یه بار دیسکاننکت شو دوباره کاننکت بشو سرویست فعال میشهنقل قول:
Printable View
یه بار دیسکاننکت شو دوباره کاننکت بشو سرویست فعال میشهنقل قول:
نه عزیز فعلا نداره ، ولی اگه باشه تو سایتش اطلاع رسانی میکنمنقل قول:
دوستان یه چیزی بگم من خوذم با انواع isp ها کار کردم اکثرشون اعتبار کم نمیکنن بعد یهو کم میکنن تا دیگه نتونید برید نت مجبور شید ترافیک بگیرید از من میشنوید استفاده نکنید.
نه هیچ هدیه ای وجود نداره فقط شبا 2 تا 8 رایگانهنقل قول:
بچه ها plz من تازه فعال مبین نت شدم یکی کمکم کنه هیچی بلد نیستم :-(نقل قول:
نقل قول:
کدوم گزینه ؟
در رابطه با کم نشدن حجم از ecare بگم که یه مدت سرویسها مشکل داشتند بعد برای جبران اون (به گفته پشتیبانی) یا مشکلات فنی که بود تا یکی دو هفته بعد حجمهای استفاده شده حساب نمی شد.برای من هم اینطور بود که چون محض اطمینان هر روز چک می کردم الان کم می کنه.اونموقع یه امیدهایی بود ولی الان نه مشکلی هست نه چیزی که دیگه کم نکنه.نقل قول:
آقا واقعا افتضاح شده توی اهواز !!!!! اعصاب برام نزاشته اینقدر اعصابم خورده که خوشم نمیاد حتی زنگ بزنم به پشتیبانی و چارتا دری وری بهشون بگم !!! RSSI : -48.63 dBm CINR : 27.08 dB این مقادیر مناسب هستن ؟ سرعت دانلود 20 کیلوبایت ، برای اینترنت 1024 کیلوبیت اعصاب نذاشته برام ، شبا که کلا تعطیل شده بود و روزاش خوب بود اما الان روزاش هم افتضاح شده!
این گزینه که تو عکس نشون دادم فعال بود غیر فعالش کردم درست شد.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این گزینه چی هست ؟ چه تاثیری داره ؟نقل قول:
راستشو بخوای نمی دونم . توی پست های قبلی هم نوشتم که من فریمور رو آپدیت کردم بعد اینترنتم از کار افتاد . بعد از نمایندگی اومد نتونست درست کنه . بعدش زنگ زدم پشتیبانی گفت این گزینه رو غیرفعال کن درست میشه . و این بود ماجرا .:31:
مشخصاتی که دادی عالیه. rssi هرچی کمتر باشه بهتره که واسه شما خیلی خوبه. CINR هم هرچی بیشتر باشه خوبه که بازم واسه شما عالیهنقل قول:
چه فایده وقتی این مقدار در بهترین حالت باشن اما سرعت در بدترین حالت باشه !!!!!
نام کاربری و پسورد باید چی بزنم؟نقل قول:
در یک برگ کاغذ مگر ندادند بهتون؟نقل قول:
یوزر این شکلیه mob******@mobinnet.ir به جای ستاره ها عدد
پسوورد هم عدد 6 رقمی هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها یکی کمکم کنه من نمی دونم نام کاربری یا پسورد چی باید بزنم؟
همونی که پایین مودم نوشته؟نقل قول:
من رسما دیوانه شدم، از بجنورد و مشهد که سایت کنترل حساب (ecare)بالا نمیاد:19:
شماره 096790 هم میگه در شبکه نیست.:37:
دوستان اگه من به اندازه طرح پول بریزم خودش فعال میشه یا حتما باید بزنگم؟
مرررررررررررررررررررررسی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بالاخره وارد شدم
از کجا باید ببینم همش که انگلیسی کدوم گزینه رو بزنم؟
Query Business info>Call Historyنقل قول:
بعد از منویی که باز میشه Internet را انتخاب میکنی و بعد تاریخ "از" و تاریخ "تا" ؛ مثلاً از 23/4 تا 26/4.
در این مسیر هم کل حجم مصرف شده و حجم باقیمانده را میبینی:Query Business Info>Summary Usage Record
نقل قول:
احتیاجی به وارد کردن تاریخ نیست .کادرو را باز کنید گزینه اینترنت و ماه رو وارد کنید .در صفحه ها کل مصارف شما به اضافه ساعت استفاده نمایان میشه..
خییییییییلی راحت.
اگر هم مقدار مصرف روز خواستید باید یکبار قطع کنید و دوباره وارد شوید
می تونید یک عکس از مودمتون بگیرید ؟نقل قول:
شما اول برو اون پست اولي ك دادم و گفتم با اينا كار كردم رو بخون. ولي سعي ميكنم گير بيارم.
دوستان من نمیدونم اولا اینجوری میدن یا نه ولی من 24 ساعته با 128 دانلودم 50 ه... مودمم هم همیشه 5 تا چراغست!!!
نه دادا.درسته.سرویس 128و بالاتر میدن که زودتر حجمت تموم شه مجبور شی حجم اضافه بخری.نقل قول:
مگه 2 تا 8 رایگان نیست؟
اره.رایگانه.چطور مگه؟نقل قول:
آخه فک کردم رایگان نیست که حجم بگیرن
512 سرعتش واقعی نیست؟فقط 128 اینطوریه؟
سلام دوستان آيا كسي از طريق اين سايت اينترنت خودش رو شارژ كرده؟
mobincharge.net
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سرویس 512 یکساله، ساعت 11:20 صبح، یعنی ساعت خوش!
این را گذاشتم تا دیگران بدونند مبین نت یعنی چه؛ آخه بعضی دوستان انگار روی خود سرور نشسته اند و هر کی ندونه فکر میکنه، مبین بهترین وایمکس خاورمیانه است!
داداش طرفه ما خیلی خوب کار میکنه، من علاقه ای به تعریف ندارم،اما از اکثره شرکت ها نت گرفتم ولی مبین در مقایسه با اونا بهتره، حتی چن روزه که اینجا adsl اکثره شرکت ها افت شدیدی کرده من از 2 تا 8 راحت 50 دان میکنم
ممکنه شرایط برای یکی دیگه فرق کنه.
سرویس شما دقیقا 512 هست.مشکلش چیه؟نقل قول:
نقل قول:
مشکل؟ ببین توی ساعت خوبش باید دستکم 64 را بزنه، نه 50.
این را برای دوستانی گذاشتم که با 512، بیشتر از 130 دانلود دارند. این قضیه در وایمکس نیست؛ یعنی شما ممکنه کمتر از سرعت وعده داده شده بگیری، ولی بیشتر نه.
در حالی که ADSLدارها، راحت تا سه چهار برابر سرعت خریده شده دانلود دارند.
بروید در تاپیکهاشون ببینید از چی مینالند. مثلاً از اینکه با سرعت 128، نمیتونند در ساعت رایگان بیشتر از 50 دانلود کنند. من با 512 در ساعت رایگان گاهی نمیتونم صفحه باز کنم!
آخه یکی میآد اینجا فکر میکنه وایمکس بهترین اینترنته؛ بعد مثل ما گول میخوره و یه مودم 110 تا 200 تومنی میمونه رو دستش.
دوست عزيز سرويس شما 400kbps هست و اگه قرار دادي رو كي بستي بخوني. ميبيني كه مشكلي وجود نداره تو اپراتورتنقل قول:
والا اینجا adsl دار ها می نالند که با 512 یا حتی 1 مگ دانلودشون تا 4 یا 5 بیشتر نمیره ( از 1 تا 8 صبح منظورمه ) .
تو ایران اینترنت خریدن مونده به شانسه آدم.ممکنه یه جا مبین خوب باشه یه جا مخابرات.کلا ما اینترنت خریدنی داریم شانسی کار میکنیم.من خودم انقد از adsl ضربه خوردم که مجبور شدم مبین بگیرم.ولی فرمایشه شما هم درسته.چون دوست من که مثله من 128 داره و منطقش فرق میکنه حتی روزا با 3-4 هم نمیتونه دان کنه....کلا شانسیه...دی:
با توجه به تست سرعتی که گذاشتین پهنای باند شما 0.5 مگابیت بر ثانیه معادل 512 کیلوبیت بر ثانیه هست.که اگر تقسیم بر 8 بشه سرعت شما میشه 64 کیلوبایت بر ثانیه.پس با توجه به تست سرعت سرعت شما 64 هست نه 50.من خودم سرویس 1 ساله با مودم به اصطلاح رایگان داشم که سرعتم رو 68 ثابت بود و شبها هم حدود 1.5 گیگ دانلود می کردم.و هیچ مشکلی هم باهاش نداشتم.دوست من ،من تاپیک همه شرکتها رو خوندم.توی همه شرکتها مشتری هایی که با سرویسشون مشکل دارن هستن.متاسفانه تعدادشون هم کم نیست.دقیقا همین مشکلاتی خیلیا اینجا ازش مینالن برای خیلیای دیگه هم که از adsl استفاده می کنن وجود داره.چون کیفیت ارائه سرویس همه جا به دلیل زیرساخت های متفاوت یکسان نیست.فراهم بودن زیرساخت ها،تعداد یوزرها،و ... هست که کیفیت سرویس رو مشخص میکنه و چون زیرساخت های ارتباطی ما دربه داغونه و تعداد یوزرهامون هم روز به روز داره زیاد تر میشه با این وضع طبیعیه که این اتفافات رخ میده.حالا یه جا یوزرها به نسبت کم اند و زیرساخت ها مناسبت هستند کیفیت سرویس خوب در میاد و یه جای دیگه نه.و به قول دوستمون bina شانسیه.اینکه منطقه شما جوابگو هست یا نه...نقل قول:
بدرود
والا تو قرارداد من که همچین چیزی نوشته نشده. میشه یه عکسی یا لینکی بگذارید؟نقل قول:
بخشهایی از آخرین صفحات تاپیک ADSLدارها:نقل قول:
تاپیک کلی ADSL:نقل قول:
سلام من الان 256 نامحدود مخابرات دارم. تو روز و حالت معمولی بین 50 تا 75 سرعت دانلودش متغیره . قبلا هم ( یعنی 2 سال پیش و قبل از دوران شیرین و دوست داشتنی خدمت سربازی) پارس آنلاین داشتم. به نظر من کیفیت مخابرات از پارس آنلاین کمتره -
صبانت:نقل قول:
یعنی 100 کمه؟ سرعت من در بهترین شرایط ودوران خود 100 بود ازش راضی هم بودم.الان زیر 40 هست .دیشب حدود 600 مگ تو 5 ساعت زده تازه تو این چند شب بهترین سرعت رو داشته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شبانه من از 230kb/s کم تر نمیداد ولی الان به زور به 80 میرسه
پارس آنلاین:نقل قول:
سرویس هم فعلا 128 ، 2گیگ (همون طرح رایگان) ، شهر رشت
سرعت دانلود زیر 220 اصلا نمیاد، شب هم سرعت بجز یه مدت کوتاهی که 50-60 شد بقیش بالای 200 بود(البته ظاهرا این طرح رایگان تابستانه دانلود شبانه رایگان نداره!!!)
سلام، اینا واسه تبلیغه، سرعت 128 با 256 فرق نداره زیاد.من 256 دارم و الان سه هفتس شبا 500 مگ هم دانلود نمی کنم، سرعتش خیلی نوسان داره و به ندرت پیش میاد شبا و روزا مثل هم باشه، البته سرعت روز خوبه و از 120 کمتر نشده تا به حال
مخابرات خوزستان:نقل قول:
داداش خوب کاری نداره . اگه میخوای بدونی موقتی یا نه برو توی تنظیمات مودم ببین downstream روی چنده . که به احتمال زیاد روی 2000 به بالا بستن . فکر کنم درست کردن برات . الان سرعت دانلودت 290 ایناست درسته ؟! برای 2 مگ باید 250 اینا باشه . برای شما فکر کنم بالاتر هم بستن .
نمیدونم کاربران عوض شده اند یا مبین نت برای همه خوب شده و من استثناء هستم یا شاید عادت کرده اند؟
قیمت 128 نامحدود چنده؟سرعت دانلودش چقدره؟سرعت توی شهرهای مختلف فرق داره؟