منظورم بررسی برای درست بودن مدرک هست.اینا فقط یه نیگا میکنن که با اطلاعاتت مطابقت کنه.نقل قول:
Printable View
منظورم بررسی برای درست بودن مدرک هست.اینا فقط یه نیگا میکنن که با اطلاعاتت مطابقت کنه.نقل قول:
از بابل یا مازندران کسی های وب داره راهنمایی کنه مارو؟ پاس اَن لاین رو بستم میخوام بدونم همین طور که اپراتور های وب میگن بسته نقره تا 600 اسپید میده؟؟ ثبات داره یا قعطیش زیاده ...؟؟:n27:
امیر تک لینک سرویس شهاب آسیاتک و تو دانلود رایگان داشته باش،واقعا" حرف نداره :n01:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حداقلا ماهان نزدیک 44 ت پول اون سرویسه
واقعا زیاده برای یه سرویس
600 میده بیشترم میده.ثبات هم تقریبا داره.اما قعطی الان یه هفته ای هست خیلی زیاد شده.نقل قول:
دوست عزیز. تستهای اسپیدتست، تک لینک نیستن بلکه همزمان با 4 لینک این تستها انجام میشن. اگه یه نرمافزاری مثل NetLimiter روی سیستم داشته باشین وقتی که تست اسپیدتست رو اجرا میکنین، میبینین که به سرور مربوطه همزمان 4تا کانکشن میزنه و شروع به دانلود میکنه.نقل قول:
تست تککانکشن رو باید با IDM و با 1 کانکشن انجام بدید.
ولی با توجه به این که تو ساعت رایگان هست، نتیجه تستون خوبه. شنیده بودم سرویس شهاب تو ساعتهای رایگان بالاتر از 250 کیلوبایت (حدود 2مگابیت در ثانیه) سرعت نمیده.
فقط یه سؤال. تو این تستها ساعت انجام تست، 4:45 دقیقه صبح به وقت گرینویچ زده. یعنی به ساعت ایران میشه حدود 8:15. شما سرویست از این نیمچاشتهای 8 تا 10 صبحه؟
فشفشه 40 گیگ 30 روزه مجددا قابل خرید و انتخاب در پنل هستش برای کسانی که قبلا خریدند (اگر 30 روز از زمان خریدشون میگذره میتونن بخرن).
امروز پینگ افتضاح شده در حد لالیگا
تالا 2روز پیش خوب بود اما الان فقط سرعت دانلود خوبه و باز کردن صفحات شده مشکلل :)
کسی برای ارسال مدارکش ترافیک رایگان گرفته؟
چطور بفهمیم که آن سه تا فشفشه را به ما تعلق گرفته؟ (آخه زمان استفادهاش یک روز هست میخواهم سوخت نشه!)
نحوه تائید ایمیل چطوریه؟
البته با تائید ایمیل میشه (4 تا فشفشه 512 مگ 1 روزه)نقل قول:
اینا نمیسوزن ...
هر فشقشه یه کد داره که باید توی پنل وارد کنین و هر فشفشه هم دکمه Play داره که وقتی اونو بزنین تا 24 ساعت مهلت دارین که ازش استفاده کنین :n05:
احسان جان هر موقع بخوایم و هر چند تا که در روز بخوایم میتونیم از فشفشه استفاده کنیم و ایا سرعت پایین میاد؟
نقل قول:
ممنون از جوابات
من یکبار ایمیلم را وارد کردم چطور دوباره تائیدش کنم؟
سوال منم هستنقل قول:
لینک خط آخر این عکس را کسی میتونه اینجا بگذاره؟نقل قول:
نمیدونم چرا برای من دیگه این توضیحات نمیآیدکد:http://upload7.ir/imgs/2014-11/39553622966561839770.jpg
همزمان نمیشه چند تا فشفشه رو با هم استفاده کرد ولی فکر کنم اگه فشفشه قبلی 0 بشه میشه از بعدی استفاده کرد سرعتش هم همون سرعت سرویستونهنقل قول:
منم خودم یکبار تائید کردم ولی بار دوم هر کاری کردم نشدنقل قول:
منم خودم یکبار تائید کردم ولی بار دوم هر کاری کردم نشدنقل قول:
چون شما مدارکتون رو آپلود کردین دیگه توضیحات نمیادنقل قول:
ولی فکر کنم تا این لحظه به کسی فشفشه ها رو نداده باشن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احتمالا به مرور پیامک و ایمیلش رو میفرستن ...
