و تو مسابقات با مد -cm (کاپیتان مد) اصلا معنایی نداره چون قرار نیست کسی با کسی 1v1 مبارزه کنه بازی کاملا تیمیه و تنها مچ بودن هیرو ها و پلیرها مهمه
پس میشه براش ارب بست دیدی ریزه کاریهنقل قول:
ممنون عالی بود بمونی تو تاپیک ممنون میشم بچه های قدیمی کم میان تو تاپیکنقل قول:
واردر هم رول خاصی نیستنقل قول:
کار همون ساپورت تیمه،نقش جدا حساب نمی شه
اتفاقا توی CM هم انتی داریم
برای مثال زمانی که حریف که انیگما پیک می کنه،تیم حریف ونج یا لیچ رو می گیره
یا در مقابل کری نزدیک زن،تیم مقابل لیچ بر می داره
پیک کردن Veno و Earthshkaer در مقابل پوش سنگین
و...
آواتار اینجور مواقع به کار میاد:دینقل قول:
برادر شما داری درباره بازی تیمی صحبت میکنی که هرکی یه وظیفه ای رو به عهده داره و معمولا هیروهایی برمیدارن که با هم مچ باشن اما تو رومای گارنا همچین وضعیتی وجود نداره و هرکی به فکر خودشه کسی اسپکتره رو به اون صورت کاور نمیدهنقل قول:
اسپکتر نقش carry تو بازی داره و carry باز تیم با اون بازی میکنه ( carry : هیرو های که با بستن ایتم و بالا رفتن لول شاخ میشن بازی رو جمع میکنن ) ساپورتر تیم نقش محافظت از carry رو داره , اگه supporter و warder تیم نقش شون رو به خوبی ایفا کنن بازی رو carry جمع میکنه
Warder : کسی که معمولا با هیرو مجیک زن تو کل مپ Ward (چشم) می کاره.
اگه تیم با هم هماهنگ باشن کاملا حرفت درسته :46:
عؤيؤم تو همين طارنا هم باؤيهايي هست كه به صورت هماهنط و تيمي انجام ميشهنقل قول:
ما تو كلنمون اينجورييم بقيه رو نميىونم
راستي كسي تو گارنای جدید تیم نداره بگه ادش کنم
نقل قول:
خراب املاتم :31:
سیستم شرکت بود یهو عربی شد حسش نبود اصلاح کنم گذاشتم تست هوش بشهنقل قول:
Stygian Desolatorنقل قول:
عزیزم شما برای مون رایدر این آیتم رو چجوری میبندی.
اصلا مون اتک نمیزنه
---------- Post added at 09:38 PM ---------- Previous post was at 09:37 PM ----------
خوبه دیگهنقل قول:
درصد تست هوشش رو هم بده
---------- Post added at 09:41 PM ---------- Previous post was at 09:38 PM ----------
عزیزم فکر کنم لول 3 تانی بش میکنه و وقی کپی ها هم بش بشن از بین میرننقل قول:
حتما ...نقل قول:
هر تیمی سبک بازی خودشو داره , لیدر تیم تشخیص میده نسبت به شرایط لاین رفتن و سبک بازی حریف , پیک و بن هیروها و... که واردر و ساپورتر رول جدا باشه یا نه .نقل قول:
آنتی که نه اسمشو استراتژی بذاریم بهترهنقل قول:
در مقابل کری نزدیک زن،تیم مقابل لیچ بر می داره چون استراتژی تیم مقابل اینه که کری حریف شاخ نشه و ...
تو مثال شما لیچ و انیگما ممکنه انیگما تو اون شرایط اصلا 6 نگیره که لیچ کنسلش کنه یا طبق استراتژیشون لیدر پالادین پیک کنه تو همه فایت ها لیچ رو آنتی مجیک کنه
ضد و آنتی بودن مطلق وجود نداره استراتژی و ضد استراتژی داریم
ولی با تغییرات جزیی حرف شما کاملا تایید میشه
اره میفهمم چی میگینقل قول:
گارنا قدیما خوب بود تو روم یک
پلیرهای خوبی توشون پیدا میشد بیشتریاشون رفتن دنبال کارو زندگی یسریشون هم الان تیم های خوبی دارن بازی میکنن دنباله اسپانسرن : دی
الان شده چت روم شده اسپم دونی , هرکی با یه گارنا ه/ک یسری کاره عجیب غریب لول آپ میکنن میان تو روم ....
: دینقل قول:
دوستان
ولی به نظر من برای luna ،مانتا یا آواتار بربم بهتره
ببین وقتی تو هر شرایطی لایف اسیل ارب حساب میشه یعنی تو هر ایتمی ببندی ارب لایف استیل حساب میشه به خاطر همینه که میشه واسه مون رایدر سنج یا شا بست تو پچای قبلینقل قول:
ببین هیچی از قبل برای یه هرو مشخص نیست فقط برای بایهای فان هست که از قبل میشه استراتژی داد تو بازیهای پرو باید طبق روند بازی ایتم رفت و توصیه های کاپیتا یا همون لیدرنقل قول:
بچه ها بیان یه تیم تشکیل بدیم... از همه تست بگیرین هر کی proهست بیاد تو تیم...
کیا میان؟
Vladنقل قول:
ارب نیست:دی
عزیزم ولادمیر برای هرو میلیه ما داریم در باره مون رایدر صحبت میکنیم
من فکر کردم کلی گفتینقل قول:
امشب بازی هست؟
کسی نیست..؟!؟؟نقل قول:
اونوقت از کجا میخوای بفهمی کی بازیش خوبه؟ :31:نقل قول:
من پایم بازیمم بد نیست :46: