تو این فوروم راه های خودکشی رو هم بنویسین لازم میشه
یه سوال دیگه اجازه است به طراح و بقیه فوش بدم ؟
Printable View
تو این فوروم راه های خودکشی رو هم بنویسین لازم میشه
یه سوال دیگه اجازه است به طراح و بقیه فوش بدم ؟
نمیخواستم دیگه تو این تاپیک بیام آخه نمیخوام دیگه حتی یک صدم ثانیه هم یاد کنکور بیفتم!
فقط اومدم بگم که کنکور تموم شد!هر جوری که بود.اما این زندگیه که ادامه داره!پس دیگه بهش فکر نکن و زندگی کن!حتی اگه مثل
من سال دومت بود و بازم خراب کرده باشی!!!!
دوستون دارم سال خوبی بود!هر چند که واسه من پایانش بد بود!
منم يه همچشن چيزايي آرزو مي كردم(يعني به جاي اينكه فيزيك يا شيمي سخت باشه رياضيش سخت باشه) الان مثل .... پشيمونم. شما فقط دعا كن هيچي خيلي سخت نباشه حتي اگه همه چي سخت بود بهتر از اين بود كه رياضيش اينقدر سختتر باشه.نقل قول:
بچه ها...خواهش میکنم اینقد نگید کنکور چه طور بود!!!!!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مراعات بدبختایی که فردا کنکور داره بکنید :wac:
محض استراحت اومدم ببینم چه خبره،بعد دوسال بیخیالی یدفه سراسر وجودمو استرس فرا گرفت!!!!!!!!!:worried::31:
مال من تقريبا":
ادب : 56
عربي : 46
ديني : 81
زبان : 37
رياضي : 31
فيزيك : 52
شيمي : 55
آره دوست من . باید میگفتیم جمع دو ریشه مثبت و ضرب دو ریشه هم مثبت و دلتا هم بزرگتر مساوری صفر که آخرش به گذینه 2 یعنی همون جواب شما (a<-2( میرسدیم . ولی سوال را حذف کردن!!!نقل قول:
اویل داره والله!!
---------- Post added at 04:42 PM ---------- Previous post was at 04:41 PM ----------
خوش بحالت . زدی در گوش مهندسی کامپیوتر دانشگاه گیلان روزانه!نقل قول:
مطمعن باشبن کنکوره فردا هم سخته برید حالشو ببرید ( چه خوب روحیه میدم )
من دوساله دارم مث چی برای المپیاد میخونم فک نکنم از پس کنکور بر نیام .نقل قول:
منم يه همچشن چيزايي آرزو مي كردم(يعني به جاي اينكه فيزيك يا شيمي سخت باشه رياضيش سخت باشه) الان مثل .... پشيمونم. شما فقط دعا كن هيچي خيلي سخت نباشه حتي اگه همه چي سخت بود بهتر از اين بود كه رياضيش اينقدر سختتر باشه.
اما اینا به کنار
کتابای ما تغییر کرده
سال دوم که بردار و تعیین علامت و جز صحیح و احتمال و هزار تا چیز دیگمون حذف شده بود
سال سومم که انتگرال و کاربرد مشتقمون رو حذف کردن
و من جدی نمیدونم کنکور ما این طراحا میخوان چجوری سوال بدن ! میترسم یجوری بشه همه بالای 70 بزنن بعد اگه یدونه سوال حواسم پرت شه غلط بزنم رتبم 10 هزار تا بیاد پایین :(
بابا تو دیگه کی هستی در اومدنتو تبریک میگمنقل قول:
مرسي درصد اختصاصي!!!:19:نقل قول:
آخه گزينه 2 بزرگتر از 2- هست نه كوچكتر مساوي؟!!؟!نقل قول:
جوابش ميشه كوچكتر مساوي 2- كدوم گزينه هست؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من درصد گرفتم و تخمین هم زدم . رتبم میشه حول حوش 19000! ولی بازم میگم : من مهندسی کامپیوتر دانشگاه تهران قبولم . تو هم قبولی هم شاگردی فقط کافیه بخوای, همین و بس!
من درصد گرفتم و تخمین هم زدم . رتبم میشه حول حوش 19000! ولی بازم میگم : من مهندسی کامپیوتر دانشگاه تهران قبولم . تو هم قبولی هم شاگردی فقط کافیه بخوای, همین و بس!
اي بابا حالم خرابه.نقل قول:
واسه تهران خودمو آماده كرده بودم ولي با اين دزصدا خدا ميدونه كجا قبول شم.
در ضمن من منطقه 3 ام. اميدي هست ؟
سلام به همگی دوستان
امیدوارم که همگی کنکورتون رو خوب خوب داده باشین و هرجایی که دوست داشته باشین قبول شین :دی
واقعا با 19 هزار میشه مهندسی کمپیوتر تهران قبول شد؟نقل قول:
من احتمالا تو منطقه 3 بین 10000-20000 بشم.
چه رشته هایی میتونم بیارم؟
با این در صدا شهرستان میشه نرم افزار قبول شد؟شبانه و روزانهنقل قول:
مومن, این دیگه از اون حرفا بود :دینقل قول:
اینجور که بوش میاد, این دوستمون نفر اول میشن. یا اگر اول نشن, حداقل زیر 10 میشن.
این آخر امید بود ها...!
نقل قول:
این تیکه رو داشته باش:
من معمولا سئوالای زبان رو حتما و حتما و حتما جواب میدم. یعنی باید جواب بدم. وقتی به این سئوال رسیدم گزینه Human Relation... رو انتخاب کردم و رفتم سراغ سئوال بعدی. اما به سرعت برگشتم و جواب قبلی رو پاک کردم! چون میدونستم این سئوال حتما مشکل ایجاد میکنه. تنها سئوالی که در زبان جواب ندادم همون بود.
من همیشه با معلمم سر اینگونه سئوالات بحث میکردم اما ایشون همیشه میگفت این سئوالا اشکالی نداره. میگفتم آقای محترم! سئوالای زبان باید استاندارد باشه یعنی اگر یه خارجی اومد بتونه جواب بده. اما بعید میدونم یه خارجی بیاد بتونه 70 درصد بزنه! همیشه میگفت, "نه! اونی که بیشتر خونده میتونه جواب بده! باید یه فرقی بین اونی که خونده یا کسی که نخونده باشه!"
اما به خوندن یا نخوندن ربطی نداره.
متاسفانه هر چی بگی فایده نداره.
راستی یه چیزی! یکی از سئوالات ریاضی رو که مال قسمت احتمال بود, همونی که در مورد لامپ ها بود فکر کنم معلم ما طراحی کرده باشه. چون همون رو سر کلاس اومد حل کرد و گفت بذارید حالا یه سئوال رو که خودم طرح کردم براتون حل کنم. هر چند من حلش رو فراموش کرده بودم!
آقا من قانونه جذب نیوتون رو نقض می کنم !!!!!
اگه اول شدو درسته اگه نشدم غلطه
سعدیا چه کس شروار تو را زرد کرد کنکور بدادمو به یکباره زر شدم
دوست من الان بايد رياضي ها رو بي خيال شي بچسبي به تجربيا . اونا ديگه آزمون دادن بعضياشون شوكه شدن اومدن اينجا بعضيا خوب زدن اومدن و الان رفتن خوشحالي كنن. شما آزمون عمومي رياضي + شيمي رو دانلود كن تستاشو بزن بيا درصدتو بگو حساب كار دستمون بياد. من اين كار رو كردم اينم درصدام :نقل قول:
ادبيات : 42
عربي : 46
معارف : 33
زبان : 94.6
شيمي : 65
( لازم به ذكر است كه بنده در تمام آزمونهاي قلم چي بيشتر از يكي دوبار نتونستم بالاي 40 درصد بزنم و معمولا درصد معارفم زير 10 بود).
چیزیش که نموند.چیزایی که براتون گذاشتنو میگفتی کمتر میشدنقل قول:
سال دوم که بردار و تعیین علامت و جز صحیح و احتمال و هزار تا چیز دیگمون حذف شده بود
سال سومم که انتگرال و کاربرد مشتقمون رو حذف کردن
كنكور با المپياد خيلييييييي فرق ميكنه.نقل قول:
اين اولين درسيه كه بايد بعد از خوندن المپياد و قبل از آماده شدن براي كنكور ياد بگيرين.
به هر حال حدس من اينه كه سال ديگه رياضي سخت نباشه چون امسال سخت بوده.
طراحاي كنكور اين قد ماهرن كه از ساده ترين مباحث سخت ترين سوالارو ميدن.
كم كم كه وارد شدين خودتون خيلي چيزارو متوجه ميشين.
eeeeeeee !!! برای من تو دفترچم دقیقا یادمه که بود کوچکتر ککه من زدم گذینه 2 آخه گذینه 2 تو دفترچه من کوچکتر بود!:18:نقل قول:
نقل قول:
استی یه چیزی! یکی از سئوالات ریاضی رو که مال قسمت احتمال بود, همونی که در مورد لامپ ها بود فکر کنم معلم ما طراحی کرده باشه. چون همون رو سر کلاس اومد حل کرد و گفت بذارید حالا یه سئوال رو که خودم طرح کردم براتون حل کنم. هر چند من حلش رو فراموش کرده بودم!
امکان نداره همچین چیزی:چون طراح سوالای کنکورو از استادای دانشگاه انتخاب میکنن نه معلما و طراحای سوالا حق ندارن هیچ کلاسی رو برگزار کنن...
درسته . این سوال توی دفترچه من یکی از گزینه هاش فرق میکرد که همونیه که گفتید که زدم اما تو سوالی که قرار داده شد ظاهرا اشتباه تایپ شده .نقل قول:
درضمن من مطمئن هستم یکی از سوالات زبان من یعنی دفترچه B با سوال گروه A فرق داره . شک ندارم. خود سوال فرق میکنه . سوال 83 که توی گروه A راجع به مدرسه هستش ولی من مطمئنم این تست توی گروه B راجع به جلب توجه دیگران یه همچین چیزی بود.
خاک بر سرشون با این تقسیم بندی سوال هاشون.
آره خوب سوالا و مباحث که فرق دارننقل قول:
كنكور با المپياد خيلييييييي فرق ميكنه.
اين اولين درسيه كه بايد بعد از خوندن المپياد و قبل از آماده شدن براي كنكور ياد بگيرين.
به هر حال حدس من اينه كه سال ديگه رياضي سخت نباشه چون امسال سخت بوده.
طراحاي كنكور اين قد ماهرن كه از ساده ترين مباحث سخت ترين سوالارو ميدن.
كم كم كه وارد شدين خودتون خيلي چيزارو متوجه ميشين.
اما مسلما بچه هایی که المپیاد میخونن نتیجشون بهتر میشه
نزن ازین حرفا ! :دی ایشالا که سخته !
منم کنکورم سال 91 هست نه 90
سوال 101 کنکور ریاضی حذف شد . خدا رو شکر ... :31:
دوستان کلید ها رو سایت هست ... یعنی اومده ... سوالها هم فقط دفترچه A رو گذاشتن .
موفق باشید ...
34 ریاضی
72 زبان
25 فیزیک
بقیه رو هم نمی دونم !:دي
اينم 2500مين پستم.5 ستاره شدنمو بهتون تبريك ميگم:دي
سوال 101 چي بود؟
درست بودو حذف شد؟!
هیچ میدونستی من در سال سوم تا باشگاه دانش پژوهان هم رفتم ولی مدال نگرفتم ولی در اردو آمادگی رتبه 9 را کسب کردم!نقل قول:
الان هیچ میدونی کنکور امروز را خراب کردم ؟
البته هیچی المپیاد نمیشه , منم میخواستم با المپیاد برم دانشگاه ولی وقتی بیایی بالا باید خیلی زحمت بکشی چون یک غول هایی هستند تو دانش پژوهان که از اساتید دبیرستان هم بیشتر بلدن . ولی خوب بخون المپیاد را قبول بشی تا نقره داغ یا طلا داغ بشی که بدون کنکور بری دانشگاه . اونم شریف!!!
یه نظر سنجیه کللی بگیریم ببینیم سوالای امسال سطحشون چطور بوود استاد وزیر ه سنجش که میگه مثله ساله قبل بوود گزینه 2 هم که گفته سوالات استاندارده نمی دونم ولی مثل اینکه من فقط حسابی ........... .
خوب سوال 101 باید ماکس داشته باشه پس a<0 میشه و دلتا میگیری میشه گزینه 4 :دی
چرا حذفه ؟
---------------------
مرسی ati خانوم حتما.
یک نظر سنجی بگیر ببین بچه ها درصداشون چه جوریه!
این جوری میتونیم تخمین بزنیم و کف را تعیین کنیم!
سوال 101 رو ول کنید بابا قبول همه 1:30 دقیقه مخشونو روش تیلیت کردن یعنی بقیه سوالا هیچ اشکالی نداشت !!!!
پاسخ نامه و سوالات نیومده رو نت ؟
با سلام خدمت دوستان
به نظرتون سطح سوالای فیزیک دشوار نبود ؟
چون من آخرین سنجش رو 74 فیزیک زدم اما الآن 35
با تشکر
اره تو فرم من كه اشتباه بود. اگه تو يه فرم اشتباه باشه حذفش ميكنن ديگه.نقل قول:
هيچ مسلمني در كار نيست!نقل قول:
من فك كردم امسال كنكور ميدين! پس امسال هم براي المپياد بخون ايشالا كه همون جواب ميده كارت به كنكور نميرسه.
من که حساب نمی کنم چون نمیخوام یه ماه تابستونمو خراب کنم تنها چیزی که میدونم اینه که خیلی نامردی بوووود :19: من که میگم سطحش از سطحه آزاده اقیانوس ه کنکور ها بالاتر بوودنقل قول:
سلام
من که امروز بدجوری بد دادم
الان دیگه نمیتونم کاری کنم
می خوام درصد بگیرم ولی میترسم
نقل قول:
میشه شما ول درصداتو بذارین توی ریاضی فیزیک که من اگه کم زدم ناراحت نشم زیاد.
چون شما همیشه یه سروگردن از من تو کانون بالاتر بودین واگه شما میگین سخته یگه واقعا سخته!
ممنون میشم اگه بزارین اگه نذاشتدم خبرشو بدید.
tnx
پ.ن: راستی چه کرمی داشتن یه سال مارو الاف کردن
این کلیدو باید یه روز زودتر میدادن!
دوستان مشخص نیست که کی کلید سوالات اختصاصی روی سایت سنجش قرار میگیره؟؟؟