سلامنقل قول:
محصولات ریو و اسمارت هردو در یه سطح کیفیتی هستند
اما بنده ریو رو پیشنهاد میدم
ادکلن های پیشنهادی
تق هرمز
وود مشکی
وود قهوه ای
با احترام
Printable View
سلامنقل قول:
محصولات ریو و اسمارت هردو در یه سطح کیفیتی هستند
اما بنده ریو رو پیشنهاد میدم
ادکلن های پیشنهادی
تق هرمز
وود مشکی
وود قهوه ای
با احترام
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واژه ی نیچه (ویژه) به عطرها اطلاق نمیشود بلکه با برندها مرتبط است. نیچه متضادّ بازار عمده است. این نوع عطرها مثل خودروهای لامبورگینی به تعداد اندک تولید میشوند و براحتی در فروشگاههای زنجیرهای در دسترس نمیباشند و در بوتیکهای خود شرکتِ سازنده عرضه شده و فاقد تبلیغات تلویزیونی بوده و لزوماً گران نیستند.این عطرها به گونهای طرّاحی میشوند که ممکن است همه پسند نباشند و خیلی عمومیّت نیابند.
هرچند ساختههای شرکت رِولون، (Revlon) کوتی، (Coty) دانا، (Dana) گِرلاین، (Guerlain) شَنِل (Chanel) و دیور (Dior) گران است، امّا بدلیل عرضه ی عمده و کانالهای توزیع عمومی، نیچه قلمداد نمیشوند. این عطرها هرچند باکلاسند امّا در اغلب عطرفروشیهای دور دنیا (مثلاً در فریشاپ های فرودگاهها) قابل دسترس بوده و برای گروه بزرگی از خریداران هدفگذاری شدهاند و به این دلیل ویژه قلمداد نمیشود.
از آنجا که هدف عطرهای ویژه خوشنودسازی همه و تبدیل به بالاترین فروش نیست عطّار آزادی بیشتری برای خلّاقیّت و ساخت چیزی که وی میخواهد میدهد. چرا که بازارِ هدف این قبیل عطرها اغلب کارشناسان و متخصّصان عطر و افرادی هستند که در هنر عطرسازی حضور دارند و نه افرادی که صرفاً دوست دارند خوشبو شوند.
در واقع خلاصه بخوایم بگیم نیچه ها دو دسته هستند:نقل قول:
برندهای نامی که در دسترس برای همه هست((اما گرون))
برندهای غیرنامی که بصورت محدود در جاهای خاصی میشه پیداشون کرد((میتونه گرون نباشه))
اما جفتشون در یک چیز مشترک هستند و اونم اینه که همه پسند نیستند و خاص طراحی شدند
برداشتم درسته اقای عطار؟
ممنون از اطلاعات جامعی که در اختیار ما قرار میدید:n16:
سلام به رفقا
به عنوان یه تازه وارد توی این تاپیک اول چندین صفحه قبل رو خوندم بعد یه چندتا سوال داشتم :
1 - بهترین سایت فارسی برای خرید عطر و ادکلن کدوم هست ؟ قبلا liliume رو دیدم ولی یکی از دوستان در چند صفحه قبل در اینکه این سایت پدر و مادر دارد یا نه ، حسابی شک ایجاد کرد ! :n02: الان بهترین سایتی که پدر و مادر داشته باشه و ترجیحا عمه نداشته باشه کدومه ؟
2 - غیر از اینکه ادکلن بیشتر به سلیقه بر میگرده میتونید با شرایط زیر چند نمونه رو پیشنهاد بدید ؟ در هر 2 مورد جداگانه حداکثر مبلغ 250 هزار تومان باشد
الف - چند ادکلن مردانه با ماندگاری و پخش بوی مساوی (هر دوش متوسط باشه لااقل) - برای اداره ( ولی زیاد مجلسی و سنگین نباشه ؛ یه کم جوون پسند و یه کم تند میخوام باشه )
ب - یک ادکلن زنانه با ماندگاری و پخش بوی مساوی و ترجیحا یه کم تند باشه
3 - با توجه به اینکه ساکن یزد هستم آیا مغازه ای در این شهر در این خصوص که قابل اعتماد باشه (یا احتمالا نمایندگی از تهران داشته باشه سراغ دارین ؟
سپاس
1-دوست عزیز معرفی سایت و فروشگاههای اینترنتی جنبه تبلیغاتی پیدا میکنه ممنوع هستنقل قول:
لطفا دوستانی که به ایشون قصد راهنمایی دارند لطف کنند از طریق پیام اطلاع رسانی کنند
چون برندهای مشهور در دسترس همه است پس نیچه محسوب نمی شوند. چرا که بصورت عمده توزیع می گردند.نقل قول:
امّا این برندها برای اینکه بتوانند سهمی از بازار نیچه را به خودشون اختصاص بدهند عطرهایی بصورت خصوصی و به تعداد محدود عرضه می نمایند و این عطرها را منحصر بفرد (Exclusive) یا خصوصی (Private) می نامند.
