بچه ها من یه مشکل پیدا کردم اونم اینکه دارم لیگ اسپانیا رو بازی میکنم الان به وسطاش رسیدم...الان یه بازی با بارسلونا دارم که وقتی میخوام بازیش کنم از بازی میپره بیرون!
دلیلش چیه؟!!
Printable View
بچه ها من یه مشکل پیدا کردم اونم اینکه دارم لیگ اسپانیا رو بازی میکنم الان به وسطاش رسیدم...الان یه بازی با بارسلونا دارم که وقتی میخوام بازیش کنم از بازی میپره بیرون!
دلیلش چیه؟!!
آقا این که نیاز به kitserver نداره آخه بازی من با kitserver مشکل داره هر موقع kitserver ور فعال میکن اولش که میخواد بازی اجرا بشه یه ارور میده بعد اجرا میشه.نقل قول:
اگه برای این مشکل هم راه حلی هست لطفا براهنمایید. :13:
احتمالا از ناسازگاری کرک با ورژن بازیتون هستنقل قول:
پس چرا با جام جهانی مشکلی نداره؟!نقل قول:
دوست من در پستی که فرمودید لینکی مشاهده نشد!!نقل قول:
توی مستر لیگ و BAL هم بدون مشکل هست؟نقل قول:
تو یه کاری کن دیگه خیال خودت رو راحت کن پچ 1.40 رو نصب کن کرک 1.20 رو بریز کاملا تست شده و امتحان پس داده هست همه اونهایی که الان بازی رو بی مشکل بازی می کنن از نعمت کیت سرور هم محروم نیستند دقیقا همین کارو می کنن پچ 1.40 و کرک 1.20 رو استفاده می کنن توی صفحه 701 لینک هر دو اینا رو گذاشتم اگه خواستی
ترفند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آره بدون مشکل هست..نقل قول:
باشه میرم دانلود میکنم..
مرسی.:11:
شاید باورتون نشه ! من در PES 2009 تاره دارم میرم سراغ مستر لیگ. من چنتاسوال داشتم لطفا جواب بدید.
قبل اینکه وارد مستر لیگ بشم اول از همه 3 تا گرینه میاد که به صورت مستطیل شکل هستند که به صورت زیره:
Master League Default | Players Exhibition Mode Players | Create Custom Team
لطفا بگید از بین این 3 تا معمولا باید کدوم یکی رو انتخاب کرد ؟
......
من وقتیکه به قسمت Exhibition Mode Players رفتم و تیم آرسنال رو انتخاب کردم, یک صفحه اومد که توش نوشته League B Division1 و زیرش نوشته Division 2 و تیم آرسنال در قسمت Division 2 قرار داره که در کنار اون هم چنتا تیم دیگه هستند.
بعد که یکی از این Division ها رو انتخاب میکنم یک پیغام میاد که نوشته:
Progress without changing و change
اینجا باید چی کار کنم ؟
......
بعدش یک قسمت میاد که اسمش General setting هستش. در اینجا هم چند قسمت هست که من نمیدونم چه کارهایی برام میکنه که در زیر نوشتم. لطفا بگید هر کدوم دقیقا چی تاثیری روی لیگ دارن.
Master League Level
Player Development
transfer frequency
Classic Players
Reset Prevention Feature
لطفا پاسخ همشو بدید. خیلی نیاز دارم. دو ساعت تایپ کردم :20:
ممنون از پچ نقل و انتقالات
گزینه اولی رو برداری می تونی مثلا منجستر رو برداری ولی بازیکنان همون Ordaz اینا هستند بازیکنان منچستر میرن بیرون و بی تیم می مونن. واسه همین من یه تیم پرت بر میدارم معمولامثلا الا تیم بایرن مونیخ رو برداشتم هم غوله هم اینکه بازیکنانش فیک هستند. گزینه دوم رو بزنی هر تیمی برداری بازیکنانش رو خواهی داشت مثلا اگه منچستر برداری توی همون شروع رونالدو رونی و ... رو توی تیمت خواهی داشت و درگیر Ordaz اینا نخواهی شد. گزینه آخری واسه اینکه سایر تیم ها و بازیکنان دستکاری نشه خیلی مفید هست چون یه تیم جدید میسازی لباس و لوگو زبان طرفدارا و ورزشگاه خانگیش رو خودت انتخاب می کنی. بازیکنانت هم همون Ordaz اینا هستند یعنی یه تیم معمولی می بندی و وارد Career میشی.نقل قول:
بهتره وقتی لیگ انتخاب می کنی Change بزنی و تیمهای بزرگ رو جمع کنی توی D1 همون لیگی که توی دسته دومش می خوای بازی کنی به نظر من تیمت رو نیار توی D1 از D2 شروع کن. اینجوری خیلی زود می تونی تیم رو در عرض یک سال پیشرفت بدی چون نیم فصل زود میرسه و می تونی Newcomer ها رو بخری و توی انتهای فصل خرید های بزرگی انجام بدی و یکی دوتا ستاره بیاری به تیم فقط بپا زیاد بازیکن نگیری تا ورشکست نشی ولی از من میشنوی فکر گرفتن بازیکنان بزرگ تا قبل اینکه رنک تیمت به S نرسیده بیرون کنی. تا اون موقع بازیکنانی بخر که پیشرفت خوبی دارن مثل گورکاف و ...
کلا اگه Change نزنی همه تیم ها توی لیگ خودشون قرار می گیره. و اگه توی لیگ انگلیس باشی هیج جوره نمی تونی با رئال و بارسا یا یووه یا اینتر و یا میلان و رم و... بازی کنی مگه اینکه شانسی توی جام باشگاهها بهشون بخوری.
مستر لیگ لول رو حتما حتما حتما تاکید می کنم روی Very Easy بذاری چون همه عشق و حال مستر لیگ به خرید بازیکنان خوب هست وقتی روی سخت دیگه باید خواب خریدن رونالدو و مسی و ... رو ببینی. هیچ جوره نمیان توی تیم ماکسیمم پیشنهاد رو هم که میدی نمیان پس حتما اون رو روی very Easy بذار که بعدا پشیمون نشی. چون دیگه عوض نمیشه.
رشد بازیکنان رو حتما فعال کن که اصلا عشقش به همون پیشرفتشونه. می بینی Kaiser رو خریدی توی فصل اول بعد اونقدر خوب رشد میکنه که بعد شیش هفت فصل تبدیل به استاد بزرگ فوتبال جهان میشه الان کایزر بهترین ضربه آزاد زن و کرنر زن هست توی تیمم همه کاره شده
ترانسفر فرکانتی هم که سلیقه ای هست من میذارم روی Low تا بعد یکی دو فصل رونالدو از کلوژ رومانی سر در نیاره :18: کلا اگه روی High باشه کلی ترانسفر های غیر منطقی صورت میگیره و تیم های بزرگ بعد چند فصل به دلیل از دست دادن بازیکنان به صورت غیر منطقی ضعیف میشه البته خوبیش اینه که راحت تر می تونی بازیکن بخری می بینی رونالدو رفته توی یه تیم چرت و مشخصه که در آوردن رونالدو از دست تیم های ضعیف خیلی راحت تر از اینه که بخوای از چنگ منچستر در بیاری یه حسن های اینجوری هم داره ولی اون به هم ریختگی بازی کنان رو هم باید تحمل کنی.
اگه بازیکنان کلاسیک رو انلاک کردی روی Yes بذاری بازیکنان کلاسیک هم میان قاطی میشن میتونی زیدان رو بخری و بیاری به تیمت
گزینه آخری رو NO بذار
من که نتونستن استفاده کنم ازش با پچ 1.4 و کرک 1.2 و کیت سرور!نقل قول:
اول بازی مینوشت aPLYING Downloaded Content و وقتی Yes میزنم تغییرات اعمال نمیشه!
این که لینکش خرابهنقل قول:
میشه این آخرین نقل و انتقالاتو یه جای خوب آپلود کنید؟ ممنون
من قبلا هم گفته بودم استفاده از ادیت فایل بی معنی هست هر کسی نمیتونه از ادیت فایل یکی دیگه استفاده کنه دو نفری که می خوان از ادیت فایل همدیگه استفاده کنن باید ورژن بازیشون یکی باشه. این ادیت فایل ها هم که برا بچه های تاپیک می ذارن روی بازی های ورژن پایین هست اکثرا. واسه همین برای ما که از آخرین آپدیت های بازی استفاده می کنیم بلا استفاده هست. کاش دوستانی که اینجا ادیت فایل می ذارن بر اساس آخرین آپدیت ها بسازن. چون توی این تاپیک اکثر بچه ها با پچ 1.40 و CV0f March Update بازیشون رو آپدیت کردن. پس ادیت فایل هایی به دردشون می خوره که روی همین ورژن از بازی ایجاد بشه نه پایین تر
در جواب دوست عزیز krauser که زحمت کشید جوابمو کامل داد.
خب برای چی این کارو بکنی !؟ یعنی دیگه کسانی مثل مسی و رونالدو نیستن ؟ فایده ای داره ؟نقل قول:
گزینه اولی رو برداری می تونی مثلا منجستر رو برداری ولی بازیکنان همون Ordaz اینا هستند بازیکنان منچستر میرن بیرون و بی تیم می مونن. واسه همین من یه تیم پرت بر میدارم معمولامثلا الا تیم بایرن مونیخ رو برداشتم هم غوله هم اینکه بازیکنانش فیک هستند.
من بیشتر میخوام مستر لیگ حالت منجر مود فیفا رو داشته باشه و فقط با تیم های مثلا لیگ انگلیس بازی کنم. مگه شما این کارو نمیکنید ؟نقل قول:
بهتره وقتی لیگ انتخاب می کنی Change بزنی و تیمهای بزرگ رو جمع کنی توی D1 همون لیگی که توی دسته دومش می خوای بازی کنی به نظر من تیمت رو نیار توی D1 از D2 شروع کن. اینجوری خیلی زود می تونی تیم رو در عرض یک سال پیشرفت بدی چون نیم فصل زود میرسه و می تونی Newcomer ها رو بخری و توی انتهای فصل خرید های بزرگی انجام بدی و یکی دوتا ستاره بیاری به تیم فقط بپا زیاد بازیکن نگیری تا ورشکست نشی ولی از من میشنوی فکر گرفتن بازیکنان بزرگ تا قبل اینکه رنک تیمت به S نرسیده بیرون کنی. تا اون موقع بازیکنانی بخر که پیشرفت خوبی دارن مثل گورکاف و ...
Newcomer ها چی هستن؟ بازیکن های تازه واردند ؟
:18::18::18: ولی من وقتی که تیم منچستر رو انتخاب میکنم, همه تیم ها قاطی پاطی هستند و مثلا از کشور های یونان و آرژانتین هم توی تیم های لیگ هستن و باید خودم به صورت دستی تیم های مخصوص لیگ انگلیس رو بیارم توی بازی.نقل قول:
کلا اگه Change نزنی همه تیم ها توی لیگ خودشون قرار می گیره. و اگه توی لیگ انگلیس باشی هیج جوره نمی تونی با رئال و بارسا یا یووه یا اینتر و یا میلان و رم و... بازی کنی مگه اینکه شانسی توی جام باشگاهها بهشون بخوری.
- اگه بارسلونا برداری مسی از بارسلونا میره بیرون از بازی که نه... می تونی توی فصل ترانسفر به عنوان بازیکن آزاد بگیریش بیاری توی تیمتنقل قول:
- نه من گلچینی از بهترین تیمها رو جمع می کنم به اون لیگی که قراره صعود کنم توش.
- آره همون ها هستن من کلی راهنمای خرید اینا براش گذاشته بودم توی نیم فصل هر سال 20 تاشون شانسی معرفی میشن. توی نیم فصل ها باید بهتریناشون رو بخری واقعا اگه بتونی با اونها کنار بیای کلا نیازی نیست پول بدی بابت بازیکنان ستاره مثل رونالدو مسی و ...
- اون قاطی پاطی ها مثلا خیر سرشون تیمهای ضعیف و درجه 2 هستند مثلا تیم های دسته دوم لیگی هستند که قراره شما بعد قهرمانی صعود کنی بهش شما وقتی League A تون لیگ برتر هست شما باید تیمتون رو توی League A Division 2 قرار بدید تا بعد قهرمانی بین اون تیمای زپرتی قاطی تیمهای لیگ برتر بشید. البته قبلش یه کاری کنید چون شما خودت منچستر رو برداشتی 20 تا تیم انگلیسی باقی می مونه پس بنابراین یه تیم توی Div 1 جایگزین منچستر میشه. توصیه میکنم اون تیم غیر انگلیسی رو که قاطی لیگ انگلیس شده فوق العلده ضعیف انتخاب کنید که حتما سقوط کنه به دسته پایین و شما برید به جاش. البته با این حال بازم کلا همه تیمها انگلیسی نمی شن چون غیر از شما تیم های دوم و سوم لیگ دسته دو هم میان توی لیگ برتر و قاطی اونها میشن و حداقل دوتا از تیم های انگلیسی هم میرن دسته دو. واسه همین هست که نیاز نیست حساس باشید روی این مسئله چون PES کلا نمیتونه بخش مستر لیگش حس واقعی حضور در یک لیگ رو به شما منتقل کنه. شما اگه منیجر مود فیفا رو بازی کرده باشید می بینید که خیلی طبیعی هست واسه انگلستان 4 تا لیگ رو داره دسته دو دسته یک دسته تیمهای زیر گروه برتر و خود لیگ برتر بارکلیز
من فکر میکردم که این حالت در PES 2009 درست شده و میشه مثل منجر مود باهاش بازی کرد. همین موضوع رو الان میگن برای 2010 درست شده ؟نقل قول:
بله دقیقا درست مثل منیجر مود فیفا قراره بشهنقل قول:
سلام دوستان
میخاستم یه تیم منتخب قدرتمند درست کنم .میشه اسامی 22 بازیکن قدرتمند رو بهم بدید.
ممنون
سلام
چطوري ميشه موقع كرنر زدن بازيكنان خودي و حريف رو از تجمع در محدود 6قدم دور كرد و به پشت 18 قدم هدايت كرد .در ضمن چون اين حركت رو ديدم در بازي 2 نفر بخاطر همين پرسيدم
سلام به همه ی دوستان
من یه چند تا سوال داشتم اگه میشه پاسخ بدین
1- چطوری میشه یا اصلا می شه پنالتی رو چیپ زد؟
2-چطوری میشه مدافعان رو برای کرنر جلو فرستاد ؟
3- بهترین راه ضربه آزاد زدن چیه که احتمال گل شدنش بالا باشه؟
لطفا اگه می شه راهنمایی هاتون روی دسته باشه بهتره
ممنون
سلام.r2 رو بگیر بعد از نصف یکم کمتر پر کن گل میشه.نقل قول:
- بهترین راه ضربه آزاد زدن چیه که احتمال گل شدنش بالا باشه؟
1.نمیشه.نقل قول:
2.تو قسمت تنظیمات برای ضربات کرنر و ضربه آزاد،گزینه ای با نام player to go up هستش که می توی تا سه نفر رو انتخاب کنی.حتی دروازه بان.
3.این فرمول کلی نداره.باید تمرین کنی تا قلق کلیش بیاد دستت.و اینکه چه بازیکنی پشت توپ باشه خیلی مهمه.
کسی نمیخاد کمک کنه.؟نقل قول:
شما با وجه به پیشرفت بازیکنان می خوای تیم درست کنی یا با همین بازیکنایی که تو تیمهای مختلف هستند؟از اولی که آرمین یه لیست کامل از بهترین بازیکنان که پیشرفت خوبی دارن چندبار داده.نقل قول:
شما قشنگ زاویه رو تنظیم کنه و بعد جهت پایین رو بگیر و شوت رو تا وسط پر کن.80% گله :27:نقل قول:
اونهایی که من میدونم:نقل قول:
اتو و - مسی - رونالدو - کاکا - بوفون - پویول - کاناوارو - اِورا - رونالدینیو دیگه فکر کنم بقیه بستگی به سبک بازی کردنت داره. البته من اِورا رو برای این گفتم چون سرعتش برای دفاع سمت چپ خیلی خوبه و هیچ کس نمیتونه از اون سمت بهت حمله کنه :21:
نه میخام با همین بازیکنای تیمها درست کنم.مثل رونالد _کاکا.نمیشه هم تو تیم خودشون باشند هم تو تیم من ؟مثلا ازشون کپی بگیرم.؟نقل قول:
شما با وجه به پیشرفت بازیکنان می خوای تیم درست کنی یا با همین بازیکنایی که تو تیمهای مختلف هستند؟از اولی که آرمین یه لیست کامل از بهترین بازیکنان که پیشرفت خوبی دارن چندبار داده.
يكي از روشهاي خوب و بسيار عالي براي ضربات ايستگاهي اينه كه بازيكن دومت رو بياري كنار توپ با استفاده از L1 , R1 و زماني كه اومد بنا به جهت و چپ پا بودن يا راست پا بودن بازيكن وجهت شوت ميتوني با نگه داشتن L1 و همزمان زدن شوت .تمام بازيكنان حريف و دروازبان رو غافلگير كني .من تا بحال هر وقت از ااين روش استفاده كردم 90% گل شده
اقا این باز ی ترفند نداره لطفا بزارید
داره داخل بازی هست. موقع بازی Pause بزنی توی Tips کلی ترفند دارهنقل قول:
کسی می تونه جدیدترین اپشن فایل که برای بازی اومده رو واسم بزاره؟
رلاستی اگه پچ استقلال و پرسپولیس رو دارید بزارید..
مممنون
راستی یه مشکل دیگه هم دارم اینه که تو become a legend همش بازی ها تمرین هست ..
اگه کسی می دونه بگه چی کار کنم..
باید نمرات بازیت بالای 7 باشه تا بتونی برسی به ترکیب تیمنقل قول:
ممنون ولی اپشن فایل جدید رو می تونی برام بزاری اموزش هم نمی خوام..نقل قول:
من حدود 5 ماهه دارم pro evolution soccer 2009 رو دارم بازی می کنم وقتی تو master leg بازی می کنم بعد از چند مدت که بدون مشکل بازی اجرا می شه یک دفعه می بینم دیگه نمی تونم با اون تیم وارد بازی بشم وقتی می خواد لود بشه از بازی میاد بیرون و میاد تو محیط ویندوز.تا حالا 10 بار اینجوری برام پیش اومده اگه نیاز save بازی رو اینجا بذارم که تست کنید.
cpu:intel core 2 dou 8500
gpu:ati 4850 his driver ver:9.4
ram : dominator 2*2g 1066
اول این رو نصب می کنینقل قول:
بعدش این کرک رو کپی می کنی توی محل نصب بازی.کد:http://pes2009dl.konamionline.com/pes09/patch/91ff0cd628759869b5a4827b42ed7c97/PES2009Patch140.zip
از اول باید شروع کنی سیوهای قبلی رو پاک کن به درد نمی خورن. مستر لیگ جدید شروع کن بعد این دیگه مشکل خرابی سیو نخواهی داشت. موفق و پیروز باشیکد:http://arminkrauser.persiangig.com/P-E-S/PES2009_Crack_For_1.20.rar
ممنون از پاسخ سریعتون بااین کرک که تو محل نصب بازی ریختم چیکار کنم؟
حالشو ببر... یعنی چی چیکار کنی با کرک ؟ منظورت رو درست متوجه نمیشم.:41: بعد اینکه کرک رو ریختی دیگه سیوت خراب نمیشهنقل قول:
آقا ما از هر جا pes 2009 رو اوردیم خراب بعد نصب اجرا نمی شه نمی دونم چرا این سری 2009 همش خراب در اومده الان هم مال شرکن T20Game اوردم 1 ساعت رو نصب چرا اینجوری مال اینم معلوم نیست اجرا بشه یا نه...!!
============
بعد از ویرایش:
مال این شرکت هم اجرا نشد
می دونی چیه شرکت های نابغه هم وطن ما که اعجوبه تمامی اعصار هستند. به این نتیجه رسیدند که کونامی بلد نیست setup درست کنه واسه بازی PES همین مسئله باعث شده که تمام بدن این هم وطنان نابغه ما که مسئولیت خطیر تر زدن توی setup بازی ها رو بر عهده دارن دست به کار بشن. همون اول که PES دانلود میشه و به صورت اکستراکتی روی DVD هست گیر آوردی آوردی نیاوردی دیگه بعدش انواع و اقسام انگولک شده هاش رو می تونی گیر بیارینقل قول: