بعد اینکه این طرح نامحدود شبانه 2-8 چطوری میشه انتن نزدیک خونه 3g هست edge ؟ وایا این طرح ارزش داره چند گیگ میشه گرفت باهاشنقل قول:
Printable View
بعد اینکه این طرح نامحدود شبانه 2-8 چطوری میشه انتن نزدیک خونه 3g هست edge ؟ وایا این طرح ارزش داره چند گیگ میشه گرفت باهاشنقل قول:
بستگي به شهر و منطقه داره مثلا من تو اهواز رو حالت H+ هم تا حالا سرعت بيشتر از 30كيلوبايت نديدم تازه اين بهترين حالتشه بعضي وقتا حتي صفحه هم بزور باز ميكنه البته من خيلي وقته بسته نگرفتم چون خيلي داغونهنقل قول:
من که امروز رفتم یه همراه اول گرفتم خیال خودمو راحت کردم ، ایرانسل الان اگر هم بخواد کاهش قیمت بده ، فقط یه کمی کاهش میده که سروصدا ها بخوابه ، محاله به قیمت قبل برگردونه یا با همراه اول رقابت کنه
اگر3gباشه نه 2g تا 1 مگ هم سرعت بهت میده این طرح بدرد کسانی میخوره که شبها دانلود زیاد دارن من تو 3شب 9گیگ دانلود کردم البته مودم دارمنقل قول:
من با گوشی و اپلیکیشن adm میزنم شبی ۱۰ گیگ هم دانلود میکنمنقل قول:
سرعت دانلودمم ۸۰۰ ۹۰۰ است
خوبیه adm اینه. بهش تایم میدی خودش ۲ تا ۸ دانلود میکنه و میتونید راحت بخوابید
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
بنظر می رسد توسعه پر شتاب شبکه، کند شده است
شیراز، اهواز، آبادان و دزفول تحت پوشش نسل چهارم ایرانسل قرار گرفتند
علاوه بر افتتاح شبکه نسل چهارم ایرانسل در شهرهای شیراز، اهواز، آبادان و دزفول، شبکه نسل سوم نیز که مدتهاست بر ادعای پرشتاب بودن توسعه آن تاکید می شود، در استان فارس گسترش یافت و علاوه بر مرودشت، شهرهای فسا، جهرم، کازرون، زرقان و شهر جدید صدرا نیز 3G شدند.این در حالیست که با گذشت چندین روز ازین رویداد، اپراتور دوم هنوز لیست شهرهای تحت پوشش 3G و 4G را در وبسایت رسمی خود به روز رسانی نکرده است.پیش از این نیز در تاریخ اول دی ماه، ایرانسل ادعای کذب تحت پوشش بودن 100 شهر را به عنوان دلیل و توجیه افزایش هزینه بسته های اینترنت در وبسایت خود اعلام نموده بود که به این مطلب سرعت حذف گردید.مدیر عامل ایرانسل، در مراسم پیوستن استان خوزستان به شبکه نسل چهارم اعلام کرد تا پایان امسال، پوشش اینترنت همراه نسل سوم ایرانسل به 200 شهر و پوشش نسل چهارم به 35 شهر خواهد رسید. :n36:
نم دونم دلیل اینکه ایرانسل نقشه رو در سایت قرار نمی ده چیه
ما كه نسل ٤ رو تو اهواز نديديم
Sent from my iPhone using Tapatalk
بالخره سروكلش پيدا شد
اينم سرعت فوق نجومي نسل ٤ ايرانسل - اهواز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اپلود خوبه اما دانلود پایینه من الان با همین 3 جی تست که میگیرم دانلود روی 8.5 مگ هست با idm سرعت دانلود بالای 1 مگ هستنقل قول:
تا يك ماه پيش كه از بسته هاي ايرانسل استفاده مي كردم سرعت نسل ٣ هنگام دانلود با idm براي من هم بالاي 8 مگ بودنقل قول:
مسخره اينجاست كه سرعت نسل ٤ مثلا بايد بهتر باشه نه بدتر. خاك برسر ايرانسل كه فقط بفكر اضافه كردن عدد و نسل هست و ملت رو احمق فرض كرده
بزرگترين ضربه اقتصادي رو تو همين اهواز مي خوره چون اين همه براي تجهييز نسل ٣ و٤ كرده ولي سرعت ، كيفيت و ضريب نفوذش نصف نسل ٣ همراه اول نيست
در حاليكه تو شهر هاي ديگه مثل تهران و مشهد مردم از مجبوري و نبود شبكه كامل همراه اول بسته هاي ايرانسل رو مي خرن
حداقل اينجا همراه اول تو كفيت و پوشش سنگ تموم گذاشته
من که کلا هرشبنقل قول:
10 گیگ
می تونم دانلود کنم
سرعت دانلود هم بین
400-600 متغیر هست
ایرانسل از نظر پوشش و کیفیت خیلی عقبتر از همراه اول هست همین سرعتی که الان گذاشتم 3 ساعت دیگه به زور به 300 میرسهنقل قول:
دوستان مودم تری جی ساپورت تا قیمت های 12 یا 130 چیزی پیدا میشه؟؟؟
میخوام این طرح شبانه نامحدودش رو بگیرم
ده تومنه دیگه درسته؟؟؟؟
من یکی که دیگه از ای دی اس ال و مشکلات نویز خطش توبه کردم
الان با اینترنت همراه اول گوشی م رو هات اسپات میکنم و با وایرلس کامپیوتر به گوشی م وصل میشم تا سرعت یه مگ راحت دانلود میکنم
وب گردی هم به مراتب از ای دی اس ال م بهتره
میمونه فقط یه بحث دانلود
که اگه این ایرانسل شبانه نامحدود بده کلا از ای دی اس ال و های وب و شاتل و مخابرات بکشم بیرون
دوستان اگر مودم ارزان قیمت جایی سراغ دارند اطلاع بدند ممنون میشم
مراسم راه اندازی شبکه نسل چهارم ایرانسل در شهرهای اهواز، آبادان و دزفول با حضور اصحاب رسانه.
4Gبه اهواز رسید.
تست سرعت اینترنت نسل چهار در اهواز:(گرفته شده توسط ایرانسل)
محتوای مخفی: تست نسل چهار
سه شهر خوزستان به شبکه نسل چهار ایرانسل پیوستند.
*شهرهای آبادان و دزفول، اولین شهرهای غیرمرکز استان هستند که به شبکه نسل چهار ایرانسل می پیوندند.
*تست سرعت اینترنت نسل چهار با سرعت 75 مگابیت بر ثانیه دانلود و 18 مگابیت آپلود به حضار و خبرنگاران ارائه شد.
*مدیرعامل ایرانسل در خوزستان: خوزستان از نظر تعداد سایت و ترافیک اینترنت دومین استان کشور است.
*تست سرعت اینترنت نسل چهار ایرانسل در محل هتل پارس اهواز به 104 مگابیت بر ثانیه دانلود و 12مگابیت آپلود با پینگ تایم 39 میلی ثانیه رسید.
*مدیرعامل ایرانسل در خوزستان: تا پایان سال در برنامه داریم که 200 شهر کشور تحت پوشش خدمات نسل سه و 35 شهر تحت پوشش فورجی قرار بگیرد
+
نسل سوم ایرانسل در شمال خوزستان به بهرهبرداری رسید / دزفول، شوش، اندیمشک، بهبهان 3G شدند.
*مدیرعامل ایرانسل در خوزستان: شبکه نسل سه ایرانسل به طور رسمی در شهرهای اهواز، آبادان، دزفول، شوش، اندیمشک، بهبهان و شیبان راه اندازی شد.
منبع: توییتر ایرانسل
-البته من که تو هر نقطه شهر(شوش) تلاش کردم اثری از 3G پیدا نشد که نشد !
اصلا تا به حال کاربری تو این تاپیک همچین تستی داشته؟؟؟؟؟نقل قول:
*تست سرعت اینترنت نسل چهار با سرعت 75 مگابیت بر ثانیه دانلود و 18 مگابیت آپلود به حضار و خبرنگاران ارائه شد.
این تست هارو خود ایرانسل میگیره بیشتر جنبه تبلیغاتی دارهنقل قول:
اقا اگه تا پایان سال 200 شهر تحت پوشش قرار گرفتند من خودمو دار میزنم:n25:
مودم 3 جی از 50 تومن به بالا هست فروشگاههای قطعات کامپیوتری اکثرا دارندنقل قول:
بسته 10 تومن برای یک هفته هست
سرعتش هم بستگی به فاصله شما از دکل و همینطور میزان استفاده در منطقه شما داره
شما با چه مدل آيفون يا آيپدي اين تست رو گرفتي؟نقل قول:
این ایرانسل که تا دیروز حتی 3g هم به ما دزفولیا نمیداد الان شیر شده قرار 4g هم بده
iphone 5sنقل قول:
طبق تجربه خودم سرعت شبانه ایرانسل همه هفته به جز سه شنبه و چهارشنبه برای من رو ۹۰۰ است اما اون دو روز رو ۵۰۰
بچه ها من از اون ۱۰۰ گیگی ک داده بود ۳۵ گیگش مونده اگ تموم شه چی میشه؟ :/
بسته نامحدود دارم
فک کنم نامرد موقع تست میاد 4جی رو فقط مک ادرس گوشی خودش میده هیچ کس وصل نشه واسه همین 70 مگ میده سرعت بعد از مراسم 4 جی رو واسه همه ازاد میکنه!!!نقل قول:
چرا نتونه؟! مراکز استان ها ک تعداد زیادی دکل داشت و مشکل اصلی بود پوشش داد شهرستان ها ک کوچیکه مگه چند تا دکل میخواد هر شهر پوشش بده
image
جالبی تست ایرانسل اینه که با سه بار سیگنال این سرعتو گرفته
دلیلش اینه که همراه اول مال مخابراته مخابرات استان خوزستان هم پهنای باندش عالیه و نسبت به خیلی از استان ها پهنای باند قویتری دارهنقل قول:
مدل 5S شما A1533 هست؟نقل قول:
دوستان چند تا مساله پیرامون بسته نا محدود
این بسته محدودیت حجمی 99 گیگ داره و نا محدود نیست
اگر بسته 24 گیگ داشته باشید تا حجمش به صفر نرسه بسته نامحدود فعال نمیشه
و عجیب تر اینه که اگر از بسته 24 گیگ تعداد روز ها باقی مانده باشه به بسته نامحدود اضافه میشه
مثلا شما یه بسته 24گیگ میگیری بعد از 10 روز تمومش میکنی ، حالا میای یه بسته هفتگی نامحدود شبانه میگری اون 20 روزه اضافه میشه به 7روز و حجمش هم 99گیگابایته نامحدود نیست ، مثلا 27 روز 99 گیگابایت
در ضمن من دیشب با تبلت دقیقا 15.6 گیگ دانلود کردم از حجمم 21گیگ کم شده دزدی حجم در ایرانول به شدت رایجه
بله..........نقل قول:
مال منم همینطوره فک کنم مال اپلودهنقل قول:
اما من ۳۵ گیگم مونده یعنی اگ تموم شه دیگه تمومه؟
آخه من یه برنامه رو تبلت نصب کردم دانلود و آپلود رو با هم جمع میزنه میگه ولی بازم خیلی بیشتر مصرف واقعیشهنقل قول:
گند سرویس شبانه اردبیل (نا محدود ) هم در اومد
گند سرویس شبانه اردبیل (نا محدود ) هم در اومد
دیشب ازمایشی یه بسته نامحدود فعال کردم متوسط ساعتی 3.5 گیگ دانلود داشت.
ولی باز نباید گول ایرانسل رو خورد چون بعد از یه مدت برش میداره و همون قیمت های مزخرفش رو باقی میزاره.
ایرانسل شرکت دزدی هست و برای رضا خدا هم موش نمی گیره موندم این بسته های نامحدود رو داده بیرون عوضش داره از کجا ملت رو می چاپه؟
خب باز جای شکر داره که ایرانسل تا حدی براه راست هدایت شد. باز هی بگین تنبیه کار بدیه و باعث پرخاشگری بچه میشه:n02:نقل قول:
نکتش اینه که برای سیمکارتهای اعتباری خوبه. چون اگه به هر علت حجمش تموم بشه مالک سیمکارت اعتباری ضرری نمیکنه ولی برای سیمکارت دائمی ناغافل قبض های هولناک میاد
تست 4g ایرانسل تبریز
[SPOILER] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/SPOILER]
الان در قیاس با همراه اول که یکی دو ماه پیش تبریز سرعت عالی می داد خیلی بهتره.
کدوم خیابون گرفتی اینو ؟نقل قول:
تنهای اول تو محله ما که آنتنش -99 هستش سرعتش تا 5 مگ میره بالا ولی خونه ما آنتن نداره
نسل 4 ایرانسل هم که بیخ گوشمونه ولی کو گوشی :دی
ولی نسل 3 من بیشتر از نسل 4 توئه :دی
کسی از دوستان تست 4g در مشهد نگرفته؟
میدان ساعتنقل قول:
اتفاقا آنتن mci برای من هم دقیقا همینه
خارج از خونه تو محله کامل آنتن میده داخل خونه نه
تا سه ماه پیش سرعت 8 مگابیت در ثانیه باهاش میگرفتم ولی الان به زور به 2.5 3 برسه به نظرم مشترکین 3g زیاد شده ولی پهنای باند رو افزایش ندادند.
اما ایرانسل چه خارج از خونه و چه داخل خونه فول آنتن میده سرعتش هم فعلا عالیه یعنی سرعت بالاتر از این من شخصا تجربه نکردم.
شما سرور رو از setting بذار روی باکو و اونم یک تستی بزن تا نتیجه ای واقعی تر بشه گرفتنقل قول: