برید داخل cmd و بنویسید ping 192.1.68.1.1 و Enter کنید ببینید reply میده.نقل قول:
اگر reply داد داخل مرورگر بزن 192.168.1.1 و یوزر و پس رو admin بزن اونجا راحت میتونی تنظیمات رو انجام بدی.
Printable View
برید داخل cmd و بنویسید ping 192.1.68.1.1 و Enter کنید ببینید reply میده.نقل قول:
اگر reply داد داخل مرورگر بزن 192.168.1.1 و یوزر و پس رو admin بزن اونجا راحت میتونی تنظیمات رو انجام بدی.
[QUOTE=sei_pm;5320508]منظورتون از nic چیه؟ درایور کارت شبکتون که گویا onboard هست رو نصب کردید؟
کابل شبکه شما مشکلی نداره؟ همونی که تو جعبه مودم بود استفاده کردید؟
شما برو داخل cmd و بنویس Ping 192.168.1.1 ببین request timeout میده.
ممنون، منظورم همون ککارت شبکه بود که فکرکنم مشکلش حل شده، البته چراغشو کاتالوگش میگه باید سبز باشه ولی هنوز قرمزه. 192.168.1.1 جواب منیداد ولی بعد تنظیمات شبکه رو عوض کردم که خودش خودکار ip , DNS بگیره. الان انگار مشکلش حل شده، پینگ هم جواب میده.
لطفاً اگه کسی میتونه تنظیمات linksys wag120n برای شاتلو بگه، ممنون.
منظورت کدوم چراغه؟نقل قول:
ممنون، منظورم همون ککارت شبکه بود که فکرکنم مشکلش حل شده، البته چراغشو کاتالوگش میگه باید سبز باشه ولی هنوز قرمزه. 192.168.1.1 جواب منیداد ولی بعد تنظیمات شبکه رو عوض کردم که خودش خودکار ip , DNS بگیره. الان انگار مشکلش حل شده، پینگ هم جواب میده.
لطفاً اگه کسی میتونه تنظیمات linksys wag120n برای شاتلو بگه، ممنون
فقط Vpi 0 و Vci 35 رو برای شاتل باید بدونی مودم رو روی pppoe تنظیم کن که خودش کانکت بشه.
من امروز یک عدد linksys 120n گرفتم 75 تومن ... امیدوارم از tplink 8960n بهتر باشه !
دوست عزیز reply میگیرم از طریق browser هم میتونم به صفحه ی تنظیماتش وصل شم ولی نمیدونم چرا میخوام CDشو نصب کنم ارور میده میگه lan وصل نیست
اینم عکسش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
tcp/ip v4 رو Automatic هست؟نقل قول:
سلام
من یک مودم dlink 2640u گرفتم حالا با گوشی که از طریق وایرلس میخوام وصل بشم ارور password invalid میده با اینکه پسورد ویوزر رو خودم دادم و کاملا درستن . اگه امکان داره آموزش تصویری راه اندازی وایرلس به صورت گام به گام بذارین . با تشکر.
عکسه که ارور ميده ... لينکش خرابهنقل قول:
بفرمایید:نقل قول:
کد:http://www.irupload.ir/images/v3nvdzj5nr88r4jf7l6.jpg
سلام دوستان.:31:
من مودم اسوسG31 خریدم مودم خوبی هستش نسبت به قیمتش؟(68تومن)
بلهنقل قول:
آی پی هم 192.168.1.100 گرفته
با سلام خدمت اساتید
من میخوام یه مودم وایرلس بگیرم و چند تا سوال دارم
ایا سرعت یه مودم خیلی بستگی داره؟مثلا یه مودم 30تومنی با یه مودم صد تومنی تو سرعت فرق دارن ؟
من چون لپ تاپ دارم وایر لس برام خیلی مهمه اما از یه طرفی باید برای دانلود شبانه ساعت 1 کانکشنم رو قطع و دوباره وصل کنم ایا میشه کانکشن pppoeساخت و به طور اتوماتیک اونو سر ساعت قطع و وصل کرد؟
تو یکی از فرومها خوندم که بعضی مودمها قابلیت زمانبندی برای قطع و وصل شدن کانکشن pppoe رو دارن ایا شما مدلی رو میشناسین؟
بودجه ای که دارم 100تومنه
ممنون میشم جواب بدین
ببخشید با این مورد برخورد نکردم اطلاعی ندارم. چرا از طریق صفحه اصلی کانفیگ نمی کنید؟نقل قول:
همچین موردی نداریم که سر ساعت اینترنت رو قطع و وصل کنه. شما همیشه مودم رو روشن میگذارید و در حالت ppppoe همیشه کانکت هستید هیچ مشکلی هم پیش نمب نمیآدنقل قول:
مودم Linsys Wag120n رو میتونی حدود 70 بگیری
ویرایش:
ولی همچین فیلترهایی داریم که ممکنه نیاز شما رو برآورده کنه:
مودم 8811 Tplink دو پورت بیشتر نداره تو این مورد طراحی بدی شده چون کل مک آدرس رو فیلتر میکنه و دیگه تو اون ساعت نمیتونه به کانفیگ مودم وارد بشی تا تغییری ایجاد کنید.
ولی مودم زیر امکانت بیشتری در این مورد داره هم مک رو فیلتر می توانید بکنید هم ip رو:کد:http://www.irupload.ir/images/u71qvndt2fmzsac1dge7.jpg
کد:http://www.irupload.ir/images/v4pw62b7gtu5fv6lug.jpg
خیر شما اگر مودمی تهیه کنید که استاندارد + ADSL2 رو پشتیبانی کنه میتونید بدون هیچ افت سرعتی استفاده کنید.در ایران مودم 25 تومنی با مودم 150 تومنی در "سرعت" تفاوتی باهم ندارن بلکه قابلیتهای اضافی و همینطور کیفیت هست که باعث تفاوت قیمتها میشه.نقل قول:
در مورد استفاده از کانکشن PPPOE تقریبا تمام مدل ها این قابلیت رو ارائه میکنن. در هنگام تنظیمات مودم گزینه به نام Dial on Demand هست که بواسطه اون زمانی که شما هیچ ترافیکی از مودمتون درخواست نکنید مودم اتوماتیک کانکشن رو قطع میکنه و زمانی که درخواست فرستاده بشه بلافاصله کانکت میشه. یعنی شما دانلود منیجرتون رو مثلا برای ساعت 01:05 دقیقه تنظیم میکنید تا به صورت خودکار شروع به دانلود کنه. در اون زمان وقتی برنامه درخواست دیتا بکنه مودم کانکت میشه و شما در دانلود منیجر تنظیم میکنید که سر ساعت بطور مثال 6:58 دانلود رو قطع کنه. بعد از لحظاتی مودم هم ارتباط اینترنتی شما رو قطع میکنه/ کلا این قابلیت خاصی نیست و یکی از تنظیمات معمول اکثر مودمهاست
با احترام
موفق باشید
يه سوال اينترنت مخابرات چه نوع مودمي ميده من شنيدم قيمت راه اندازيش 10 تومان هست البته 128 كسي ميدونه كلا هزينش چقدره
سلام دوست عزیز من از اوراکل میگیرم اینترنتوتا حالا مشکلی نداشتم بعد این مودمو خریدم هر 30 40 دقیقه بعضی موقع دیرتر و زودتر قطع میشه .با پشتیبانی تماس گرفتم و گفت از ما نیسست و مودمته . مودمم آپگرید کردم ولی فرقی نکردنقل قول:
منظورتون از بریج چیه ؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم عکس .
دوستان خواهشن کمکم کنید مودمو تازه خریدم و نمیخوام بفروشم ضرر کنم کسانی که wag120n linksys دارند کمکم کنید ممنونتون میشم
ممنون مشکل حل شد. دو تا چراغ کنار پورت شبکه رو مادربرد دارم که یکیش زرد چشمک زن :D و اون یکی نارنجیه، دوباره کاتالوگ مادربردو نگاه کردم دیدم درسته، چون همونجا ننوشته که هر کدوم از چراغا ماله چیه ، این دو تا رو با هم اشتباه گرفته بودم:31:. به هر حال ممنون.نقل قول:
برای این تنظیماتشم دستت درد نکنه :10:.
سلام به همه
واس همینه که به تابستون میگن High Season !!!نقل قول:
همیشه اینجوری نیست ، معمولا تو تابستون دوستان وقت آزاد بیشتری دارن و فرصت کافی واسه ی هم زدن سیستم هاشون پیدا میکنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] واس همین مشکلات افزایش پبدا میکنه . . . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به نظرم تو تابستون باید تاپیک رو مثل بانک ها شماره ای کنیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
یادمه واسه این سوالتون یه موضوع جدید دیگه هم زده بودین (بادم نیست تو کدوم زیرشاخه بود) و من جوابتون رو همونجا با شکل و توضیحات دادم! نتیجه چی شد؟
این عکس رو موقعی که چراغ DSL سبز بود انداختی؟ میشه اونموقع بندازی مه اطلاعات خطت رو نشون بده؟نقل قول:
مودم رو قبل آپدیت کردن باهاش همین مشکل رو داشتید؟ Firmware رو ازکجا دانلود کردید میشه لینکش رو بدید؟
این مورد رو هم چک کنید داخل صفحه اول Keep Alive - Redial Period رو روی 30 باشه.
امیدوارم مشکل حل بشه ولی ضرر نمی کنید فروش هم که شما مودم خراب رو که نمی توانید به جای مودم سالم بفروشید. باید بدید به گارانتی یا تعمیر میکنه یا تعویض.
تو تایپک زیر دوستان مودم Linsys Wag120n رو پیشنهاد دادند:8:
[PHP][/PHP]ولی توی تایپک زیرکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=431604
[PHP][/PHP]مشکل این مودم منو کمی دلسرد کرده :13:نظر نهایی شما دوستان در این مورد چیه ؟:11:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=418049
سرویس رو هم دارم از مخابرات می گیرم.
با تشکر از شما دوستان عزیز
نمیشه همیشه به نیمه خالی لیوان توجه کرد. بالاخره هر وسیله برقی ممکنه خرابی هم داشته باشه گارانتی هم واسه این مواقع هست.باز اگر دنبال مارک دیگری هستید می توانید از مودم های Asus استفاده کنید.نقل قول:
سلام
شرمنده دیر جواب دادم ، دو روز درگیر کاری شدم که نتونستم سر بزنم
شما یه عکس از این قسمت ها بذار:نقل قول:
1- قسمت Status و زیر شاخه Device Info
2- منوی Interface Setup زیر شاخه ب LAN
سلامنقل قول:
اول چند تا سوال؟؟
1- مدل مودمتون چیه؟
2- الآن واسه وصل شدم به اینترنت ، باید روی آیکن کانکشن کلیک کنید ( Bridge ) ، یا با روشن کردم مودم و سیستم ، خودش وارد اینترنت میشه ( PPPoE) ؟
3- الآن مودم با چی به سیستم وصله؟
با سلام خدمت همه دوستان
من چند روز پیش رفتم مخابرات، ثبت نام کردم الان چراغ adsl مودمم روشن شده وثابته ، مودمم tplink 8811
رفتم به تنظیمات مودم و اینارو وارد کردم:
VPI=0
VCI=35
Connection type=PPPOE
بعد یوزر و پسورد رو وارد کردم و reboot کردم ولی وقتی میرم تو اطلاعات WAN مودم نوشته PPP Down
و نمیتونم کانکت بشم.
یکبار هم مودم رو به صورت Bridge ست کردم و تو ویندوز کانکشن ساختم اما اونم Error 678 میده ، دیگه نمیدونم
چیکار کنم اعصبابم خورده توروخدا کمکم کنید.
پست اول رو خوندی؟نقل قول:
من مشکلی با تنظیمات از طریق صفحه ی ای که از تو browser میریم ندارم فقط میخواستم بدونم چرا CDخودشو که میخوام نصب کنم میگه lan وصل نیست
درضمن اگر CD مودم نصب نشه مشکلی بوجود نمیاد؟؟؟؟
نه اون فقط تنظیمات مودم رو به صورت Wizard و واسه افراد مبتدی مرحله به مرحله انجام میده. هیچ مشکلی پیش نمیاد.نقل قول:
فقط حواستون باشه تو قسمت وایرلس اگر فعالش کردید پسورد بگذارید.
فعلا که از طرف شرکت خط وصل نشده وقتی که وصل شد برای تنظیماتش مزاحمتون میشم
بله خوندم و طبق همون هم عمل کردم.نقل قول:
دستت درد نکنه درست شد...:10:نقل قول:
سلام
یه مودم میخوام واسه مصارف معمولی ، اینترنت هم از مخابرات میگیرم
تا 80-70 تومن میتونم واسه مودم بدم ، ولی نمیخوام پول واسه چیزایی که استفاده نمیشه بدم ...
چی بگیرم به نظرتون ؟
اگه میخوایین آینده رو هم در نظر بگیرین و با توجه به بودجه مناسبتون من TP-Link 8960N رو پیشنهاد میکنم. در بازار حدود80 تومن هست ولی یکی از دوستان در pt با قیمت بسیار مناسبی میفروشه:نقل قول:
کد:http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=3008022&postcount=262
اگر فقط میخوای کانکت بشی یک مودم ساده بگیر Tp-link 8811 قیمتش 20 تومن . ولی اگر می خوای وایرلس داشته باشه می توانی Wag120n Linksys بگیری حدود 70 تومن. اگر هم باز مودم معمولی وایرلس می خواد می تونی از همون یک 8901G Tplink بگیری با گارانتی تعویض فرادانش که اصلیهنقل قول:
1- میتونی از تنظیمات مودم ، صفحات WAN و Device Info عکس بذاری؟نقل قول:
2- ویندوزت چیه؟
این مودم چه مشکلی داره ؟نقل قول:
توی اون تاپیک هم نگاه کنی مشکل از تنظیمات بچه هاست.
منظورتون از آینده چیه ؟ چه اتفاقی قراره در آینده بیفته ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خب من اینترنت وایرلس ندارم ، اگر هم یه وقت احتیاج داشته باشم لپ تاپ و موبایل وایرلس دارن ... یعنی 60-50 تومن فقط پول وایرلسش هست ؟ دیگه هیچ برتری ای نداره ؟نقل قول:
نقل قول:
منظور Sei_pm ، مودم های ADSL هستن که میتونن یه یک شبکه وایرلس هم ایجاد میکنن( علاوه بر 4 تا خروجی LAN) . حالا هر دستگاهی که بهش وصل شه ( چه با LAN و چه با Wireless) میتونن از اینترنت استفاده کنن مثل موبال و لپ تاپ و با TV های جدید.
در واقع کارت شبکه ی wifi ای که در لپ تاپ ها مودم ها هست فقط میتونه به شبکه های این مودم ها و یا روترهایی مثل اونها وصل شه.
به نظرم شما اینترنت وایرلس (WiMAX) رو میگی ، که کانکت شدن به اونها فقط با مودمهای مخصوص امکان پذیره
مگه شما نمی خواید به طور وایرلس هر وقت خواستید در لپتاپ یا موبایلتون وصل بشید به اینترنت.نقل قول:
اگر شما مودم وایرلس نگیری اونوقت باید مودم رو وصل کنی با کابل شبکه به لپتاپ به از رو لپتاپ اینترنت رو شر کنی واسه موبایل خلاصه اگر می خوای تو خونه راحت هر جا خواستی کانکت بشی بهتره وایرلس بگیری.
این بزرگترین فرقشون بود.
با عرض پوزش به دلیل همزمان شدن پست از a6l3i
نقل قول:
منظور Sei_pm ، مودم های ADSL هستن که میتونن یک شبکه وایرلس هم ایجاد میکنن( علاوه بر 4 تا خروجی LAN) . حالا هر دستگاهی که بهش وصل شه ( چه با LAN و چه با Wireless) میتونه از اینترنت استفاده کنه مثل موبابل و لپ تاپ و با TV های جدید.
در واقع کارت شبکه ی wifi ای که در لپ تاپ ها مودم ها هست فقط میتونه به شبکه های این مودم ها و یا روترهایی مثل اونها وصل شه.
به نظرم شما اینترنت وایرلس (WiMAX) رو میگی ، که کانکت شدن به اونها فقط با مودمهای مخصوص امکان پذیره نمیشه با لپ تاپ با موبال مستفیم به اونها وصل شد
سلام دوستان
مودم من D-link 2640u هستش میخواستم تنظیم کنم تو قسمت Quicek Setup یه گزینه به اسم Enable Quality Of Service(QoS) وجود داره میخواستم بدونم این قسمت واسه چیه و مزایا و معایبش رو بدونم
تو قسمت port خود برنامه به صورت پیش فرض 0 قرار دااه لازم به تغییر نیست؟
Encapsulation رو به صورت پیش فرض LLC/Snap-Bridging قرار داده شده اینم باید پیش فرض رها بشه؟
DHCP Server چیه و Leased Time واسه چیه؟
یه سوال دیگه هم داشتم که چه جوری میشه از ه*ک شدن اکانت جلوگیری کرد و کسی نتونه از حجم من سوء استفاده کنه
ممنون