به خاطر SSL هست . . . صداش رو در نیارید و گرنه همین رو هم یه کاریش میکنند . . . :n05:نقل قول:
Printable View
به خاطر SSL هست . . . صداش رو در نیارید و گرنه همین رو هم یه کاریش میکنند . . . :n05:نقل قول:
بخاطر تغییر ip سایت هست ، 2روز دیگه حتما دوباره مسدود میشهنقل قول:
فعلا تا می تونید استفاده کنید که انصافا چیزای خیلی خفنی هست تو یوتیوب :n09:
این آسیاتک بعداز ثبت نام چند روز طول میکشه وصل بکنند لازمه زنگ بزنم یا نیازی نیست
برا من کلا یه روز طول کشید که از مخابرات تخیله و رانژه آسیاتک شه. اگه آسیاتک پورت خالی داشته باشه سریعا وصل میشهنقل قول:
من الان 8-9 روزیه که منتظرم......نقل قول:
هر چی هم تماس میگیرم میگه فرستادیم مخابرات واسه رانژه
ترکانت با همه داغونیش تو یه روز رانژه کرد ، اون وقت اینا......
مخابرات منطقه مون با همه اشکال و ... قطع و وصل کردن پورتش حرف نداره :biggrin:نقل قول:
شاید خود آسیاتک پورت خالی نداره داره وقت میخره شاید فرجی بشه ؟!!
اینترنت مجانی در راه است .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من مرکز رودکی ام ، تا حالا همیشه یه روزه ، فوقش دو روزه خط رانژه بود...نقل قول:
این اولین باره که این داستانا پیش اومده...
احتمالا به خاطر آسیاتکه...
خیلی ممنون بابت اطلاع رسانینقل قول:
مخابراته؟؟!!!نقل قول:
نمیفهممنقل قول:
تا زمانی که من رو مخابرات بودم پینگ زیر 160-170 نبود
ما اومدیم بیرون شد 90 ؟؟؟!!!!!!!!!!!!!
شما مشکلتون قضیه دانلودشبانه بود و واسه همین رفتیدنقل قول:
حالا چه فرقی میکنه 170 باشه یا 90 ؟!
درست از همون موقع که خبر مشکل پیداکردن مخابرات با شرکت زیرساخت منتشر شد مسیرها عوض شدن و بعضی از ipها میفته رو مسیر آذربایجان و همچین پینگی میده
دوستان برا ثبت نام آسیاتک چه مدارکی لازمه؟؟
سرعت 10 مگ 0.5 گیگ.... مرکز قندی...
میشه اینترنتی گرفت؟؟
آره. من به خاطر دانلود شبانه رفتمنقل قول:
پینگ زیاد برام مهم نیست چون نه اهل گیم بازی کردنم و نه استریم ویدئو...
والا نمیدونم چرا تا از جایی فرار میکنیم بهتر میشه.....
مدرک خاصی لازم نیست...نقل قول:
دوستان برا ثبت نام آسیاتک چه مدارکی لازمه؟؟
سرعت 10 مگ 0.5 گیگ.... مرکز قندی...
میشه اینترنتی گرفت؟؟
میشه اینترنتی گرفت ، اما وصل کردنش برای من 10 روزی طول کشید....
سلام عزیزمنقل قول:
کپی کارت ملی مالک تلفن
قبض پرداخت شده آخرین تلفن
مبلغ
کیفیت خطوط مخابراتی مرکز شما و محله شما
بنده همین سرویس رو خریدم ولی متاسفانه شهر ما 10 مگ نمیکشه و آخرینش 6 و یا 8 هست
برای همین خط بنده را به روی 6 بستن تا ثبات داشته باشه
من هیچ کدوم اینا رو موقع ثبت نام اینترنتی ندادم...نقل قول:
سلام عزیزم
کپی کارت ملی مالک تلفن
قبض پرداخت شده آخرین تلفن
:n02::n02::n02:
اجباری نیستنقل قول:
ارومیه خط من به زور 6 مگ رو جواب میده....نقل قول:
کلا اوضاع مخابراتی استان داغونه
ولی مخابرات حیف شد. با سرور خارجی روز و شب 800-900 کیلوبایت میشد گرفت
این آسیاتک روزای اول خوب بود اما چند روز بعد شبانه ش حتی از سرورای خود آسیاتک هم محدود شد!
از آسیاتک خرید کردم گفت خط ساپورت نمیکنه برگشت داد....:n03:
دوستان خطمون PCM هستش....
ینی راهی نداره من از یه شرکت دگ نت بگیرم؟؟:n04:
نه فقط مخابرات میشهنقل قول:
من به 2020 زنگ زدم...
گفتن خططون pcm نیس...
گویا چن سال پیش که از مخابرات سرویس گرفتم به کابل مسی برگردوندن....
چه مشکل دیگه ای میتونه داشته باشه که آسیاتک برگشت داده؟
شاید مشکل کمبود پورت دارننقل قول:
واسه منم 10 روز طول کشید وصل بشه
اول خواست بهانه بیاره ، تا گفتم تا دیروز از جای دیگه رانژه بود ، نه قطعی داشتم و نه هیچ مشکلی دیگه صداش درنیومد و فقط گفت محدودیت پورت داریم
دیشب یه تست با 3G ایرانسل گرفتم :| چند روزیه سرعت عالیه !
سرعت دانلود به 1.2 تا 1.4 مگابایت در ثانیه هم میرسید .
امروز ظهر هم یه تست دیگه : ( ایرانسل چند روزیه سرعت آپلود رو کاهش داده ولی سرعت دانلود رو افزایش داده ! )
دوستان خط طبقه پایینمون کابل مسیه و اینترنت مخابرات روشه... طبقه بالامون PCM هستش...
میخوام اینترنت رو به طبقه بالا انتقال بدم ک بتونم برای پایین آسیاتک بگیرم... چه مدارکی لازمه؟؟
دیگه اینطوریشو ندیده بودم! یعنی شما خودتون کابل مسی کشیدین یا اصلا کلا توی مرز بین PCM و مسی قرار دارین؟ مدارک رو نمیدونم والا باید اساتید نظر بدن.نقل قول:
دوستانی که میخوان برن آسیاتک اگه مراکز مخابراتیشون محدودیت پورت داره دقت کنن ممکنه رانژه و فعال شدن سرویسشون بیشتر از یک هفته طول بکشه. من مرکز مخابراتی فجر هستم و سه شنبه صبح از ماکسنت تخلیه کردم و ظهرش از سایت 1544 برای 10 مگ یکماهه 0.5 آسیاتک ثبت نام کردم اینم داستانش:
مودم رو با همون یوزر پسوردی که برای ورود به پنل کاربری 1544 برام اس ام اس کردن تنظیم کردم. تا فرداش که کلا چراغ مودم سبز نمیشد. پنجشنبه ظهر بلاخره چراغ مودم سبز شد ولی از طرف آسیاتک فعال نشده بود و فقط پانل 1544 رو باز میکرد و برای سایتهای دیگه هم یه صفحه میاورد که سرویستون تموم شده. این وضعیت خط بود :
بعد همون پنجشنبه شب زنگ زدم آسیاتک شماره ی ADSL رو زدم جوابگوی اتوماتیک گفت هنوز خط رانژه نشده! به پشتیبانی وصل شدم گفتم مودم رو تنظیم کردم و چراغش سبزه ولی سایت باز نمیکنه. دو سوته برام فعال کرد بدون اینکه حرفی از رانژه بزنه. بعد از فعال شدن کیفیت خط دوباره مثل عکس بالایی بود و پینگ و سرعت دانلود هم بد نبود (البته تو پنل کاربری 1544 هنوز مینوشت در انتظار تائید رانژه از مخابرات):
یکم کار کردم به امید اینکه ساعت 4 صبح بشه دانلود رایگان با سرعت 10 مگ رو شروع کنم اما بعد تقریبا نیم ساعت دوباره هر سایتی رو باز میکردم مینوشت سرویستون تموم شده و پنل کاربری 1544 هم مینوشت در انتظار رانژه... نصفه شبی دوباره زنگ زدم بهشون اینبار فعال نکردن و همش میگفتن رانژه کامل نشده هر وقت کامل بشه براتون اس ام اس میاد و ....
خلاصه روزهای بعد هم که هر روز زنگ میزدم همینو میگفتن تا اینکه امروز سه شنبه ظهر یعنی دقیقا یه هفته بعد موقع زنگ زدن بهشون پاسخگوی اتوماتیک گفت رانژه ی خط بطور کامل انجام شده و میتونید استفاده کنید، ولی هنوز هیچ سایتی رو باز نمیکرد و تو پانل هم مینوشت در انتظار رانژه...
به پشتیبانی وصل شدم خانومه بهونه آورد که نویز خط شما بالاست و SNR باید حداقل 15 باشه تا سرویس رو فعال کنیم اگه اسپلیتر دارید جدا کنید ببرید دم در مودم رو وصل کنید و اینجور چیزا...
نگاه کردم تو کنسول مودم دیدم SNR روی 11 هست و خط روی 7 مگ آپ شده. خلاصه هرچقدر زنگ زدم همین بهونه رو آوردن. تا اینکه بلاخره یکیشون وقت گذاشت و رفت وضعیت خطمو چک کرد و سرویس رو فعال کرد اینم وضع الانش :
همونطور که میبینید خط رو 6 مگ بستن و SNR هم اطراف 15 هست.
بنظرتون خطم کشش 10 مگ نداره ؟ آخه سرعت 10 مگ با SNR حدود 11 تا 12 وصل شده بود و راحت دانلود میکرد و مشکلی نبود.
برم دنبالش پورت رو عوض کنن تا روی 10 مگ آپ بشه ؟ از پنل 1544 درخواست رانژه مجدد بزنم ؟ یا اینکه کلا گشش خط همینقدره و بیخیالش بشم. ممنون میشم راهنمایی کنید.
من نمیدونم اینا چه اصراری دارن که snr 15 به بالا باشه! باید خط فیبر باشه که همچین اتفاقی بیافته
من یکم شانس داشتم snr خط دو رو بر 14 بود و برا منم گفت "snr تون پایینه و ... ولی با مسئولیت خودتون فعال می کنیم" منم قبول کردم و خطم هیچ مشکلی هم نداره
شما بعدظهر زنگ بزن با یه پشتیبان آقا صحبت کن. خانما نه زیاد واردن و نه دوس دارن مسئولیتی به گردنشون بیافته!!
---
یکی هم مد adsl رو بذار رو adsl2+ و bitswap رو فعال کن (sra غیرفعال باشه)
واقعا ممنون داداش تنظیماتی که گفتی انجام دادم کلا وضع SNR و پینگ و همه چی بهتر شد :نقل قول:
آره بخدا کلا وقتی زنگ میزنی پشتیبانی اگه خانوم برداشت معمولا بهترین کار اینه که قطع کنی دوباره زنگ یزنی بخاطر اینکه مکالمات ضبط میشه اکثرا بیشتر نگران اینن که صداشون خوب دربیاد و قشنگ ضبط بشه بجای حل کردن مشکل مردم...
اگر وضعیت ایرانسل به همین صورت بمونه ( 3-4 روزه حال داده اساسی ) نه محدودیتی در سایت های داخلی داره نه خارجی ، دیگه بیخیال ADSL میشم ! این 3G هستش ، 4G که دوستم داره موبایلش ، تا 20 مگ هم میرسه !
وضعیت خط من هم تا حدودی بهتر شد. به غیر این ها ایا تنظیمات دیگه ای میشه کرد که بهتر شه وضعیت؟نقل قول:
من وقتی مخابرات داشتم خطم 2 مگ رو مشکید و رو دو مگ ست بود. از وقتی اومدم اسیاتک maxrate اومده رو 1.5 مگ و دیتا ریت هم رو 1100مگابیت. ز هم میزنم پشتیبانی میگه خطتت رو 2مگه ولی نویزت بالاست.
از مخابرات هم شکایت کردم کارشناس فرستادن و نویز سر کوچه رو اندازه گرفت و گفت منطقتون نویز داره و کاریش نمیشه کرد. میگم یعنی ما حق نداریم یه خط 12 مگ مثل بقیه داشته باشیم؟ میگه همینم از سرت زیاده مگه با نت چیکار میکنی!!!!!!!!!!!!!!!!!! همونجا به عظمت مخابرات پی بردم. راست هم میگن. دوستانی که میتونن صفحات وب رو باز کنن برن خداشونو شکر کنن:n27::n38:
-----------
راستی به نظرتون مخابرات دانلود شبانه رو به وضعیت قبلی که رایگان بود برمیگردونه؟
مخابرات یه طرح ویژه داده بنر هم زده تو چهارراه مخابرات من که دقیق نمیدونم چی به چیه. دوستان خبر ندارن؟؟ :n27:نقل قول:
- - - Updated - - -
مخابرات یه طرح ویژه داده بنر هم زده تو چهارراه مخابرات من که دقیق نمیدونم چی به چیه. دوستان خبر ندارن؟؟ :n27:نقل قول:
فعلا که با زیرساخت درگیری دارن و تا زمانی که اختلافاتشون حل نشه بعیده شبانه رایگان بدن...نقل قول:
دیشب snr خط روی 18 بود امروز خط رو مستقیم و بدون اسپلیتر وصل کردم کیفیت snr و پینگ بازم بهتر شد. ببینیم تا بعد از ظهر و شب هم با همین کیفیت باقی میمونه یا نه!؟
تا الانم هرچقدر زنگ میزنم پشتیبانی 1544 فقط به خانوما وصل میکنه و هنوز موفق نشدم یکیشونو حالی کنم که نویز خط پایین اومده لطفا داون استریم خط رو بالا ببرید و نزدیک 10 مگ برسونید... همشون با صدای لرزان و ترس و وحشت میگن از این بیشتر خط نمیکشه و... میگم خانوم من 10 مگ خریدم باز یجوری بهونه میاره میپیچونه.
یه اتفاق مسخره ی دیگه ای هم که افتاده حجم اضافه نمیشه خرید و فاکتوری برای پرداخت ثبت نمیشه کلا این پانل کاربریشون برخلاف قیافه ی قشنگ و رنگارنگش پر از مشکل هست از تست سرعت تا خرید حجم و... کافیه یه پشتیبان آقا وصل بشه همه ی این مشکلات فوری حل میشه...
سلام فک نکنم شبانه برگرده چون دیگه برداشت برای همیشه برداشت تازه فقط استان ما نیس همه استان ها برداشتن دوستان داشتم سایت آسیا تک رو میدیدم زیر سرویس هازده شبانه رایگان تا زمانی هست که بستر باشه میگم الان من خریدم یهو بگی شبانه نمیدم چی کار میشه کرد؟
آره منم دیدم ولی مخابرات مشتری دولتی و پارتی بازی و غیره زیاد داره و با یدونه حذف شبانه زیاد ضرر نمیکنه اما جریان آسیاتک بنظرم فرق میکنه و ممکنه با برداشتن شبانه ضرر زیادی متحمل بشه و فعلا که با زیرساخت مشکلی ندارن فقط تو بیشتر مراکز مخابراتی محدودیت پورت دارن و پهنای باند کافی براشون موجود هست.نقل قول:
این پینگ 8.8.8.8 که صبح زیر 200 بود بعد از ساعت 12 (مثل آنااینترنت خودمون) ترکید و رفت بالای 300 ولی پینگ 4.2.2.4 خوبه اینم از شگفتیهای اینترنت ایرانه.....
Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=306ms TTL=51
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=305ms TTL=51
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=311ms TTL=51
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=309ms TTL=51
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=299ms TTL=51
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=304ms TTL=51
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=298ms TTL=51
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=311ms TTL=51
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=307ms TTL=51
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=302ms TTL=51
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=299ms TTL=51
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=309ms TTL=51
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=308ms TTL=51
Ping statistics for 4.2.2.4:
Packets: Sent = 13, Received = 13, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 298ms, Maximum = 311ms, Average = 305ms
Control-C
^C
C:\Users\Lion>ping 8.8.8.8 -t
Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=165ms TTL=52
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=174ms TTL=52
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=166ms TTL=52
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=166ms TTL=52
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=158ms TTL=52
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=159ms TTL=52
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=151ms TTL=52
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=152ms TTL=52
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=162ms TTL=52
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=160ms TTL=52
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=165ms TTL=52
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=160ms TTL=52
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=156ms TTL=52
Ping statistics for 8.8.8.8:
Packets: Sent = 13, Received = 13, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 151ms, Maximum = 174ms, Average = 161ms
Control-C
^C
آسیاتک اکثرا بصورت اتوماتیک روی G992.3 یعنی ADSL سرویس میده ، البته به این معنی نیست که روی ADL2+ یا همون G992.5 سرویس نده ، من یکی دو روز فقط تیک ADSL2+ رو زدم و بقیه رو غیرفعال کردم ولی حدود 5-6 بار در طول روز قطع و وصل ی بوجود اومد ! اگر شما هم با چنین مشکلی روبرو شدید تیک ADSL رو هم بزنید . آسیاتک روی سه سرویس T1.413 و G992.3 و G992.5 سرویس میده و این باعث میشه در هنگام اختلالات خط و نویز زیاد بین این سه سرویس سوئیچ بکنه و هیچ قطعی ای مشاهده نشه ، برعکس مخابرات که فقط روی G992.5 یا همون ADSL2+ سرویس میده و باعث میشه در اکثر اوقات قطعی بوجود بیاد .نقل قول:
اون سه سرویس تیکشون رو زدم snr یه مقدار بهتر شد... آره قبلا که فقط تیک ADSL2+ زده بودم از صبح یکی دوبار خودبخود قطع شد.نقل قول:
از شانس من سرویس 10 مگ جمی 0.5 گیگ یکماهه خریدم نه از پانل کاربری 1544 میتونم ترافیک اضافه بگیرم و نه از سرویس موبایل کلا حجم اضافی که برای خرید میزنم فاکتوری صادر نمیکنه برای پرداخت. از صبح تا الان چند بار زنگ زدم پشتیبانی بدبختا خودشونم نمی تونم شارژ کنن همش میگن درخواست رسیدگی زدیم چند ساعت بعد زنگ بزنید پیگیری کنید...
آخه کدوم شرکت اینترنتی نمیتونه حجم اضافی به مشتری بفروشه؟؟؟!!!! واقعا هر روز شگفتی جدیدی از وضع اینترنت ایران میبینه آدم به آینده امیدوارتر میشه....
__________________________________________________ __________________________________________________ _______________________________________
آپدیت: نمیدونم تو سایت آسیاتک دیدین یا نه، اینا به مناسبت ولادت اما رضا (ع) اومدن طرح گذاشتن که به مشترکهایی که تو اسمشون "رضا" هست یک گیگ هدیه میدن...
منم اصلا اسمم " امیر " هست و چون شهرتم " رضایی " هست اومدن یک گیگ هدیه دادن!!! کلا فکر کنم بخاطر همین طرحشون هست که خرید حجم اضافه و کلا پانل کاربری با مشکل مواجه شده. حتی بعضی مواقع کع بهشون زنگ میزنی و شماره ی ADSL رو میگی میگن همچین شماره ای نداریم!!! سیستم های خودشون هم دچار مشکل شده!!!
آخه یکی نیست بگه یک گیگ هدیه تونو نخواستیم پشتیبانیتونو بهتر کنید پانل رو هم مشکلاتشو برطرف کنید انگار به ما هدیه دادید...
امروز حدود ساعت 1 نویز بشدت بالا رفت و دیسکانکت شدم. طوری که مقدار snr رو 0 گیر کرده بود و تکون نمیخورد
خواستم که مودم رو خاموش کنم دستم که خورد به مودم دیدم بشدت داغ شده و خدا میدونه اگه دیر متوجه میشدم چه بلایی سر مودم میومد
مودم رو خاموش کردم نیم ساعت گذشت خنک که شد کانکت نمیشد باز.الان که وصل شده تو پنل پشت سرهم port error زده
دیگه نمیدونم مودم من ایراد داره یا این قضیه داغ شدن به اون port error و 0 شدن snr ربط داره
خط شما مثل هلو 10 مگ رو میکشه.من هم چند بار تماس گرفتم واسه اینکه اپلودمو بالا ببرن ولی گفتن نمیشه به خاطر snr.. منم دیدم هی پاس میدم به هم دیگه بهش گفتم مگه مکالمات ضبط نمیشه؟ من به رضایت خودم میخوام ببریش بالا ! بعد گفت دست من نیست اجازه ندارم، بهش گفتم وصل کن به رئیست!! خلاصه دید اصرار میکنم گفت چند لحظه صبر کن بعد درست شد. شما تماس بگیر با 1544 سفت و سخت بگو رو 8 مگ بزارن. اگه دیدی رو 8 مگ وضعیت snr خوبه و بازم جا داره، بگو بزارن رو 10 مگ:n26:نقل قول:
----------
اونایی که از نت قطع امید کردن ،ضعیت خط ما رو ببینن دل هاتون بسی شاد میشه:n09:( یه بار میاد رو 1.5مگ، یه بار رو 1 مگ، الان هم که... اصن یه وضعیه..صد رحمت به مخابرات که 2مگ رو میداد)