نقل قول:
سلام دوست عزیز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درمورد کمک معمولا کمک روغنی نصب میشه
ولی من متوجه نشدم که ایا کمک که در روی ماشینت نصبه از بین فنر لول های جلو به طبق بالا نصبه ؟
در مورد اندازه ارتفاع فنر لول که نوشتید 28 سانتیمتر هست = مشکلی نداره کوتاهتر از حد ی که باید تعویض بشه نشده و ایراد نداره با این حال که تحت فشار هست
درمورد GAP بین ACTIVE COILS نوشتید 2 سانتیمتر هست = مشکلی نداره و کمتر از حدی که باید تعویض بشه نیست و ایراد نداره
ولی در مورد اندازه ارتفاع ماشین از زیر سپر معمولا از مزکز سپر اندازه میزنن باید نگاه کنم به شما بگم
یه سوال ؟
وقتی شما اندازه از زیر سپر گرفتید ایا دو طرف که اندازه زدید منظورم سپر جلو از سمت راست و سمت چپ سپر ارتفاع یک اندازه بود ؟
سپر عقب دوطرف اندازه اونها یک اندازه بود ؟
سلام آرمین عزیز.ممنونم از این که پیگیر کار ما هستی.شرمندمون میکنی بخدا
بله.کمک فنر بین فنر لول نصب هست در جلو (مطابق عکس کاتالوگ)
در مورد اندازه گیری فنر لول من از زیر طبق متر رو تا آخر دادم داخل که شد 27_28 سانتی متر (حالا نمیدونم این شیوه اندازه گیری درست هست یا خیر)
من دقیقآ از وسط سپر اندازه گرفتم یعنی دقیقا زیر پلاک جلو و زیر پلاک عقب.اما اندازه از چپ و راست سپرها بشرح زیر هست:
سپر عقب چپ 44
سپر عقب راست 45
سپر جلو چپ 33
سپر جلو راست 33
با اندازه هایی که camaro lt عزیز از سایت novaresource نشونمون داد نتیجه این بود که ارتفاع جلوی ماشین تقریبا استاندارد هست (استاندارد 31 و ماشین من 30) اما عقب خیلی بلند تر بود (استاندارد 28 و ماشین من45 هست).ولی با این حال من حس میکنم جلوی ماشین ارتفاعش کم هست.تو عکسی که فرستادم کاملا مشخصه.