نسبت به ۲۵۶ میارزه قیمتش..نقل قول:
سرعت دانلود واقعیش تو روز و شب چگونه هست ؟
Printable View
نسبت به ۲۵۶ میارزه قیمتش..نقل قول:
سرعت دانلود واقعیش تو روز و شب چگونه هست ؟
برا عید چیزی اعلام نکردن؟
کافی نت و وایمکس؟؟ برای کافی نت فقط adsl نا محدود بگیرنقل قول:
سرعت دانلود های ایرانسل همگی واقعی هستند یعنی برای 2 مگ سرعت دانلود 256 هست.نقل قول:
اینکه شب سرعتت کم شه یا نه هم بستگی به منطقه و شلوغ بودن داره. مثلاً من قبلاً 512 داشتم الان هم 128 دارم شبانه افت سرعت نداشتم.
احتمال اینکه شبا افت سرعت داشته باشی کمه.
راستی 2 مگ نا محدود هم داره ماهی 125 تومن. البته نمی دونم قانون استفاده عادلانه و این چیزا رو داره یا نه. احتمالاً داره. یعنی اگه زیاد دانلود کنی سرعت رو میارن پایین.
سلام. بهتره بگی قبلا واقعی بودن . الان خود پشتیبانی میگه تا یک هشتم سرعت واقعی هم از نظر ما قابل قبوله. در واقعیت هم همین طوره. من که 512 کیلوبیت دارم از حدود 8 کیلو بایت تا 64 کیلو بایت سرعت دانلودم تغییر میکنه و پشتیبانی میگه این طبیعیه!!!نقل قول:
ولی برای من سرعت دانلودم تقریباً ثابته. 512 که داشتم بین 60 تا 64 بود و الان هم که 128 دارم بین 12 تا 16 هستش. اگه مثلاً 128 رو بخوان بکنن یک هشتم سرعت دانلود میشه 2 :n02:نقل قول:
دقیقا من 2 مگ پایه دارم اصفهان تا 3 هفته پیش فقط شبا 2- 3 ساعت کمی افت داشت و 5 شنبه جمعه ها ولی الان ساعت رایگان که زیر 1 مگه روزا هم بین 50 تا 256 در نوسانه اونم همیشه و نصف روز زیر 1 مگه فکر کنم بین 2-3 نفر شیر شده با این وضع و اوضا فکر کنم از اینم بدتر بشه:n24: :n24:نقل قول:
سلام دوستان.
من زنگ زدم گفتم تعرفه بلند مدت میخوام گفت باید با همون مودمت دوباره ثبت نام کنی که کاربر جدید به حساب بیای و بتونی ازز تعرفه بلند مدت استفاده کنی.
این طرح استفاده اشتراکی از مودم چیه؟ توی سرعت تاثیری داره؟ ارزش داره اصلاً؟
دوستان آپدیت مودم ضروری
اگه ضروری چه جوری باید آپدیت کنیم
در ضمن مدل مودم من
WIXFBR-105
این مدل مودم خودش آپدیت میشه اتوماتیک و نیازی نیست که شما کاری انجام بدید.نقل قول:
بعضی ها می گفتند که بهتره آپدیت نکنیم ولی باز هم چون این مدل مودم خودش آپدیت میشه فکر کنم نمیشه کاری کرد :n02:
بچه ها من یه 70 روزی بود از وایمکس استفاده نکردم .
ولی فک کنم یکم آنتن دهی قوی تر شده اره؟سرعتا چی بهتر نشده؟ش کنم و چطوری
بچه ها مودم من هسم usbجدید هست نیازی هست آبدیت کنم و چطوری آبدیت کنم اگه نیازی هست؟
heeeeeeeeeeeeeeelp :n16:نقل قول:
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
سلام.آقا من امروز در حد 2 ساعت آن بودم تو فیس ب.100 مگ کم کرده.طبیعیه؟؟؟؟
یعنی کلن تو 2 روز 800 مگ کم کرده :|
پینگش چه خوب شده حالا که من دیگه نمیخوام شارژ کنم خوب شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینکه طبیعی است یا نه به تعرفت و اینکه چه کاری انجام دادی بستگی داره فیلم دیده باشی و 2مگ داشته باشی 100 مگ که هیچی 800 مگو 1 ساعت مصرف میکنی من 1.5 ساعت با اسکایپ 700 مگ مصرف کردمنقل قول:
از برنامه BWMeter استفاده کنی می فهمی طبیعیه یا نه دزدی میکنن ازت ه-ک شدی یا نه من دیدم توی هر 2 گیگ استفاده 100 مگ ایرانسل مصرف بیشتر نشون میده :n24:
از زیرساخت روت آذربایجان گرفتن خیلی خوب شده.نقل قول:
ping اش کجاش خوبه ...من مخابرات پینگم ۷۰ هستنقل قول:
ایرانسل چه سرعتی گرفتی که اینو نشون میده ؟
پینگ خیلی خوبه پکت لاستم خیلی کم شده هر چند من اوضام بدتر شده که دیروز فهمیدم کار خود ایرانسله :n24:نقل قول:
اوضاع کلی خیلی بهتر از دی ماهه
تا اونجایی که من فهمیدم آپدیت نکنی خیلی بهتره اگر گرفتی و دیدی اضاع خوب نیست اونوقت آپدیت کن
من قبلا 128 پیشگامان 1گیگ در ماه ترافیک داشتم. که با همین استفاده تموم نمیشد
اما این 800 مگ تو 2 روز اصلا ظبیعی نیست
ه-- ک نشدم
یعنی یه نفر نیست اینجا بدونه طرح استفاده اشتراکی چیه :sq_23:نقل قول:
شما ثبت نام جدید انجام منتهی وقتی میخوای مودم رو انتخاب کنی میزنی مودم اشتراکی و مک آدرس مودمت رو میدی.بعد از ثبت نام وارد حساب قبلیت میشی و تاییدیه به اشتراک گذاری مودم رو اکی میکنی. و با اینکار دوتا یوزری رو که تعریف کردی میتونن از اون مودم استفاده کنن.نقل قول:
ممنون.نقل قول:
اونوقت هزینه نصبش چطوریه؟ چیزی نمیگیرن که؟!
من 128 مدت 1 ساله 12 گیگ رو میخوام بگیرم که 40000 تومنه. پول اضافه ای میگیرن برای ثبت نام؟
من یک مودم USB از یکی از دوستانم گرفتم ولی تو خونه وقتی connect را میزنم با اینکه آنتن حدودا %60 هست وصل نمیشه وروی گزینه Connecting میمونه کسی میدونه مشکل چیه و آیا از آنتن دهی هست یا نه؟
از اول عید سرعتم خوب شده . سرعت باز شدن صفحات وب هم خیلی بهتر شده . سرعت دانلود هم نوسان نداره .
تست داخل کشور
تست خارج از کشور
سلام
این مودم
ایرانسل فقط با یو اس بی وصل میشه ؟ یعنی برا تبلت غیر قابل استفادست/؟
سوال بعدی اینکه الان بخوام سرویس 1 مگ بگیرم محدود؟ باید مدرکی ارائه بدم؟
بزنیم به تحته یک 1.5 ماهی هست که نت ایرانسل واقعا توپ شده. هم دانلود عالیه هم راحت با سرورهای اروپایی انلاین بازی میکنم پینگ 140 . انشالله همین طور بمونه :thumbsup:
سلام .نقل قول:
مودمی که عکسشو گذاشتید مناسب تبلت نیست . میتونید مودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بخرید و از wifi استفاده کنید . البته مودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم wifi داره . برای سرویس یک مگ هم باید معرفی نامه داشته باشید .
استفاده اشتراکی چیه؟
متشکرم این قیمتش خیلی بالاست :( بعد الان مبین نت داره یه مگ رو برا نوروز میده فک کنم معرفی هم نمیخوادنقل قول:
یعنی اینکه با یک مودم دو بار ثبت نام می کنید و با دو اکانت از یک مودم استفاده می کنید.نقل قول:
منم در همین حد می دونم. اطلاعات دقیق تری میخوام مثلاً اینکه هزینه ثبت نام میگیرن برای اکانت دوم یا نه؟
یعنی اینکه همزمان با چندین اکانت رو چندین کامپیوتر مختلف میشه وصل شد به شبکه و سرعت هیچکدوم هم افت نمیکنه.نقل قول:
چرا طرح2048با3گیگ درماه,واسه همه استان ها نیست؟این چه سیاست مضخرفیه؟
سیاست نیست جانم شما ترافیک شبکه هر شهر رو هم در نظر بگیر مثلا شبکه تهران همینجوری ترافیکش بالاس اگه این طرحم بده که دیگه شبکه تعطیل میشه.نقل قول:
یه سوال
ما یه سایت رو با سرعت 128 و 256 باز میکنیم...کدوم ترافیک بیشتری رو میخوره؟؟؟؟؟
جواب رو با یه سوال مطرح میکنم شما یه آهنگ رو با 128و 256 دانلود میکنید کدوم ترافیک بیشتری..؟نقل قول:
دوست عزیز خودم الان از طرح مودم اشتراکی استفاده میکنم. بله هزینه ثبت نام و هزینه نصب!!!! رو هم میگیرن( هیچی نصب نمیکنن اما هزینه اش حساب میشه!!!)نقل قول:
الان سرعت دو مگابایت رو اگه سه ماهه بگیریم 9 گیگ ترافیک میده 60هزار تومان که به عبارتی هرگیگ میشه 6600 تومن!! سوال من این هست اگه حجم ترافیکمون تموم بشه و من بخوام بسته افزایشی بگیرم هر گیگ رو 6000 تومان میده یا هزینه بسته افزایشی هم به سرعت ربط داره و بیشتر میشه؟