سلامنقل قول:
خیلی سبز برای شیمی 2 فقط کتاب کار داره فک کنم . مسلما" مبتکران
برای فیزیک هم کتاب های نشر الگو و مبتکران کتاب های خوبی هستن . مخصوصا الگو . ب خودت بستگی داره اما خب الگو همش تستیه ولی مبتکران بیشترش تشریحی
سلامنقل قول:
خیلی سبز برای شیمی 2 فقط کتاب کار داره فک کنم . مسلما" مبتکران
برای فیزیک هم کتاب های نشر الگو و مبتکران کتاب های خوبی هستن . مخصوصا الگو . ب خودت بستگی داره اما خب الگو همش تستیه ولی مبتکران بیشترش تشریحی
ویرایش ......
نقل قول:
خیلی ممنون
نظرتون درمورده شیمی 2 تخته سیاه چیه؟یکی از دوستانم داره میگه خوبه
اون کتاب رو من ندیدم اما بهتون اطمینان میدم مبتکران فعلا از همه بهتره .نقل قول:
البته منظورم از بهترین روی کاغذ ( نه در عمل ) هستش . مسلما کتاب هم مثل خیلی از چیز های دیگه میتونه سلیقه ای باشه .. ! و مهم این ــه ک خودت با کتاب راحت باشی و بتونی راحت بفهمیش , همین
دوستان من عربیم ضعیفه.
تو کانون اخرا رسوندم به ۵۰ اینا(شیومم این بود که صلواتی می زدم-یک دور می خوندم ۱۰-۲۰ تا تست بعد که می رفتم کانون ۲ تا گزینه رو راحت حذف می کردم بعد با صلوات می زدم :31:
حالا یک کتاب به بنده معرفی کنین که از اول بشینم بخونم(توتابستون) +نظرتون در رابطه با این دی وی دی ها چیه؟ به درد بخورن؟
ب نظر من فوت و فن عربی ــه خیلی سبــــز ... !نقل قول:
سلام.
کتاب شیمی 3 خیلی سبز خوبه یا مبتکران ؟
میدونم شاید این مقایسه زیاد درست نباشه ولی واقعا گیج شدم.
البته اینو در نظر داشته باشید که من کتابی میخوام که آموزش و تست هاش واقعا مفید باشه و مطلبو کش نده ، در عین حال کامل باشه .........
بیشتر نظرم رو خیلی سبزه ولی میترسم که کامل نباشه نسبت به مبتکران .............
این حجم اضافه ای که مبتکران نسبت به خیلی سبز داره ، واقعا مفیده یا مطالب غیر ضروریه ؟ (ماشالله دو جلد هم هست :45:)
&&&&&&&&&&&&&&&&&&
یه سوال دیگه هم داشتم . من دیروز رفتم بازار و فیزیک 3 خیلی سبز رو خریدم . ولی جاپ هشتم 89 هست . قیمتش هم 9900 . چاپ جدیدش اومده ؟ تغییر زیادی کرده ؟
لطفا راهنمایی کنید . متشکرم:42:
اولا مبتکران دوجلد نیست و اون کتاب " کتاب آموزش " هست و کاملا بحثش از کتاب تست جداست ..نقل قول:
واقعا انتخاب بین این دو تا سخته من نمی دونم کدوم رو پیشنهاد بدم اما ب نظرم اونی رو بردار ک بیشتر خوشت میاد
در مورد فیزیک 3 هم چاپ 89 با 90 فرق زیادی نداره فقط چندتا سوال مثل اینکه اضافه کردن ...
من که خودم با شیمی ۳ خیلی سبز خیلی حال کردم به همه هم توصیه می کنم.
این فوت و فن عربی خیل سبز زیاد سخت نیست؟
میگن یکم باید سر رشته داشته باشی . شما ک عربیت زیاد بد نیس وقتی میگی تو قلمچی 50 میزدی ... منی ک در طول سال عربی رو به صورت میانگین بین 5 تا 10 میزدم میخوام فوت و فن بگیرم شما ک جای خود دارید : دینقل قول:
این فوت و فن عربی خیل سبز زیاد سخت نیست؟
مبتکران از چند ماه پیش دیگه شیمی 3 خودش رو تک جلدی نمیزنه و استوک رو جلد 1 کرده و ترمودینامیک و محلول ها رو جلد 2 .... D.X1 : من هم خیلی سبز رو دیدم هم مبتکران رو ، به نظرم کلا 90 درصد کتابای خیلی سبز خیلی کتابای بیخودی هستن،یعنی اینکه بیشتر تو فضا سیر میکنن تا اینکه بیان قشنگ خود مباحث مورد نیازه کنکور رو توضیح بدن ... چندتا کتاب خوب هم داره که البته شیمیهاش جزوه اینا نیستن! (به نظر خودم 7خوان ادبیاتش خوبه البته اونایی که تا الان منتشر شده و ... و کتاب دیگه ای به ذهنم نمیرسه که خوب باشه !) در کل به نظر من مبتکران تمام شیمی هاش از خیلی سبز بهتره و درواقع تا اونجا که من دیدم از بقیه انتشارات های معروف هم بهتره ولی مشکل مبتکران هم اینه که چون میخواسته کتابش کامل باشه دیگه هر نکته ی ریزی رو.اومده به عنوان نکته مطرح کرده ... به نظرم بهترین شیوه برای خوندن شیمی اینکه که اول قشنگ متن کتابو بخونی بعدش بیای تستهای آموزشی مبتکران رو بزنی (درسنامش روهم بخونی) بعدش از همین اول کار کنکوریت بیای تست های کنکور سالهای اخیر رو بررسی کنی تا بفهمی از اون نکته های مبتکران چیا مهمن و چیا نه ... این کار آخری کاری که من خیلیا رو دیدم با بهونه ی یاینکه اون سوالا برای دوران جمع بندیه و فلان ... جوابشون نمیدن قبل دوران جمع بندی و وقتی به اینجا رسیدن و دوتا نمونه سوال کار کردن تازه متوجه شدن اونا چی خوندن و کنکور چی میخواد ! کلا اگه برای همه درسا این کارو بکنی خیلی به نفعته و باعث میشه هیچوقت مسیر اصلی رو گم نکنی .... موفق باشی ! :)نقل قول:
در مورد مبتکران مرسی ک اشاره کردی اطلاع نداشتم ...نقل قول:
نوشته شده توسط behnam_amirshenava [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما در مورد خیلی سبز کاملا مخالفم . کتاب های فوق العاده خوبی داره . البته شاید همه اینطور فکر نکنن اما من ک شخصا کتاباشو خیلی میپسندم . مثلا کتاب های فیزیک 3 - حسابان - فوت و فن عربی - هندسه ( یعنی عالیه این کتاب ) - کتاب های ادبیاتش و شنیدم ک اکثر بچه های تجربی هم از سری زیست های خیلی سبز و زمین شناسیش تعریف میکردن !!
البته یه وقت فکر نکنین من قصد تبلیغات یا ... رو دارم من فقط دارم تجربیاتم رو ب اشتراک میزارم و فقط همین .. ! البته در این مورد ک کتاب هاش تو فضا سیر میکنن تا حدودی موافقم مثلا کتاب دیفرانسیلشون واقعا سخته ( اعتراف می کنم )
خوب البته که سلیقه هم خیلی مهمه ، این چیزایی که من گفتم از دید خودم بود... من هم دیدم کسایی رو که خیلی با خیلی سبز و کتاباش حال میکنن و همینطور کسایی رو که مث من به هیچ وجه از خیلی سبز خوششون نمیاد ... خوب البته هر سلیقه ای هم داشته باشی سبک کتاب و محتواش برای همه یکیه ... در مورد این کتابایی که گفتی بازیستش تا حدودی موافقم، با اینکه ریاضیم ولی تعریفشو از تجربیا زیاد شنیدم. در کل بهتره هرکی میخواد از خیلی سبز کتاب بخره اول چنتا کتابشو بررسی کنه ببینه خوشش میاد با این سبک درس دادن یا نه... در واقع خیلی سبز کتاباش در اکثر مواقع نقطه مقابل گاجه، گاج توضیحاش کاربردی و بدردبخوره و چیزیه که باش واقعا میشه سوالای کنکور رو جواب داد ولی خیلی سبز یه جوریه که تو باید ازش بکشی بیرون اون نکته ای که به دردت میخوره رو...
ببین ، سبک کتاب های خیلی سبز همینه ...نقل قول:
نوشته شده توسط behnam_amirshenava [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درس نامه هاشون معمولا فان و جالب و کاربردی هست ، اما راه حل ها و نکات اصلی توی تست هاش هست ، یعنی اگه فقط درس نامه هاش رو بخونی به دردت نمیخوره ، اصلش تستاشه ، من زبان فارسیش رو داشتم و فوق العاده بود انصافا
متشکرم از نظرات و راهنمایی ها .........
دوستان تا حالا از کتاب های تک درس منتشران استفاده کردید ؟
من خودم واسه ریاضی 2 ، چهار پنج تا کتاب داشتم ولی در آخر از همین تک درس استفاده کردم ، خیلی کامل درسو توضیح داده بود + تست کنکور و نمونه سوال + حل تمام تمرینات
حالا کسی از تکدرس منتشران واسه حسابان استفاده کرده ؟ سطحش چطوریه ؟ خود کتابش به تنهایی کافیه ؟ (آخه من با کتاب مبتکران و الگو راحت نیستم ........!)
از تک درس دروس طلایی برای حسابان استفاده کن خیلی عالیه همه کتاب رو مسلط میشی باهاشنقل قول:
دوستان برا ارایه های ادبی چی خوبه؟
ببین ، تک درس های منتشران واقعا چرت هستن ! کتاب های خیلی بهتری هست اصولا معلم حسابان ما معتقد بود منتشران رو یه سری معلم بی سواد نوشتن ، توش پر از غلط هست ... هم فیزیکش پر از غلط بود هم حسابان هم هندسه ... برای حسابان یک عدد گاج سبز بگیر ، به همراه تست گاج سفید خیلی خوب جواب میدهنقل قول:من آرایه ادبی رمزینه رو دارم ، خیلی خوبهنقل قول:
ممنون دوست عزیز . من تا حالا از گاج سبز استفاده نکردم . سطحش چطوریه ؟ روون توضیح داده ؟مسئله هاش واسه امتحان نهایی هم خوبه ؟نقل قول:
شما خودتون از نشر الگو هم استفاده کردید ؟
سلام
در مورد کاج سبز یه چیز نوشته شد گفتم بگم
من یک ماه بعد اینکه پیش دانشگاهی شروع شد رفتم واسه ثبت نام توی خیلی درسا یک ماه عقب بودم واسه فیزیک رفتم آموزشی بگیرم دیدم فقط کاج سبز دارم اول از روی مجبور بودن همونو گرفتم
معلم درست حسابی هم نداشتیم خلاصه خوری باحاش حال کردم که واسه فیزیک پیش 2 هم رفتم کاج سبز گرفتم
هم درسنامه و هم تست های تالیفی عالی داره و اگر دو بار هر درسنامه اش رو بخونی راحت می تونی به سوالات پاسخ بدی
و اما یه دو تا سوال
من چون امسال دست و پا شکسته درس خوندم و می خوام واسه سال بعد بخونم
واسه آرایه چه چیزی خوبه؟ دکتر سبطی آرایه بیرون نمیده؟
در مورد لغات فارسی خیلی سبز کاملتره یا کلک معلم؟
دوستانم من ازمایشگاه شیمی 2 رو ندارم 2 روز دیگه کنکوره نخوندمششششششش
لینکی چیزی که این نکاتشو داشته باشه دارین که بخونم
امسال که بی انصافا 45 سوال هم شده شیمی
رفقا نظرتون در مورد فیزیک پایه جدید چیه؟(گاج)
تستای اضافه رو حذف کرده و تستای جدید رو اضافه کرده،۸۹.۹۰ اینا رو.
جلدش عوض کرده +این که دینامیک و حرکت شناسی اضافه شده.
تست تالیفی هم وارد کرده(به تعداد محدود)
توروخدا یکی ج بده
درود در آزمایشگاه شیمی (شیمی 2) یکی از اون بخشاییه که خوندنش کمتر از یک ساعت طول میکشه پس زیاد دنبال نکته اینا نباش چون همش نکتس در ضمن کلن اگه حساب کنی شاید 2 3 صفحه باشه بخونش دیگه! تا حالا سوالای زیادی هم ازش طرح شده.... پس نگران نباش همین الان بخونش سوالایی که ازش میاد خیلی راحته! برای دانلود از لینک زیر استفاده کن: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] موفق باشینقل قول:
کینقل قول:
گفته 45 تا سوال؟
مرسیییییی
سعید جان تو خود خبرهای که واسه کنکور همین چند روز پیش از نقل رئیسش منتشر شد نوشته شیمی 45 سوال
برین تو خبرها ببینین نوشته 45 سوال همه سایتا
توكلي با اشاره به پاسخگويي به 135 سوال اختصاصي براي گروه آزمايشي علوم رياضي و فني در 175 دقيقه، گفت: بر اين اساس داوطلبان گروه رياضي بايد به 55 سوال رياضيات، 45 سوال فيزيك و45 سوال شيمي پاسخ دهند.نقل قول:
توكلي با اشاره به پاسخگويي به 135 سوال اختصاصي براي گروه آزمايشي علوم رياضي و فني در 175 دقيقه، گفت: بر اين اساس داوطلبان گروه رياضي بايد به 55 سوال رياضيات، 45 سوال فيزيك و35 سوال شيمي پاسخ دهند.