امّا برندهای غیرنامی که فقط در مکان های خاصّی عرضه می شوند نیچه محسوب می گردند.
creed by aventus عزیزنقل قول:
میشه لطفا بگید چه رایحه ای داره؟
تلخ...شیرین...گرم...خنک...ملایم ؟؟
به نقل از وبلاگ شناخته شده ای که در زمینه عطر هست و توصیفاتشون در زمینه معرفی عطرها نظیر نداره:نقل قول:
Aventusبه معنای موفقیت
نت ابتدایی:با رایحه ای میوه ای و با طراوت از گیاهان شهر corsicaباز میشود.((ترنج ایتالیایی در آن بکار رفته))
نت میانی:بصورت چوبی-گلدار طراحی شده از ترکیب گل رز+چوب+گل یاسمن
نت انتهایی:رایحه خزه چوب بلوط+عنبر سائل
گروه بویایی:چایپر-میوه ای
ماندگاری:بسیار بالا
پخش بو:بسیار بالا در حدی که پس از عبورتان رد پای عطر برجا میماند.
فصل مورد استفاده:کلیه فصول بجز زمستان
منبع:وبلاگ پرفیوم نیوز
بچه ها کسی عطر زنانه به نام surge به چشمش خورده تو بازار ایران یکی از اشناها از دوبی اورده بود خیلی بوش خوب بود هرجا گشتم ندیدم.کسی به چشمش خورده؟نمیدونم مال کدوم کمپانی هست
اگه منظورتون این عطر هستنقل قول:
فکر کنم چینی هست از کمپانی LONKOOM
شخصا برخورد نداشتم ندیدم جایی
تعریف بسیار خوبی بود جناب عطار....مخصوصا جمله اول شما که به خوبی ماهیت نیش رو بیان میکنه...نقل قول:
هرچند تعاریف دیگری از نیش گفته شده ولی حقیقتا عطرهای نیش رو با تولید و عرضه کم و تبلیغات محدود میشناسیم.
در مورد تعریف عطاری نیش بعضا زیاد بحث شده و عده ای تعریف فوق رو کامل و جامع نمیدونند...چرا که با این تعریف خانه هایی مثل کرید رو باید خارج از عطاری نیش طبقه بندی کرد...در حالی که جزء خانه های دیزاینر هم محسوب نمیشوند...یا مثلا عطرهای اکسکلوسیو شنل یا گرلن رو باید نیش حساب کرد..در حالی که عده ای قایل به این مسئله نیستند.....
در واقع باید گفت نیش و دیزاینر دو واژه متباین هستند و با همدیگر در تضاد قرار دارند..این دو فقط در عرضه و تولید با همدیگه تفاوت ندارند..بلکه تفاوت اصلی آنها در ذات و هویت برند های آنهاست..نه بعضا در خاص بودن یا متفاوت بودن یا بازار هدف متفاوت یا تبلیغات و ...چون میشه عطرهای دیزاینر زیادی نام برد که خاص بوده و از مواد ویژه ای توشون استفاده شده و یا اینکه بسیار پیچیده بوده و از مواد بسیار با کیفیتی توشون استفاده شده یا اینکه تبلیغات آنچنانی براشون نشده و تولید محدودی دارند....و برعکس عطرهای نیشی که عامه پسند بوده و یا تولید و فروش بالایی داشته هم کم نیستند.
اینها شاخصه های غالب هستند...ولی فصل ممیز اصلی این دو شاخه عطاری همان تفاوت هویتی برندهای آنهاست...جمله اول جناب عطار به خوبی این مورد رو بیان میکنه..
دلایل تولید محدود عطرهای نیش متفاوت است...بیشتر بخاطر مستقل بودن خانه عطاری و محدودیت مواد و نوع نگرش عطار میباشد....وگرنه هستند عطرهای نیشی که اگر به تولید بالا میرسیدند و از تبلیغات مناسب برخوردار بودند بعید نبود با استقبال عمومی بالایی روبرو میشدند...
معمولا یکی از جوایز سالانه عطر متعلق به شاخه نیش و اکسکلوسیو هست....ولی این نباید باعث بشه که تولید محدود رو برابر با نیش بدونیم..این نظری هست که بنده و دوستانم داریم..هرچند نظرات دیگران نیز محترم است...
ملایم و تلخ محسوب میشه...شاید بشه گفت کمی به خنکی میزنه..نقل قول:
رایحش آروماتیک محسوب میشه...یعنی یک رایحه با ترکیب کاملی از همه مواد مرسوم عطاری..بوی غالبش ترکیب نوت آناناس (البته نوت خاصی هست که کرید نام رویال بر او نهاده است) و نوت ASH یا خاکستره که حالتی دودی به این عطر میده...
در بعضی از تولیدات این عطر نوت آناناس غالب تر هست و در بعضی دیگه نوت خاکستر....در بعضی از تولیدات ضعیف این عطر که معمولا تویلد 2010 میباشند هر دوی این دو نوت ضعیف هستند..
نکته مهم این هست که اگر به طور مناسب نگهداری شده باشه باید ماندگاری بالای متوسط و پخش بوی بسیار خوبی داشته باشه...پس اینکه شنیده میشه این عطر پخش و ماندگاری ضعیفی داره بیشتر بخاطر مانده بودن این عطر هستش....
کاملا درسته من هم شنیده بودم که اصلا ماندگاری نداره ولی وقتی مقدار 1 میل اون رو از جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گرفتم نتیجه خوب بود و ماندگاری بالایی داشت کلا اونتوس بوی فوق العاده ای داره.نقل قول:
سلام ، دادا ۳ تا سوال ازت داشتمنقل قول:
ملایم و تلخ محسوب میشه...شاید بشه گفت کمی به خنکی میزنه..
رایحش آروماتیک محسوب میشه...یعنی یک رایحه با ترکیب کاملی از همه مواد مرسوم عطاری..بوی غالبش ترکیب نوت آناناس (البته نوت خاصی هست که کرید نام رویال بر او نهاده است) و نوت ASH یا خاکستره که حالتی دودی به این عطر میده...
در بعضی از تولیدات این عطر نوت آناناس غالب تر هست و در بعضی دیگه نوت خاکستر....در بعضی از تولیدات ضعیف این عطر که معمولا تویلد 2010 میباشند هر دوی این دو نوت ضعیف هستند..
نکته مهم این هست که اگر به طور مناسب نگهداری شده باشه باید ماندگاری بالای متوسط و پخش بوی بسیار خوبی داشته باشه...پس اینکه شنیده میشه این عطر پخش و ماندگاری ضعیفی داره بیشتر بخاطر مانده بودن این عطر هستش....
توی اصفهان چه مغازه هایی رو سراغ داری که هنوز خدا پیغمبر بشناسن و بشه جنس اصل و با خیال تقریبا راحت خرید کرد :n02:
واسه ی فصل گرما چی پیشنهاد میدین که موندگاری و پخش خوبی داشته باشه . میدونم خنک ها خب موندگاری کمتری دارن و خب ....
چندتا هم گرم واسه زمستون ، تا الان عطری با نت اصلی وودی نداشتم wonderwood چطوره تو این سبک ؟
Guerlain intense رو داشتم . موندگاری و پخش بسیار خوب برای یه عطر خنک ، ولی بوی نعناع رو دیگه نمیتونم تحمل کنم
عطرام رو چند تا میگم شاید سلیقم دستت اومد
dior / homme intense
paco R / one milion
Baldessarini / Strictly Private
CK / one
DG / light blue
Thierry Mugler / pure havane
S.T dop / noir
diesel / only the brave
va.....
کلا شرقی و ادویه ای :n02:
پیشاپیش متشکر
سلام دوست عزیزنقل قول:
عطر خنک با ماندگاری بالا ....کارهای ایسی میاکه رو تست کنید...مدل اصلی و سامر ادیشن ها اگه بتونید پیدا بکنید....اگه با بوی خاص رزماری مشکلی ندارید(به شخصه خیلی خوشم میاد) بلو از این برند رو تست بکنید...مدل اسپرت هم عطر خوب و جدیدی هستش...
عطر گرم هم به نظرم بهترین انتخاب ها با توجه به سلیقت اینهاست:
Guerlain L'Instant Pour Homme Extreme
Halston man Amber
Viktor & Rolf Spice Bomb
Viktor & Rolf Antidote
واندروود هم عطر بسیار خوبی هستش...میشه گفت یکی از بهترین های وودی موجود در ایران...به نظرم اگر قصد اضافه کردن یه کار چوبی دارید این عطر گزینه مناسبی هست...پخش و ماندگاری خوبی هم داره و کاملا مناسب مهمانی ها و مجالس شبانست.
جواب سوال اولتون رو تو پیام خصوصی توضیح دادم....
اقا ما شما رو دیگه گیر اوردیم با یه سوال ول کن نیستیم :n02: ممنون که با حوصله دانش و تجربت رو با ما تقسیم میکنینقل قول:
اقا این Guerlain L'Instant Pour Homme Extreme
و
Viktor & Rolf Antidote
الان یه بررسی زدم ، انگار گرم و تلخ هستن . من از تلخ بودن زیادی عطر بدم میاد ، مثل ارامیس ۹۰۰ نیستن که :n02:
گرم و شیرین دیگه چه گزینه هایی پیشنهاد میدین
وان میلیون که به قول خودت جواد شده
هوم اینتنس دیور هم تا حالا چند بار منو کفری کرده ( ۴۰۰ بدی بخری بعدش چند نفر ازت بپرسن کاپیتان بلک زدی !!!!!! :n02::n27: )
هیچ کدوم از این دو عطر تلخ محسوب نمیشند...در واقع گرلن شیرین و پودری هستش و در دسته عطرهای خوراکی قرار میگیره...نقل قول:
آنتیدات هم شیرینی کمی داره...هر دوی این عطرها اورینتال اسپایسی هستند.
اون تلخی که در آرامیس 900 هست بخاطر نوت های علفیش هست..هیچ کدوم از این دو عطر علفی و گرین نیستند...
به نظرم این عطر گرلن و اسپایس بمب از بهترین های گرم و شیرین هستند(به همراه دیور هوم اینتنس)..عطر نویر از تام فورد رو هم تونستید تست بکنید...
نقل قول:
نوشته شده توسط sharif.1.attar
نقل قول:
سپاس از هر دو بزرگوار
بیان چند نکته در مورد توضیحات دوست عزیز جناب mhek ضروری است :
اصطلاح مقابل نیش ، عموم ،عمده یا بازار عمده است، نه دیزاینر.
دیزاینرها یکی از اقسام بازار عمده هستند که در اکثر موارد دارای کیفیت معمولی شیمیایی می باشند . از اقسام دیگر بازار عمده سری های پرایوت یا اکسکلوسیوها و لمیتید ادیشن ها(تولیدات محدود) هستند که همگی دارای کیفیت خوب و در برخی موارد حاوی مواد طبیعی می باشند . پس تولیدات محدود هم میتوانند یکی از اقسام بازار عمده باشند .
خانه کرید هم از قبیل بازار عمده است ،نتیجتا هیچ مشکلی نیست که برند کرید را نیش ندانیم درحالی که با کیفیت وارزشمند است.
از عبارت جناب شریف عطار برداشت نمیشود که هر تولید محدودی ،نیش باشد.
آری هر برند نیش تولیدی محدود است ودر اکثر موارد خاص وباکیفیت. اما هر تولید محدودی نیش نیست به اصطلاح بین مفهوم نیش و تولید محدود رابطه عموم وخصوص مطلق جاری است همانند مفهوم انسان و حیوان.
هر انسانی حیوان است (هر برند نیش تولیدی محدود است) اما هر حیوانی انسان نیست (هر تولید محدود نیش نیست،بلکه میتواند بازار عمده هم باشد)
ممنونم داریوش جان از توضیحاتت...نقل قول:
در مورد اینکه خانه هایی مثل کرید نیش حساب میشند یا نه بحث زیاد هست(عده ای معتقدند که نیش بوده ولی الان نیست ولی عده ای هنوز این خانه عطاری رو نیش محسوب میکنند)..قبلا توی بیس نوت در این باره زیاد بحث شده و البته خود بنده چند سال پیش در ابتدای اشنایی با برندهای نیش بسیار در این مورد با دوستان و کارشناسان عطر صحبت کردم..
طبق صحبت های شما کرید رو نه نیش هست و ه دیزاینر و همانطور که گفتم این یک نوع نگاه به عطاری نیش هست که اصل رو بر عرضه و تولید قرار میده...در اصل بر معنای لغوی نیش تاکید شده نه معنای اصطلاحی..در این نگاه نوع دیگری از عطاری مطرح میشه که نماینده تفکر کمپانی کرید هستش...البته شما لفظ عمده رو استفاده کردید و با معیار میزان تولید عطرها رو به دو گروه عمده و نیش تقسیم کردید...ولی به نظر بنده همانطور که جناب عطار هم نوشتند نیش موضوعی مرتبط با برند هست و نه عطر...
بنده بعد از مدتی و با صحبت هایی که کردم به نتیجه دیگه ای رسیدم که اصل رو بر مبنای هویت اصلی برند میذاره و نظرش معطوف به هدف و نوع نگاه خانه عطاری هستش..در این نوع تقسیم بندی کرید نیش محسوب میشه و خیلی از عطرشناسان این موضوع رو قبول دارند...
در رابطه با تفاوت هویتی خانه های عطاری نیش و دیزاینر بحث مفصل هستش و شاید در آینده در این مورد صحبت کردم...
البته اینها همش اعتباریات هستش و خیلی فرقی در این دسته بندی ها نیست..
در رابطه با توضیحات جناب عطار هم باید بگم صحبت های بنده در جهت تایید و تبیین نوشته های ایشون بود..چون گاها ممکنه از صحبت های ایشون برداشت اشتباه صورت بگیره و مثلا عطرهای تولید محدود با نیش ها یکی در نظر گرفته بشه...
و البته نیش و دیزاینر و مس مارکت و.... همگی مقسم هستند..و همانطور که گفتید رابطشون عموم و خصوص مطلق هستش...و لیکن در شرایط کنونی تقابل دیزاینر و نیش موضوعیت داره و مدتهاست بحث نیش یا دیزاینر بحث روز انجمن های عطر هستش چون عملا این دو شاخه های اصلی عطاری هستند....
با سلام به دوستان عزیز
عزیزان بین دو گزینه لانوت از ایوسن لورن و جورجیو ارمانی کد کدوم رو از نظر رایحه و قدرت پخش بو توصیه می فرمایند؟
از لطف دوستان سپاسگزارم
پیروز و پاینده باشید
سلام دوست عزیزنقل قول:
من لانویت رو دارم و ارمانی کد رو هم داشتم
اول میریم سراغ رایحه و پخش بو :
رایحه ی لانویت گرم و کمی تلخ هست و مناسب فصل های سرد سال ، و دارای ماندگاری بالا و پخش بوی خوبی هست
رایحه ی ارمانی کد ( که چند نسخه داره و من نسخه ی اصلی کد بلک رو ذکر میکنم ) ، خنک و تلخ هست ، و برای ماه های گرم سال و نهایتا پاییز کاربرد دارد ، ارمانی رایحه ی دلنشینی دارد اما از نظر من رایحه ی لانویت بسیار جذاب تر و حرفه ای تر هست ، در ضمن موندگاری ارمانی کد هم انچنان دلچسب نیست
در ضمن دوست عزیز :
لانویت چون کار پرفروشی هست متاسفانه نمونه ی تقلبی در بازار زیاد هست ، پس دقت کنین از جای معتبر خرید کنید
همچنین لانویت دارای ۲ ادیشن هست :
پرفیوم
و
تویلت
پرفیوم غلیظ تر هست و ماندگاری بسیار بالاتری روی پوست شما داره ، شاید تا چند روز ( شیشه تمام مشکی و مات )
اما نسخه تویلت در عوض پخش بوی بیشتری رو به همراه داره
موفق باشید
حالا که باز تاپیک رونق گرفت ،دوستان وقت کردن سوال منم بی جواب نذارننقل قول:
سوال دومم این هست که آیا تو تهران میشه نسخه اروپایی عطرای شیک و ورساچی پور هوم رو گیر آورد؟
آخه احساس میکنم کیفیتشون یکمی پایین تر اومده و من فک میکنم واسه اینه که از امارات میارن و نسخه آسیایی یا خاورمیانه ایشونه(البته حدس میزنم،اطلاع دقیقی ندارم)
بچهها در مورد دو تا ادکلن اطلاعات میخواستم ...
یکی الیزه فشن مدل الیزه دریمز (Elysees Dreams)
اینو خریدم حدود 100 تومن ...
کاملاً اصل فرانسه به نظر میرسه ... هم فروشندهاش معتمد بود، هم طرح شبنم داره، هم بستهبندی و شیشهاش فوقالعاده شیک و باکلاسه ...
مشکلی که باهاش داریم اینه که اولاً پخش کنندگی آنچنانی نداره ... یعنی بزنی اون قدری بقیه از دور متوجه بوش نمیشن ... مثل بعضی ادکلن ها نیست که طرف وارد اتاق میشه بوش حس بشه
نکته بعدی هم اینکه موندگاریش معمولیه ... یعنی فقط روی شاله که تا چند روز بوش میمونه ... اون هم وقتی میشوری از بین میره ...
روی لباس در حد یه روز بیشتر باقی نمیمونه ...
خواستم ببینم این مدلش همین جوریه ؟!
ادکلن دیگه هم Jaguar Classic هست ...
اینو برادرم گرفته، خوشم اومد از بوش، میخوام بگیرم ...
یه جا قیمت کردم میگفت 90 تومن ...
قیمتش تو همین رنجه یا بالاتره ؟!
موندگاری و پخش کنندگیش چه جوریاست ؟!
مغازه معتبر سراغ دارین که فقط اصل بیاره ؟!
