نقل قول:
مهرشاد جان، مگه سری FW خیلی گرم میشه که دنبال کول پد هستی؟
آیا آزار دهندست؟ انقدری گرم میشه که نشه روی پا گذاشتش؟
نقل قول:
مهرشاد جان، مگه سری FW خیلی گرم میشه که دنبال کول پد هستی؟
آیا آزار دهندست؟ انقدری گرم میشه که نشه روی پا گذاشتش؟
سلام
بهترین لپ تاپ با قیمت حدود 800 الی 950 چی هست؟ یه چند تا مدل بی زحمت پیشنهاد بدید
سلام به مهرشاد . یه سوالی داشتم :
1. آیا این مدل سونی : fw 46 و fw 47 gy گرافیکش شیر هم میشه .آخه تو سایت ِ سونی اشاره ای نشده و فقط نوشته 1gb dedi...
2.به نظر شما بین این چهار مدل کدوما انتخاب کنم ؟ (قبلا 1640 دل داشتم . راضی نبودم)
a. hp 1225
b. sony fw 46
c . sony fw 47 gy
d . hp dv7 2040 که البته این مدل اچ پی تازه یک ماهه وارد ایران شده و کسی خیلی در موردش نمیدونه .
همه ی این چهار مدل زیر 2 تومان هست . خوب به نظر تو که سونی fw 46 داری کدوم بهتره ؟
ممنون میشم راهنماییم کنی .
براي چه كاري ميخواهيد ؟؟نقل قول:
الان بهترين لپ تاپ ها با اين قيمت رو ميشه به اينها اشاره كرد :
Dell Inspiron 1545 با بهترين كانفيگ
Acer Aspire 5738ZG
Sony VAIO NS-230
اگر كاربرد رو مشخص كنيد بهتر ميشه راهنمايي كرد
نقل قول:
این مال لپتاپ خودمه که gddr3 هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.
دوستان ، من در صدد خرید مدل 1225ee از برند اچ پی با گارانتی ایران اچ پی هستم.دو سوال داشتم.اول اینکه با یک میلیون و دویست و ... این بهترین مدلی است که میشه خرید؟نمیخوام بعد حسرت بخورم.من یک نوت بوک میخوام واسه یک دانشجوی کارشناسی کامپیوتر که برنامه نویسی و طراحی وب کار میکنه و گاهآ بازی هم میبکنه و نمیخواد لپ تاپش تو بازی ها کم بیاره.
سوال دوم اینه که من زنگ زدم ایران اچ پی ، گفتن این مدل رو نداریم و با کمال تآسف نمیاریم.راست میگن؟اگر واقعآ اینطوره من چکار کنم؟من کلی تحقیق و تلاش کردم تا این مدل رو پیدا کردم.به نظر شما اگر این مدل رو گیر نیارم چه چیزی معادل این میتونم بگیرم؟
پیشاپیش از توجه شما ممنونم.
سلام . یه سوالی داشتم :
1. آیا این مدل سونی : fw 46 و fw 47 gy گرافیکش شیر هم میشه .آخه تو سایت ِ سونی اشاره ای نشده و فقط نوشته 1gb dedi...
2.به نظر شما بین این چهار مدل کدوما انتخاب کنم ؟ (قبلا 1640 دل داشتم . راضی نبودم)
a. hp 1225
b. sony fw 46
c . sony fw 47 gy
d . hp dv7 2040 که البته این مدل اچ پی تازه یک ماهه وارد ایران شده و کسی خیلی در موردش نمیدونه .
همه ی این چهار مدل زیر 2 تومان هست . خوب به نظر تو که سونی fw 46 داری کدوم بهتره ؟
ممنون میشم راهنماییم کنین .
مرسی از راهنماییتنقل قول:
کار خاصی نمیخواد .کاربردش همین کارهای معمولی با کامپیوتر لطف میکنی قیمتاشون رو هم بدی؟
جای معتبر برای خرید سراغ داری ؟ گارانتی چقدر مهمه ؟ مرسی از لطفت
سلام خدمت همه دوستان
خواهشا میشه یه بحث در مورد sony fw راه بندازین و بحثهاتونو اونجا انجام بدین, راستش به نظر مدتیه اصلا توجهی به عنوان بحث نمیشه.
سلام . یه سوالی داشتم :
a. hp 1225
b. sony fw 46
c . sony fw 47 gy
پردازندش Qaud 9000 2G.Hrz چهار هسته ای . و بقیه مشخصات مثل 1225 هست .