اینو درست کردن. اشتباه سایت ایسنا بوده دومیو کانون گذاشته عدد ها رو جمع کن
عجب خدا بگم چیکارشون کنه
گفتم زمانش که همونه 10 تا هم اضافه کردن
مرسی سعید جان گفتی
گاج سبز بیشتر کتاب هاش عالین ! کلا کتاب های محوری گاج ( همون سبز ) خیلی خوب هستن مثلا من امسال حسابان گاج سبز رو استفاده کردم ، فوق العاده بود انصافا ، خیلی خوب توضیح میده و مسئله های خیلی خوبی داره که باعث میشه فسفر بسوزونی ، شما سوالتون در مورد گاج سبز حسابان هست دیگه ؟ اگه آره حتما حسابان گاج سبز رو بگیر ... خیلی کمکت میکنه ، باعث میشه مطالب رو پایه ای بفهمی ...ادبیات و عربی گاج سبز هم خیلی خوبن ، توضیحات اضافه دارن ولی مفید هستننقل قول:
سلام . بله منظورم حسابان بود. متشکرم از راهنمایی کاملتون . پس من از گاج سبز در کنار گاج سفید حسابان استفاده میکنم. واسه دروس عمومی هم کاملا حق با شماست و گاج سبز عالیه . من فقط در مورد گاج سبز حسابان شک داشتم که دیگه شکم کامل برطرف شد. :42:نقل قول:
البته یک نکته رو خاطر نشان کنم دوست عزیز ، من امسال گاج سبز حسابان رو کامل خونم ( کتابش تازه اومده ) ، ازش 17 تا غلط پیدا کردم و فرستادم واسه گاج اما متاسفانه فعلا صدایی ازشون در نیومده ! امیدوارم غلط هارو درست کنن ... شما اگه میخوای از این کتاب استفاده کنی بهش کامل اطمینان نکن ، چند تا تمرین رو اشتباه حل کرده ...نقل قول:
کتابتون چاپ چندمه ؟نقل قول:
کتاباتون ؟! جمع بستی چرا ؟! منظورت فقط حسابان گاج سبز هست یا کلا همه ی کتاب هام ؟!نقل قول:
من که جمع نبستم !!!!!:45: یدونه کتاب منظورم بود که اونم گاج سبز حسابانه !:37:نقل قول:
رفقا این کتاب ۲۳ هزار تومنی شیمی گاج چیه؟
شیمی کنکور.
یکیم این فیزیک پایه جدید گاج رو برا ما توضیح بده!
آقا من با چند نفر دیگه صحبت کردم. اونام میگفتن گاج سبز حسابان غلط زیاد داره . الان من موندم :41:نقل قول:
همین نشر الگو رو برم بخرم ؟! این نشر الگو واسه امتحان نهایی هم خوبه ؟
گاج سفید چی ؟ درسنامش چطوریاس ؟:44:
فقط یک \یز بگم اونم اینه که اصلا سراغ نشر الگو نرو.نقل قول:
به هیچ وجه.
من که تو سمپادم فوقش ۲-۳ نفر می تونستن ازش استفاده کنن!
بقیه هم چون نمی تونستن افسردگی میومد سراغشون،من خودم ۳ ماه وقتمو از دست دادم.
بدترین کتابیه که تو کل عمرم خریدم.
یکیم جواب سوال ما رو بده
بچه ها
کلید اولیه سوالات کنکور کی میارن رو سایت
این میکروبانک دیفرانسیل و حسابان گاج دیگه چاپ نمیشه !؟
چند جا سوال کردم نداشتن .. :(
بعله ! من اشتباه خوندم ببخشید ، چاپش 89 هستنقل قول:در مورد نشر الگو که دوستمون گفتن :نقل قول:در مورد گاج سفید : ببین شما امسال نهایی داری ، گاج سفید تمام درس نامه هاش تستی هست ، به خیلی از راه حل هاش توی نهایی نمره تعلق نمیگیره ، اگه در سطح نهایی میخوای از گاج سبز استفاده کن ، اگه در سطح المپیاد به بالا میخوای از انرژی اتمی استفاده کن ( انرژی اتمی یا همون نشر الگو ، اکثر کتاباش فراکنکوری هست ) اگر هم برای کارهای تستی میخوای از گاج سفید استفاده کن باز هم نظرم توی گاج سبز هست ، هرچند غلط داشته باشه ...بعدشم ، من همه غلط هاشو در آوردم ، کلا 17-18 تا غلط داره ، فقط 2-3 تاش غلط های مفهومی هستن ، یعنی مسئله رو اشتباه حل کرده ، بقیه همشون غلط های چاپی هستن و مشکلی برات ایجاد نمیکنننقل قول: