بچه ها میتونیم از یه شرکت دو تا سرویس جدا با یوزر وپسورد جدا از هم گرفت؟؟؟؟
Printable View
بچه ها میتونیم از یه شرکت دو تا سرویس جدا با یوزر وپسورد جدا از هم گرفت؟؟؟؟
شما به هر تعداد خط تلفن داشته باشی میتونی اینترنت بگیری حالا به اسم خودت یا کس دیگهنقل قول:
مهم خط تلفنه!!
دوستان چطور من لیست شرکتایی رو که تو شهرمون سرویس میدن ، پیدا کنم ؟ ما که هر شرکت رفتیم سایشتون رو دیدیم ، واسه سنندج پوشش نداشتن . کلا شما جایی رو میشناسید جز مخابرات که سرویس بده اینجا ؟
و بعد اینکه اگه میشه رده بندی ISP های کشور تو این چند سال اخیر رو بنویسید . البته لیستی که اکثر دوستان باهاش موافقن ...
ممنون ...
عزیز منظور من روی یه خط تلفن هستا..... روی یه خط میشه دوتا گرفت؟؟؟:10:نقل قول:
سلام کسی نیست جواب بده ؟:33:نقل قول:
سلام
میخواستم بدونم قیمت شارژ 128 بدون محدودیت الان چنده؟
ممنون
ما بالاخره نفهمیدیم اسم ISP مخابرات Iran TElecominiucation هست یا information technology؟؟؟؟
سلام خدمت تمامي دوستان اهل فن يه سوال داشتم خدمتتون من اينترنت و از شركت صبانت شيراز ميگيرم يه مشكلي كه خيلي ازارم ميده قعطي اينترنت هست به طور مثال هر از 15 دقيقه يه بار نتم قطع ميشه (( كلا استاتوس مودمم قطع ميشه )) زنگ زدم شركت ميگه ممكنه از تلفنتون باشه نويز ميندازه رو خطه تلفن حتي تمام تلفن ها رو هم قطع كردم اما بازم مشكل قطعي اينترنت پا برجاست و شركت ميگه از طرف ما مشكلي نيست به نظر شما مشكل از كجاست ؟ كسي تا حالا همچين مشكلي داشته ؟ :13:
اره من داشتم از پریز نلفنی که میگرفتم نویز داشتنقل قول:
بعد که از سرخط گرفتم اوکی شد
در مورد نويز بايستي از سيم با كيفيت خوب استفاده كنيد تا نويز كمتري داشته باشيد.نقل قول:
پيشنهادم اينه كه يه رشته سيم مستقيم از درب منزل تا مودتون بكشيد و تمامي تلفنهاي منزلتون رو به اسپليتر مجهز كنيد.
شاد باشيد:40:
کسی می تونه منو راهنمایی کنه بگه الان تو تهران یه شرکت خوب که adsl خوب بده چیه ؟ سرعت برام خیلی مهمه به خاطر video call
بچه ها ببینید وضعیت adsl من چه جوریه خوبه بده؟
این هم عکس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاتل یا آسیاتکنقل قول:
بچه ها یه سوالی داشتم
با 128ذ نامحدود که سرعت دانلودم نوسانی بین 12تا 22 هست میتونم کانتر انلاین بزنم؟
وضعيت ADSL شما به بهترين وضعيت قرار دارد.نقل قول:
نقل قول:
یه سایت خوب برای پیدا کردن و انتخاب بهترین ISP در شهر و منطقه خودتون. خوبیش اینه برای شهرستان ها هم داره . بالای سایت کد شهر و منطقه رو وارد کنید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 03:45 PM ---------- Previous post was at 03:43 PM ----------
یه سایت خوب برای پیدا کردن و انتخاب بهترین ISP در شهر و منطقه خودتون. خوبیش اینه برای شهرستان ها هم داره . بالای سایت کد شهر و منطقه رو وارد کنید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:جفتشون فاجعه اند!نقل قول:
بی خیالشون بشید
سلام بچه ها ، میخواستم یه شرکت خوب برا ارائه اینترنت پر سرعت تو تهران بهم معرفی کنین؟
قیمتش تو اولویت قرار داره
جدیدا شنیدم مخابرات سرویس هاش رو با 55% تخفیف میخواد ارائه کنه؟ سرعتاش خوبه؟ راضی ایید؟
با وحود این تخفیف ، برا 128 قیمتش میشه 99000 تومن در حالی که شاتل برا سرعت 512 از سرویس Eco میده 114000 تومن؟!!
معنیه این همه تفاوت چیه یا من درست متوجه نشدم....
(راستی اگه شما سرویس مناسبی میشناسید پیشنهاد بدید ، استقبال میکنم ، حتی شما دوست عزیز! ، به حای اینکه صرفا بگید سرعتاشون آشعالند)
:)
ممنون
نقل قول:
آقا یکی کمک میکنه چجوری روی وایرلس کد بذارم؟ :31:
در قسمت Security اكسس پوينت يا مودم وايرلستون بايستي يكي از گزينههاي امنيتي كه من پيشنهادم WPA2 هست، رو انتخاب كنيد.نقل قول:
در قسمت KEY رمز دلخواه خودتون رو قرار بديد.
حال براي دسترسي به اينترنت و شبكه وايرلس بايستي رمزي را كه وارد كرده بوديد وارد كنيد.
سلام و خسته نباشید
دوستان من یه مشکل عجیب دارم .... بنده 2 تا وایرلس تو خونه دارم یکی Zoltirx و اون یکی D-link
با Zoltirx هیچ مشکلی ندارم در صورتی که اصلا DNS یا IP6 درست کار نمیکنه
ولی با D-link که از صیا هست مشکل اساسی دارم
کلیه command DNS رو هم تست کردم
مشکل اصلی اینه که اصلا تو Admintor tools یا خود آداپتور وایرلس DNS رو نمیشناسهکد:Windows IP Configuration
Primary Dns Suffix . . . . . . . :
Node Type . . . . . . . . . . . . : Hybrid
IP Routing Enabled. . . . . . . . : No
WINS Proxy Enabled. . . . . . . . : No
Wireless LAN adapter Wireless Network Connection 2:
Media State . . . . . . . . . . . : Media disconnected
Connection-specific DNS Suffix . :
Description . . . . . . . . . . . : Microsoft Virtual WiFi Miniport Adapter
Physical Address. . . . . . . . . : DC-A9-71-06-1D-7E
DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : Yes
Autoconfiguration Enabled . . . . : Yes
Wireless LAN adapter Wireless Network Connection:
Description . . . . . . . . . . . : Intel(R) Centrino(R) Wireless-N 130
Physical Address. . . . . . . . . : DC-A9-71-06-1D-7D
DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : Yes
Link-local IPv6 Address . . . . . : fe80::60f5:6813:4257:58f7%16(Preferred)
IPv4 Address. . . . . . . . . . . : 192.168.1.2(Preferred)
Subnet Mask . . . . . . . . . . . : 255.255.255.0
Lease Obtained. . . . . . . . . . : Wednesday, May 16, 2012 6:55:20 AM
Lease Expires . . . . . . . . . . : Wednesday, May 16, 2012 8:25:20 AM
Default Gateway . . . . . . . . . : 192.168.1.1
DHCP Server . . . . . . . . . . . : 192.168.1.1
DHCPv6 IAID . . . . . . . . . . . : 433891697
DHCPv6 Client DUID. . . . . . . . : 00-01-00-01-17-3B-3B-7A-6C-62-6D-2D-7D-14
DNS Servers . . . . . . . . . . . : 192.168.1.1
NetBIOS over Tcpip. . . . . . . . : Enabled
Tunnel adapter isatap.{774231CC-DCD7-4FBA-963D-6099574830A2}:
Description . . . . . . . . . . . : Microsoft ISATAP Adapter
Physical Address. . . . . . . . . : 00-00-00-00-00-00-00-E0
DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : No
Tunnel adapter isatap.{CD6B3288-CDDF-4217-AD86-308AA64ED532}:
Description . . . . . . . . . . . : Microsoft ISATAP Adapter #2
Tunnel adapter Teredo Tunneling Pseudo-Interface:
Description . . . . . . . . . . . : Teredo Tunneling Pseudo-Interface
1 مگ نامحدود چقدر سرعتش باشه استاندارد ؟ 156 درسته ؟
ایا این قیمت ارزش داره بخرم ؟
اینترنت پرسرعت ADSL - 1024kbps با ترافیک نامحدود با اشتراک 1 به 10در 1 ماه 383200 ريال
دوستان من یه مشکل دارم. اینترنتم شبا زیاد قطع و وصل میشه. تازگیا اینطوری شده با نویزگیر یا بدون اون هم فرق نمیکنه. به پشتیبانی زنگ زدم میگه احتمالا از اتصالات شماس!
مودممم corecess هست globespan virata ممنون میشم کمک کنید.
سلام من تو پونک زندگی میکنم و مصرفمم زیاده 18gb در ماه حدودا
میخواستم ببسنم بهترین سرویس که سرعتش بالا باشه و حدود 45t در ماه باشه چیه؟
سلام دوستان من 3 روزه پارس آنلاین گرفتم. 2 تا مشکل داشتم اگر لطف کنید پاسخ بدین ممنون میشم 1- من کل چیزهایی که دانلود کردم ریختم داخل یک فولدر و حجمش 205 مگابایت شده که از این 200 تا حدود 100 تاش یک شب به بعد بوده یعنی رایگان بوده. ولی وقتی حجم مصرفی را نگاه کردم زده 0.32 گیگابایت یعنی 320 مگابایت! بجز اون دانلودها چند ساعتم داخل سایت های مختلف شدم که کل حجم مصرفیش فکر نمیکنم به 30 مگابایت هم برسه (چون قبلا ایرانسل داشتم میزان مصرف حجمی برای وارد شدن به سایت ها تقریبا دستم هست) مشکل چیه دوستان؟یعنی واقعا پارس آنلاین داره دزدی میکنه اون هم بیشتر از دو برابر حجم مصرفی؟چه طوری باید پیگیری کنیم؟ 2- میزان مصرف را چرا همون موقع که مثلا یک چیز را دانلود میکنی نشون نمیده؟مصرف من را یک روز بعد نشون میده. آیا راهی هست که مصرف لحظه ای را متوجه بشیم؟ ممنون میشم اگر دوستی پاسخ بده
بهترین سرویس برای مرکز مخابرات شهید سعادتمند چیه تو تهران؟
من الان شهراد دارم قطعیش رو اعصابه!
سرویسی هست سرعتش خوب باشه و پینگ عالی بده؟ماهی 45 تومان می تونم بدم.
سلام دوستان من تازه از صبانت دارم سرویس می گیرم 500 مگ فضای رایگان به اونایی که تازه ثبت نام کردن میده کسی میدونه چطوری باید در یافتش کنم
سرعت 2MB 3GB90 day
من چند شبه که دانلود شبانم داغون شده , صبانت دارم.
10 دقیقه دانلود میکنه 10 20ثانیه اینگاری دیسکانکته ولی دیسکانکت نمیشخ و دانلودم 0 بایت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه سوال دیگه هم دارم
اینکه من وقتی 192.168.0.1 رو پینگ میکنم بهم پینگ میده در صورتی که ای پی مودم من 192.168.1.1
تو تنضیمات مودمم هم نگاه کردم خبری از این ای پی اولی نبود
می تونه مشکل من از این باشه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Reply With Quote
مثل اینکه همه جا شبانه ها داغونه! من از پیشگامان دارم اصلا سرعت شبانه افتضاح هست!
با سلام من هم مثل همه سرعت دانلودم تو شب میاد پایین اما به طرزی عجیب... من یه دانلود میکنم نصف سرعت بهم میده جند دانلود میکنم نسبتا کامل میشه... کسی میدونه مشکل از کجاست؟ از سیستممه؟ آخه پهنای باندم رو بهش میرسه اما من میخوام تک فایل حجیم دانلود کنم... لطفا اگه کسی میدونه ینظری بده
1Mbit محدود سرعتش معمولا حدود 150 هست اما نامحدود رو که دیگه اینقدر محدود میکنن که خود آدم پشیمون میشه.نقل قول:
یا باید از کسانی که این سرویس رو از ISP مورد نظر شما گرفتن سوال کنید یا اینکه از خود اون شرکت بخواین که صادقانه سرعت واقعی رو برای سرویس مورد نظر بهتون بگن...
دوستان من از شرکت مخابرات لرستان دارم از روز اولی که ازش گرفتم تا الان پینگش با ایران نسبتا خوب بود و با 4.2.2.4 هم بین 150 - 200 متغیر میشد ولی مشکل پکت لاست شدید داشت . در واقع تو یکسال و خورده ای که داشتم همین وضعیت بود ااما الان چندروز هست که پکت لاستش از بین رفته و سرعت دانلودش هم یه مقدار رفته بالا ولی در عوض پینگ خیلی مزخرف هست. با 4.2.2.4 که الان چندروزه که از 250 تا 600 میره. بعد جالبه با سایت دانشگاه خودمون که سرورش تو شهرمون هست پینگ میگیرم قبنا ثابت رو 30 بود الان رفته رو 200 حتی با Default Gateway اینترنت هم قبلنا رو 30 بود اونم الان رفته رو 150. خیلی داره اذیتم میکنه نمیدونم به کجا هم گزارش بدم که بفهمه این موضوع رو. پینگ هم که تغییر میکنه خیلی سریع انجام میشه مثلا تو عرض 5 ثانیه پینگ از 250 تا 600 میره و دوباره برمیگرده سر جا اولش. با شهر خودمون هم همیطنور پینگ خیلی سریع از 50 تا 250 نوسان میکنه در واقع همش نوسان هست اینترنت. و پینگ رو یه عدد مضخص ثابت نیست. قبلا این چیزا رو نداشت فقط پکت لاست بود ولی الان اون حل شده بجاش مشکل رفته تو پینگ.
لطفا راهنمایی کنید چکار کنم در این حالت به خدا دیگه خسته شدم از دست این اینترنت اجازه نمیده حتی با داخل ایران بازی کنم پینگ میره 400 و از سروری که قبلا با پینگ 100 بازی میکردم Kick میشم. کسی از مخابرات اینجا هست که دقیقا این مشکل از سه چهار روز پیش براش بوجود اومده باشه؟
من از تابستون میخوام بیام مشهد ومیخوام سرویس اینترنت پرسرعت بگیرم. شما چی پیشنهاد میکنین ؟ ADSL ؟ Wimax ؟ ....؟
پیشنهادتون چه شرکت و ISP هست ؟
با سلام يه سوال داشتم پارس آنلاين تعرفه ١ ساله ١ مگ نداره من تو سايتشون نديدم چه شركتي واسه تعرفه ١ ساله گرفتن خوبه البته سرعت بالا بده بدون نياز به نامه و كارت دانشجويي ؟؟؟؟؟؟
سلام
برای بازی کردن آنلاین با کنسول XBOX اینترنت کدوم شرکت رو پیشنهاد میکنید؟به نظرتون 128 نامحدود شاتل ماهی 24 تومن سرعت و هزینه و از همه مهم تر پینگ کدام سرویس دهنده از همه پایین تر چون میخوام بدون لگ بازی کنم؟
اگر کسی سرویس art1 یا art2 شاتل رو داره بره سایت speedtest.net ببینه پینگش چقده؟ممنون
سلام.من يك اينترنت پر سرعت براي دانلود شبانهكه در شب سرعت دانلود حدود 150 باشه براي مركز تند گويان قبلا دات نت داشتم{عصر تلكام} 200 دان ميكردم ولي الن پورت ها پر شده من حدود 70و 80 تومان براي اينترنت تابستان پول گذاشتم اگر ممكنه كسايي كه تو منطقه ي ما(تندگويان) يه همچين سرويسي مي شناسن اعلام كنين ممنون ميشم.
خودم 1mb پارس مد نظرمه
بدون شك اوراكل براي بازي انلاين حرف ندار
بدون شك اوراكل براي بازي انلاين حرف ندارنقل قول:
با سلام شركت خدمات اينترنتي هست كه به مشترك هاي خانگي تا ١ مگ بده نامه و كارت دانشجويي نخواد ؟؟؟