نقل قول:
فقط مخابرات نیست که روی فیبرنوری adsl ارائه می ده بعضی جاها اسیاتک وشرکت های دیگه هم ارائه می دن ولی بیشتر مخابرات در این مورد انحصار داره
یکی از بحث هایی که میشه همینه که دولت باید انحصار رو از خطوط فیبر نوری برداره
Printable View
نقل قول:
فقط مخابرات نیست که روی فیبرنوری adsl ارائه می ده بعضی جاها اسیاتک وشرکت های دیگه هم ارائه می دن ولی بیشتر مخابرات در این مورد انحصار داره
یکی از بحث هایی که میشه همینه که دولت باید انحصار رو از خطوط فیبر نوری برداره
بازم خیلی کمه یکی 2 تا شرکت ارائه بدن :n15:نقل قول:
امیدوارم که در آینده شرکتای دیگه هم بتونن ارائه بدن تا مردم به یه شرکت هجوم نیارن اگه اینطور بشه به ضرر خودمونه مخابرات اشتراکاشو رو 1 به 100 میبنده :n02:
کسی میدونه چه سرویسی از مخابرات بگیریم میخوام دانلود کنم تا 45 تومان حجمی یا نا محدود فرقی نمیکنه فقط سرعت میخوام به نظرتون چی بگبرم؟:n16:
با توجه به این که سرعت 1 به 8 خراب شده 512 1به 5 بگیر 80-90 تا سرعت میدهنقل قول:
رفتم های وب ثبت نام کردم بعد یه هفته گفتند خط های که گرفتیم مشکل داره رفتم پارس انلاین دیدم رفیقم اونجا بود 3 هفته خط وصل نکرده خوب بود خط جمع نکردم
ولی سرعتش بهتر شده مخابرات من 2 مگ گرفتم 280 دانلود. تایم اوت خیلی کم شده پینگ بد نیست :n13: مال همه خوب شده یا خواب میبینم:n04:
حجمی گرفتی ؟ 2048 ؟نقل قول:
2مگ حجمی مخابرات سرعت دانلودش رویه چنده؟از ساعت چند رایگانه؟:n29:
فرقی نداره شب و روز 230-250نقل قول:
بله حجمی 2 مگنقل قول:
شما این سرویس را دارید؟ آیا سرعتش افت نمیکنه و همون 80 تا را حداقل میدهنقل قول:
دوستم داره ولی همین طور ثابتهنقل قول:
سرعت روز و شبت چطوره؟ مخصوصا ساعت رایگاننقل قول:
دوستان ip بجز 2.185 هست ، شیتمان کردن به قرعان ...:n04:
دوستان من نیاز به یه سرویس وایرلس دارم (یا وایمکس):
حسابگر سرویس وایرلسش چطوره؟ توی سایتش چیزی پیدا نکردم
اول اینکه پوشش و قطع و وصلش چطوره
دوم اینکه تعرفهها چطوریه؟
سرویس هایوب چی؟ وایرلسش کرمانشاه راه افتاده؟ (ADSL که مرکز بعثت رو ساپورت نمیکرد)
این وضعیت فعلی اینترنت منه (مبیندزد) سرویس ۲ مگ با ۴ گیگ حجم ماهانه ۴۲ تومن. سرعت هم واسه دانلود توی ساعات روزانه بین ۸۰ تا ۲۲۰ نوسان داره. ساعت شبانه هم محدودیت حجم گذاشتن!! (دوبرابر حجم و کاملا غیرقانونی) حالا میخوام شارژ که تموم شد سوئیچ کنم. با ADSL مشکل نویز دارم واسه همین ترجیحم روی وایرلس یا وایمکس هست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینا رو واسه مقایسه گذاشتم چون میخوام اوضاع قیمت/کیفیت ازین بهتر باشه حداقل قابل قیاس باشه و اینکه وضعیت دانلود شبانه هم خوب باشه نه مثل مبیندزد محدودیت بذارن نه مثل ایرانسل چنان افت سرعت داشته باشه که به روشن گذاشتن کامپیوتر نیارزه!!
سلام
فردا نتم تموم میشه،حوصله 512 1 به 8 ندارم.چه سرویسی بگیرم که سرعت دانلودش خوب باشه؟
حجمیا میصرفه؟
من دیروز حجمی گرفتم 2مگ سرعت تو روز 250 میره, ولی میشه 1شب سرعت میاد روی 40نقل قول:
از سایت های داخلي هم سرعت کمه؟نقل قول:
سایت های داخلی خوبهنقل قول:
لطفا یه سایت Tunnel + خوب و پرسرعت معرفی کنید!