ممنون میشم راهنماییم کنین .
سلام به همگي
مي خواستم بدونم dell studio xps 1640 با گرافيك ati 4670 كي وارد بازار ايران ميشه؟
دوست عزیز یه مطلبا که 20 بار ارسال نمیکنن، از بین اینها که ذکر میکنی fw46 بهتره! البته fw47 که هنوز نیمده اگه هم بیاد قیمتی نزدیک به دو میلیون تومان خواهد داشت اگه پولشا داری حتما بخر!نقل قول:
hp dv7 هم وزنش نزدیک به 3.8 کیلوگرم که عملا دیگه قابل حمل نخواهد بود
نقل قول:NS230
2.0 1mb 800
3gb
350gb
intel 4500mhd
15.4 xbrite
800.000 bank laptop
------------------
1545
2.0 2mb 800
4gb
320gb
ATI graphic
15.6 trulife
850.000 bank laptop
-------------------
5738ZG
2.0 2mb 800
4gb ddr3
320gb
geforce g105
15.6
other 850.000
گارانتي تا حدودي مهم هست ولي براي زير 1 ميليون تومن اونقدر نميخواد براي گارانتي هزينه كنيد
اگر تهران هستي بهترين جا ( مطئمن ) مجتمع پاييتخت هست
من هم این کول پد رو می خام هر کی رفت پایتخت و پیدا کرد به من هم آدرس و شماره تلفنشو بدهنقل قول:
رو پا!نقل قول:
من روی پام خیلی کم میزارم در شرایط عادی اصلا حرارتش زیاد نمیشه ولی اگه بخوای جلوی تهویه هواش رو بگیری گرم میشه!
من چون برای بازی خیلی بهش فشار میارم میخوام کمکش کنم خنک تر بشه وقتی فشار خیلی بهش میاد داغ میکنه ولی اصلا دست رو اذیت نمیکنه اونم فقط قسمت خروج هواش داغ میکنه در کل حرارتش با این کانفیگ واقعا عالیه:20:
زنگ بزن زیگورات ببین چی شد قرار بود بیاد:20:نقل قول:
چه طرز جواب دادن جالبینقل قول:
اگه نمیدونین بیکاری پست می زنی که بگن اسپم می زنه
سلام
من یک کاریر جدیدم که تقریبا همین حالا ثبت نام کردم و دنبال چند تا جواب واسه چند تا سوالم میگرد
1. اول اینکه من این سایت رو با جستجو در توی گوگل راجب موضوع سوالم پیدا کردم و از اونجایی که یکم عجله داشتم در مورد دوستانی که سوالات مطرح شده تو این قسمت یا قسمتهای دیگه رو جواب میدن چیزی نمیدونم که آیا این جوابها با استنبات شخصی هست یا نه واقعا راجب سوالات اطلاعات کافی رو دارن؟
2. من میخام یک لپ تاپ بگیرم اما کمی گیج شدم آخه خیلی ها بین لپتاپ های hp و hp ... sony رو پیشنهاد میدن در صورتی که من از sony بیشتر استقبال میکنم تا hp به نظر شما کودوم بهتره؟ (از نظر سخت افزار و دوام کاری (طول عمر))
3. من حدود 1500 تا 1600 تومان میخام خرج کنم پس پیشنهاد شما چی؟
4. مدل vgn-fw46gu/h خوبه یا نه ؟ و اینکه این مدل چینی هست تا چه اندازه این موضوع عیب محصوب میشه؟
5. راجب به مدل vgn-fw47gy/h چه نظری دارید؟
مرسی :(
سلام.لطفآ یه توجهی به سوال من بکنید.من به کمک شما نیاز دارم..اقعآ گیج شدم از این همه تنوع محصولات .به نظر شما چه مدلی رو میتونم جانشین HP DV6 1125ee کنم؟
از کمکتون ممنونم.
من يك چيزي پيدا كردم ميخوام شما هم ببينيد!
رم هاي 490dfb ddr3 هستند.کد:http://www.muotitek.com/vgnfw490dfb.html
اگه اينطوري باشه دليل سريع تر بودنشو ميفهمم براي چيه!
سلام دوستان
من می خواستم لپتاپ dell vostro 1320 رو بخرم
کسی در موردش اطلاعاتی نداره مزایا و معایب ، قیمت و .....
البته این رو بگم که بیشتر برای استفاده از نرم افزار هایی مثل autocad , etabs , sap2000 , و بقیه استفاده عمومی از لپتاپ می خواستم.
یه خبر در مورد fw 46 .
امروز هم کلی از نمایندگیهای ایران رهجو پرس و جو کردم . ایندفعه گفتن فعلا نمیاد و اصلا هم معلوم نیست کی بیاد . یکیشون هم گفت 20 روز دیگه .
احتمالا باید قیدشو زد .
نقل قول:
مشخصات كلي : 1520
نوت بوك معمولي
پردازنده: Intel Core 2 Duo 2.6 GHz - Cache 6 MB - Bus 1066 MHz
هارد ديسك: 320 گيگابايت
حافظه رم : 4096 مگابايت
كارت گرافيكي: 256 مگابايت - Geforce 9300
صفحه نمايش: 15.4 اينچ - WXGA Brite
سيستم عامل : DOS
Finger Print
قيمت: 1170000 تومان
لب تاپ خوبی هست چند تا از رفقام دان ازش راضی هستن فکر نکم مشکلی هم با نرم افزار های شما داشته باشه بخصوص با این پردازنده قوی و رم بالا
اره جات خالی خیلی بیکارم!:27:نقل قول:
جواب این دوستمون اینه چون معلوم نیست کی میاد یه تماس باید با زیگورات بگیره باهاشون حرف بزنه ببینه چی میگن به من که هفته پیش گفته بودن یک هفته دیگه
درضمن به خودم مربوطه چه جوری پست میزنم موفق باشی:13:
من زنگ زدم ايران رهجو گفت fw 46 اصلا معلوم نيست كي بياد
آقا كسي ميدونه dv7 2040 تو تهران كجا داره
راستي اين مدل اچ پي مودم داره يا مثل 1225 نداره و lcd چطوره و قيمتش چنده
آره ما رفتیم نمایندگی اصفهان، قبلش بهم گفته بود اومده اما رفتم پیشش گفت نیمده! حالمون گرفته شد اساسی،
این دوستمون که هی تبلیغ fw490dfb رو میکنه دیگه دست بر داره! سرمون رفت! ما اگه نخوایم امریکایشا بخریم باید کیا ببنیم؟اصلا مرگ بر امریکا!!!!:))
در ضمن رم سونی ها ddr2 هست اگه یه سر به سایت سونی بزنی بعد مطلب بفرستی کار عاقلانه تری انجام دادی!
در ضمن تفاوت سرعتی هم وجود نداره سعی کن درک کنی! من نمیدونم شما که نوت بوکتا خریدی دیگه چکار به کار ما داری هی تبلیغ میکنی! اصلا شما راست میگی چینی ها با بیل و کلنگ و چکش اسمبل میکنن امریکایی ها با دستگاه! چینی ها کارت گرافیکا میزارن جا رم ، رم میزارن جا سی پی یو! شما راست میگی!
ببخشید من 1320 رو می خواستم نه 1520نقل قول:
مشخصات كلي : 1520
نوت بوك معمولي
پردازنده: Intel Core 2 Duo 2.6 GHz - Cache 6 MB - Bus 1066 MHz
هارد ديسك: 320 گيگابايت
حافظه رم : 4096 مگابايت
كارت گرافيكي: 256 مگابايت - Geforce 9300
صفحه نمايش: 15.4 اينچ - WXGA Brite
سيستم عامل : DOS
Finger Print
قيمت: 1170000 تومان
لب تاپ خوبی هست چند تا از رفقام دان ازش راضی هستن فکر نکم مشکلی هم با نرم افزار های شما داشته باشه بخصوص با این پردازنده قوی و رم بالا
من بیشتر معایبش رو می خوام بدونم. صدا بالا و .....
احتمالا تا آخره این هفته بیاد اخه من پرسیدم گفت تو گمرکه! یعنی زود تر از اینا میاد، ارزش داره بیشتر صبر کنیم
در ضمن صفه نمایش این hp ها همش از نوع مبتدی هست.... حالا امکاناتش هرچی می خواد باشه! حتی اگه کانفیگش دو برابر سونی باشه چه ارزشی داره وقتی صفحه نمایش بی کیفیته؟؟؟؟
شما براي etabs نياز به كش بالايي دارين و همچنين گرافيك بالا.اگه hp يا asus با گرافيكاب قدرتمند بگيري ضرر نداره همچنين كش بالايي داشته باشه.به نظر من 6 mb كش بگيري كارتو راه مي اندازه.نقل قول:
dell studio xps 1340 2.66 6 m ram 4 ddr3 hard 500 vga geforce 9500m
اين لپ تاپ با اين مشخصات چطوره خوبه
1340 الان می شه گفت بهترین 13 اینچی موجوده. این کانفیگ رو زیگورات داره:نقل قول:
Dell Studio XPS 1340
CPU: Intel Core 2 Duo Processor 2.66 GHz 6M Cache
RAM: 4GB
HDD: 500GB++
LCD: 13.3 WXGA HD LED
VGA: nVidia 9500M 256 MB Dedicated
Price: 1,680,000 Tomans
باسلام وتشکر از جوابتوننقل قول:
آمار مختصری ارائه میکنم :
صفحه 557 پست 5569 بی جواب
صفحه 563 پست 5621 بی جواب
صفحه 579 پست 5787 بی جواب
من تک تک پستهای این تاپیک رو خواندم و چیز های زیادی یاد گرفتم ولی سوالاتی هم داشته ام که شاید بدلائل ذکر شده جوابی نگرفته ام.
اگر بدور از تعصب یک مدیر به واحد تحت کنترل خود مروری به پستهای مرتبط با fw 46 ویا fw490 بکنید متوجه میشوید که گله من مستحق سرزنش نیست .
بهر حال باز هم از مطالب مفید استفاده خواهم کرد.
این مدل و یه سرچ زدم . واقعا معرکست .نقل قول:
مودمم داره .
ال سی دیش هم اینه :
17.3” Diagonal HD+ High-Definition HP LED BrightView Widescreen Display (1600 x 900)
که خیی بهتر از سری dv6 هست . مخصوصا اینکه led هستش و رزولوشن 1600*900
سی پی یو هم فوق العادس :
2.00Ghz Intel Centrino 2 Processor Technology featuring Intel Core2 Quad Processor Q9000
6MB L2 Cache
گرافیک هم 4650 1 gb
4gb ram
صداش هم altec lansing
هارد 500
وزن : 3.5 کیلوگرم
من ندیدمش تو بازار ایران ولی اگه بیاد هم حدود 2.5 باید باشه .
نقل قول:
آقا کجای کاری؟ اومدو اینقدر استقبال بالا بود که نایاب شد!!! مدل Sony FW46GJ/B که دوستمون گفته می گم، CPU 2.80 هستش نه 2.0 و هاردشم 400GB نه 500GB.
کسی میدونه fw 490 jeb رو از کجا میشه خرید؟
cpu 2.5 3mb
vga ati 4650 1gb
16.4 full hd
BR combo
ram 4gb
hard 320
سلام
دوستان من میخواستم که لپ تاپی با شرائط زیر بخرم
AMD باشه
پورت SATA داشته باشه (من بعضی از مادربورد ها رو دیدم که پشتشون جای SATA هم داره)
درایور هاش راحت نصب بشه
خیلی طلایین
میدونم من مدل fw 46 رو نگفتم . من مشخصات مدل HP dv7 - 2040 رو گفتم.نقل قول:
مدل fw 46 که خودم دنبالشم فعلا نیستش .
در ضمن سی پی یو این مدل 2040 core 2 quad هستش یعنی 4 هسته ای که 6 مگ هم کش داره و خیلی توپه .
حالا چند تومن بود ؟؟؟ و کجا آورده بودش ؟؟
سلامنقل قول:
آخه خیلی نامفهوم و خلاصه پست می زنی.
در مورد سوال آخر هم اگه منظورت FW46Gj/B باشه، شرکت ایران رهجو و قیمتش هم 1.550.000
منم تعجب کردم وقتی شما گفتین اومده .نقل قول:
منم دقیقا به خاطر ال سیدی نمیخوام hp بگیرم.
آره منم تا آخر هفته صبر میکنم. امیدوارم بیاد .
اینجا که از هر نمایندگی میپرسی همیشه میگن 10 روز دیگه . بعد 10 روز دیگه میپرسی بازم میگن 10 روز دیگه .
امیدوارم بیاد زودتر. :10:
سلامنقل قول:
چرا AMD؟ فکر می کنم CPU های AMD بیش از حد گرم می کنن و مناسب نیستند، Intel بهتره.