تعریف که باید کرد .نقل قول:
اونم شما سرعتت کمه چون محدود شدی . از بس که دانلود کردی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
تعریف که باید کرد .نقل قول:
اونم شما سرعتت کمه چون محدود شدی . از بس که دانلود کردی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان بنده هم تنها دلیلی که مجبورم با اینترنت مخابرات ادامه بدم همین هست که متاسفانه! کابل کشی سمت ما فیبر نوری هستنقل قول:
وگرنه این مخابرات دیگه سرویس هاش مفت نمی ارزه:n27:
نمیدونم به خدا چی بگم .نقل قول:
بعضی از دوستان کابل مسی هستند ولی زورشون میاد دو قرون پول بیشتر بدن و از شرکت های خصوصی سرویس بگیرند .
لااقل اعصاب و روانشون سالم میمونه به خدا .
نه عزیز از ۲-۳ نفر دیگه هم که شاتل دارند و دانلودی هم ندارند پرسیدم اونا هم همین مشکل رو دارند، در هر صورت خودت میتونی بگیری تجربه کنی از قدیم میگن خسروان صلاح خویش بهتر دانند ! :Dنقل قول:
Sent from my WT19i using Tapatalk 2
حالا چرا اون آخر کاری میخندی !؟نقل قول:
یک سر به تاپیک شاتل بزن . غیر از اونایی که محدود شدن سرعت مابقی رو چک کن .
شاتل یک خوبی ایی که داره سرعت هاش سراسری هستش . یعنی توی اکثر نقاط کشور همه ی سرویس هاشو ارائه میده .
نه مثل این مخابرات گور به گور شده که 2 مگ با طعم دایل آپ داره به خوردمون میده .
امشب علی کجاست اعلام سرعت کنه :n06:
میاد غصه نخور. :n02:نقل قول:
معمولا ساعت 1:57 دقیقه میاد میگه :
ساعت 2. میانگین سرعت تا الان 69 طرح طلایی. بجای اینکه 256 باشه با محدود کردن "عمدی" مخابرات شده 60
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن یک تصویر از سرعت دانلود یکی از دوستام که از همین اینترنت مخابرات با فیبر نوری داره استفاده میکنه گرفتم بهتون نشون بدم که بدونید همچین سرعتی هم مخابرات داره و میتونه ارائه بده اما به قول معروف از قدیم گفتند هرچقدر پول بدی همونقدر آش میخوری !!! ( در ضمن آقای ملک جعفریان هم میتونند بیان صحت این طرح رو تایید کنند تا دوستان تصور نکنند که عکس مربوطه فیک هست! )
به دوستانی که مشکل قلبی دارند توصیه میکنم از دیدن این تصویر خودداری کنند !
اینترنت مخابرات (طرح الماس) سالیانه 2 میلیون و پانصد هزار تومان :
اقا هرجا می رید برید فقط جای این شاتل دزد نرید دوزار نمی ارزه اخه سرورداخلی هم شد جا برای دانلود
واسه اینکه ما ایرانی ها تا یک چیزی رو خودمون تجربه نکنیم باور نمیکنیم ! :n10: منم گفتم امتحانش مجانیه میتونی شاتل بگیری تا به حرفم برسی، منم اینجا نه میخوام از مخابرات دفاع کنم چون سرعت خودم که مثلا طلایی هم هستم داغونه ! نه با شاتل دشمنی دارم در صورتی که سرعت دانلودم از سرور های خارجیش افتضاحه یعنی در حد فاجعه ! کلا هیچکدوم از این شرکت ها آش دهن سوزی نیستند مگر اینکه پول خوبی بدی تا یک طرح ایده عال بهت بدن که خوب اینم قانون طبیعته ! پول رو سنگ بزاری آب میشه اینترنت که جای خودش رو داره !!! :n19:نقل قول:
خب دوستان تبریک میگم طرح برنزی از بعد از ظهر به 30 کیلو بایت محدود شد.افتخاری دیگه برای مخابرات
من موندم چرا Size رو 299/21 یا 299/11 زده ؟نقل قول:
و اینکه پهنای باند دانلود منیجر با پهنای DU هم خوانی نداره :n06:
اصلا واسه چی باید 396 تا واسه آپلود مصرف بکنه ؟
محتوای مخفی: .
ببین من نمی گم شما خدای نکرده دای عکس فیک نشون می دی ولی طرح الماس نهایت روی4مگه سرعت دانلود 5مگ هم نهایت 650کیلو بایتهنقل قول:
این عکس وجمع اون سرع مال حداقل 18 مگ پهنای بانده
مگه اینکه ایشون دو سه تا الماس داره همه رو باهم یکی کرده واگرنه عمرا مخابرات ازاین بزل و بخشش ها نمی کنه یا هم که برای چند لحظه شروع دانلود این جور شده
واگرنه حاضرم قسم بخورم طرح الماس همچین سرعتی نداره
سلام.نقل قول:
مخابرات قبلا خوب بود من رو سابقه ش گرفتم. اول نامحدود 256 داشتم. نامحدودو که برداشتن، بعثت الانم طلایی کمپین. از دوتای قبلی نسبتا راضی بودو. همینم هفته اول خوب بود شبی 4 گیگ میگرفتم. الان شبا زیر 2 گیگ میگیرم. الانم که خراب شده سرویسم یک ساله است نمیتونم برم.
شما پس یا کلا از نحوه محاسبه پهنای باند چیزی بلد نیستی یا اصلا خبر نداری اون مقدار آپلود موقع دانلود واسه چی استفاده میشه !!!! بهت توصیه اکید میکنم واحد شبکه های کامپیوتری رو تو دانشگاه که رفتی بگذرونی تا نحوه محاسبه پهنای باند مصرفی رو موقع دانلود بتونی حساب کنی کسی بهت نخنده ! برنامه ای که این آقا استفاده کرده Networx هست میتونی بری دانلود کنی و نصب کنی تا ببینی با نهایت سرعت طلایی وقتی دانلود میکنی آپلودت رو چند میزنه بعد بیای با این مقدار نسبت بزنی تا بفهمی اطلاعات این عکس فیک هست یا اطلاعات شما !!! :n26:نقل قول:
من که میگم به اینکه اینقدر غصه دانلود و سرعت دانلود شبانه رو بزنید و این قدر پول مفت بریزید تو حلقوم مخابرات شکم گنده به جاش پول هاتون رو جمع کنید و یک سفر نصفه روزه برید به هنگ هنگ .
اونجا تو نصف روز میتونی یک هارد 4 ترا هر چی بخواید دانلود کنید . خیلی هم مفت و ارزون .
فقط همون پول بلیت هواپیماش میمونه . :n26:
کاملا با نظرت موافقم، نمیدونم والا منم مثل شما برام باورش سخت بود اما وقتی از نزدیک دیدم خودمم متعجب بودم ! برای همین خواستم مستر جغفریان بیاد این طرح رو تایید کنه تا بدونیم قضیه از چه قراره ! برای چی سرعت ایشون اینقدر بالاست !!!! :n13:نقل قول:
اشتباه از من بود .نقل قول:
محتوای مخفی: .
اگه خودت ازنزدیک دیدی که حرف خودت سنده ولی اگه عکسو فقط دیدی که خب باید شک کرد دیگهنقل قول:
اگه هم درسته بازمثل بیقیه گند کاری های نرمافزاریشونه ومطمئنا زمان زیادی این طورنخواهد ماند
خانم ها و آقایان، حضار گرامی معرفی میکنم: اینترنت پرسرعت مخابرات خراسان رضوی.
دیال آپ رو هم روسفید کردند
در ضمن برو با مدیر سایت 300mbfilms صحبت کن ببین چرا لینک های سریال walking dead رو با این نام و حجم گذاشته تا واست تصحیح کنه احساس نکنی فیک هست یه وقت ! :n14:نقل قول:
ببین دیگه نمیخوام موضوع رو کش بدم .نقل قول:
منظور من هم از حجمش این بود دوست عزیز گرامی که چرا حجم فایل دانلودی رو زده 299/11 ؟
یه نگاه به دانلود منیجر خودت بنداز .
مسلما زده 299.11
این وسط دات و اون اسلش با هم خیلی فرق دارن دوست عزیز .
امیدوارم قانع شده باشی.
