پس پیشنهاده اوله شما قطعا fs هستش دیگه ؟ قثط من نمیدونم قرثشون چیه اخه
Printable View
پس پیشنهاده اوله شما قطعا fs هستش دیگه ؟ قثط من نمیدونم قرثشون چیه اخه
پس پیشنهاده اوله شما قطعا fs هستش دیگه ؟ قثط من نمیدونم فرقشون چیه اخه. میشه بهم بگید لطفا ؟ چون واتش کمتر هست از اونا اما پیشنهادتون اینه. ممنونم
فرق سزی rs753 با سری es353 بلندگوهاشونه از نظر ظاهر ( و احتمالا در نوع صدا ) فذق دارند و مدل es353 بلندگوهاش روکش داره.قیمت وامپلی فایرشون یکیند. اون مدل ازونتر rs333 امپلی فایرش مدلVSX-323 که خروجی هر کاتال به جای 125 مقدار 100 وات هست و قابلیت تنظیم بلندگوها با میکروفن رو نداره ( چون روی پنل جلو جای میکروفن نیست)منبع
[HTML]http://www.pioneer-mea.com/en/subcategory.php?subId=39&catId=37[/HTML]
تو پاساژ شرکا با بلوری 2300 .تو راستین 2500 قیمت میدن. من همین مدل es333 رو می گیرم ان شاله. صدای ال جی 985xbh با قیمت 2 ملیونی رو که شنیدم خیلی حجم صدا کم بود طوری که منتظر بودم هنوز صداش رو زیاد کنه اما دیدم رسیده به اخر ولوم! با تشکر از دوستان
رایان جان در رفتی از دستمون اینقدر سوال کردیم :)
بله فرق سری fs محدوده فرکانسی بهتری تحت پوشش داره.البته جنس کابینت بهتری هم داره.نقل قول:
وات کمتری نداره.مثل هم هستند فکر کنم سری fs 130 وات و سری rs 125 وات نرمال خروجی دارند.
موفق باشیدنقل قول:
سلام به همه دوستان.من تازه عضو شدم.ميخواستم يه سينماي پايونير mcs-838 بگيرم.چندتا سوال داشتم.لطفا منو راهنمايي كنيد:
1-فروشنده گفت باندهاي عقبش وايرلس هست. آيا درسته؟چون براي من خيلي اهميت داره
2-آيا توي اين سيستم زير نويس فارسي از طريق فايل str قابل مشاهده هست؟ توي بقيه دستگاه ها چطور؟
3-dlna چيه و چه كاربردي داره؟
4-كابل hdmi با كابل اپتيكال چه فرقي داره.با كدوم بايد به tv وصل شد؟
ممنون ميشم اگر اساتيد پاسخ بدن
بهترین سینمای خانگی تو رنج قیمت ۲-۲.۵ که وایرلس و تمامی امکانات روز رو داشته باشه ( DLNA و ... ) معرفی کنید لطفا .
سلام--
بهتره یک سینمای خانواده اماده بخری یا یک سیستم سینمای مجزا--یعنی اول یک امپ بخری بعد باند بخری یا بدهی درست کنند بعد هم پلیر کدام حالت بهتر است--مثلا با 1.2 میلیون
2-برای فیلم نگاه کردن حتما حالت دالبی مثلا 5.1 بابد باشد یا بصورت استریو هم صدا برای فیلم هم جذاب است-واقع چقدر تفاوت بین حالت استریو و دالبی است برای موسیقی وفیلم؟؟؟
رایان جان من مدل es 353 رو با امپ 823 گرفتم چون فروشنده گفت تو مدل fs صدا رو نمیتونی خیلی زیاد کنی چون ممکنه پاره بشه و پیشنهاد داد این مدل رو بردارم البته امپ رو خودم انتخاب کردم. اشتباه نکردم به نظره شما ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من چند وقت پیش این سینما را طبق پیشنهاد دوستان این تاپیک گرفتم برای یک زوج. متاسفانه تنها استفاده ای که میخواستند بکنند پخش فیلم و زیرنویس از هارد است.و باز متاسفانه زیرنویس srt فارسی تنظیمش نیاز به حوصله و کنکاش دارد که از حوصله اونها خارجه.از اونجایی که کیفیت صدا و بلو ری و امکانات فراوان این دستگاه برایشان استفاده ای ندارد(به دلیل کهولت سن) قصد فروشش را دارم. یا اگر دوستی این زیرنویس را مشکلش را حل کرده اعلام کند
1.نه وایرلس نیست .احتمالآ گفته wifiداره یعنی به اینترنت وایرلس وصل میشهنقل قول:
2.فکر کنم مشکل پخش بشه تو همه دستگاه ها .به راحتی توی کامپیوتر نیست.
3.یه جور ارتباط بی سیم .مثلا فیلم و عکس از گوشی روی سینما یا تلوزیون پخش میشه
4.اگر سینما و تلوزیون قابلیت برگشت صدا یا arc=audio return chanelرو داشته باشند میشه از کابل hdmiکه ورژن 1.4 باشه استفاده کرد و نیا زی به کابل اپتیکال نیست و از همون کابلی که صدا و تصویر سینما رو به تی وی می بره صدای تلوزیون (مثلا شبکه های تلوزیون)هم به سینما منتقل میشه.
البته ما جزو شاگرد ها هستیم و اساتید اگر موردی هست تصحیح کنند
سلام من همون پایونیر 353 es رو گرفتم - از نظر حجم صدا خیلی خوبه ولی برای دیدن فیلم برای تنظیم صدا مشکل دارم : مثلا باید زیادش کنی تا صدای مکالمه ها واضح باشه و بعد یه صحنه اکشن داشته باشه صدا زیادی بلنده و باید سریع صدا رو کم کنی تا بقیه یا همسایه ها شاکی نشن:n24: و باس صدا فکر میکنم زیاده حتی وقتی ساب خاموشه - تنظیمات مختلف رو امتحان کردم وو حالت ext. stereo از همه صدای واضحتری داره و هر 5 بلندگو کار میکنند اما باید مراقب بلندی صدا باشم - دوست عزیزking sommy که به تازگی پایونیر خریدی شما این مشکل رو داری ؟ راهنمایی ؟ شاید به محیط خونه که کفش سرامیک هست مربوط میشه ؟
پایونیر خریدی مبارک داداشنقل قول:
از صداش راضی هستی
می تونی یک کلیپ از سینما برام بزاری
اگر خواستی من از سینما هام که سونی هستند کلیپ زیاد دارم
ممنون- چه جور کلیپی.. اخه کیفیت صدا که تو فیلم خیلی مشخض نمیشه .ولی اگه شد یک تاپیک هم برای پایونیر بزنم و اونجا عکساشو بذارم ودر موردش صحبت بشه ..
یک کلیپ فقط می خوام ببینم بیس بیشتری داره نسبت به سونی خودم یا کمترنقل قول:
و می خوام حجم صداشو ببینم . کیفیت صدا تو فیلم مشخص نمیشه.
و همچنین عمق بیس تو فیلم ضبط نمیشه
راستی در مورد مشکلی که داری که میگی صدای مکالمه واضح نیست من همچین مشکلی با سونی ندارم و خیلی واضح و تک تک کلمات را می شنوی
سلام مبارک باشهنقل قول:
این مشکلی که شما عنوان می کنی به نظرم بیشتر بر میگرده به کیفیت پخش فیلمتون.اگر از فیلم بلوری استفاده کنی بعید می دونم این مشکل وجود داشته باشه.بیشتر این مشکل برای فیلم های دانلودی هست که صدا فشرده میشه و جزییات از بین میره و اولین قسمتی هم که صدمه میبینه دیالوگ ها هست که بم و ضعیف میشه.
مبارک باشه.انشالله به شادی استفاده کنی.زیاد به حرف این فروشنده ها نباید گوش کرد ولی در کل انتخابت خوبه.نقل قول:
می تونید از سینما خانگی های شرکت سونی بهره ببریدنقل قول:
سلام - خرید از سایت پایونیر فارسی معتبر است--می شود برای خرید یک امپلی فایر به این سایت اعتماد کرد--
این فروشگاه خود راستیننقل قول:
اما باز اگر تهران هستید برید خود راستین خرید کنید یا این که تماس بگیرید و تایید فروشگاه از خودشون بگیرید.
سلام یه دونه سینمای rs33 پاینویر دارم امپش vsx 320 است خواستم بدونم براش میشه طبقه اکولایزر خرید؟ایا از همین سیستم صوتی هایی که میفروشن مثلا کنوود یا پایونیر میشه بهش وصل کرد؟باید به کدوم وروردی خروجی وصل کنم ؟
تفاوت صدای بلندگوی شیپوری با معمولی در چیست؟
هورن مناسب پرتاب صدا به دور دست است و مناسب سالن های بزرگ و کنسرت هاستنقل قول:
سلام دوستان
قبل عيد مدل 727 پايونير رو خريدم. الان يكي از ساراند هاش سوخته. هرچي كابلش رو مي زنم كار نمي كنه. بايد كجا ببرم؟؟؟ هزينش چقدره؟؟؟
باتشكر
سلامنقل قول:
نمایندگی پایونیران.با فروشگاه راستین تماس بگیرید.اگر هنوز گارانتی داشته باشه به صورت رایگان تعویض میشه.
ما که نتونستیم بهتون پیغام بدیم میشه جواب بنده رو هم تو پستهای باالا بدید.چه اکولایزری با مدلش با قیمت خوب و مناسب براش است؟نقل قول:
به علت اینکه تعداد پست هاتون کمه نمیتونید پیغام خصوصی بدید.نقل قول:
در مورد سوالتون هم من اطلاعات کافی ندارم.اگر داشتم مطمئنا جواب میدادم.ببینید شاید دوستان دیگه اطلاعی داشته باشن.
نمیتونید استفاده کنید !نقل قول:
اگه قدرت بیشتر و تنظیمات و امکانات جانبی میخواید باید امپ کلا عوض کنید.
VSX-320 خیلی ضعیف و بی کیفیت هست !
سلام
دوستان من حدودا 2،300 بودجه دارم و تو فکر خرید یه سِت (منظور مثل سری تودوروکی پایونییر) هستم حجم صدا اصلا مهم نیست بیشتر تفکیک و کیفیتش برام مهم هستش به نوعی اگر اساتید فک میکنن با توجه به توضیحات ساب نیاز نیست و باید رو قطعه ی دیگه ای هزینه بشه مشکلی نیست.
در آخر با توجه به جمع بندی توضیحات دوستان آمپ رو 823 پایونییر در نظر گرفتم (حالا باز اگر پیشنهاد بهتری هست دوستان لطف کنن نظرشون رو بگن) میمونه بحث باند و باقی موارد (در صورت نیاز)
با تشکر
این سری ها صرفا برای حجم و صدای بلند طراحی شدن حالا شما چطور میخوای از سیستمی که برای صدا ساخته شده موزیک خوب بشنوینقل قول:
داوود جان، بلوری های مادر رو چند میدی؟ روش شناسایی اونها با گونه های 30 تومنی چیه؟
دوستان نظرتون در مورد این مدل سینمای سامسونگ چیه؟Samsung HT-F456K Home Theater
قیمت هر فیلمی که میخوای تو امازون در بیارید و اون به دلار روز 2.5 برابر کنیدنقل قول:
در نگاه اول پکیج و ظاهر که تفاوت های گاهی شگفت انگیزی دارد و در کیفیت تصویر هم تفاوت به اندازه ظاهر پکیج ها هست.
من اطلاعات زیادی تو این زمینه ندارم و کلا بحثی نیست ، حالا پیشنهاد شما و دوستان دیگه تا این رنج چی هستش با توجه به اینکه ساب تو اولویت خرید نباشه!نقل قول:
اگر برای موزیک بخوای که اصلا نیازی به ساب نیست ولی اگر برای فیلم بخوای ساب ووفر خیلی اهمیت پیدا میکنه.نقل قول:
بهرحال من پیشنهادم بلندگوهای Jamo 426 هست
این نظر کاملا غلطه. شما درک درستی از فیزیک صوت ندارید و اصلا نمیدونید Horn یا Waveguide ذاتا چه کاری انجام میده! چیزی به عنوان "پرتاب صدا" اصلا وجود نداره. شما تشریف مبارکتون رو ببرید در مورد directivity مطالعه کنید، اگه (اگه!) تونستید مفاهیم فیزیک صوت رو در مورد این مساله درک کنید، متوجه میشید که گفتن این جمله که "هورن مناسب پرتاب صدا به دور دست است" چقدر مضحکه! صدا نوعی انرژیه که در شرایط داخل جو دارای سرعتی ثابت است و از محل ایجاد به محیط اطراف ساطع میشه در تمام جهات. اگر صدایی در فواصل دورتر شنیده میشه به دلیل کنترل دایرکتیویتی یا جهتمندی صداست که باعث کاهش اتلاف در نتیجه افزایش پایایی اون میشه. تمام هورن ها برای کنترل دایرکتیویتی برای فواصل دور ساخته نشدن. این ذهنیت های غلط ناشی از ناآگاهی شماست. شما کلاً در مورد هورن هیچ چیز نمیدونی. لطفا با ارائه اطلاعات ناصحیح، دیگران رو گمراه نکنید. در مورد یه فرد ناآگاه گاهی اگر سخن نقره باشد، سکوت طلاست :n26:نقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز تفاوت در اینه که هورن (همون شیپور که شما گفتی) جهتمندی یا دایرکتیویتی صدارو کنترل میکنه، به صدا گین میده و هر چیزی که به صدا گین میده، کالریشن هم میده! یعنی اکثر موارد اینطوره. هورن های قدیمی با ساختار exponential کالریشن وحشتناکی دارند در محدوده صداهای میانی، ولی هورن هایی هستند که مطلقا فاقد رنگ شدگی هستند و فقط گین کمی دارند و وظیفه اصلی اونها کنترل جهت صداست. هیچ نوع اسپیکر پسیو دیگه ای در دنیا (ولو اینکه 1 میلیون دلار باشه) قادر نیست جهتمندی صدارو کنترل کنه، بغیر از هورن ها و تکنولوژی های خاص مثل الکترواستاتیک های مدور.
مشکل سامسونگ ساب ووفرهای ضعیفی که داره. مدل های هم که ازش تو بازار هست ساب های ضعیفی دارن و بیشتر میشه گفت بدرد دکور با ال سی دی میخورن تا یه صدای حتی در حد سینمایی تجارینقل قول:
داداش شما که خیلی استادی تو صدا یک سوال مبتدی داشتم . از هر کس سوال کردم یک جواب متفاوت دادهنقل قول:
سوالم اینه که ساب ووفر هر چه بزرگتر باشه به مراتب باس عمیق تر و بهتری میده اما سوالم اینجاست که ساب های بزرگ برای ولوم بالا خوبند یا ولوم کم؟
در واقع می خوام بدونم ساب های کوچکتر در ولوم پایین بهتر باس می زنند یا ساب های بزرگ؟
در ولوم بالا که مشخصه ساب های بزرگ بهتر عمل می کنند