های وب چطوره تو استان ؟ سرعت دانلودش ؟
دوستان کسی اطلاعی از سرویسهای وایرلس/وایمکس کرمانشاه نداره؟نقل قول:
وضعیت ADSL نسبت به سرویس فعلیم چطوره؟ (ترجیح میدم هرجور شده از شر تعاونی سّهپا خلاصتر بشم).
سلام منم حجمی گرفتم 1 به بعد سرعت 40 2 مگ :n19::n19::n19::n19:
قه ضای کوردیه کونقل قول:
سرعت دانلود حجمی مخابرات 2 مگ
چیزی ندارم بگم
240 تا 260 روز و شب فرقی نمیکنی .قبلا که سرعت افتضاح بود ولی اشتراک جدید که گرفتم سرعت خوی شده الان 15 روزی هست که سرعتم اینطوریهنقل قول:
سرور سایت سرعت نداره!شما از سافت 98 یا سافت گذر دان کنید،260 کامل میده!!!!!!نقل قول:
خو سرعت 256 نامحدود مه که بیشتره؟! مه نزدیک 12 ست!صبی اقده قطعی داشت شیت شدمنقل قول:
امروز زنگ زدم فن اوا گفتن نامحدود نریم فعلن!!!
خدا چه بکنیم هفته دیه ای موقع اینترنت نرم انگار مخابرات میدانه هوجمان افتاده پیشش بری خودش هرکاری دلش بخاد مکنه تا یه ماه پیش یک به هشت بود از وختی محموت وظ وظی امد گفت اشتراک یک به هشت زیاده اشتراکا شد یک به 16 !!! ایرانه دیه افتاده دسه دیوا خو کارم دیوم وارونس...ولی خدایی با ای 16 تومن بری 256 نامحدود هیچ شرکتی فک نکنم نامحدود بده
های وب 1 مگ محدود .
من 512 نامحدودم تمدید کردم...جریان این حجمی که توی پنلم اومده چیه؟!
مگه نامحدود نیست؟.پس چرا 12 گیگ حجم دارم و با دانلود کردن هم همش داره از حجمم کم میشه؟!
صد در صد روزانست اگه میشه شبانه هم یه عکس بزار :n01::n16:نقل قول:
یه پینگ 4.2.2.4 هم اگه میشه بزار :n11:
اون حجمی که کم میکنه الکیه خیالت تخت هیچ اتفاقی نمی افته :n01:نقل قول:
سلام کا گیاننقل قول:
سرعت دانلودت چقدره؟؟
چشم آقا بهنام . من ساعت 4 تا 7 رایگانه نتم . معمولا سره تایم میزارم رو IDM واسه دانلود ، امشب سعی میکنم بیدار شم واست یه تست بزارم.:n16::n12:
یکی از خط ها رو ۵۱۲ نامحدود یک به پنج گرفتم سرعتش بین ۶۰ تا هشتاد ثابته.ولی این ماه که تموم بشه اشتراکم رو عوض میکنم.دوران مخابرات هم کلا خیلی وقته تموم شده
پ ن
دوستان فارسی بنویسین بهتر نیست ؟ کلا توی هر زبان محلی اونجوری که حرف میزنین رو بخواین بنویسین اصلا جالب نیست و واقعا توی ذوق میزنه.گفتارش خیلی قشنگتره تا نوشتنش
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
مثل اینکه مشترک های 1به8 خیلی کم شده....این ماه رو گفتم 1 مگ نامحدود 1به8 بگیرم...که از شانس من مخابرات افتضاح شد این ماه:eh:....که بجز 2 نفر کسی ندیدم اعتراض کرده باشه تو تاپیک..........
الان با 32 کانکشن با سرعت 30 دانلود میکنه
وبگردی هم که دیگه هیچی نگم بهتره...
پینگ هم جالب نیست و حدود 300 و کمی تایم اوت
کدوم isp رو پیشنهاد میدین؟ اگه تا عید درست نشه مجبور میشم عوض کنم Isp رو....
عوض کن isp رو مخابرات داغونهنقل قول:
سلام عزیز گیاننقل قول:
فعلا که گوش شیطان کر حدودای 60 و خورده ایه.بعضی وقتها هم به حدودای 20 میرسه:n01:
دمت گرم،ما که نوین نت بودیم خیلی افتضاح بود الان خیلی خوب شده به نظرم شب 4 مگ رو راحت میده :n01:نقل قول:
بریم لب دریا خشک میشه :n03: