من روی رونج 37.255 بودم.الان که خوب فکر میکنم یه اسپید تست گرفتم توی موبایل سرعتش 3 مگ بود تا Yerevan پینگ هم خوب بود.نقل قول:
پینگ داخلیت هم مشکل داشت ؟
Printable View
من روی رونج 37.255 بودم.الان که خوب فکر میکنم یه اسپید تست گرفتم توی موبایل سرعتش 3 مگ بود تا Yerevan پینگ هم خوب بود.نقل قول:
پینگ داخلیت هم مشکل داشت ؟
منم روی همین رنج بودم منتها آی پیم 238 انتهاش بود و اصلا تغییر نمیکرد.نقل قول:
وقتی مشکل پکت لاست داشته باشم هم داخلی مشکل داره و هم خارجی.
معلوم نیست دارن چیکار میکنن.پریشب هم پینگ من رفته بود بالا با داخل 600 شده بودنقل قول:
دیشب کلا سرویس من قطع بود امروز هم همینطور منطقه ما انگار سرویس مخابرات قطع شده هر وقت اومدیم تعریف کنیم همین شده... تازه در اقدامی خود جوش پورت من از سه مگ به 2 مگ کاهش پیدا کرده معلوم نیست چکار میکنند...وقتی هم زنگ میزنم پشنیبانی انگار زنگ زدم زندان دستگرد بپرسم وضعیت شهر چطوره بنده خدا ها را گذاشتند اونجا نه اطلاع دارند از چیزی نه میتونند هم کمک کنند درخواست خرابی هم که حرفش و نزن هنوز 3درخواست قبلی من و پیگیری نکردن...
[emoji1]نقل قول:
خداییش مثال جالبی زدید
واقعا خندیدم
سلام. نمیشه عوض کرد باید انصراف + جریمه بدی. طرح پاییزه سر برج شارژ میشه و پولش میره رو قبض قطع موقت رو هم بزنی بازم سر برج شارژ میشه.نقل قول:
سلام
دیدم هر چی میگیم مخابرات packet lost داره قبول نمیکینید چندتا عکس میذارم که همین الان گرفتم.
1: varzesh3
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2: aparat
3: google
4: یک سرور گیم داخلی
همونطور که تو 4 تا عکس میبینید بیشترین درصد packet lost مربوط به لینک بین روتر 10.143.255.202 و روتر بعدیش میشه.
این مشکل فقط و فقط تو 24 ساعت از ساعت 5 صبح تا 8.5 صبح وجود نداره
من 2 هفتش دارم با مخابرات حرف میزنم اینا تازه دیروز پاشدند اومدند مرکز سپاهانشهر میگن ما از مرکز داریم تست میکنیم مشکلی نداره
بش گفتم چه ip رو داری تست میکنی گفت یکی از سرورامون تو خود اصفهان !!!!!!
واقعا خسته نباشد
من میگم با سرورهایی که بیرون از اصفهانه مشکل داریم اینا میان یه سرور تو خود اصفهان رو تست میکنن که مسیرش اصلا از این روتر عبور نمیکنه
هر 4 تا ip که تستشو گذاشتم براتون ساعت 5 صبح هم میذارم تا ببینید 0میشه packet lost
حالا این مشکل را کی باید حل کنه نمیدونم !!!!!!!!
نقل قول:
هیچ حرفت درست نیست
اونای که سرعتشون بالا هست فقط و فقط به خاطر خط انها هست که فیبر نوری نیست
من همین طرح خودم را دادم به یکی از دوستان که تو خیابان ارتش هست
سرعت دانلود اون با اکانت من رسید به ۱۲۰۰ کیلو چون و فقط فقط خطش کابل مسی هست
ما که فیبر هستیم سرعتمون بهترین حالت برای دانلود همان ۲۰۰ کیلو هست و بیشتر نمیشه جز در حالتی که مشتریکن کم باشند تو اون ساعت که نهایتش میرسه به ۲۲۰ کیلو دیگه بالاتر نمیره که نمیره
سلام..... کسی میدونه جریمه کنسل کردن طرح یکساله کمپین چی هست ؟؟؟؟
امروز همه چیز بهم ریخته بود بعضی اوقات پینگ خیلی افتضاح بود و بعضی اوقات نرمال میشد
الان همه چیز به حالت نرمال برگشته
شما عملاً صحبتهای بنده را تأیید کرده اید ، آزمایشی که شما انجام داده اید و اکانتتان را با خط دسوتتان تست کرده اید نشان می دهد که مخابرات در آن زمان مشکل پهنای باند نداشته است.
محدودیت سرعت خطوط DLC هم ناشی از قدیمی بودن DSLAM هایی است که برای این خطوط استفاده شده است و تا زمانی که تعویض نشوند حل نخواهد شد.
نقل قول:
سلام. یکی تو همین انجمن کنسل کرده بود گفت 30 تومن جریمه داده. ولی خوب شاید بستگی به یه چیزایی هم داشته باشه و کم و بیش بشه.نقل قول:
من خط فيبر نوري دارم طرح كمپين ٢ مگ
حدود يك ماهي بود كه سرعتم افزايش پيدا كرده بود روي ٣٨٠
اما يكي دو شبي هست برگشته به همون ٢٣٠
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام و ممنوننقل قول:
من كه نميخام از يه شركت ديگه بگيرم چرا جريمه ميخام يه طرح ديگه بگيرم سرعت دانلودشون افتضاحه.
جريمه چقدر هست ؟:n34:
من 1ماهه packet lost دارم و الان که اومدم با مدرک حرف میزنم میگی امروز مشکل داشت !!!!!نقل قول:
امروز همه چیز بهم ریخته بود بعضی اوقات پینگ خیلی افتضاح بود و بعضی اوقات نرمال میشد
واقعا نمیخوای قبول کنی مشکل داره ؟
از این به بعد من هر روز میام این تستا میذارم ببینم بعد میخوای چجوری سنگ مخابراتو به سینه بزنی !!!!
واقعا آدم اعصابش خرد میشه از دست بعضیا @@@@ !!!!!
یکی که تازه ثبت نا کرده بود و انصراف داده بود میگفت 30 تومن داده حالا شما برید حضوری بهتون میگن دقیقآ چه قد میشه جریمش. البته ناگفته نماند اگه فیبر نوری هستید هر طرحی بردارید بیشترین سرعتی که بهتون میده 2 مگ هست (حالا چی بشه به بعضی ها بیشتر بده)نقل قول:
چرا امروز نت اینطوری شده؟
10 بار رفرش زدم آخرشم نتونست درست سایتو باز کنه
خیلی داغون شده
با درود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گرامی شما تو کدوم مرکز مخابراتی هستید
از کجا باید فهمید خط فیبر یا مسی
آره امروز افتضاحه وضعیت سرعت دانلود هم زیر 10 کیلوبایتنقل قول:
از مرکز مخابراتیتون سوال کنیدنقل قول:
دو سه روزه اوضاع خیلی افتضاحه
سلام دوستان مشکل سرعت از کجاست چرا اینجوری شده وحشتانک سرعت دانلود اومده پایین دیشب با سرعت 1.1mb دانلود میکردم الان به زور روی 20kb میاد :n34:
دوستان چه خبر شده؟
دو سه شب بود شبانه داغون شده بود دانلود شبانه اصلا نداشتیم. امروز تو روزم صفحات به زور باز میشه
مودم چند بار ریست کردم لپتاپو زدم تو دیوار الان اومدم تو تاپیک نگو مشکل همه هست:n34:
جالبه دو سه تا سایت خاص که اسم نمیارم خیلی خوب باز میشه ولی باقی سایتا صفحه همش ناقص لود میشه
دانلود هم که کلا بیخیال انگار رو 20 کیلوبایت بستن!
حالا اینترنت ملیه چه صیغه ایه نمیدونم...
:n34:خوب از شرکتای دیگه مشتری دزدی کردن حالا که خرشون از پل گذشته دارن نشون میدن چه گ*هی هستن:n34:
دانلود شبانه منم دیشب همه لینکارو ارور داده بود
اینقدر گفتید پکت لاست ، پکت لاست ، که آتشش دامن من را هم گرفت ، الان خیلی شیک %35 پکت لاست دارم و اینترنتم هم بزور به یک مگ میرسد
دیروز و امروز خیلی داغون هست.من الان تو آی پی 37.255 هستم واسه بازی Rift که پینگ 140 تا 210 میده ولی در غیر آی پی 37.255 پینگ خیلی بد میشه تا 2100 میره. والا من میخوام تخصصی بدونم این آی پی یا روتر لعنتی که باعث شده پینگ بیاد پایین ماله تهران هست یا اینکه مسیر آی پی 255 دقیقا از کدوم مسیر میره که پینگ خوبی داره.بیشتر فنی توضیح بدین.من یک بتچ فایل ساختم که خودش اتوماتیک میزنه و اگر رنج آی پی 37.255 پیدا کرد.عملیات رو خاتمه کنه در غیر صورت قطع و مجددا وصل بشه.شاید فکر کنم برای هر بار بین 1 تا 30 بار اتصال داشته ام.
یک چیز هست دوستان باید بدونن.مخابران پهنای باند محدود داره مثلا فرض کن پنج تا STM داره ( هر کدوم 155 مگابیت ) حالا سوال اینه آیا این شامل پهنای باند داخلی میشه یا نه ؟ مثلا اگر جواب مثبت است ، در این صورت میشه گفت مخابرات پهنای باند کمی برای این تعداد کاربران دارد.اگر شامل پهنای باند داخلی نمیشود در این صورت پهنای باند در داخل نباید کمبودی احساس شود.پس با توجه به شکایت برخی از کاربران مبنی بر کمبود پهنای باند در مخابرات چند فرضیه مطرح میشه :
1) تعداد کابران در پیک برخی ساعات زیاد هست با فرض بر اینکه تمامی پهنای باند صرف خرج اتصال به سرور خارجی شده است.دلیلی برای بیان شکایت وجود ندارد وقتی مخابرات نمیتواند پهنای باند بیشتری بدهد.الان روز به روز بر تعداد کاربران اینترنت افزوده میشود که این مقدار به نظرم وحشتناک هست !!!! یک روز میرفتم مخابرات فرم درخواست وصل اینترنت میدادن حالا فکر کن یک روز رفتم اونجا و چند ماه بعد ، کلا چند نفر درخواست دادن!
2) مشکلات فنی در ساختار شبکه مخابرات با این فرض اینه تعداد کاربران در حد معقول که پهنای باند مخابرات جوابگو هست.
3) مشکلاتی که اصلا به مخابرات ارتباطی ندارند و باید به عوامل خارجی در داخل گیر داد! مثلا روتری که عامل کاهش کیفیت اینترنت در خارج از استان اصفهان هست.
سلامنقل قول:
خوب من پیش بینی یه همچین روزی رو میکردم :n02:
دوست عزیز من از شما خواهش دارم اگر دسترسی به مقامات بالایی قسمت دیتا مخابرات دارید این مشکلات رو به گوششون برسونید
چون حرف ما کاربران که خریدار نداره و نهایتش اپراتور 2020 با ما ابزار همدردی میکنه و والسلام...
از صبح مدیریت دیتا استان در جریان کامل مشکل هستندنقل قول:
متأسفانه مشکل فعلی خارج از کنترل و اختیارات مخابرات استان است
الان باید وضعیت کمی بهتر شده باشد
اوضاع اصلا خوب نیست...خیلی تلاش کنم نهایتا میتونم سایتارو ناقص لود کنم ولی دانلود نه
آی پیه 37.255 مسیر های مختلفی داره مثل گرجستان ، ایتالیا، ترکیهنقل قول:
ولی بیشتر ترافیکش روی مسیر گرجستانه.
متاسفانه 10 دقیقه بیشتر درست نبودنقل قول:
بعد دوباره به روال سابق برگشت.
امیدوارم دوستان بالا همکاری کنن و مشکل رو به صورت کامل حل کنن.
البته یه نکته بگمنقل قول:
تو این چند روزه مسیرهای ارتباطی مرتبط تغییر میکنن حتی بدون تغییر آی پی
آره ولی مسیره جدیدی اضافه نشده فعلا همون مسیر هاییه که گفتم.از تابستون تا حالا هم همینطورهنقل قول:
دوستان اگر یادتون باشه پارسال همین موقع ها بود که پینگ مخابرات افتضاح شد و رفت بالای 200 با سرور های داخلی.
انگار این بلا هر سال سر ما باید بیاد :n27:
درسته.نقل قول:
منم منظورم همین بود که هی مرتب سوییچ میشه به چه دلیلی نمیدونم!
وضعیت پینگ داخلی در حال حاضر :
پ.ن. اون دوتا TTL expire جیه جریانش؟ کسی از دوستان میتونه راهنمایی کنه؟
خدا صبرم بده :n02:
سلام دوستان
برای پست اول تاپیک دنبال مطلب می گردیم
اگر کسی می تونه کمک کنه به من پیام خصوصی بده
ممنون
الان وضعیت خوب شده ، امیدوارم مثل دیشب موقتی نباشد
ایروان عمان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ترکیه لوکزامبورگ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان اینجا همه وضعیت شبانشون خوبه؟ امکان داره مخابرات هم محدودیت ایجاد کنه؟
هميشه خوب بوده و سابقه نداره كه محدود كنهنقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
برای من بازرسی مخابارت این ایمیل را در اسخ من جواب داده
درخواست کننده گرامی، ----------------
پاسخ به درخواست شما به شرح زیر می باشد:
با سلام
عطف به درخواست جنابعالی در خصوص امکان افزایش سرعت سرویس ADSL و برقراری طرح نامحدود جهت تلفن ------------------- به اطلاع می رساند:
طبق مصوبات شرکت مخابرات ایران واگذاری سرویس اینترنت نا محدود متوقف شده است لذا جنابعالی می بایست از سرویس با حجم انبوه استفاده نمایند . همچنین در مورد امکان ارتقاء سرویس مشترکین بستر فیبر نوری، طبق گزارشات واصله از سوی کارشناسان پیگیری های لازم جهت ارتقاء این مشترکین در حال انجام می باشد .
با احترام
دفتر بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات
شرکت مخابرات ایران
حالا یکی اگر بتونید تو ایران یدا کنید با این گردن گلفت های مخابرات سر شاخ بشه که نیست
اخه بگو اقای عزیز تو برای خودتطرح را برمداری و به جاش طرح گران تر میزاری
تکلیف مردم چیه که باید بی خودی حجم بخرند اخه ادم اونجاش میسوزه تو خارج کشور طرح حجمی نیست و تو این مملکت حجم جدا سرعت جدا ای ی جدا مودم بی خودی رو طرح میدن هر شرکت قطعی همیشه فی ل ت یر همه چیز جز جستجوی گوگل برای دکور
من که میرم با دی وی بی اینترنت این عربا را -- میکنم نه فیلتر داره نه سرعت کم نه محدودیت بعد تو اون دنیا باهاش یک جوری کنار میام دزدی در راه اینترنت
گران تر میه مثلا اول مخابرات هر گیگ را میداد ۱۵۰۰ بعد شد ۱۶۰۰ بعد شد ۲۰۰۰ و بعد شد ۲۵۰۰ حالا شده ۲۳۶۰۰ و طرح پلکانی که نهایت دزدی هست
مثلا نوشته از ۴۰ گیگ بخرید هر گیگ باید ۱۶۰۰ محاسبه بشه ولی قیمت با مالیات در میاد ۹۸ هزار تومتن
اگر حجمی ۲۰۰۰ تومان هم حساب بشه باید بشه ۴۰ گیگ ۸۰ تومان نه دیگه ۹۸ تومان اینا اینقدر دزدی میکنند تا جایی حالا پیش رتند اینترنت ایران گران ترین اینترنت دنیا هست و تا جایی پیش میرند که دیگه بگیم اینترنت مال از ما بهترون هست