به منم فشفشه ندادن
به من یه دونه فشفشه 0.5گیگ دادن.مگه قرار نبود 3 تا بدن؟
سلام
یکی از دوستان میتونه یه تست از سرویس 8 مگ با اروپا (ترجیحا لندن) و یه پینگ با 8.8.8.8 بگیره و اینجا بزاره؟؟؟(بین ساعت های 16-22)
ممنون!
از چه طریقی بهتون دادن اس ام اس یا ایمیل یا پنل؟ چند روز طول کشید تا دادن؟ همه مدارک و دادین چون من قبض ندارم؟!نقل قول:
ممنون
Sent from my iPhone using Tapatalk
-از طریق پنلنقل قول:
2- روز قبل آپلود کردم به جز قبض تلفن همه رو آپلود کردم.
برا من که پینگ رفته بالانقل قول:
Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=380ms TTL=36
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=384ms TTL=36
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=381ms TTL=36
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=390ms TTL=36
اگر کسی هنوز مدارک را نفرستاده لطفاً لینک اخر این عکس را از پنلش بگیره و تو این تاپیک بگذاره :
کد:
http://upload7.ir/imgs/2014-11/39553622966561839770.jpg
بله سه ساعت هستش.توی این ادرس هستشنقل قول:
نقل قول:
این لینک رو میخواین؟
پینگ منم رفته بالا
به من فشفشه هنوز ندادنا :n24:
مودم رو خاموش روشن کنید که مسیر نت عوض بشه پینگ خوب میشه مسیری که ttl بشه 41 یا 51 برای سرور 8.8.8.8:n16:
بفرمایید اینم تک کانکشن سرویس شهاب آسیاتک تو تایم رایگان:نقل قول:
تایم رایگان،آسیاتک،سرویس شهاب
تک لینک خارجی:
سلام !
دوستان این سرویس 128 چجوریه سرعتش !؟ کسی داره ؟!
بدک نیست سرعت دانلود فک کنم باید بالای 200kb باشهنقل قول:
اگر چه اینجا جای این بحث ها نیست ولی همان طور که جناب bilmazlar گفتن تست های سایت speedtest.net با بیش از یک کانکشن انجام میشه...نقل قول:
تست تک کانکشن معمولا با این سایت صورت میگیره:
اطلاعات بیشتر:کد:Testmy.net
بچه ها من از پارس میخوام بیام های وب. دانلودر نیستم ولی مصرفم بالاست در حدود ماهی 30 گیگ، خود اپراتور گفت بسته فشفشه 40 گیگی به درد تو میخوره ولی الان شنیدم که انگار این بسته همیشگی نیست درسته؟
دوستان من کله مدارک و فرستادم اما هدیشو ندادن !!1 روز هم گذشته!!!!
:)))
در صفحات قبلی دوستی نوشته بود سه روز طول کشیده تا هدیهاش را دادند!نقل قول:
از داخل پلنش هم میشه فشفشفه 15 گیگ 15 روزه بگیری 15000 تومان! البته مالیات بر ارزش افزوده هم داره!نقل قول:
ولی باید حتماً 15 روز تا اخر دوره داشته باشی تا بتونی دوباره همین بسته را بخری!
مثلاً اگر 14 روز تا پایان دوره داشته باشی دیگه نمیتونی این بسته را بخری!
یک ماهه بگیر و یک ماه به یک ماه تمدید کن! تا اگر فشفشه را برداشتند بری یکجای دیگه
های وب جدیدا نامه میخاد برای سرعت بالا
اگه ندم نتم قطع میشه؟؟؟؟؟؟؟؟/:n13::n13::n13:
دوستان سلام، های وبم میخواد ترافیک رایگانو برداره؟
محتوای مخفی: های وب
سلامنقل قول:
من هنوز ندیدم اینو باید برم خونه چک کنم، اما نکته اینه برداشتن شبانه یک طرف این دادن ترافیک با تحفیف روزهای تعطیل و غیره یک طرف!!!!! چه کارشناسی شده چقدر فکر شده!!! یعنی روزهای تعطیل همینطوری شبکه داغونه اونوقت همه دانلودشون و بزارن واسه اون موقه کلا نت قطع میشه که!!!! بعدش مثلا ایام تعطیل مثل عاشورا یا عید نوروز کسی خونه نباشه اجباری باید بیاد یه چیزی دانلود کنه!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
های وب هم میخواد برداره؟
سه ساعت چی بود که میخواد حذف کنه؟
نه نمیخواهند بردارندنقل قول:
داره میگه ساعات شبانه کیفیت خوبی نداره و اگه سرعت بالا میخواهید فشفشه بخرید!
آها باز خوبه این 15 گیگی هم، اره حتما 1 ماهه میگیرمنقل قول: