اشتباه شد خخخنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Printable View
اشتباه شد خخخنقل قول:
یعنی الان با یک خط دیگه زنگ بزنید به خودتون ببیند گوشیتون زنگ می خوره البته رو حالت LTE only باشه.من زنگ می زنم بوق مشغولی می زنه و گوشی زنگ نمی خورهنقل قول:
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
واسه به تنهایی حالت LTE Only رو نداره با ۳جی هست .. بعد تو کجای تنظیمات فعالش کردیننقل قول:
نرم افزار LTE only رو از گوگل پلی دانلود کنید بعد از اونجا میشه بذارید رو LTE only [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اها باشه .. ممنون . بعد این حالت تماس خودش فعال میشه با این درسته؟نقل قول:
برنامه کلوز میده فک کنم با گوشیم مچ نمیشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این یکی رو بگیرید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ممنون این درست بود و کار کردنقل قول:
دوستان لطف میکنید جواب سوال منم بدید با سپاسنقل قول:
بسته شبانه ربطی به روزانه نداره و جداست، حتی اگر هم روزانه و هم شبانه داشته باشید در بازه زمانی 2 تا 7 شبانه استفاده خواهد شد.نقل قول:
وقتی با گوشی به اینترنت سیم کارت وصل هستید هات اسپات را در گوشی روشن کنید و با وایرلس لپتاپ از اینترنت گوشی استفاده کنید
دانگل CAT4 همون سرعتی رو میده که گوشی فورجی ساپورت میده و مودم CAT6 همون سرعتی رو میده که گوشی های CAT 6 میدن
با دانگل و مودم ثبات و پینگ بهتری خواهید داشت اما از نظر سرعت دانلود فرق چندانی با گوشی ندارند
در هر صورت دانلود پی در پی با گوشی باعث داغ شدن گوشی و خراب شدن باتری میشه
دوستان اگه امکانش هست اسم دانگل یا مودم یا گوشی و سرعت دانلودتون رو باهاش اعلام کنید تا بقیه هم استفاده کنند.
باسلام
با افتخار به اطلاعتون میرسونیم که تا امروز ۶۸۴ منطقه تحت پوشش اینترنت 4.5G و ۱۷۳۰ منطقه 4G و ۲۷۶۷ منطقه تحت پوشش 3G همراه اول قرار گرفتن.
خب هرشما قبول ولی چرا تو مشهد تریجی فورجی و فورجی پلاس انتن نداره؟ چرا ایرانسل انتنش پره ولی همراه همیشه یا دو خط انتن یا پرش انتن؟نقل قول:
تست با حالت usb tethring
تست با حالت wifi hotspot
تفاوتش به صورت محسوس قابل رویت هستش
این بخاطر محدودیت سرعت وای فای گوشی هست که در بهترین حالت 72 مگابیت میشه.نقل قول:
MCI 4G+ Mashhad [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:توجه داشته باشین بیشتر تلفن های همراه و تبلت ها و لپ تاپ هایی که در چند سال اخیر تولید شدن مجهز به فناوری خاصی هستند که پس از شارژ کامل باتری به حالتی سوئیچ می کنن که به تریکل مود معروف هست و در این وضعیت شارژ باتری به صورت کامل متوقف میشه و گوشی یا لپ تاپ اگر در حال کار باشه الکتریسیته مورد نیاز را نه از باتری بلکه از طریق آداپتور تأمین میکنه و به خاطر همینه که شما با خیال راحت می تونین گوشی تون رو از شب تا صبح بذارین به شارژر متصل بمونه چون وقتی شارژ باتری کامل شد به صورت خودکار شارژ اون متوقف میشه. من گوشی شائومی دارم که وقتی باتری در حال شارژ هست ال ای دی پاور گوشی روشنه و وقتی شارژ تموم میشه همزمان ال ای دی هم خاموش میشه و در حالت تزرینگ هم وقتی استفاده می کنم بعد از تکمیل شارژ باتری، ال ای دی پاور گوشی خاموش میشه و ادامه مصرف الکتریسیته گوشی از طریق یو اس بی که همزمان ارتباط تزرینگ را برقرار کرده، تأمین میشه. استفاده از باتری معمولا با گرم شدن اون و در نتیجه گوشی همراه هست اما گوشی من که بدنه فلزی داره در حالت تزرینگ وقتی شارژ گوشی تکمیل میشه، تقریبا به صورت کامل خنک هست. اگر در حالت هات اسپات و با شارژر از گوشی استفاده کنم بعد از تکمیل شارژ باتری و خاموش شدن ال ای دی گرما را میشه فقط روی شارژر حس کرد چون در این حالت باتری از مدار خارج شده و ادامه انرژی مورد نیاز گوشی مستقیم از شارژر و خارج از مدار باتری انجام میشه. این توضیح تئوریکه این تکنولوژی بود که در عمل هم کم و بیش به همین صورته.نقل قول:
سلامنقل قول:
بسته فعلی سه ماهه است اگر حجم اون تموم بشه بسته 20 گیگ هدیه فعال میشه یا نه ؟
4.5gنقل قول:
مگه نباید از تجمیع. باند 3و 7 استفاده کنه؟
پس چرا شما به باند 3 فقط وصل هستید؟
پهنای باند تو تجمیع باید جمع پهنای باند دو. باند 3و 7 باشه یانه؟
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
خط سوم از پایین باند ۷نقل قول:
حتی با 4.5G با 2 باند سرعت خیلی کمه
پس این 4.5G چندان فایده نداره
فقط اسمه،سرعت تیریجی بیشترهنقل قول:
بالاترین سرعتی که تو ایران میشه با Note 4 n910c گرفت با ایرانسل چقدر هست ؟
اتفاقا تو محدوده ای هستم که تقریبا هیچ کس دانلود نمیکنهنقل قول:
اونم اینترنت سیم کارت.اینو با اطلاع کامل میگم
نهایت سرعت درروز27مگابیت هست
بسته2500تومنی رو گرفتم21گیگ دانلود کرد
شب بعد با همون سیم
سرعت تو تایم رایگان . یکم بهتر شده [emoji16] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کاش این دانلود رایگانو بردارند یا ساعتش رو عوض کنند.
قبلا سرعت شبانه من تا 5 هم میرسید ولی الان سرعت دانلودم حدود 400 تا 600 کیلو بایته
بله دوست عزیز، برای تمامی کسانی که بسته ی اینترنتی فعال دارند این طرح قابل استفاده اس...نقل قول:
تائید میکنم حرفتون رو، بنده هم قبلا یه خط اعتباری رو تو نمایشگاه کتاب دو سال پیش به همین مدل یوسیم تعویض کردم و در عمل هم واقعا 4G هست...نقل قول:
سلام،نقل قول:
واقعا عجیبه که همراه اول در مورد تعویض هر سیم کارتی یه نوع سلیقه اعمال میکنه !
این دیگه ازون کارای عجیب غریبی هست که معمولا هم تو نمایشگاها انجام میدن،نقل قول:
یه سری هم یادمه سیم کارت رایگان به دانشجو ها میدادن که اونم کلی دردسر تو فعالسازیش بود...
در ضمن این تصویر سیم کارت هم اونطور که مشخصه سیم کارت معمولی هست و نوشته ی 4G هم صرفا جزو طراحی تصویر زمینه هست و هیچ ربطی به این نداره که این سیم کارت از نوع یوسیم و با قابلیت 4G هست !
دوستان عزیز اگه از اون نوع دیگر سیم کارت معمولی تصویری دارن لطفا قرار بدننقل قول:
در ضمن یوسیم همراه اول هنوز همون طرح قبل (آبی رنگ) رو داره ؟
اگه سیم کارت رو تو گوشی با قابلیت فورجی به مدت بیش از یه هفته قرار بدید (و به قول دوستان بسته اینترنت هم فعال کنید براش) احتمال این هست که جزو طرح تعویض رایگان بشید که با پیامک خودشون اعلام میکنننقل قول:
در غیر اینصورت 5000 تومان از شارژ برای سیم کارت اعتباری کسر میشه
و 7000 تومان روی قبض سیم کارت دائمی میاد
متاسفانه این طرح رایگان در حال حاضر توجیهی برای کسانی که طرح شبانه قبلا فعال کرده بودن نداره،نقل قول:
همونطور که تو سایت همراه اول هم این چنین توضیح داده:
مشترکینی که دارای بسته های اینترنتی شبانه محدود و نامحدود ۲ تا ۷ صبح میباشند صرفا در ساعات ۳ تا ۷ صبح میتوانند از ترافیک رایگان استفاده نمایند و ترافیک ساعات ۷ تا ۹ صبح آن ها همانند حالت قبلی و با تعرفه آزاد محاسبه خواهدشد.
ما نفهمیدیم پس این محدودیت 40 مگ کشکه؟نقل قول:
برای همه نیستنقل قول:
احتمالا اونایی که روی هشت مگ محدود بودن حالا روی 40 مگ محدود شدننقل قول:
عجب. از دوستان کسی هس که قبلا محدودیت 8 داشته الآن محدودیت 40 نداشته باشه؟نقل قول:
من که سه تا سیم داشتم هر ۳ محدود به ۸ الان از ۴۰ بیشتر نمیشهنقل قول:
یوسیمی که هفته پیش از ظریق پست واسه من فرستادن یه ذره نوشته هاش متفاوته:نقل قول:
چرا سرعت با فورجی اینجوریه؟ مگه محدودیت برداشته نشده؟
محدودیت 8 مگابیت جفت سیم کارت های من همچنان باقی هست و نمیدونم چطور دوستان میگن محدودیت برداشته شده
Sent from my Samsung Galaxy A5 using Tapatalk
سلام
ایا دوستان در ساعات دانلود رایگان 3 تا 9 افت سرعت دارند؟
یا فقط برای ما اینطوریه ؟
سرعتها با تعداد کاربران وصل به دکل شاید بالا پایین بره.نقل قول:
ساعات رایگان سرعت چند کنکشنم بین 1.2 تا 2.5mb هست ولی عجیب تک کنکشن از از حدود 500kbs بلاتر نمیره
در مجموع سرعت دانلود از 2.5mbs کمتره، تا یه هفته پیش 5mb با همراه اول سرعت دانلود داشتم
مثل اینکه همراه اول از شرکتهای dsl محدود کردن تک کنکشن و غیره را یاد گرفته
دوست عزیز برای من بدون محدود شدن هم این سرعت میده متاسفانه ،یه مدت شکایت زده بودم موقتی درست شده بود ۱۹۵ که تایید زد دوباره کم کردن!نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
بله سرعت من هم تقریبا نصف شده این طرح رایگان باعث شده کل ترافیک شبانه بره روی همراه اول تا همین چند وقت پیش سرعت شبانه ایرانسل برای من با سلام و صلوات به هشت مگ میرسید ولی دیشب تست کردم با وجود فاصله ای که از دکل دارم راحت بالای 30 مگ سرعت گرفتمنقل قول:
منكه هنوز سيم كارتم روي 3G قفل شده و مجبور شدم يه سيم ديگه بخرم
Sent from my iPhone using Tapatalk