مکس ریت من واقعی نیست مکس ریت واقعیم 1800 هست 2db+ دادم که ریت رو بیاره بالاتر کشش بره بالاتر:n10:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
مکس ریت من واقعی نیست مکس ریت واقعیم 1800 هست 2db+ دادم که ریت رو بیاره بالاتر کشش بره بالاتر:n10:نقل قول:
اصلا منظورت رو نفهمیدم میشه بیشتر توضیح بدی و اینکه منم میتونم اینکار رو بکنم یا نه؟! مودم من tp-link هستنقل قول:
نه رو برند مودم امکان نداره برند ایسوس دارهنقل قول:
خط بطور نرمال من مکس ریت رو 17.8 مگ الی 18.5 تو کل روز کشش مکس هست
به همین خاطر رو حالت نرمال بذارم مودم رو اتوماتیک ریت 16 گاهی اوقات میرسه 15 مگ میگیره و خط بسته میشه سرعتی معادل 1.700 تا 1.800 نرمال بازی میکنه
ولی وقتی ازین قسمت مودم
2db+ مثبت میدیم مکس ریت میاد بالاتر و کشش خط میره بالاتر :n09:
که ریت رو میاره 17404 میبنده یعنی بالاتر از حد معمول چون خط هم مکس ریتش رو حالت معمولی این ریت رو کشش داره بسته میشه
بطور معمول اگه خاموش باشه 1600 بعضی اوقات 1500 میبنده
درضمن اینطوری نیست که اگه خطت 8 مگ کشش داره بیای +10 بدی به امید اینکه 12 مگ بگیری نه اینطوری نیست crc ارور میده لینک پایدار میمونه ولی سرعتت خیلی کم کم میشه هرچی دانلود میگیری 170 کیلوبایت سرعتت میشه
این به این درد میخوره که اگه الان 8628 مکس ریتت هست خطتو 8300 بسته مودم خودش بیاره بالاتر یخورده بیارتش بالاتر و از 8628 مکس ریتت استفاده کنی
که بتونی از نهایت کشش خطتت استفاده کنی :n09:
بدرد خط هایی میخوره که اینطورین
شما نویز خط کمی دارید مشکل از سیم کشی داخلی دارید
بهتره سیم جداگانه از سر خط بکشید چون تابلو هست مطمعنا به پریز وصل کردید خط رو منم همین نویز رو دار 18 مگ میگیرم خط شما هم کشش 18 مگ رو داره
سلام موفق شدم بدون تغییر کابل اینها ریت 8 مگ رو بگیرم منتها برش گردوندم به 4 مگ که تا زمان رفع نویز مشکلی نداشته باشم وقتی پروفایل گیم رو غیر فعال کردم ریت خط 2 مگ رفت بالا:n13: (تو تایپک نویز صحبت کرده بودیم)نقل قول:
با این حال میخوام مودم بخرم این مودمی که داری ازش راضی؟
مودم DSL-N14U B1 چطوره؟
سلام خوشحالم که میتونید ریت ۸ رو بگیرید:n09:نقل قول:
شما یک چیز بگو که ایسوس داده باشه از لحاظ کیفیتی بخوای بهش ایراد بگیری تعصب ندارم ولی غیرتی میشم کلا رو اسمش وقتی میاد
من اولین مودمی که خریدم با نت مخابرات اومدم dsl-n10 بود این تنظیماتو نداشت یه محیطی داشت که اصلا گرافیکی نبود اخر سر یکی از فامیلا اومد همین امسال ور داشت بردتش مودمرو سال 89 بود اگه اشتباه نکنم خریدم نزدیک به ۷ ساله داشت مودمه بی عیبو ایراد بدون قطع کار میکرد مادربردی دارم اش ۱۴ سالع داره خاک میخورخ الان بیارمش بیرون هارد و رم ببندم بهش کار میکنه بخاطر همین زندگیاییه که با ایسوس کردمه اینطوریم رو این برند تو سگ عمری هیچ موقع اصلا به فکرت نزنه که ایسوس بخواد بسوزه یا اونطور که بخوای کار نکنه یا ریتم بزنه نه حاجی اینطور چیزا اصلا به ایسوس نمیچسبه شخصا پسر داییم ی مادربرد قدیمی داره پنیتوم روزو شب داره ازش کار سنگین میکشه اونم هیچ موقع دستشو پس نمیزنه
این مودمی که شما میگید از چیپ ralink استفاده میکنه چیپاش زیاد تعریفی نیستن بیشتر چیپاش تو تی پی لینک بازده ای شونو ثابت کردن که چرتو پرتن ولی مطمعنا ایسوس پشتش هست و اصلا هم شما وقتی این مودمو بگیری به کیفیت ایسوس پی میبری نه به کیفیت چیپش اینو گفتم که در جریان باشی رالینک چیپاش مفت نمی ارزه ولی خب تنها به چیپ مودم نیست همینn10 ای که بهت گفتم ۷ سال عمر کرده خودش رالینک بوده چیپش ولی خب خوب خودشو نشون داد اونم عالی بازده ای میداد بهم
ولی درسته برادکام ی چی دیگس تو کیفیت چیپ های مودم ولی این تضمین رو من بهتون میدم که همین مودم از خیلی از مودمای دیگه تی پی لینک و ... بهتر کار کنه
شخصا مودم خودم که ac52 هست چیپ مدیاتک داره تاحالا کسی استفاده ای نداشته فک کنم تو انجمن اطلاعاتی هم در مورد کیفیتش نبود ولی شخصا تو این چند ماهه مودم داره نهایت بهره وریشو داره رو ی خط لب مرز قطعی نشون میده که پایداری عالی داره
اگه قصد خریدو داری بخر شک نکن بهترین انتخاب رو کردی
شما زنده و ما مرده ولی اگه این مودمو خریدی بدون ی عمر اصلا از کیفیتش نمیافته محصولاتش فعلا عمری داره برای اکثریت مردم و من کار میکنه نمیدونم شانس منه یا واقعا کیفیت محصولاتش خوبه
120 سال زنده باشی ، اره ایسوس حرف نداره کلانه دنبال ایسوسم ، مودم الانم DSL-N10 C1 هست که چیپش Ralink هست مودم قبلیم DSL-N10 بود خیلی مرد بود :n02: ولی زیر مشکلات سر خم کرد و سوخت :n35: البته خیلی داغ می کردنقل قول:
بگذریم ... میگم مشکلی تو باز کردن پیچ نداری برای من صفحات به سختی باز میشن...
جالبه همون مودمی که شما دارید میگید واسه من داره ی عمر کار میکنه الانم افتاده دسته ی بنده خدا داره ازش استفاده میکنهنقل قول:
اینجاش جالبه که مودم تو خونه ما 24*7 روشنه
شما مودمتون احتمالا اداپتش نسوخته اگه سوخته که به ی تعمیر کار نشونش بدید هزینه ای نداره براتون فیکس میکنه ولی اگر بردش مورد داره اون بحث دیگه ای داره
نه هیچ مشکلی ندارم فقط یک مشکلی که دارم اینه با فیلترشکن هست وقتی روشن میکنم به صفحه ای فوروارد میشم یا رو هایپرلینکی open new tab میزنم صفحه گاهی اوقات سفید هیچ respond نمیگیرم
که به مشکله پی بردم فقط رو فایرفاکسه واسه من اینطوریه
رو سافاری و کروم و ... موردی نداشته
نه بردش خراب شده بود ، اعتقاد دارم مودم بردش خراب بشه حتی تعمیرم بشه دیگه مثل اولش نیست ، این زایکسل های که شاتل میفروشه معلوم نیست چین به پشتیبانیش میگم چیپشون چیه میگه من نمیدونم درباره چی می حرفی .... خخخنقل قول:
Sent from my SM-J730F using Tapatalk
با یه سرچ تو این سایت میتونی بفهمی چیپش چیشه مثلا مودمی که دادم الان با لینک پاینن چیپش برادکام هست شما به هرچیپی که ایسوس داد شک نکن ولی اگه مودم دیگه خواستی مد نظر قرار بده:n09:نقل قول:
کد:https://wikidevi.com/wiki/ASUS_DSL-AC68U
خیلی جالبه هنوز کلی از آستانه حجم منصفانه من باقی مونده ولی سرعتم دقیقا نصف شده!
صرفا جهت اطلاع دوستان، این مشکل بعد از چند ساعت رفع شد!نقل قول:
دوستان دوباره اختلال رو پورت ها رو شروع کردن!!!
پینگ 5 خط درسته یهو میپره رو 1500 دوباره میاد پایین !!!
دقیقا مثل اوج شلوغیا شده!!!
با ایراسنلم همین جوریه!!!
کسی متوجه نشده اینجا ؟
تو این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شات گذاشتم !
نقل قول:
- Processor
Router/WiFi: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] BCM4708+2xBCM4360 @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] MHz Dual CorexDSL/Modem: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] MT7510 @650MHz
اره درسته چیپ مودمش مدیاتک هست چیپ وایفایش برادکامهنقل قول:
:n31:
دوستان برادرای زحمت کش باز دوباره به جون فیلتری نگ افتادن
ساند کلاد و پینترست دوباره فیلتر شدن ؟
دوستان دیگه موردی نداره؟
تازه رفع فیلتر شده بودا
دیشب سایتا باز بود الان به 10.10.34.35 وصل میشه:n09:
اره دوباره فیلتر شده ، صبحی داشتم استفاده می کردمانقل قول:
این الان وضعیت تک کانکشن منه...
داخل (شاتلند)
خارج ( دیتای PS4)
تقریبا تو این 20 خورده ای روزی که اومدم رو شاتل سرویس 16 مگابیت رو خریدم حد اکثثثثثثثثر بی انصافی نکرده باشم 5-6 روزش سرعت واقعی تک کانکشن بهم داده (1.900)
سرعت چند کانکشنش عالیه ولی تک کانکشنش اصلا خوب نیست واقعا
امروزم شکایت کردم بهشون __گفتن رسیدگی میکنیم که 100% این وضعیت هییییچ تغییری نمیکنه
تازه میترسم یه چند روز دیگه نویزم بندازن رو خط و بگن خطت نمیکشه و مشکل از خطت هستش:n29:
دقیقا همین مشکلو سه روزه دارم رو تک کانکشن نمیدونم چرانقل قول:
(ببخشید بی ربطه ولی میتونم بپرسم مارک و مدل لپ تاپتون چیه؟)
Sent from my LG-M320 using Tapatalk
نقل قول:
Toshiba-C850
قدیمیه ماله 7-8 سال پیشه:n39:
دوستان چطوری فایل بزرگتر از 2گیگ رو تو شاتللند انتقال بدم ؟!
دوستان، امروز زنگ زدم شاتل برای P2P، برداشته میگه که ما برای مشترکین جدید فقط 2 تا سرویس های نامحدود ارائه میدیم، که چرت و پرته! بهش میگم Fair هاتون چطور، میگه نه اونا برای جدیدا نیست!
کسی خبر داره از این قضیه؟
من خودم 1 ماه تماس گرفته بودم، گفتن که سرویس Fair میدیم!
الکی گفته من ارت 3 بودم رفتم fair هشت مگنقل قول:
خب شما مشترک قدیمی بودی.نقل قول:
من تا حالا سرویسی از شاتل نداشتم.
منم اینجوریم!!!نقل قول:
باز تو بازیای معمولی فقط بالاپایین رفتن پینگه، بازیای تحریمی مث راکت لیگ که جدیدا اصن به سرورا وصل نمیشه!!! یعنی وصل میشه میره تو بازی دیگه هیچی نیست فقط توپه وسط بعد 10-15 ثانیه هم کانکشن لاست میده :|
حدود سه روزه اینجوری شده مث موقع تظاهرات که همه چی رو ر-ده بودن توش!
--------------------
lol :
"از سمت شرکت نیست مربوط به سرور بازی است"
میگم مشکل از خودتونه این نوسانات تریس گرفتم سرور خود شاتل یهو پینگش از 4-5 میرسه به 40-50 ! ولی مسیر فرانکفورت و ... درسته.
میگه این پینگ زیر صد باشه مشکل نداره و کاملا مناسبه :|
ناموسا پینگ از خود شاتل زیر صد؟؟!!
--------------------
کلا فقط بلدن بگن همه چی خوبه و همه خوشحالن
تو بگو پینگم 500 عه
میگه تا 1000 پینگ مشکلی نداره خوبه ....
اگر سرویساشونو تغییر نداده باشه،قوانین جدید برای خودشون در نکرده باشن،ماه اول ارت میگیری از ماه بعدیش میتونی fairi بگیری اما احتمالا برای fair برای 12 ماه پول یه جا بدی...نقل قول:
شاتل جدیدا برای ۱۶ مگ آپلود ۱ مگ میبنده قبلا که فقط ۷۶۸ میبست برای پهنای ۱۶ مگ.
Annex A
Annex M
آره، راستش تو همین فکرم بودم ولی یه دفعه فکر کن از ماه بعد دوباره قانوناشون رو عوض کنن!نقل قول:
ولی این که 12 ماه یه جا بده آدم، خیلییییی :n04:!
سلام چند پست قبل درباره تک کانکشنم گذاشته بودم...
امروز زنگ زدم بهش میگم 20 خورده ای روزه سرویس گرفتم اینه وضعیت من...
میگه بزار وصل شم
وصل شده میگه idm پاک کن اونو نصب کن قلان کن ....
آخرش دیده حق با منه...
میگه ok کارشناس حضوری میفرستم و ...
30 هزار تومان:n29:
بهش میگم اگه مشکل از من بود 50 تومان میدم ولی اگه نبود...
به جانه مادرم زنی پشت تلفن بود مردی بود جد آبادشو میوردم جلو چشاش
کااااااااارشناس فنیه
بعد میگه من نمیفهمم منظوره شما از تک کانکشن و چند کانکشن چیه:n34::n34:
خو ب ی ش ر ف ا دارم 90 خورده ای پول اینترنت میدم من از اون ورم حق با منه چرا باید 30 تومان بدم به یه کلابی که میخواد بیاد:n34:
میخواستم از پارس آفلاین به شاتل بیام.
اینجا هم ناراضی هستند.
بهتره تو همون پارس بمونم.
شرکتی مثل شاتل بالای 900 هزار مشترک داره. گاهی از بین این حجم بالا مشکلاتی پیش میاد برای تعدادی و شکایت دارند ولی سکوت این صفحه یعنی رضایت عام وجود داره چون ادمها وقتی راضین و همه چیز خوبه دلیلی نمیبینن بگن به بقیه و فقط وقت ناراحتی معمولا به این فضاهای مجازی مراجعه میکنن و پست میزارن.نقل قول:
میشه وضعیت خطت رو ببینم! سرویس من روی 4 مگه الان و این تک کانکشن منه که از دو لینک متفاوت میزارمنقل قول:
این ۲۰ گیگ ترافیک ۱ روزه کلی اضافه شده ؟ یا فقط الان پیشنهاد ویژه است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
همیشه سرعت های 4-5-6 مگ معمولا سرعت ثابت دارن عزیز
الان اگه من مودلاسیون مودم رو روی G.dmt بزارم بهم تک کانکشن ثابت میده
ولی سرعت 16 مگ رو نمیتونه ثابت بده اصلا
وضعیته خطم هم گذاشتم اگه نگاه کنی میبینی هیچ نویزی ندارم که باعث افت کیفیت بشه:n01:
معلومه که نبایدم ثابت بگیری چون شما اصلا سرویست گیمینگ نیست اگر سرویس گیم فعال کنی متوجه تفاوتش میشی منم اگر پروفایل گیمم رو غیر فعال کنم داغون میشه :n09: زنگ بزن گیم 16 فعال کن بعد نتیجه رو بگو در ضمن بعد از فعال سازی از وضعیت خطت هم دوباره عکس بزارنقل قول:
اگر دیدی وضعیتت پایدار نیست غیر فعالش کن ولی تست بگیر حتما
خوب قربونت سرویس گیم که برا سرویس 16 مگابیت اگه فعال کنن سرعت من رو میارن روی 9 مگنقل قول:
دیگه اون موقع مگه دلم درد میکنه که بخوام سرویس 16 مگ بگیرم همون موقع یه 4 میگیرم سرویس گیم میندازم روش
(تا اونجا که میدونم رو سرویس 16 مگ گیمینگ فعال نمیکنن درسته؟!
یعنی فعال میکنن ولی خط رو روی 9 میبندن)
- - - Updated - - -
خوب قربونت سرویس گیم که برا سرویس 16 مگابیت اگه فعال کنن سرعت من رو میارن روی 9 مگنقل قول:
دیگه اون موقع مگه دلم درد میکنه که بخوام سرویس 16 مگ بگیرم همون موقع یه 4 میگیرم سرویس گیم میندازم روش
(تا اونجا که میدونم رو سرویس 16 مگ گیمینگ فعال نمیکنن درسته؟!
یعنی فعال میکنن ولی خط رو روی 9 میبندن)
الان باهاش تماس گرفتم سرویس گیمیکنگ رو حد اکثر رویه 8 مگ میبندن:n35:نقل قول:
اولین بار میشنوم که سرویس 16 رو روی 9 مگ میبندن چون اگر روی 9 ببندن یعنی گیم 8 فعال کردن ، زنگ بزن فعال کن گیم 16 رونقل قول:
خط من کشش 8 مگ رو داره ولی روی 4 ستش کردم چون گیم بازی میکنم و دانلودی ندارم باهاش بخاطر همین پایین ت گذاشتم که snr خوبی داشته باشم و دیسی هم ندارم ولی گیم 8 فعال کردم روی 9 کگ میبندن
بازم میگم زنگ بزن بگو گیم 16 فعال کن بعدش قطع نکن ببین ریت خطت رو چند بستن...
برای چی روی 8 فعال میکنن؟ دلیلش رو پرسیدی؟نقل قول:
------------------------
ازه رفتم صحبت کردم میگه تا 8 داریم دلیلشم اینکه پروفایل گیم 16 کلانه نداریم
به به چه شوووووووووووووووود یه شرکت راست راست حق کاربرا رو میخوره خوب میدونن کیفیت حالت گیم زمین تا اسمون فرق داره اومدن گیم 16 ندادن...
اومدم از های وب درخواست جمع اوری دادم بیام شاتل دیدم میگن باید حتما سرویس سه ماهه بگیری و علاوه بر 12تومن پول رانژه 15تومن پول نصب و راه اندازی بدی من گفتم کدوم شرکت بزور هزینه نصب و راه اندازی میگیره و درصورتی که تلفنی و توسط خودم فعال میشه خلاصه دیدم داره حرف خودشو میزنه قطع کردم و واقعا شرکت کلاهبرداریه که بزور واسه مشتریکن جدید تعیین تکلیف میکنه حتما باید 3ماه بگیری