:n16:
هم دردیم :n14: این یارو که انحصارشو انکار میکرد ولی بعید میدونم شرکتهای خصوصی حاضر بشند کوچکترین بازارها رو از دست بدن.نقل قول:
الان اگه آمریکا بود بواسطه قوانین ضد انحصار چندین میلیون دلار مخابرات رو جریمه میکردند. آقا مگه زوره ما نمیخوایم ازت نت بگیریم
مشکل امثال شما اینه فقط یک عکس از یک سایت speed test میگیرید اصلا تفکر نمیکنید خوب این سرعت دانلود از کجا میاد به کجا میره سرعت آپلود قضیش چیه اصلا !!!! همینطور به سرعتی که بهتون نشون میده نگاه میکنید ذوق مرگ میشید ! عزیز دل برادر در هنگام دانلود یک request از طرف کلاینت به سرور فرستاده میشه سرور یک پاسخ مثبت یا به اصطلاح ack به کلاینت میفرسته و ارتباط رو تایید میکنه سپس کلایت یک request for data برای سرور میفرسته و در صورت وجود ارتباط سرور یک پاسخ ack به کلاینت میفرسته و دیتا ها در کاپیوتر کلاینت دانلود میشه !!! که تمام این سوال و جواب ها با صفر و یک هست و هر کدومش هم کمتر از 8 بیت پهنای باند استفاده میکنه که حالا تو این حجم بالا از ارسال و دریافت این 8 بیت به یک بایت تبدیل میشه و جمع تمام این سوال و جواب ها بین کلاینت و سرور جمعش میشه حدود همون 396 بایتی که شما در تصویر می بینید ! فارسی سلیس توضیح دادم بهتر متوجه شی !!! :n02:نقل قول:
به والله بینش اسلش خورده نه چیز دیگه ! :n22:نقل قول:
نقل قول:
من وقتی دزدی ها و کم فروشی ها وبی عرضگی ها رو میبینم قلبم درد میگیره نه با این چیزا
در ضمن این که چیزی نیست کلی دوست و فامیلهامون خارج زندگی میکنند که این سرعتا واسشون شوخیه. این مثلا الماس قلابی مخابرات اونجا مفت نمی ارزه وقتی کره جنوبی نت مجانی میده وقتی میانگین سرعت اینترنت در دنیا 16 مگابیت واقعی و نامحدوده و... بازم بگم یا بسه.
خودشون مفت از شرکت های بین المللی میخرند بعد قیمت خون باباشون به ما میفروشند
امید عزیز حق بده به آدم بر میخوره که یکی بیاد غیر مستقیم بگه که داری دروغ میگی ! من نون خور مخابرات نیستم که بخوام ازاش دفاع کنم بیام وقتم رو بزارم رو یک عکس به قول شما چرتی که هیچ نفعی واسه من نداره ! یک چیزی رو از نزدیک دیدم از اونجایی که دیده بودم اینجا بحث اینترنت مخابرات داغه این عکس رو هم گذاشتم که همه ببینند و بدونند اینا هم امکاناتش رو دارند هم بسترش رو که بخوان حتی به خطوط فیبر نوری هم همچین سرعتی بدن اما دلشون نمیخواد !!! همون قضیه شیر فلکه ! :n21:
این بی همه چیز مخابرات قرار نیست سرعتا رو درست کنه ؟
اینا دارن به مرگ میگیرن مارو که به تب راضی بشیم برای همین روزانه رو محدود کردن تا حسابی صدای ما دربیاد بعد که روزانه خوب شد دیگه از خیر شبانه بگذریم سیاستی که 34 ساله دارن تو پاچه ما میکنن
دوستان عزیز راه حل چیه ؟ بریم از شاتل سرویس بگیرم ؟ من دیشب فقط تونستم یک قسمت سریال 150 مگی رو دانلود کنم:n19:
اگر شاتل خوب هستش وقت رو تلف نکنم برم ازون سرویس بگیرم بجای گیر دادن به مخابرات راه حل ها رو بررسی کنید:n16:
سرعت دوستت از فردا از طلایی هم کمتر میشه.ببین کی گفتم.وقتی میای اینجا عکس میزاری.مخابراتی ها هم کفرشون در میاد طرف محدود می کننن.نقل قول:
هر کس بالا تر از طحش دانلود میکنه نوش جونش.گوارای مودمش
برای دانلود فیلم و سریال اصلا شاتل رو پیشنهاد نمیکنم ! سرعت دانلودش از سرورهای خارجی در حد افتضاح ! اما اگه واسه دانلود از سایتهای ملی مثل پی سی دانلود میخوای خوبه.نقل قول:
Sent from my WT19i using Tapatalk 2
من فک نمیکنم فرقی داشته باشه!
اگه اکانت پریمیوم سرورهای خارجی رو داشته باشید راحت با سرعت بالا میتونید دان کنید
سرورای داخلی مث دانلودها و پی سی دانلود و ... سرورای رایگانن!! ولی استفاده از اینترانت باعث شده سرعتشو در داخل کشور خیلی خوب باشه!
امید جان اگر تو ویندوز بلو تو قسمت لنگوئیچ و زبانه فرمت رو فارسی انتخاب کنی دیگه هیچ جای ویندوز برای دات نمیزاره و فقط فقط اسلش.نقل قول:
مال من که DU Meter هم بجای دات.اشلش میزنه.
اون حجم آپلود هم برای همه هست و هر چه قدر تعداد کانکشن هات زیاد بشه اونم زیاد میشه. و بیشتر برای صحت فایل.که از الگوریتم هایی که الان یادم نیست برای صحت اطلاعات ارسال شده از سمت سرور به کلاینت.هم برای تنظیم سرعت بین دو سمت و هم برای مسیر برگشت.هزار کفته دیگه
کسایی که مدرک سیسکو دارن بهتر می تونن کمک کنم.اگر کسی است یاری کنه.
نقل قول:
شما نون خور مخابرات نیستی!
ولی واقعا اگه اینطور نیس دلیلی نمیبینم ک جولوی این همه شاکی از مخابرات دفاع کنی!
من طرح 256 داشتم
با سرعت 1024 خریدم
شبانه رو رو 256 محدود کردن و گفتن واسه حجوم کاربراس!
الانم ک روزانه رم محدود کردن (خدا میدونه این بخاطر چیه؟!)
اونوخ شما میای طرح الماس میزاری؟
اون طرح اگه نامحدود با سرعت 10000000000 هم باشه اینجا به کسی مربوط نیس!
کسایی ک اینجا دارن شکایتشونو مطرح میکنن دردشون از کم فروشیه!
(حرف شما مصداق اینه ک عذر میخام گنجشک رو سرت برینه بعد خدا رو شکر کنی ک گاو پرواز نمیکنه)
شما دقیقا همون نتیجه ای هستی ک مخابرات میخاد بگیره! به مرگ گرفته تا به تب راضی باشی!!!
دوستانی ک اینجا شکایتشونو مطرح میکنن!! دم همتون گرم! روشن گری میکنید!
ولی بیشتر از این قر زدن و ناله کردن فایده نداره!
مث من همین الان اگه میتونین مخابراتو بپیچونین و برین سراغ خصوصیا!!
ازین مخابرات ک امکاناتشون کمتر نیس!
من همین الان با کمتر از پولی ک به مخابرات دادم ، واسه یه طرح از شاتل ثبت نام کردم!
اقوامم دارن و کلی راضی بودن!
الان من در بدترین حالت یه اینترنت به مراتب بهتر از مخابرات گیرم میاد! (همین همسایه پایینی مون 256 شاتل گرفته میگه شبا 4-5 گیگ دان میکنه)
الان دانلود از سرورهای اپلودباز و رودفایل و امثال اینا خارجی حساب میشه ؟نقل قول:
دوست عزیز شما چه طرحی از شاتل گرفتی و سرعتت چنده ؟ دانلود شبانت چطوری هست ؟ منطقه شما کجاس؟نقل قول:
رفیق من هنوز تازه ثبت نام کردم تا اینترنتمو راه بندازن طول میکشه!نقل قول:
شاتل درحال حاضرفقط بدرکسانی می خوره که ازسرورهای داخلی دان می کنند اونم با تبصره یعنی هروقت دلش می خواد اونم می بنده همین طورکه تو همین هفته این کاررو کرده بود تو تاپیک شاتل هم می تونید ببینید
این روش های دورزدن هم هرچی باشن بازم ازفیلترشاتل باید بگذرن اونم براحتی می شه جلوش رو گرفت
پس همه این مسائل رو بسنجید و باچشمان بازشرکت اینده اتون رو انتخاب کنید
چون واقعا تو همین مشهد هم انتخاب های خیلی بهتری ازشاتل هست
خب شما ک میدونی به ما هم بگو!نقل قول:
واقعا از هر پیشنهادی استقبال میکنم!
من هنوز پولی پرداخت نکردم
پس هنوز جا برای مانور دارم
نقل قول:دوست عزیز پس اطلاع درستی نداری فرق نمی کنه شما اکانت چه سروری داشته باشی وقتی می گن ازسرروخارجی محدود می کنه شامل تمام سایت هایی می شه که سرورشون خارج ازکشوره دیگه فرق نداره شما پریمیوم باشی یا نهنقل قول:
یعنی سایت های مثل اکسپرس لیچ رود فایل اپلود باز و................ حالا دیگه به سایت هایی مثل اپلوددو نت لودد و... کاری نداریم
شما درحال حاضرفقط توسط وی پی ان ایرانی که یکی ازدوستان دارن می فروشن می تونید ازسرورهای خارجی دان خوبی داشته باشید اونم که این چند شب اخیرخبرهای خوبی ازش بگوش نمی رسه