سلامنقل قول:
شما فقط در یک شرایط میتونید نسخه اروپایی محصولات ورساچه یا هر برند دیگه ای رو تهیه کنید
و اونم داشتن مهماندار هواپیما هستش که براتون مستقیم از فرانسه یا دیگر کشور های اروپایی بیاره
البته قیمتش براتون خیلی بالاتر در میاد
یعنی تو این جاهای معتبر تهرانم نمیشه پیداش کرد؟نقل قول:
شیک چطور؟
چرا شاید بتونید پیدا کنید اما خوب احتمالش خیلی کمهنقل قول:
چون همه مغازه داران به دنبال سود بیشتر هستن و هیچوقت نمیان بین دو ادکلن اصل اون گرونتره رو خریداری کنن
با احترام
دوست من ماندگاری عطر ها به نوع رایحه انها بستگی داردنقل قول:
ما ادکلن 500 هزار تومنی داریم که ماندگاریش فقط 6 ساعته
در مورد ادکلن اول بله کاملا طبیعیه
در مورد دومی باید عرض کنم نباید انتظار ماندگاری و پخش بالا داشته باشی ولی خوب بوش عالی و همه پسنده
قیمتش هم تقریبا تو همون رنجه
فقط دقت کن نسخه آهنی اون رو بگیری نه طلقی
با احترام
ممنوننقل قول:
این الیزه فشن برند خوبیه ؟! چون خیلی تعریفشو میکردن اینو گرفتم واسه خانومم ...
بوش خوبه، ولی خب انتظاراتم رو برآورده نکرد ...
خب ادکلن مردونه تو همین سبک بوی جاگوار اما با ماندگاری و پخش بالا چی پیشنهاد میدین ؟! ترجیحاً قیمتش هم تو همین رنج باشه ...
زنونه چطور ؟!
ممنون میشم دو سه مدل از هر کدوم پیشنهاد بدین :20:
سلامنقل قول:
ساتید جایی رو میشناسین که افترشیو ودئودورانتای عطرای معروفو داشته باشه؟
تنها راهی که میشه افترشیو و دئودورانتای عطرای معروف رو خریداری کنی این هست که به چند فروشگاه درست و حسابی بری و درخواست گیفت ست های اون عطر رو داشته باشی
ولی متاسفانه تعداد محدودی گیفت ست میفروشن و از اون بدتر اینکه تمامی مدل ها گیفت ست ندارن ،
سلامنقل قول:
ادکلن دیگه هم Jaguar Classic هست ...
اینو برادرم گرفته، خوشم اومد از بوش، میخوام بگیرم ...
یه جا قیمت کردم میگفت 90 تومن ...
قیمتش تو همین رنجه یا بالاتره ؟!
موندگاری و پخش کنندگیش چه جوریاست ؟!
جگوار کلاسیک ۲ ادیشن داره
Classic Black
Classic blue
( البته کلاسیک GOLD و RED هم هستا :n02: )
خب همون طور که میدونید ورژن بلو ، تابستانی هست ، خنک و ملایم
ورژن بلک هم سنگین تر و کمی تلخ هست
موندگاری بلک بالاتر هست
اما در کل هر ۲ موندگاری متوسطی دارن
به غیر از این گزینه من Noir از S.T.DUPONT رو بهت معرفی میکنم ، قیمت ۱۰۰ تومن
ولی....
ولی اینقدر خوش بو و حرفه ای هست که هیچ عطر بازی فکر نمیکنه این برند چنین چیزی داشته باشه
فوق العاده خوش بو و خوش قیمت هست
خنک و کمی تلخ و عطری ۴ فصل با ماندگاری متوسط رو به بالا
+ اینکه بله قیمت جگوار همین رنج هست که فرمودید بین ۸۵ تا ۹۵
خب با توجه به گرونی های بازار عطر و ادکلن شاید دیگه دل و دماغ خرج کردن بالای ۲۰۰ تومن نباشه مخصوصا واسه عطرهای خنک چون از ۶ ماه گرم سال فقط ۲ ماه پیش رو مونده
از این بابت تصمیم گرفتم ۱۰ پیشنهاد رو در رنج قیمتی ۱۰۰ تا ۲۰۰ رو به دوستان با توضیحاتی مختصر و مفید تقدیم کنم
بعضی ها هم انچنان ارزون نبود ولی ادم کمیت رو نباید فدای کیفیت بکنه ، پس چند تا ۵۰ میل یا ۷۵ میل گرون رو شاید بین این میان قیمت ها گذاشتم
ممنون
D&G Light Blue
عطری خنک و ترش
چندین سال است که در فصول گرم پای ثابت پرفروش ترین های جهان است و جایگاه همیشگی در TOP 10 ها دارد
از اونجایی که ۴ سال پیش خودم داشتمش باید بگم خیلی دوست داشتنی هست ، جوری که ظهر گرما وقتی بیرون از خونه هستین دوست دارین از محل کار یا دانشگاه زودتر برگردین و رایحه ی طراوت بخش اون رو بو کنید و از خستگیتون کم کنید
رایحه ای تازه و فرش که با بو کردن از پی سی ورلد شما رو به سواحل مدیترانه میبره :n02:
D&G ها معروف هستن که روایحی بسیار خوب اما ماندگاری متوسط و حتی کمی دارند
این محصول اما برای یک کار تابستانی نمره ی قابل قبولی داره و نت ترش ترنج به پخش بهتر اون کمک کرده
75Ml
195,000
دوستان عزیز، اساتید گرامی و بینندگان عزیز
از همه ی شما صمیمانه متشکرم
ای ول که دوبار فروم افتاده رو دور تند
از این همه پست انرژی می گیرم.
من این ادکلن رو داشتمنقل قول:
واقعا بوی خوبی داره
قیمت 125 میلش چنده؟
انصافا موندگاریش خیلی بده! البته متاسفانه
وگرنه رایحه خیلی باحالی داره:n06:
عطر خنک خودت بهتر میدونی همینه دیگه :n02: نهایت ۳-۲ ساعت موندگاری مفید دارهنقل قول:
انصافا موندگاریش خیلی بده! البته متاسفانه
وگرنه رایحه خیلی باحالی داره
حالا گزینه هایی مثل دیزل ، ایسی میاکی و ماگلر باز کمی بهتر عمل میکنن
سلام دوست عزیزنقل قول:
۱۲۵ میل ، دور و بر ۲۶۰ تومن هست
موفق باشی
Mont Blanc Legend
عطری خنک و شیرین
که چندین سال هست فروش بسیار خوبی دارد
به دلیل استقبال قابل توجه چندین ورژن دیگر هم از ان تولید شده مثل Special Edition 2012 و 2013
ابتدا رایحه ی تندی داره ولی خیلی زود اثر اون تندی میره و دلچسب و کمی شیرین و میوه ای میشه
به نظر خودم رایحه ی این عطر یه مقدار کلاسیک هست و به قول معروف سنگین و رنگین هست:n02: ، پیر مردی نیست ولی به جوانهای بالای ۲۵ بیشتر میاد :n02:
در اخر ، کاری بسیار با ارزش ، خوش بو و پر فروش هست و موندگاری خوبی رو هم داره
100Ml
190,000
عجب!نقل قول:
قبلا یکی از دوستان گفته بودن تو هایلند یا سفیر شاید بتونی گیر بیاری،پس اونام از همین کشور دوست و برادر امارات متحده عربی! وارد میکنن؟
آره متاسفانه،به هایلندو سفیرم زنگ زدم نداشتن،وقت نکردم یه سر به کوچه مروی بزنم هرچند فک نکنم اونجام بتونم گیر بیارم!نقل قول:
ببینید اصولا عطر و ادکلن یه چیز سلیقه ای هستش و نمیشه گفت این بهتره یا یکی دیگهنقل قول:
تو سبک بویی که شما دوس دارید باتوجه به انتخاب جگوار شما نباید انتظار پخش بوی بالا و همینطور ماندگاری خیلی زیاد باشید چون بوی خنک زیاد ماندگار نیستش
اگه تو رنج پایین بخوای مردانه من لی شامو رو پیشنهاد میکنم و مطمئن هستم که خوشت میاد
و همینطور زنانه اگر واقعا میخوای یه چیز خیلی خاص برای خانمت بگیری پیشنهادم ویوالا جویسی ادونچر هستش
موفق باشید